Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 17, 15:55)
jo su vyrais tikrai sunku kartais buna, reik pazinti zmogu ir rasti priejima, jei patinka naturalus dalykai, yra ir ju. As pvz dabar parsisiunciau mumijo is altajaus, jis irgi skatina ir smegenu veikla, be visu kitu dalyku. Na bet galu gale visi savo likimo kalviai, neigrusi, jei nenori. O kiek metu teciui?
Dar gal reikai zmogui rasti tiksla, motyva, kad noretu kazka keisti, deti pastangas, kad jam geirua butu...o jei zmogus jauciasi nebereikalingas, kas vyram labai budinga pensijoje, tai ir nebenori ir padeti net sau...
Papildyta:

tau viskas gerai? blink.gif

Lutuke, aš tikrai pati naudoju visokias arbatas, bičių produktus ir kitus dalykus, na, bet va tėčiui ką nors naujo įsiūlyti yra kažkas tokio...jis valgo tai, ką per gyvenimą yra įpratęs. O jo įpročio batoną su uogiene kabinti jau nieks nebepakeis smile.gif Žalius kokteilius vasarą darau, kartais įsiūlau šaukštuką. Nes bet kokie preparatai jam atrodo nesąmonė.
Jam 78. Man atrodo, kad nejudrus gyvenimo būdas jam labai pakenkė. Nes jo tėtis gyveno iki 99. Kas čia dabar jau besupaisys. Šiaip jis laimingas jaučiasi, visad buvo pozityvus, bet kokius mūsų bandymus pasiūlyti dar su kažkuo pabendrauti be turimų pažįstamų (na, kad ir su moterimi kokia) atmeta ir sako, kad jam ir taip gerai. Džiaugiasi mumis, anūkais, sodu, bet va jei susidursi kada su senstančiais artimais žmonėmis, kurių interesai tiesiog pradeda trauktis ir siaurėti, tada suprasi-matai, kad žmogui tiesiog nebeįdomu daug dalykų, viskas paprastėja ir keičiasi. Anksčiau pvz sekdavo savo buvusios profesijos naujienas, kompe skaitė, bendravo su kolegomis, bet dabar nebereikia. Ir matosi kaip sudėtingesnius dalykus jo protas supaprastina. Turbūt daug kam iš mūsų taip bus, nu bet visi tikimės, kad kiek vėliau ar kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 17, 19:28)
Pas burba paklausk. Ji tavo drauge apvare kad persikrusus su visais. O burba lyg i baznycia vaiksto, zvakutes degioja🤣.

oi ne ne, tu cia susiejai joberius ir dvasinguma ir teisinguma noriu pratesimo, kokiu budu siejasi mazeja tie dalykai nuo meiluziu skaiciaus ar dideja????manau tavo draugem labai bus aktualu suzinoti bigsmile.gif

Burba visiskai tokiu dalyku neminejo ir nesiejo.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 17, 19:45)
oi ne ne, tu cia susiejai joberius ir dvasinguma ir teisinguma noriu pratesimo, kokiu budu siejasi mazeja tie dalykai nuo meiluziu skaiciaus ar dideja????manau tavo draugem labai bus aktualu suzinoti  bigsmile.gif

Burba visiskai tokiu dalyku neminejo ir nesiejo.

