Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 17:13)
ar ne kviekvienas čia - su savotiška misija. (?)
net ir neužkabinti nieko, neutraliai pabūti, kad šiaip pabūti fainu, arba gyventi tik dėl savęs - yra misija.

AS jokiu misiju neturiu, nes nerenku karmos tasku, nevaidinu pries Dieva kad patekciau i roju, nes tai enra mano siekiamybe ir t.t. ir t.t.

Tiesiog gyvenu, stengdamasi islikti zmogumi, nesugyvuleti. Viskas.
Atsakyti
Gyvūnai dažnai etiškesni už žmones.
nemanau, kad kažkas kaupia karmos taškus.
kas ja išvis tiki 100?
manau, kad tu turi nemažai empatijos (šalia arogancijos).
kitaip nebūtum nė vienam ne savam padėjus.
prie to pačio.
uždėk ranką prie širdies. tau ne tas pats turi būti nežmogiškų būtybių kančios.
jei būtų galimybė, jei pilnai žinotum (mokslas tau patvirtintų, ne lobistai), kad mėsos tau nereikia, negi tik iš paiko noro/skanu/skonio svogūnėlių ir toliau dorotum mėsą?
kažkada ateis tam laikas, tu to nebedarysi, aš kažkaip tikiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 18 vasario 2021 - 16:24
QUOTE(Moonte @ 2021 02 18, 16:20)
AS jokiu misiju neturiu, nes nerenku karmos tasku, nevaidinu pries Dieva kad patekciau i roju, nes tai enra mano siekiamybe ir t.t. ir t.t.

Tiesiog gyvenu, stengdamasi islikti zmogumi, nesugyvuleti. Viskas.

nėra jokio rojaus
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 18, 15:19)
Skaitem, mizne kad tu ir vaika " turi",  kol Leksa nepataise.

Tavo ziniai sita fanate prie manes n kartu prisip* sinejo su savo pagalba, siule jai i az rasyt, zadejo patarimais zarstytis del mano mamos gydymo🤣🤣.

skaitėm beplaute psichine apie tai kaip vaiką abortavus būtum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 16:01)
our future.
(kaip mes su broliu ir svainiu diskutavom.)
technologijos užbėgs etikai už akių.
bet ne atvirkčiai. daugumai ir toliau nerūpės beprasmės gyvūnų kančios.

labai stiprus veganizmo reklamavimas , manau , rodo, kad turtingieji suprato, kad sunaikinsim taip planeta tesdami...Nors kai kurie pakaitalai ir t.t. irgi ne ka ekoliskesni...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 18, 16:32)
nėra jokio rojaus
Papildyta:

skaitėm beplaute psichine apie tai kaip vaiką abortavus būtum mirksiukas.gif

Yra rik pilnaties nsviesa, kurioje tu visa peemirkusi visatoj skrajoji, ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 16:24)
Gyvūnai dažnai etiškesni už  žmones.

jei būtų galimybė, jei pilnai žinotum (mokslas tau patvirtintų, ne lobistai), kad mėsos tau nereikia, negi tik iš paiko noro/skanu/skonio svogūnėlių ir toliau dorotum mėsą?

visada, ne daznai, jie negali elgtis blogai, nes neturi laisvos valios, gyvena tik pagal instinktus.

tai, kad jau patvirtine, kad nereikia.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 18, 16:37)
Yra rik pilnaties nsviesa, kurioje tu visa peemirkusi visatoj skrajoji, ne? biggrin.gif

yra dar ir Saulės šviesa, bukioji tu mūsų žemės kirmėle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 18, 16:41)
yra dar ir Saulės šviesa, bukioji tu mūsų žemės kirmėle biggrin.gif

Tai galetum pravedinti savo myzaluota klyna joje, gal zmones nebegtu taip nuo tavo smarves, nevala mizne 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 18, 16:51)
Tai galetum pravedinti savo myzaluota klyna joje, gal zmones nebegtu taip nuo tavo smarves, nevala mizne 4u.gif .

aš tau tą pažadu po to, kai tu pasidarysi smegenų persodinimą sau wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 18, 16:59)
aš tau tą pažadu po to, kai tu pasidarysi smegenų persodinimą sau wub.gif  4u.gif

Del manes nereikia zadeti - as taves neuzuodziu. Bet va tavo barako kaimynes is virtuves bega kai tu uzeini.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 17:24)
Gyvūnai dažnai etiškesni už  žmones.
nemanau, kad kažkas kaupia karmos taškus.
kas ja išvis tiki 100?
manau, kad tu turi nemažai empatijos (šalia arogancijos).
kitaip nebūtum nė vienam ne savam padėjus.
prie to pačio.
uždėk ranką prie širdies. tau ne tas pats turi būti nežmogiškų būtybių kančios.

TAip taip...
Mesaedziai del etisku priezasciu perziuri savo mitybos grandine...
Keistoka, kai zmones bando suzmoginti gyvunus.

Tie kas kalba apie karma, jos itaka, ne siaip sau kalba. O gal ir siaip, tada tai nieko bendro neturi su ju tikejimu.

KOks man skirtumas, kas tiki. Jei zmones teigia, vadinasi... Man tai nera problema.

Tau arogantiskai atsakysiu. As padedu kitiems, vien todel, kad kitaip negaliu. Mane uzgrautzu sazine, o kam man to reikia... Iki galo nezinau, ar altruizmas igimtas, ar isugdytas, bet tai tas pats ego, kaip ir egosito, tik skirtingas apsketas, kuri zmogus tenkina. Viskas. Nieko tame ypatingo nera.

Zinoma, kad ne tas pats. Bet man lygiai taip pat, kaip jau rasiau, svarbus tiek augalai, tiek gyvunai. Esu isitikinusi, kad augalai irgi jaucia, jiems skauda. Jei jie garsiai nestaugia, nebaubia, tai der nerodiklis, kad aniem maziau skauda. BEt tu nusprendei, kad ju smausmas, tau nera rodiklis.
Nemanau, kad as sugebesiu kada misti saules sviesa. Todel, mano pasirinkimas valgyti mazai, bet kokybiskai. Maistas reikalingas ne tam kad valgyciau, o tam kad gyvenciau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 18, 17:50)
Keistoka, kai zmones bando suzmoginti gyvunus.

iki "gyvūnų holokausto" unsure.gif

Kažkaip po to į visus taip parašiusios "gerus darbus" žiūri su labai dideliu rezervu...
Atsakyti