Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 24, 18:10)
aha ir keičiant niką pasakyčiau kelioms senoms narėms seną niką tada? Pasapnuok, debile biggrin.gif Jei ten būtų mano žinutės, tai rašyčiau tada taip, kad tikrai niekas nebeatkapstytų. Bet kai ne mano, tai kas man? tongue.gif
Skaičiuok savo ligas, kauše. Koronės nepamiršk pridėt biggrin.gif
Papildyta:

o nuorodą ar skaitei?

Aha aja, pasakok pasakeles toliau, mizne.
Beje, ar sakei Aimejai kad buvai anksciau Vicios Vici nicu,
kuri visose temose edesi su visom ir siukslino? Aimejai gi aiskinai kad atejai i sm Montevertes nicu, nieko nepazinojai, tokia ramute.🤣.
O real8ai apsisulusi gedingai dingai ir atsivilkai siuo nicu. Brsarmate apsimyzusi esi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 24, 18:10)
aha ir keičiant niką pasakyčiau kelioms senoms narėms seną niką tada? Pasapnuok, debile biggrin.gif Jei ten būtų mano žinutės, tai rašyčiau tada taip, kad tikrai niekas nebeatkapstytų. Bet kai ne mano, tai kas man? tongue.gif
Skaičiuok savo ligas, kauše. Koronės nepamiršk pridėt biggrin.gif

Labai nenorėjai būt atkapstyta, vis dar stengiesi teisintis, bet jau esi išaiškinta, gali nusiramint Vicyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 24, 19:20)
Aha aja, pasakok pasakeles toliau, mizne.
Beje, ar sakei Aimejai kad buvai anksciau Vicios Vici nicu,
kuri visose temose edesi su visom ir siukslino? Aimejai gi aiskinai kad atejai i sm Montevertes nicu, nieko nepazinojai, tokia ramute.🤣.
O real8ai apsisulusi gedingai dingai ir atsivilkai siuo nicu. Brsarmate apsimyzusi esi.

trenk galvą į sieną, jei tau dar neramu. Toliau bus tik blogiau. Ieškokis daktaro 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 24, 22:37)
Labai nenorėjai būt atkapstyta, vis dar stengiesi teisintis, bet jau esi išaiškinta, gali nusiramint Vicyte  biggrin.gif

dar viena duchė biggrin.gif kas nenori - tas dingsta amžiams iš forumo, ką vienas Lietuvoje? biggrin.gif eičiau į kokį Vinted ar mama ar draugas.lt biggrin.gif kas per bukutės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 24, 22:48)
trenk galvą į sieną, jei tau dar neramu. Toliau bus tik blogiau. Ieškokis daktaro 4u.gif
Papildyta:

dar viena duchė biggrin.gif kas nenori - tas dingsta amžiams iš forumo, ką vienas Lietuvoje? biggrin.gif eičiau į kokį Vinted ar mama ar draugas.lt biggrin.gif kas per bukutės biggrin.gif

Skait[m tave Viciuos Vici nicu

Vicious Vici Unregistered

2006 07 17, 22:09

Paskelbta: #29

Aš irgi galima sakyti per panašias kančias perėjus... nuo pat vailystės kamavo pūslės bėdos: šlapindavausi į lovą, kelionėse su manim būdavo kančia, tekdavo sysioti net miesto centruose po krūmais ir pan., nes negalėdavau iškentėti, o jei dar tekdavo sėdėti ar stovėti vietoje - tai iš viso buvo košmaras :oh mano didžiausia problema ta, kad visi normalūs žmonės užsinori po biški, jaučia tai, o aš prieš minutę dar visiškai nenorėdavau, o po minuitės jau taip smarkiai, kad jei nėra tualeto pašonėje, tai padėk Dieve... nuo mokyklos iki namų man būdavo 7 minutės kelio, išeidavau normali, nieko nenorinti, o prie namų jau taip užsinorėdavau, kad užlipus per laiptinę iki durų su didžiausiais vargais išsiimdavau raktą, trypdavau, šokdavau prie durų kol atrakindavau, kol plėšdavau nuo savęs paltą, kelnes (žiemą) ir griūdama lėkdavau į wc :verysad:
man labai pagerėjo ir tokios baisios problemos nebekankina

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 24, 18:31)
O is kur gaut D, B grubes vitaminus? O is kur gauti polinesociasias riebalu rugstis...
Mesa, zuvis svarbi ne kiek mesa/zuvis, o kiek vitaminu, riebaliniu rugsciu saltinis.

Pastudijuok, PSO skelbta maisto piramide.

iš buvimo Saulėje (nes mūsų mėsėdžiams jo labai trūksta vis tiek) ir iš teisingos mikrofloros organizme. O jei užeis stresai, užsitęs visokie karantinai, jokia šventa mėsa tau nepadės, o tik papildas smile.gif

tai kodėl pas juos info tada išsiskiria? piramidėse yra, kitur nėra... nedurnas buvo Trumpas, kad atsisakė juos remti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 24, 22:50)
Skait[m tave Viciuos Vici nicu

nori maratono? biggrin.gif

Še, prisimink biggrin.gif

cambala Paskelbta: #228
Dar kol kas pati neisprotejau, nesusigeriau (nors kartais vyno viena nusiperku), tik kartais taip negera ant sirdies buna. Ypac kada baruosi ir rekiu.
Labai pavargau per paskutinius metus. Pavargau ne tik emociskai, bet ir fiziskai. Nes 1.5 metu patys su vyru remontavom mamos buta(kurio didesne nei puse dalis po tam tikru ivykiu yra mano brolio ). Remontavom ne todel, kad man reikia, o todel, kad mama ir vaikas miegotu ne vienam kambary, o turetu atskirus. Tai 1.5 metu kiekviena diena namuose atkariauji (na budavo ir neblogu dienu), skalbi, valgyt priruosi, vyras is darbo atvaziuoja, vaziuoji remontuotis. Dabar jau isikelem, visiems patogiau, mama turi grazu, sviesu ir jauku kambari, TV ijungiu,
Ir savoj situacijoj dabar jau nezinau ar as viska dariau kaip reikejo. Kartais pagalvoju, kad tiek privargau, o mano broliui jokio nuovargio, kartais pagalvoju, ka ir jis galvoja. O galvoja turbut kaip man gerai dabar, gyvenu dideliam plote, naudojuosi mamos pensija... Ir va cia pas mane gaunasi viduj sumaistis, jau nezinau ar as aplamai teisingai viska dariau.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 24, 22:55)
iš buvimo Saulėje (nes mūsų mėsėdžiams jo labai trūksta vis tiek) ir iš teisingos mikrofloros organizme. O jei užeis stresai, užsitęs visokie karantinai, jokia šventa mėsa tau nepadės, o tik papildas smile.gif

tai kodėl pas juos info tada išsiskiria? piramidėse yra, kitur nėra... nedurnas buvo Trumpas, kad atsisakė juos remti smile.gif
Papildyta:

nori maratono? biggrin.gif

Še, prisimink biggrin.gif

cambala Paskelbta: #228
Dar kol kas pati neisprotejau, nesusigeriau (nors kartais vyno viena nusiperku), tik kartais taip negera ant sirdies buna. Ypac kada baruosi ir rekiu.
Labai pavargau per paskutinius metus. Pavargau ne tik emociskai, bet ir fiziskai. Nes 1.5 metu patys su vyru remontavom mamos buta(kurio didesne nei puse dalis po tam tikru ivykiu yra mano brolio  ). Remontavom ne todel, kad man reikia, o todel, kad mama ir vaikas miegotu ne vienam kambary, o turetu atskirus. Tai 1.5 metu kiekviena diena namuose atkariauji (na budavo ir neblogu dienu), skalbi, valgyt priruosi, vyras is darbo atvaziuoja, vaziuoji remontuotis. Dabar jau isikelem, visiems patogiau, mama turi grazu, sviesu ir jauku kambari, TV ijungiu,
Ir savoj situacijoj dabar jau nezinau ar as viska dariau kaip reikejo. Kartais pagalvoju, kad tiek privargau, o mano broliui jokio nuovargio, kartais pagalvoju, ka ir jis galvoja. O galvoja turbut kaip man gerai dabar, gyvenu dideliam plote, naudojuosi mamos pensija... Ir va cia pas mane gaunasi viduj sumaistis, jau nezinau ar as aplamai teisingai viska dariau.

Kaip gerai. Susitvarkem/ susiremontavom/ persikraustem ir sazine rami . biggrin.gif .
O miznei blogai, usterika puola Vicioke

2006 07 17, 22:09

Paskelbta: #29

Aš irgi galima sakyti per panašias kančias perėjus... nuo pat vailystės kamavo pūslės bėdos: šlapindavausi į lovą, kelionėse su manim būdavo kančia, tekdavo sysioti net miesto centruose po krūmais ir pan., nes negalėdavau iškentėti, o jei dar tekdavo sėdėti ar stovėti vietoje - tai iš viso buvo košmaras  mano didžiausia problema ta, kad visi normalūs žmonės užsinori po biški, jaučia tai, o aš prieš minutę dar visiškai nenorėdavau, o po minuitės jau taip smarkiai, kad jei nėra tualeto pašonėje, tai padėk Dieve... nuo mokyklos iki namų man būdavo 7 minutės kelio, išeidavau normali, nieko nenorinti, o prie namų jau taip užsinorėdavau, kad užlipus per laiptinę iki durų su didžiausiais vargais išsiimdavau raktą, trypdavau, šokdavau prie durų kol atrakindavau, kol plėšdavau nuo savęs paltą, kelnes (žiemą) ir griūdama lėkdavau į wc 
man labai pagerėjo ir tokios baisios problemos nebekankina nuo tada kai pasidariau išsamius savo organizmo tyrimus ir tiesiog pradėjau gerti vitaminus

Atsakyti
nutrittionfacts.org kalba visi jav plantbased gydytojai
mėsa nera būtina. naudoti papildus (kai to reikia (vit D, pvz), ar B12(jo trūksta ir visavalgiams, kurie vartoja pramoninę mėsą, gyvūnai negauna šios B12 gaminančios bakterijos, nebūdami laisvi paleisti ganytis ir rupšnoti žolę) (ir iš viso tų papildų į ateitį tik reikės dėl iš viso prastėjančio dirvožemio) yra geriau nei alinti kūną svetimu baltymu (mėsa.), visokiais trans ir cukrumi.
PSO ypač pabrėžė visokių dešrų, dešrelių nenaudą. kai žmonės vartoja mėsą, kurie, pripažinkim, valgo tik garuose virtą baltą krūtunėlę ar kžk panašaus?

Cambala, kaip užstrigusi plokštelė. tos pūslės bėdos niekam neįdomios. tu linksmini taip save?

p.s. Moonte, pvz su triušiu ir obuoliu ne mano, o iš vienos plant based knygos, o gal paskaitos 101 reasons to Go Vegan. bet jis senas kaip pasaulis, čia kalbėjom apie etiką/logiką.
Name the trait - būtų pravartu patikrinti utilitarinius gyvūų vartojimo motyvus pagal logiką ir filosofiją, apie tai kalba ši nuoroda:
here įvardink savybę, kuri, tavo manymu, leidžia gyvūnus laikyti objektais. ir su jais elgtis taip, kaip nesielgi su žmonėmis.
beje, gyvūnų teisės ir jų gerbūvis dabar labai koreliuoja, ir visad koreliavo su moterų, išnaudojamų, vaikų, juodaodžių, mažumų teisėmis.
Apie tai šnekėjo ir Gandis, ir Singeris (australų filosofas, dėstantis bioetiką Prinstono universitete), parašęs tarpt bestselerį, "Gyvūnų išlaisvinimas(Animal liberation) (1975) ir kt.
Civilizacija, kuri engia savo pačių silpniausius - tokiai civilizacijai galas. visom prasmėm.
negi neakivaizdu?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 24, 23:37)
Kaip gerai. Susitvarkem/ susiremontavom/ persikraustem ir sazine rami . biggrin.gif .

susitvarkėt? tikrai tkrai? biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(cambala @ 2020 11 17, 20:04)
Puse degtines  butelio jau isgerei. Matosi.

As ir siandien galiu savo vyra nx pasiust, galiu belenkaip isvadint nenuotaikoj. Nes as tokia esu. Ir mano vyras ta zino.

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 25, 09:33)
Cambala, kaip užstrigusi plokštelė. tos pūslės bėdos niekam neįdomios. tu linksmini taip save?

ypač kai to žmogaus kurį puola nuo 2013 forume nėra smile.gif biggrin.gif

kažkada tokius neadekvatus dar neserganti ir normali cambala laikė nepilnavertiškais
QUOTE(cambala @ 2015 09 17, 12:42)
O kas liecia nepilnavertiskumo, paziurekit i save is sono - sedit forume, kokia dalyve sukuria tema, o jums reikia pastoviai ja ap.ikti ir apkaltinti. Na neturit ka pasakyti - tai geriau eikit kokia ''grazia'' gumine lele nusipirkit ir savo nesveikas fantazijas su ja reikskit, vietoj to, kad visas izeidinet...

o dabar pati patapo serganti ir nepilnavertė. Karma ir ne kitaip, todėl, kad draskosi ant dalyvių, kurie jai asmeniškai nieko nebuvo padarę.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 24, 20:37)
Labai nenorėjai būt atkapstyta, vis dar stengiesi teisintis, bet jau esi išaiškinta, gali nusiramint Vicyte  biggrin.gif

bet kam cambalai reikia valkioti (ir ne vienoje teoje, ir man net prieš akis) senus postus? monteverte, dar tik 30++,
o cambala jau ir anūkų glai turėti, bet linksminasi iki negaliu...

