Čia irgi bus paklodė.
suradau anekdotą iš supermamos anekdotų skyriaus, nesvietiškumo senumo.
savaitgaliui.
visai neblogas.
Aš, vyriškas organas, prašau padidinti man algą kadangi:
1. Dirbu fizinį darbą;
2. Dirbu dideliam gylyje;
3. Dirbu galva;
4. Dirbu savaitgaliais ir švenčių dienomis;
5. Dirbu padidintos drėgmės sąlygomis;
6. Dirbu naktimis;
7. Dirbu tamsiose patalpose be ventiliacijos;
8. Dirbu prie aukštų temperatūrų;
9. Yra didžiulė rizika susirgti infekcinėmis ligomis.
Administracijos atsakymas:
Jūsų prašymas buvo išnagrinėtas ir atmestas kadangi:
1. Jūs nedirbate 8 Val. Be pertraukos;
2. Užmiegate darbo vietoje Po aktyvaus darbo;
3. NE visada patenkinate vadovybės prašymus;
4. Kartais vaikštote Po kitus skyrius;
5. Nesilaikote tvarkos bei švaros darbo vietoje pasibaigus darbui;
6. Neišvengiate saugos taisyklių pažeidimų - nesinaudojate apsaugos priemonėmis;
7. Jūs neišreiškiate noro dirbti dvi pamainas iš eilės;
8. Kartais paliekate darbo vietą nebaigęs darbo;
Beje, jūs pastoviai atsinešate du įtartinus ryšulius.
QUOTE(given444 @ 2021 02 20, 16:02)
geras, sakau.
QUOTE(cambala @ 2021 02 19, 15:41)
Alademines paimamos, nemokytinos jus .
Aladino lempą patrink, gal tada atsiras pas tave diplomų, kauše
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 19, 16:28)
Taip, lutuke, 17 n÷turejau vaikino, 18 ikos buvo pirmas bucinys, spejau ir padraugaut ir isteket. Ir pastot ir pagimdyt.
O kas? Cia tio tavo gyvenimas teisingas, kad vienas vargselis per netycia tave mokykloj pakabino, kuriam tu visa gyvenima smegenis lesi, kad tas i barus is namu bega?
Mokykloj mokslas galvoj bivo, kad atestatas geas butu, nerupejo bernai ir negeriau mokykloj kaip tu.
O kas? Cia tio tavo gyvenimas teisingas, kad vienas vargselis per netycia tave mokykloj pakabino, kuriam tu visa gyvenima smegenis lesi, kad tas i barus is namu bega?
Mokykloj mokslas galvoj bivo, kad atestatas geas butu, nerupejo bernai ir negeriau mokykloj kaip tu.
tai mes labai džiaugiamės už tave, kad tu nelesi, nes neturi kam. Nematai savo ruskelio, tik ant švenčių nebent
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 19, 16:28)
iš kur ten geras? gi su biologija susikirtai, medikė iš tavęs neišėjo pro šoną visiems diagnozes paišai
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 21, 00:00)
Aladino lempą patrink, gal tada atsiras pas tave diplomų, kauše
Papildyta:
tai mes labai džiaugiamės už tave, kad tu nelesi, nes neturi kam. Nematai savo ruskelio, tik ant švenčių nebent
Papildyta:
iš kur ten geras? gi su biologija susikirtai, medikė iš tavęs neišėjo pro šoną visiems diagnozes paišai
Papildyta:
Papildyta:
Oo, kaip nerviskai prasiejai per sm vidurnakti...
Vel su meme issidraskei, viena sedejai?
QUOTE(cambala @ 2021 02 21, 09:42)
Vėl neleido kokio filmo žiūrėt, tai trenkė durim ir išėjo pas mamą kotletų valgyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 20, 08:55)
Juokinga , kai tos mandavoškės bando toj normalių moterų temoj rašyt, akivaizdu, kaaaaip jos ištroškusios dėmesio. Ď tokua apgailėtina desperacija, net truputį jų gaila
Moontei neuzkliuvo, ramiai pritare tokiam postui....
