QUOTE(uarda @ 2021 02 25, 16:49)
Gal ir bego tada nuo jo, jeigu nusikaltelis. bet ir pats tada "pagerintas" ... oi, nezinau. Duok Dieve, kad viskas gerai jai butu.
buna ten potvyniai/atoslugiai, tai ryte prie kranto iki kaklo, po pietu iki keliu. be to, buves mano vyras (nuo mazens lankes baseina) papuole i tokia srove, kad vos isplauke, pirmi zodziai buvo "na ir galia vandenyno". nors ir buvo ten draudziantys zenklai, bet va reikejo pasirodyti pries draugus
(nors moteris gal taip nesielgtu aisku, nebent netycia), net nezinau kur ta srove nunestu, gal iki Sri-Lankos, o dar ten toleliau nuo kranto rykliu pilna,nors jie "be reikalo nepuola", bet visko gali buti... ir prie kranto ju yra, tik nepavojingu.
buna ten potvyniai/atoslugiai, tai ryte prie kranto iki kaklo, po pietu iki keliu. be to, buves mano vyras (nuo mazens lankes baseina) papuole i tokia srove, kad vos isplauke, pirmi zodziai buvo "na ir galia vandenyno". nors ir buvo ten draudziantys zenklai, bet va reikejo pasirodyti pries draugus
(nors moteris gal taip nesielgtu aisku, nebent netycia), net nezinau kur ta srove nunestu, gal iki Sri-Lankos, o dar ten toleliau nuo kranto rykliu pilna,nors jie "be reikalo nepuola", bet visko gali buti... ir prie kranto ju yra, tik nepavojingu.
duok dieve, kad viska sgerai baigtusi...
jo pas msu irgi cia tos sroves, jos net matosi aiskiai, nuolat aiskinama, kad nereikia jega plaukti is jos, reikia pasiduoti sroviai ir uz keliu metru ji paprasciausiai nusilpsta ir tada galima isplaukti. O zmones paskesta, kai supanikuoja ir bando pries srove plaukti....
bet enscia 8 men, veinai nardyti, na nezinau, man mazu maziausiai keista, ir tipo vyras sau ramiai miegojo, kai jo zmona narde...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 25, 17:26)
jau nebeturi.... matyt suklydo kaina irasydami