pacitavo sykį. įrodė savo. ko vis karksėti. dabar naujaausia potemė, suprask. tarsi kam įdomu.
mane tai tildo dėl veganizmo.
o pati draskosi savo garbę gindama ir priešininką tildydama. uch, kiek piktos energijos.
jei čia galima dėl visko draskytis, tai netildykit jokių postų.
nes kai kurių paklodės ir rietynės nepermušamos.
kiti tik bando praskiesti foną.

brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 25, 09:33)

Aisku kad neodomios. As tik nervuoju tavo mizne, kuri pasirodo kaip rase Biciuos Vici nivu silpnos sveikatos su puokste ligu, tik ant tiek negali priimti saves tokios, kad montevertes nicu saiposi is neigaliuju, raisu, onkoligoniuku ir kt.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 25, 10:35)
bet kam cambalai reikia valkioti (ir ne vienoje teoje, ir man net prieš akis) senus postus? monteverte, dar tik 30++,
o cambala jau ir anūkų glai turėti, bet linksminasi iki negaliu...

pacitavo sykį. įrodė savo. ko vis karksėti. dabar naujaausia potemė, suprask. tarsi kam įdomu.
mane tai tildo dėl veganizmo.
o pati draskosi savo garbę gindama ir priešininką tildydama. uch, kiek piktos energijos.
jei čia galima dėl visko draskytis, tai netildykit jokių postų.
nes kai kurių paklodės ir rietynės nepermušamos.
kiti tik bando praskiesti foną.

brunette.gif

Tavo miznei 39 simet. Viciuos Vici tema apie traskancius kaulus kure budama 25.

Kokia garbe gindama?🤣Apie ka tu sneki? Man nera ko gedytis, nico nesu pakeitusi, monteverte bega i tevu karsinimo temas ir iesko kazkokiu ikalcou, peza kazka istraukus is konteksto.
O del kitu nariu - bego i umd skyriu, per nakti ji skaite, o ryte kazka apie kazka ikele🤣🤣.

Susikisk tu ta savo nuomone del veganizmo sau i zaliaja. Kad atsibodai jau su juo.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 25, 10:29)
susitvarkėt? tikrai tkrai? biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

ypač kai to žmogaus kurį puola nuo 2013 forume nėra smile.gif  biggrin.gif

Tu puikiausiai prisimeni del ko buvai puolama - del to, kad nepasidalinusi sapnu aiskinimais pasisaipei is nares mirusio vaiko. Na o po to atsiskleide ir daugiau tavo sociopatijos.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 25, 10:54)
Tu puikiausiai prisimeni del ko buvai puolama - del to, kad nepasidalinusi sapnu aiskinimais pasisaipei is nares mirusio vaiko. Na o po to atsiskleide ir daugiau tavo sociopatijos.

o tau kas ta narė? Iš tavo palatos? Ji gi haliucinogineninė. Iš jos dar mylimukė žvengė ir prašė jos neatsakinėti jai savo briedų bigsmile.gif
Va iš Lutukės kiek šaiposi, ko jos negini? rolleyes.gif
Geriau prisipažink dėl ko puoli. Tu ant manęs jau piktą akį metai dar 2015. Tave labai pažeidė tai, kad iš kalbos išėjo apie gražius žmones ir aš rašiau, kad mane komplimentina. O tavo savivertės neturėjimą dėl išvaizdos visi skaitėm. Tu tada ir ant Aspyrino užsisėdai. Gerai jis ten tave pavartė baisuokle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 25, 11:09)
o tau kas ta narė? Iš tavo palatos? Ji gi haliucinogineninė. Iš jos dar mylimukė žvengė ir prašė jos neatsakinėti jai savo briedų bigsmile.gif
Va iš Lutukės kiek šaiposi, ko jos negini? rolleyes.gif
Geriau prisipažink dėl ko puoli. Tu ant manęs jau piktą akį metai dar 2015. Tave labai pažeidė tai, kad iš kalbos išėjo apie gražius žmones ir aš rašiau, kad mane komplimentina. O tavo savivertės neturėjimą dėl išvaizdos visi skaitėm. Tu tada ir ant Aspyrino užsisėdai. Gerai jis ten tave pavartė baisuokle biggrin.gif

🤣🤣🤣
Sitaip metus konspektuoji kada tau papus numinde🤣.
Nebesvaik, mizne. Juokemes kazkada is taves, kai tu vis rasydavai apie save kokia tu grOAzi.🤣
Siaip grazus ar simpatiskas zmogus ir taip zino kad jis toks, jam forume irodyneti kazkam savo isvaizda nera pireikio. O tu ta darei, todel ir tapai pajuokos objektu, grOAzuole 4u.gif .
Atsakyti