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 20, 10:46)
Na kaip be ju... Anu gyvenimas prieskas
Na bet gavo moteriskes preteksta, iskart prisistate. O kiek pries tai buvo "issiputusios", kad jau jos niekada, niekada... O Idomucia ir tas, bac ir pasizymejo temoje, kur anam nelygis. Is serijos, ups suklydau
Tarkim tema apie mirti, kaip ir... Turiu ka pasakyti sia tema, bet man ji tabu, nes zinau kas ja uzvede. Nematau prasmes ten lankytis, skaityti, ka rasyti, na ne tas zmogus ir tiek. Nei einu, nei rasau, nei reiskiu pretenzijas, nei niekinu ten rasancius zmones. Bendrauja ir i sveikata.
Na bet gavo moteriskes preteksta, iskart prisistate. O kiek pries tai buvo "issiputusios", kad jau jos niekada, niekada... O Idomucia ir tas, bac ir pasizymejo temoje, kur anam nelygis. Is serijos, ups suklydau
Tarkim tema apie mirti, kaip ir... Turiu ka pasakyti sia tema, bet man ji tabu, nes zinau kas ja uzvede. Nematau prasmes ten lankytis, skaityti, ka rasyti, na ne tas zmogus ir tiek. Nei einu, nei rasau, nei reiskiu pretenzijas, nei niekinu ten rasancius zmones. Bendrauja ir i sveikata.
tik todel, kad esi labai subjektyvi, nesugebi bendrauti tam tikra tema, o ne su tam tirkais nikais...
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2021 02 20, 10:48)
Lutuke, visai sutinku, kad reikia įsiklausyti į save. Nors va kai tėtis mano suvalgydavo anksčiau po trečdalį stiklainiuko uogienės su batonu vienu prisėdimu ir porina, kad gerai jaučia ko jo organizmui reikia, tai aš suabejoju šia idėja
Aš valgau tikrai labai daug daržovių, vaisių, nuo pieniškų produktų ir visokių pyragų jaučiu, kad negerai tampa (nors kai kurie oi kaip skanu). Ir va būtent nuo to derinio (mėsa ar žuvis+daug daržovių) jaučiuosi super energinga ir puikiai. Jei bandau kokią košę vietoj to ar daržovių troškinį-aš alkana, irzli ir tiek. Tai kolei kas mano mityba tokia, ji tokia man geriausia.
Aš valgau tikrai labai daug daržovių, vaisių, nuo pieniškų produktų ir visokių pyragų jaučiu, kad negerai tampa (nors kai kurie oi kaip skanu). Ir va būtent nuo to derinio (mėsa ar žuvis+daug daržovių) jaučiuosi super energinga ir puikiai. Jei bandau kokią košę vietoj to ar daržovių troškinį-aš alkana, irzli ir tiek. Tai kolei kas mano mityba tokia, ji tokia man geriausia.
na taip is vienos puses reiktu pirma gal siek tiek pasivalyti organizma, atsisakyti cukraus. Is kitos, gal zmogui reikiai susirgti, nes visgi manau dvasia svarbiau, nei kunas, ir kartais tam tikros ligos, padeda dvasiai kazka apmastyti, suvokti...
na taip viena gali trukti riebalu, cia i keto dietos tema, tada nesijauti soti vien is darzoviu, su veganiska dieta tikrai nera lengva rasti vietiniu tu riebalu, avokadai moraliai kazin ar geriau, nei koks suris ar kiausiniai... kita dar gali buti kune nemazai puvimo bakteriju, kurios minta mesa ir jos reikalauja auku as naudoju toki turbo rauga, manau daug kas jau apie ji girdejo, kuris yra koncentratas geruju bakteriju, tai su juo maiste kazkaip geriau pasisotini. ir maisto poreiksi kinta pvz kaiusiniai pasidare vsiai nebeskanu.
