Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(uarda @ 2021 02 25, 16:49)
Gal ir bego tada nuo jo, jeigu nusikaltelis. bet ir pats tada  "pagerintas" ... oi, nezinau. Duok Dieve, kad viskas gerai jai butu.
buna ten potvyniai/atoslugiai, tai ryte prie kranto iki kaklo,  po pietu iki keliu. be to, buves mano vyras (nuo mazens lankes baseina) papuole i tokia srove, kad vos isplauke, pirmi zodziai buvo "na ir galia vandenyno". nors ir buvo ten draudziantys zenklai, bet va reikejo pasirodyti pries draugus
(nors moteris gal taip nesielgtu aisku, nebent netycia), net nezinau kur ta srove nunestu, gal iki Sri-Lankos, o dar  ten toleliau nuo kranto rykliu pilna,nors jie "be reikalo nepuola", bet visko gali buti... ir prie kranto ju yra, tik nepavojingu.

duok dieve, kad viska sgerai baigtusi...

jo pas msu irgi cia tos sroves, jos net matosi aiskiai, nuolat aiskinama, kad nereikia jega plaukti is jos, reikia pasiduoti sroviai ir uz keliu metru ji paprasciausiai nusilpsta ir tada galima isplaukti. O zmones paskesta, kai supanikuoja ir bando pries srove plaukti....

bet enscia 8 men, veinai nardyti, na nezinau, man mazu maziausiai keista, ir tipo vyras sau ramiai miegojo, kai jo zmona narde... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 25, 17:26)
Norit gera prikola?

Veidrodinis foto aparatas uz 6 eurus
https://www.1a.lt/p/...m...30d&index=1

jau nebeturi.... unsure.gif matyt suklydo kaina irasydami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 25, 21:11)
O čia rimtai normalus fotikas ar koks plastmasinis šū.das?

Na jis kainuoja kazkur 300 euru gal 250 jei per superakcijas. Labai normalus tik nesudetingas.
Cia daugybe prisisake, bus skandalas... Na isivaizduok 50 karrtu pigiau...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 25, 22:28)
Na jis kainuoja kazkur 300 euru gal 250 jei per superakcijas. Labai normalus tik nesudetingas.
Cia daugybe prisisake, bus skandalas... Na isivaizduok 50 karrtu pigiau...

uzsisakei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 25, 10:05)
Vis dėl to kokia tu apsimetėlė esi.
Kaip Montevertė atvelka postus cambalos,

kokia, blyn, apsimetėlė? ar tu irgi viena iš jų?
ar atmeni, ką aš rašiau jums, kas liečia Montevertės ir L postus?
jos mano geros, neblogos pažsįstamos, šilti žmonės, mes esam bendravę, radę kalbą kitose temose, jos nėra mane niekad puolę kaip iš giedro dangaus.
ir visgi, kai jos, L ir M, įsivėlė į rietynes, esu joms rašius, kad nepatinka man tos rietynės, kvailina ir išrengia jas pačias, rašydavau preiš porą metų dar į až, išsakiau savo nuomonę, bet jos liko prie savo kapojimosi taktikų.
o ką, cambala? cambala išvis niekinis žmogus. ji visad ir nuo pat prdažių piestu prieš mane stojo, nesu ją niekuo įžeidus, jos vardo ir giminių niekur valkiojus.
nesu jos puolus, sekiojus, jos postų knisinėjusis po jos nelaimingą gyvenimą. ji pati kaip peslys po mano postus nardo, karksi (tik iš to, ką esu pati rašius savo noru.) klausinėja visko, lenda, nors aš į jos nelaimingą gyvenimėlį nė nosimi nepažiūriu.
ir ji dabar prieš mano akis, tampo senus postus dėl sisiojimo, žiūrėk va, Montevertė sisiodavo.
nei prašiau jos, nei ką.
nei mano stilius knistis po senus postus.
kiša mane į savo intrigas, tarsi turėčiau tapti tokia, kaip ir ji. ar Montevertė.
tai ir pasakiau jai, atstoks, neatsibodo.
tai analogiškai,a kaip aš esu rašius M ir L, kad jos keistų taktiką, aš jums parašau viešai tą patį (juo lab jūs vis rodotės esančios aukštensio lygio) - nesikapokit su debilėmis, kurios jums atrodo kaip debilės. bet ne, jūs negalit, tuo pačios mėgaujatės, tuo mintat ir tai jūsų užkuriamoji energija. teisingai kin pastebėjo.
Atsakyti
Tai gal ir cambalą auklėk į až?

Geros pazįstamos tau jos biggrin.gif L gal bet Montevertės gi tu nepažįsti nė kiek. Ji su tavim net susitikt bijo
Atsakyti
Given ateini karta i kelis menesius, tipo savo draugyciu abieju nematai, o puoli kitas auklet , neva tas dvi prietrankas kazkas skriaudzia.

Va ir snd atejai, anoj temoj Aimeja uzsipuilei, nieko gi tau nesake, tik parase jig zino is kur mizne. Puolei jai i atlapus.
Bize boze, ne bereikalo tokia nesugyvenama, kad kruva vyru, kruva meiluziu
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 27, 15:24)
Tai gal ir cambalą auklėk į až?

Geros pazįstamos tau jos  biggrin.gif  L gal bet Montevertės gi tu nepažįsti nė kiek. Ji su tavim net susitikt bijo

ar tu apsimeti ar realiai nematai, kad Given n kartus cia viesai rase apie mano ir montevertes zinutes, kai kurias ir ka ji galvoja, koks dar az? Net maziau rase apie cambala, nei apie mus biggrin.gif
Cambal agali dergtis visaip is Given, o ji nei atsakyti negali nieko anto taves?????
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 28, 12:40)
Cambal agali dergtis visaip is Given, o ji nei atsakyti negali nieko anto taves?????

Gali, jeigu nori palaikyti šią bendravimo kultūrą.
Kaip ir tu, juk atsakai, nes labai mėgsti pasikapojimus, kaip tu be jų mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Baisu kas su pastu pasidare...
Registruotas laiskas oro pastu.. tris savaites

2021-02-10

Siunta priimta iš siuntėjo
Didžioji Britanija
2021-02-12

Siunta išsiųsta į gavėjo šalį
Didžioji Britanija
2021-02-28

Siunta skirstymo centre
Vilniaus logistikos centras, Metalo g. 5, Vilnius
2021-03-01

Siunta perduota pristatymui
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 03 01, 10:02)
Baisu kas su pastu pasidare...
Registruotas laiskas oro pastu.. tris savaites

2021-02-10 

Siunta priimta iš siuntėjo
Didžioji Britanija 
2021-02-12 

Siunta išsiųsta į gavėjo šalį
Didžioji Britanija 
2021-02-28 

Siunta skirstymo centre
Vilniaus logistikos centras, Metalo g. 5, Vilnius 
2021-03-01 

Siunta perduota pristatymui

Man prieš naujaką Vokietijos sandėliuose gal 3 savaites siuntinys iš Portugalijos buvo pastrigęs. Pajudėjo kai siuntėją pradėjau judinti. Nieko nepadarysi, korona dėl visko kalta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 03 01, 09:29)
Man prieš naujaką Vokietijos sandėliuose gal 3 savaites siuntinys iš Portugalijos buvo pastrigęs. Pajudėjo kai siuntėją pradėjau judinti. Nieko nepadarysi, korona dėl visko kalta biggrin.gif

Nesąmone. Kiek užsakymų buvo, viskas judėjo per savaitę. Ir dabar laukiu iš vokiečių siuntos, ETA 03/03/2021. Ir čia turint omeny, kad aš jiems užsakymą grąžinau prieš tai su DPD.
Gal nereikia viskuo kaltinti koronos?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 03 01, 10:46)
Nesąmone. Kiek užsakymų buvo, viskas judėjo per savaitę. Ir dabar laukiu iš vokiečių siuntos, ETA 03/03/2021. Ir čia turint omeny, kad aš jiems užsakymą grąžinau prieš tai su DPD.
Gal nereikia viskuo kaltinti koronos?

Jei ką, pajuokavau su ta korona biggrin.gif . Man irgi su kitom siuntom problemų nebuvo, tik su viena ax.gif . Iš GB neseniai siuntinį gavau per 2 dienas, greičiau nei LT viduje ax.gif
Atsakyti