Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Maja Di @ 2021 03 01, 10:23)
Jei ką, pajuokavau su ta korona biggrin.gif . Man irgi su kitom siuntom problemų nebuvo, tik su viena ax.gif . Iš GB neseniai siuntinį gavau per 2 dienas, greičiau nei LT viduje ax.gif

Lapkricio menesi siuntos is D stovedavo 2-3 savaites kazkokiam sandelyje be judejimo. Priima VDR, po to i kazkoki eksporto sandeli ir ten nuobodziai guli. Neznai ka galvot...
Kinija, visos ala "is Chekijos".
Kita "is Cekijos" tai buvo uzregistruota Suomijoje...
Bet menesi nebuvo pazymeta, kad issiustai, tai pareikalavau pinigu ir grazino... Kai grazino, tai ziuriu jau priduoda Suomijoje i pasta ir SEKANCIA diena jau man ja iteike...
Nesuvokiama... Sumokejau dar karta.

Bet uztai issifravau kitaicu bizni. Jie ten neturi jokiu sandeliu Europoje. Kazkokie vietiniai kinieciai gauna viska urmu, o po to siuntineja kaip privatus asmenys is visu Europos pakampiu. Taip nereikia moket mokesciu...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 03 01, 09:02)
Baisu kas su pastu pasidare...
Registruotas laiskas oro pastu.. tris savaites

2021-02-10 

Siunta priimta iš siuntėjo
Didžioji Britanija 
2021-02-12 

Siunta išsiųsta į gavėjo šalį
Didžioji Britanija 
2021-02-28 

Siunta skirstymo centre
Vilniaus logistikos centras, Metalo g. 5, Vilnius 
2021-03-01 

Siunta perduota pristatymui

Brexitas. Daugybė dalykų stringa.
Atsakyti
N ariai keikia svao pasta, bet tokiu ensamoniu, kaip su Lietuvos pastu as dar nesusiduriau, mamai jau kelintas ir siuntinys ir laiskas neateina.... doh.gif turi eiti i pasta aiskintis, arba drauges mamai irgi ateina praplesti laiskai, siuntinai is uzsienio. Ejo i pasta triuksma kelti, nes nu jau iki absurdu...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 27, 13:24)
Tai gal ir cambalą auklėk į až?

Geros pazįstamos tau jos  biggrin.gif  L gal bet Montevertės gi tu nepažįsti nė kiek. Ji su tavim net susitikt bijo

as nedraugiu ir nepažistamu neaukleju.
vat Moonte keliskart mane bare per az.
nežinau, nežinau.
kam to reikia....

QUOTE(cambala @ 2021 02 27, 13:31)
Given ateini karta i kelis menesius, tipo savo draugyciu abieju nematai, o puoli kitas auklet , neva tas dvi prietrankas kazkas skriaudzia.

Va ir snd atejai, anoj temoj Aimeja uzsipuilei, nieko gi tau nesake, tik parase jig zino is kur mizne. Puolei jai i atlapus.
Bize boze, ne bereikalo tokia nesugyvenama, kad kruva vyru, kruva meiluziu

matau puikiai ir savo draugytes, ir tave, ir Aimeja. brunette.gif
iš šono (nekabant forume kaip jūs) kaip tik aiškiau matosi visas marmalas, kuriame sukates.
Aimeja tikrai juokinga, arba ji tokia pat kaip aš.
aš pasišaipau (man idiotiškas atrodo) jūsų vištiškas puolimas ant vienos ar dviejų personažų (nesustojat, nes jums tai trigeris), o Aimeja išlindusi iš savo "normal life" replikuoja tik apie Lutuke daugiausiai.
gi uzdėtų ponia senjora ignorą ir tiek.
bet ne, vis pavadina Lutukę višta, sugedina ją dėl vienatvės, nelaimingumo, (jos namą troba išvadino) ir nusimuilina iki kito karto.
nu super laiminga moteris ta Aimeja.

nu varau sportuot. showoff.gif
p.s.kodel as nesugyvenama?
gal jie nesugyenami pasidaro, o gal tieisog žmonės pareina savo kelią ir etapą.
ne viduramžiai, kad nesiskirti, ar vaidinti neskyrybas, kad tokios kaip Cambala neteistų čia.
normaliai tų vyrų, dar ant vienos rankos visas skaičius telpa, turėsiu ką anūkams papasakoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 01 kovo 2021 - 14:05
QUOTE(given444 @ 2021 03 01, 14:02)
nu varau sportuot. showoff.gif

p.s.kodel as nesugyvenama?
gal jie nesugyenami pasidaro, o gal tieisog žmonės pareina savo kelią ir etapą.
ne viduramžiai, kad nesiskirti, ar vaidinti neskyrybas, kad tokios kaip Cambala neteistų čia.
normaliai tų vyrų, dar ant vienos rankos visas skaičius telpa, turėsiu ką anūkams papasakoti.

man dabar tik jau atlego raumenys po stipresnes treniruotes ketvirtadieni, doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

bet pastebejai, kiek dar daug pas kai kurias moteru smerkimo, moteris del visko kalta , skyrybos, tu nesugyvenama, vyras musa, reikia smegenis lesi, vyras geria,per mazai duodi ir smegenis lesi ir t.t.

abejoju ar greit kas Lietuvoje pasikeis, kad ir 10 konvenciju priemus biggrin.gif Kitokio cia priejimo reikia
Atsakyti

bet ne, vis pavadina Lutukę višta, sugedina ją dėl vienatvės, nelaimingumo, (jos namą troba išvadino) ir nusimuilina iki kito karto.