QUOTE(given444 @ 2021 02 20, 11:39)
o gaila, kad taip mąstai.
vat db mokslas įrodytų, kad mėsa būtinai mirtinai būtina, ar tau nebūtų tragedija skersti gyvūnus? man tai būtų.
diskusjos visad gerai, nes kas sveika žmogui, neglai būti kenksminga aplinkai, viskas viename, kitiap logikos nebūtų egzistuoti.
homo sapiens ir jo galvijai neturi būti vieninteliai planetoje, eikvojantys daugiausiai resursų.
atjauta ir empatija - vieninteliai tikri dalykai, nes vienintelė tikrovė yra kito kančia/mirtis, visa kita - subjektyvu.
tau verta keletą savaičių irgi pasavanoriauti karvių skerdyklose. Vievio paukštyne dirbantys dažnas nevalgo kiaušinių.
bet sugrįžtam prie to paties.
greičiau technologijos sukurs mėsos pakaitalus, nei godusis homo sapiens leis sau pajusti tikrą atjautą kitam, (Bill Gates investavęs į tas naująsias technologijas), nes dabartinė pramonė daro krachą visai mūsų eko sistemai, tuo pačiu ir mums.
vat db mokslas įrodytų, kad mėsa būtinai mirtinai būtina, ar tau nebūtų tragedija skersti gyvūnus? man tai būtų.
diskusjos visad gerai, nes kas sveika žmogui, neglai būti kenksminga aplinkai, viskas viename, kitiap logikos nebūtų egzistuoti.
homo sapiens ir jo galvijai neturi būti vieninteliai planetoje, eikvojantys daugiausiai resursų.
atjauta ir empatija - vieninteliai tikri dalykai, nes vienintelė tikrovė yra kito kančia/mirtis, visa kita - subjektyvu.
tau verta keletą savaičių irgi pasavanoriauti karvių skerdyklose. Vievio paukštyne dirbantys dažnas nevalgo kiaušinių.
bet sugrįžtam prie to paties.
greičiau technologijos sukurs mėsos pakaitalus, nei godusis homo sapiens leis sau pajusti tikrą atjautą kitam, (Bill Gates investavęs į tas naująsias technologijas), nes dabartinė pramonė daro krachą visai mūsų eko sistemai, tuo pačiu ir mums.
Man mityba nera religija ir nemanau, kad turetu buti. Maistas, tik degalai musu kunui ir maistingos medziagos vitaminai, mineralai. Jei butume mesaedziai ir mesa butu butina musu isgyvenimu, tai ir nei nesuktumem galvos. Dabar atsisakom mesos, nes galim jos atsisakyti ir pilnai sveikai gerai gyventi is augalu. O ne del to, kad karvytes negalima nuzudyti. Mes galim tai ir renkames, kas mums sveikiau. Bet si planeta tokia, kad isgyventi turim kazka naikinti, zudyti, savintis. Deja, taip yra, nebent ismoksim kazkada vien oru buti gyvi.
Ir Moonte teisi, kancia gali justi tikrai visa gamta, tai, kad augalai kitokia gyvybes forma, nereiskia, kad ju kancios maziau svarbios ar mazesnes. Man tas veganu iskyrimas tik tu, kurie turi centrine nervu sistema atrodo labai ribotai ir neteisingai. Del to, gal ir sulaukia zmoniu tokio pasipriesinimo, ypac, kai bandoma pritempti prie moraliniu vertybiu.
Zmones nera labiau/maziau empatiski pagal mitybos buda, nei geri ar blogi ir mityba itakoja labai mazai, sveika mityba suteiks daugiau sveikatos ir energijos, bet nepadarys zmogaus gerieciu ir atvirksciai.
