Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 19, 15:10)
taigi tam, kad jums dviems debilėms su camba parduočiau biggrin.gif
Papildyta:

cit asociale, žulikų podstylka išpuvusiais dantim 4u.gif

Nekabink kitiems savo etikeciu, asocialu vaike. Tavo tevas isgert megejas buvo, taves myzamcio vaiko tevai pas daktarus nevede, tau puliai is putes bega😣...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 19, 15:14)
Nekabink kitiems savo etikeciu, asocialu vaike. Tavo tevas isgert megejas buvo, taves myzamcio vaiko tevai pas daktarus nevede, tau puliai is putes bega😣...

QUOTE(cambala @ 2014 01 16, 11:17)
Na koks ten vaikas ji buvo? Po mokyklos... normaliai subrendusi, ypac kai dabar jaunimas(butent merginos) bresta anksciau.Nemazai mano klasiokiu istekejo ir gimde po mokyklos  ir dabar gyvea siknos nedraskomu ir vaikus uzauginio ir nuo vyru nebego.

puikiai matosi iš kokios klasės tu kilusi ir kas ten pas jus per paukščiai buvo biggrin.gif

ir iš kokios šeimos biggrin.gif
QUOTE(cambala @ 2020 11 17, 20:04)
Puse degtines  butelio jau isgerei. Matosi.
As ir siandien galiu savo vyra nx pasiust, galiu belenkaip isvadint nenuotaikoj. Nes as tokia esu. Ir mano vyras ta zino.

žulikai ant žulikų biggrin.gif
QUOTE(cambala @ 2014 01 30, 12:46)
Dar vienas atvejis buvo. Siaip esu nei grazi, nei negrazi. Normali, sako zmones komplimentus. Buvo viena mamos drauge, kuri labai norejo mane ''supirsti'' su savo sunum. O tas buvo grizes is ikalinimo istaigos, na bradiagelis toks, visai ne mano skonio, paziuru ir t.t. Jis man per tos mamos drauges jubilieju visiems girdint ir sako:''nu reto tu baisumo, kokia tu negrazi'' :lotuliukas: . Dabar man tai juokas ima, bet tada buvau gal 17-18 metu mergiote, nors man jo nuomone visai nerupejo, bet kazkaip smegenine sukrete, pradejau po trp vengt bendravimu su vaikinais, galvoti, kad esu labai negrazi. Dar net bliaudavau viena tuos zodzius prisiminus. Paskui pradejau galvoti, kad kazkoks durnelis kazka pasake, kodel gi as turiu kompleksuot.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 19, 15:25)
puikiai matosi iš kokios klasės tu kilusi ir kas ten pas jus per paukščiai buvo biggrin.gif

Bet tai labai akivaizdu kad tau skauda kai nieko neisperejai ir vienisa esi.

Papildyta:
Mizne kaip suprantu kaip lutuke mokslu po m9kyklos jokiu nebaige. Stebisi kaip galima studijuojant vaikus gimdyt.
Alademines paimamos, nemokytinos jus smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 19, 15:25)

nu kokia tragiska aplinka zulikai visokie...17-18, dar vaikino neturejo kaip surpantu... taip nuo 19 iki 21 spejo su dviem bent padraugauti, pastoti,pagimdyti ir apsizenyti, taip ant smugio moteriske, kai dave gazu biggrin.gif
Atsakyti
Taip, lutuke, 17 n÷turejau vaikino, 18 ikos buvo pirmas bucinys, spejau ir padraugaut ir isteket. Ir pastot ir pagimdyt.
O kas? Cia tio tavo gyvenimas teisingas, kad vienas vargselis per netycia tave mokykloj pakabino, kuriam tu visa gyvenima smegenis lesi, kad tas i barus is namu bega?
Mokykloj mokslas galvoj bivo, kad atestatas geas butu, nerupejo bernai ir negeriau mokykloj kaip tu.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 19, 11:29)
Ir? Žmogus bent nežudo (paprastai) susiporavęs  biggrin.gif

tai tu paėmei tik vienos rūšies vorų rūšį. biggrin.gif
žmogus nužudo ir susiporovęs, rūgštimi žmonės apipila vieni kitus, kankina, persekioja. (čia off topic.)
žmogus pastato belanges tūkstančiams gyvūnų.
ar to reikia, ar būtina? - ne.
nes PSO seniai paskelbusi, kad veganiška ir vegetariška mityba pilnavertė bet kuriame amžiaus tarpsnyje.
jau mes prieš vorus nepasilyginsim....

p.s. na, okei, tarkim mėsa būtų mirtinai būtina. tai auginti gyvūnus reiktų kitaip, užtikrinti jiems saulę, vietos, džiaugsimingą gyvenimą, neatskyrimą nuo jauniklių pačią pirmą gyv dieną... bet kur tau.
dar genetiškai modifikuoja, kaip ir šunis (kuriems sunku kvėpuoti pro nosį.)
greičiau ta bio mėsa atsirastų, ir gyvulių išprievartavimai gyventi, kankintis ir būti nužudytiems pasibaigtų.
vis tiek kažkada pasibaigs.
juk baigėsi vergija, užmušinėjimas akmenimis.

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 19, 11:28)
Zmogus vienintelis zudo del malonumo, skanumo, kai jam negeresia joks pavojus, kai sotus ir t.t.

būtent.
mūsų skonio svogūnėliai ir jų lifetime kančios. sakyčiau, visai lygios svarstyklės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 19 vasario 2021 - 16:53
As tai nesiruosiu kazkokio sudo bio mesos pirkt.
Yra ukininkai, atveza kaimisku vistu, kiausiniu, avienos.
Mmm , kaip skanu wub.gif . Dar kokio vytinto jautienis kumpoi - saldytuve taip 8r kvepia wub.gif .
Atsakyti
skanaus, svogūnėliai laimi, kaip sakoma.
the food that you kill will kill you.

Bet žmonių mąstysena, žiūriu, pilna defense meachanizmų.
pirma, didžiuojamės, kad esam rūšis su "morale", tai viena. paskui išeina, moralę/empatiją taikom tik savo rūšiai, kiti to neverti.
paskui staiga lygiuojamės su tigrais, ir rodom pirštu: o, tai jie, tai jie...
(tai okei, pulkime tigrus, o ne romias, avis, karves, ėriukus skerskime, kuriems dar iki skerdimo valandos sukėlėm aibes kančių.)

mes patys, žinoma, iš šimpanzių, bet gi giriamės, kad mes - upper class virš visų gyvių.
tai ar ne mūsų pareiga/dalis atsižvelgti į savo vietą ekosistemoje?
atėjome, suniokojome...pakeitėme visą klimatą, kražtovaizdį.
šiuo metu žemėje esame užveisę naminių gyvulių daugiau nei liko laukinių.
laukinius išnaikinome.
visą pasaulį dabaigsime sunaikinti.
kažkada tikrai su džiaugsmu valgysime bio mėsą, kai daeis išties kiek ta gyvulininkystės ir pieno pramonė atseina mūsų planetai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 19 vasario 2021 - 17:00
https://m.demotyvaci...ne-1651573.html
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 19, 16:28)
Taip, lutuke, 17 n÷turejau vaikino, 18 ikos buvo pirmas bucinys, spejau ir padraugaut ir isteket. Ir pastot ir pagimdyt.
O kas? Cia tio tavo gyvenimas teisingas, kad vienas vargselis per netycia tave mokykloj pakabino, kuriam tu visa gyvenima smegenis lesi, kad tas i barus is namu bega?
Mokykloj mokslas galvoj bivo, kad atestatas geas butu, nerupejo bernai ir negeriau mokykloj kaip tu.

ar as sakiau, kad blogai kas? bigsmile.gif jam ta ginybine puolimo reakicja? nesijauti gerai savo gyvenime?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 19, 16:52)
As tai nesiruosiu kazkokio sudo bio mesos pirkt.
Yra ukininkai, atveza kaimisku vistu, kiausiniu, avienos.
Mmm , kaip skanu wub.gif . Dar kokio vytinto jautienis kumpoi - saldytuve taip 8r kvepia wub.gif .

pailiustravai, tai ka as sakiau. biggrin.gif deja manau su laiku teks atsisakyti, vergvaldziam irgi buvo labai faina, ju vergu darbas...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 19, 16:54)

the food that you kill will kill you.

kažkada tikrai su džiaugsmu valgysime bio mėsą, kai daeis išties kiek ta gyvulininkystės ir pieno pramonė atseina mūsų planetai.

Yra ir kita pasiula
http://valstietis.lt...eities-maistas/
Kazi kaip juos paveiktu tavo gailestis del lakstanciu parazitu pvz tarakonu, uteliu, erkiu.
Visi sie parazitai gyvi, tai siulai nenaikinti? Nenaikinti ziurkiu, peliu, ai, nu tegu laksto maisto pramoses gamybinese patalpose, sandeliuise, galop maisto prekiu lentynose kokius riesutus grauzia..
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 19, 17:13)
ar as sakiau, kad blogai kas? bigsmile.gif jam ta ginybine puolimo reakicja? nesijauti gerai savo gyvenime?
Papildyta:

pailiustravai, tai ka as sakiau. biggrin.gif  deja manau su laiku teks atsisakyti, vergvaldziam irgi buvo labai faina, ju vergu darbas...

Neiskenti ne dieneles, taip troksti bet ko, kad tio tau atsakyciau.
Ok, eik nx.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 19, 16:54)

paskui staiga lygiuojamės su tigrais, ir rodom pirštu: o, tai jie, tai jie...
(tai okei, pulkime tigrus, o ne romias, avis, karves, ėriukus skerskime, kuriems dar iki skerdimo valandos sukėlėm aibes kančių.)

atėjome, suniokojome...pakeitėme visą klimatą, kražtovaizdį.
šiuo metu žemėje esame užveisę naminių gyvulių daugiau nei liko laukinių.
laukinius išnaikinome.
visą pasaulį dabaigsime sunaikinti.

tai, ka dne i tigrus net i vorus kai kas lygiuojasi biggrin.gif as tai sakyciu kai kurie zmones nei bakteriju lygio nepersokia, jos tai tik funkcija sioje zemeje atlieka, niekam nekenkia...

butent... unsure.gif
Atsakyti