Dar labai graziai vadina. Tavoji gluse aplamai nariu vaikus isk*rvino, kitas nares k*rvina, vadina paleistuvem, kompleksuotom. Tai sito nematai.
Atsakyti

Ar tikraii? Vadinasi, auklėt čia gali tik lutukę.
Ar dediesi čia kitas pažįstanti? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 03 01, 14:24)
Dar labai graziai vadina. Tavoji gluse aplamai nariu vaikus isk*rvino, kitas nares k*rvina, vadina paleistuvem, kompleksuotom. Tai sito nematai.

Nemato. O atseit "nepriklauso stovykloms" biggrin.gif
Ir jau SM tai nesėdi, ne ne ne biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 01, 14:11)
man dabar tik jau atlego raumenys po stipresnes treniruotes ketvirtadieni,  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

bet pastebejai, kiek dar daug pas kai kurias moteru smerkimo, moteris del visko kalta , skyrybos, tu nesugyvenama, vyras musa, reikia smegenis lesi, vyras geria,per mazai duodi ir smegenis lesi ir t.t.

abejoju ar greit kas Lietuvoje pasikeis, kad ir 10 konvenciju priemus  biggrin.gif Kitokio cia priejimo reikia

Bet vis tiek buvo topas, kai tu teigei, kad - MOTERIS KALTA, KAD JĄ PRIEVARTAUJA
blink.gif unsure.gif
Ant kiek reik nekęst moterų ar būt žemos savivertės, kad taip sakyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 27, 15:34)
tai ir pasakiau jai, atstoks, neatsibodo.
tai analogiškai,a kaip aš esu rašius M ir L, kad jos keistų taktiką, aš jums parašau viešai tą patį (juo lab jūs vis rodotės esančios aukštensio lygio) - nesikapokit su debilėmis, kurios jums atrodo kaip debilės. bet ne, jūs negalit, tuo pačios mėgaujatės, tuo mintat ir tai jūsų užkuriamoji energija. teisingai kin pastebėjo.

QUOTE(given444 @ 2021 03 01, 15:02)
vat Moonte keliskart mane bare per az.
nežinau, nežinau.

Paziurek i veidrodeli.

Moonte, tau jau senai nieko i AZ neraso. Ir niekada nerasys, kaip tu niekada negalesi parasyti jai i AZ.
Moontes pastaruoju metu net nebuvo SM, bet pati, pastoviai skalambyji apie Moonte.

Taigi, nerasiau, nebendravau, bet vistiek skalambyji ir ka dabar.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 03 01, 17:14)
Ar tikraii? Vadinasi, auklėt čia gali tik lutukę.
Ar dediesi čia kitas pažįstanti?  rolleyes.gif

Taip, taip...
Ta pati kuri neaukleja...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 03 01, 16:14)
Bet vis tiek buvo topas, kai tu teigei, kad - MOTERIS KALTA, KAD JĄ PRIEVARTAUJA
blink.gif  unsure.gif
Ant kiek reik nekęst moterų ar būt žemos savivertės, kad taip sakyt  unsure.gif

blink.gif kas diena po naujiena, ka dar teigiau? lotuliukas.gif
Atsakyti
Paskaiciau delfi straipsni apie filmus su nesuvaidintom sekso scenom.
Ten buvoo pamineta, kad vienas ju buvo 3D formatu.
Tai jau siunciuosi, ziuresim meiles scenas 3D
Gaspar Noé Love (2015)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 01 kovo 2021 - 23:27
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 01, 18:18)
blink.gif  kas diena po naujiena, ka dar teigiau? lotuliukas.gif

Gali nevartyt akių, dar berods ubuntes niku buvai, būtent taip ir rašei, gerai atsimenu.

5sek užtruko surast.
Kaip dabar šlykštyne vartysies?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 02, 19:43)
Aisku kalta , kad prievartauja, ka padare kad neprivartautu???

Ir taip kalba moteris, kritikuojanti kitų savivertę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 02 kovo 2021 - 09:18
Na viskas, mylimuke, ta kuri neaukleja jai nepazistamu zmoniu, eilini karta i tave pirsteliu pabaksnos. Is serijos, kad atvilkai citata is kitos temos, va jau ji tai ne, ne, ne... Galimai todel, kad niekas is jai oponuojanciu neissizada savo teiginiu.
Nesielgia, kaip jos sielos sese, pastoviai neigia, kad kazka panasaus sake, ir tuo provokuodama patvirtinti, kad ji vartosi...
Atsakyti