Jus snekat su Moonte apie skirtingus dalykus ir nesusisnekat, Ji manau daug geriau elgiasi gamtos visos atzvilgiu, nei dauguma veganu, nes ji auginasi maista, ir tuos jautukus tame tarpe, viskas salia, vietoje, nereikia transportavimo ir t.t.
Jei zmogus nesiorientuoja i sveika mityba, bet koks mitybos budas yra kenkiantis, tiek jam tiek aplinkai. O ne visi veganai, deja, i tai orientuojasi.
kodel as tureciau dirbti skerdyklose? ir prie ko cia vievio pausktynas? Tu nenoretum pasavanoriauti kur nafta issilieja ir nuzudo galybe laukiniu pauksciu ir gyvunus? arba pvz dziungliu, misku atsodinimo darbuose? Manes, kaip ir daugelio, manau, neveikia tokie argumentai, kaip ir daznai veganu pritempimas terminu pvz kiausiniai - vistu menesines , karviu apseklinimas - prievartaujamos karves, medus - biciu vemalai, mesa -dveseliena ir t.t.. na man tai skamba absurdiskai ir tiek. Dabartinem salygom negaleciau paskersti gyvunu, mesos jau labai seniai ir nevalgau. Bet jei butu badas, padaryciau tikriausiai viska, kad mano seima isgyventu.
Va tame ir esme, kai atskiriama mityba ar mums reikalingos prekes pagal gyvybes rusi, o ne pagal tai kaip ji isgauta. Viena yra paukstynai, kur vistos sedi narvuose visa gyvenima, kita, kai laksto po kiema sau laisvai mylimos, priziurimos, deti kiausinius jom nera kancia. Mazi ukiai, maisto sau uzsiauginimas nera tas pats, kas pramoniniai ukiai. Kertamos dziungels ir zudomi laukiniai gyvunai ir del avokadu, migdolu ir t.t.GMO soja ivairiam veganiskiem pusfabrikaciam ir t.t. ir zinoma galviju mitybai.
Na nera to absuliutaus gerio niekur sioje zmeje, viskas ka galim, tai kuo maziau kenkti sau ir kitiem, rinktis vietine produkcija, ekologiska, is tvariu ukiu, apeinant pc ir pramoninius ukius.
taip technlogijos jau sukure mesos pakaitalus, kas labai stipriai stumiama, kaip matau parduotuvese daugeja kas dien visko, tik deja, gamtai nuo to geriau nesidaro, nes gamta ne vien tie, kas turi centrine nervu sistema. Vien ipakavimai, siuklses, gamyba, vezimai labai labai kenkia visiem...
Todel manau orientacija i savo sveikata butu teisingiausia, o ne i gailesti, mastyma apie kitas rusis ir t.t.
QUOTE(Moonte @ 2021 02 20, 10:46)
Cia reik suprasti, man reik pradeti draskyti bliuske ir irodineti, kad tai netiesa...
Pasvajok ir praeis.
Pasvajok ir praeis.
juk parasiau, kad tik pastebejimas, o ne kvieciau diskusijai. Gali irodineti/neirodineti, bet as tokio pasakymo cambalai nesu maciusi.
Cambala, tau yra sakiusi Moonte, netersk visu temu?
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 22, 15:07)
juk parasiau, kad tik pastebejimas, o ne kvieciau diskusijai. Gali irodineti/neirodineti, bet as tokio pasakymo cambalai nesu maciusi.
As irgi prasiau tik pastebejima, i kuri nereikejo net reaguoti
QUOTE(cambala @ 2021 02 21, 09:42)
bet kaip taikliai, ne?
o tavo rytas vienišas buvo, kavos niekas nepadarė?
matai kaip baisu naktimis forume sėdėt? o pati tą tik ir darai
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 22, 08:45)
Vėl neleido kokio filmo žiūrėt, tai trenkė durim ir išėjo pas mamą kotletų valgyti
eik pasysiot į vyrų tualetą ir tavo baimės praeis
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 22, 16:34)
bet kaip taikliai, ne?
Papildyta:
Papildyta: