Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 18, 12:36)
Tokia neįdomi, kad nė posto nepraleidi. Kaip ir visų kitų "neįdomių" biggrin.gif Būtų neįdomu, ignoruotum. O dabar tiesog pražysti dėmesiuko gavus  biggrin.gif

Nu. Ir su visom sitaip. Raso kad neidomi, bet i kiekviena posta atsakineja🤣.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 18, 12:36)
Tokia neįdomi, kad nė posto nepraleidi. Kaip ir visų kitų "neįdomių" biggrin.gif Būtų neįdomu, ignoruotum. O dabar tiesog pražysti dėmesiuko gavus  biggrin.gif

cambalos advokate isidarbinai? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif gali jai perduoti, kai zmogus taip siekia mano demesio, tai kartais atsakau, kadlabai neliudetu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 18, 13:19)
cambalos advokate isidarbinai? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif gali jai perduoti, kai zmogus taip siekia mano demesio, tai kartais atsakau, kadlabai neliudetu  mirksiukas.gif

Atsakai, nes LABAI NORI atsakyti. Kitaip liūdėtum, nuobodžiautum pati.
Atsakyti
nu va biggrin.gif
Rich countries should only eat synthetic beef, says Bill Gates
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 18, 10:31)

ismete? lotuliukas.gif

būtent.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 14:46)

Sarkazmas buvo zodis " ismete".
Esme gi mes zinom - nuejai pas bobute, suzinojai kad i geria gydytojo paskirtus vaistus nuo kraujospudzio, liepei jai negert ju ir liepui pieno nevartot.
Ateitu tokia kloune pas mano mama su tokiais akibrokstais - butu ismesta uz duru.
Atsakyti
liepe negert lotuliukas.gif

Given, Given, nustok bobutes terorizuoti, liepti vaistu negerti, ismetineti vaistus lauk, atimineti pienuka, vargse bobute dabar be vaistu lotuliukas.gif ar vargse farmacija, vienu klientu maziau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 17, 14:21)
As, manau, cambala is tu zmoniu, ant kuriu, jei svenciu nesventi, tu populiariuju, tai gyvenimo neturi  biggrin.gif Nezinau, gal jai Valentino diena ne viena is tu svarbuiju svenciu, na kaip Nauji Metai pvz  biggrin.gif

per Naujaką gali nusigerti iki žemės graibymo ir jos ruskis tą supranta, palaiko. O per Valiko dieną ne kas. Blaiviai reikia meilę rodyti, o kai ji nemoka, tai Valikas valina pas mergas biggrin.gif

QUOTE(cambala @ 2021 02 17, 14:30)
Pirmiausia tu neturi vyro, tik sugulova. Gal nuo to pradekim mirksiukas.gif .
Papildyta:

O tai per Valentino diena 24 val butina seksu uzsiimt? Kiti reikalai neegzistuoja?

ne, aš ne iš tavo palatos, taigi tu nežinai ką aš turiu ir ko ne biggrin.gif

o tai per Naujaką būtina jau po 8 pradėti švęsti? Negalima nuo 22 val. pvz.? Ką kauše? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2021 02 17, 14:38)
O, apie vitaminus ir preparatus mes mąstėm. Nes tikrai man rodos tų galimybių. Bet jis labai didžiuojasi, kad jokių vaistų negeria ir jam nereikia jų. Užsispyręs va toks yra. Blogiau nei su mažu vaiku. Ir juda mažai. Tai kiek vaisių/daržovių atvažiavę įsiūlom, tai tiek tų vitaminų. Na, gal dar kokią gyvatės širdį užpiltą degtine ir gertų, nes natūralus preparatas  biggrin.gif Juokauju truputį, bet liūdnai.
Tarsimės su gydytoja, žiūrėsim.

gal nors kokias Jadvygos žoles gertų? kuo nenatūralu?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 18, 14:51)
Ateitu tokia kloune pas mano mama su tokiais akibrokstais - butu ismesta uz duru.

eik eik biggrin.gif akytes nuleistum, susigėstum, mikčioti pradėtum ir nežinotum ką sakyti biggrin.gif pasiutęs interneto šuva, realybėje visiems po padu, skaitėm skaitėm apie tave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 18, 15:13)
, taigi tu nežinai ką aš turiu ir ko ne biggrin.gif

eik eik biggrin.gif akytes nuleistum, susigėstum, mikčioti pradėtum ir nežinotum ką sakyti biggrin.gif pasiutęs interneto šuva, realybėje visiems po padu, skaitėm skaitėm apie tave biggrin.gif

Skaitem, mizne kad tu ir vaika " turi", kol Leksa nepataise.

Tavo ziniai sita fanate prie manes n kartu prisip* sinejo su savo pagalba, siule jai i az rasyt, zadejo patarimais zarstytis del mano mamos gydymo🤣🤣.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 18, 12:27)
nu va  biggrin.gif
Rich countries should only eat synthetic beef, says Bill Gates

our future.
(kaip mes su broliu ir svainiu diskutavom.)
technologijos užbėgs etikai už akių.
bet ne atvirkčiai. daugumai ir toliau nerūpės beprasmės gyvūnų kančios.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 17:01)
our future.
(kaip mes su broliu ir svainiu diskutavom.)
technologijos užbėgs etikai už akių.
bet ne atvirkčiai. daugumai ir toliau nerūpės beprasmės gyvūnų kančios.

Kaip ir vienetai, itikeje savo misijomis, siulantys vaikintis vaikus is globos namus, kaip iranki, tam kad isprestukitu asmenines problemas. Ar drastiskas koreagavimas gerai nepazistamo zmgoaus mityba, vaistu vartojima, pries tai nepasikonsultavus su gydanciu gydytoju.

Tokie jau tie zmones, daug darantys beprasmybiu, ar savo gerais norais pragaro kelius gindziantys.
Atsakyti
ar ne kviekvienas čia - su savotiška misija. (?)
net ir neužkabinti nieko, neutraliai pabūti, kad šiaip pabūti fainu, arba gyventi tik dėl savęs - yra misija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 18 vasario 2021 - 16:14