Paprasta - atsakyk kodel as anot taves k*rva?
Ats aiskus - nes as skaitau tave glusa ir buterbrodu su tavim nevalgyciau.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2021 02 17, 19:45)
Lutuke, aš tikrai pati naudoju visokias arbatas, bičių produktus ir kitus dalykus, na, bet va tėčiui ką nors naujo įsiūlyti yra kažkas tokio...jis valgo tai, ką per gyvenimą yra įpratęs. O jo įpročio batoną su uogiene kabinti jau nieks nebepakeis smile.gif Žalius kokteilius vasarą darau, kartais įsiūlau šaukštuką. Nes bet kokie preparatai jam atrodo nesąmonė.
Jam 78. Man atrodo, kad nejudrus gyvenimo būdas jam labai pakenkė. Nes jo tėtis gyveno iki 99. Kas čia dabar jau besupaisys. Šiaip jis laimingas jaučiasi, visad buvo pozityvus, bet kokius mūsų bandymus pasiūlyti dar su kažkuo pabendrauti be turimų pažįstamų (na, kad ir su moterimi kokia) atmeta ir sako, kad jam ir taip gerai. Džiaugiasi mumis, anūkais, sodu, bet va jei susidursi kada su senstančiais artimais žmonėmis, kurių interesai tiesiog pradeda trauktis ir siaurėti, tada suprasi-matai, kad žmogui tiesiog nebeįdomu daug dalykų, viskas paprastėja ir keičiasi. Anksčiau pvz sekdavo savo buvusios profesijos naujienas, kompe skaitė, bendravo su kolegomis, bet dabar nebereikia. Ir matosi kaip sudėtingesnius dalykus jo protas supaprastina. Turbūt daug kam iš mūsų taip bus, nu bet visi tikimės, kad kiek vėliau ar kitaip smile.gif

kaip nesusidursi, gi ir as turiu artimuju senu. Bet tai nieko ir nepadarysi, kai taip, per jega gi nepakeisi zmogaus, jei jis nenores keistis, As jau buvau minejusi, kad mama domisi sveiku gyvenimo budu ir sveika jai 72, o va kiti artimieji tokio amziaus ,panasaus jau dauguma iskeliave arba ligoti labai, kas nieko nekeicia gyveniem. Mano tetis irgi buvo sventai isitikines savo mitybso teisingumu, pyko ant mamos, kad man "leidzia" nevalgyti mesos , nors atrodo valge tirkai normaliai, ne kokiu slamstmaisciu, pats gaminosi ir siurbos ir antri patiekalai, bet va mesa, pienas, bulkos , duonos, saldumynai ir t.t. na ka isejo ipensija , nustojo vazinetis su dviraciu , priaugo daug svorio ir nei 70 nesulauke, infarktas. Tas man paguoda tik ta, kad nesikankino ilgai, nemirinejo pamazu, bet dar ir dabar sazine grauzia kazkaip atrodo gal reikejo kazkaip kitaip pasakyti, itikinti kitaip siek tiek gyventi... nors suprantu, kad tai tik zmogaus pasirinkimas. Vyram apalmai moterys nelabai autoritetas, o dar vaikai, va jei radus kita vyra, kuris jam daro itaka gal tada kai nors.
Sveikuoliu mokykloje vienas mano dede siek tiek pakeite poziuri i mityba, mete rukyti ir t.t. bet va kaip iki ten tuos vyrus nutempti as nezinau biggrin.gif , net nezinau ar ji tebeveikia . Nors mano mama vazineja yra tokios stovyklos senjoru, sveikuoliai organizuoja, tai ten labai smagu sake, bet taip, dauguma moteru ir buna.

o svarbiausia, kaip sakiau manau kad zmogus matytu prasme, kam jam tos sveikatos reikia... kaip mano senuolis budavo sedi taip i viena taska ziuri ir paskui skao mane dievulis jau pamirso, na jo visi draugai ismire, jo zmona , o jis liko vienas...na kaip padesi zmogui, kuris nenori tos pagalbos...I gala irgi jau ne visus pazidnavo, na ir kas iki 92 m isgyveno, bet kai jau toks egzistaviamas gaunasi tai liudna...
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 17, 19:52)
Paprasta - atsakyk kodel as anot taves k*rva?
Ats aiskus - nes as skaitau tave glusa ir buterbrodu su tavim nevalgyciau.

todel kad meluoji, smeizi zmones, i rnet mirusius, toks elgesys man slykstus. mirksiukas.gif

na o dabar tu atsakyk, koks rysys tarp meiluziu ir teisngumo ir dvasingumo, manau, tavo drauges irgi idemiai laukia , nesulaukia , ypac mylimuke nagus grauzia ir jaudinasi ka tu pasakysi, dvasinga ji ar jau nelabai ir kaip ten su tuo teisingumu... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 17, 19:59)

todel kad meluoji, smeizi zmones, i rnet mirusius, toks elgesys man slykstus.  mirksiukas.gif

na o dabar tu atsakyk, koks rysys tarp meiluziu ir teisngumo ir dvasingumo, manau, tavo drauges irgi idemiai laukia , nesulaukia , ypac mylimuke nagus grauzia ir jaudinasi ka tu pasakysi, dvasinga ji ar jau nelabai  ir kaip ten su tuo teisingumu... bigsmile.gif

Man tai slykstus elgesys kai savo teva uzkasei darze lt kur negrisi ir parduosi ta darza.

Nzn, man neidomu po kazkieno triusykus landziot.
Po Given va idomu, nes 8domi tiesiog tavo reakcija. biggrin.gif Arbuzas ja kazkada pavadino " priperstakelne". Cia nuo vegan zirniu ar kaip?🤣
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 17, 20:33)
Man tai slykstus elgesys kai savo teva uzkasei darze lt kur negrisi ir parduosi ta darza.

Nzn, man neidomu po kazkieno triusykus landziot.
Po Given va idomu, nes 8domi tiesiog tavo reakcija.  biggrin.gif Arbuzas ja kazkada pavadino " priperstakelne". Cia nuo vegan zirniu ar kaip?🤣

na va pati iliustruoji mano zinutes ir parodai ant keik as teisi.kam dar klausi is vis manes kazka, jei pati zinai kokia esi?

tai va idomu visgi ar ne, tai kaip su tuo dvasingumu ir meiluziais? Tai jau dabar geda pasakyti? issoko zodis zvirbliu?
nesu maciusi, kad arbuzas taip butu kazka vadines, na nebent tave...
Atsakyti
[quote=lutuke123,2021 02 17, 19:59]
kaip nesusidursi, gi ir as turiu artimuju senu. Bet tai nieko ir nepadarysi, kai taip, per jega gi nepakeisi zmogaus, jei jis nenores keistis, As jau buvau minejusi, kad mama domisi sveiku gyvenimo budu ir sveika jai 72, o va kiti artimieji tokio amziaus ,panasaus jau dauguma iskeliave arba ligoti labai, kas nieko nekeicia gyveniem. Mano tetis irgi buvo sventai isitikines savo mitybso teisingumu, pyko ant mamos, kad man "leidzia" nevalgyti mesos , nors atrodo valge tirkai normaliai, ne kokiu slamstmaisciu, pats gaminosi ir siurbos ir antri patiekalai, bet va mesa, pienas, bulkos , duonos, saldumynai ir t.t. na ka isejo ipensija , nustojo vazinetis su dviraciu , priaugo daug svorio ir nei 70 nesulauke, infarktas. Tas man paguoda tik ta, kad nesikankino ilgai, nemirinejo pamazu, bet dar ir dabar sazine grauzia kazkaip atrodo gal reikejo kazkaip kitaip pasakyti, itikinti kitaip siek tiek gyventi... nors suprantu, kad tai tik zmogaus pasirinkimas. Vyram apalmai moterys nelabai autoritetas, o dar vaikai, va jei radus kita vyra, kuris jam daro itaka gal tada kai nors.
Sveikuoliu mokykloje vienas mano dede siek tiek pakeite poziuri i mityba, mete rukyti ir t.t. bet va kaip iki ten tuos vyrus nutempti as nezinau biggrin.gif , net nezinau ar ji tebeveikia . Nors mano mama vazineja yra tokios stovyklos senjoru, sveikuoliai organizuoja, tai ten labai smagu sake, bet taip, dauguma moteru ir buna.

o svarbiausia, kaip sakiau manau kad zmogus matytu prasme, kam jam tos sveikatos reikia... kaip mano senuolis budavo sedi taip i viena taska ziuri ir paskui skao mane dievulis jau pamirso, na jo visi draugai ismire, jo zmona , o jis liko vienas...na kaip padesi zmogui, kuris nenori tos pagalbos...I gala irgi jau ne visus pazidnavo, na ir kas iki 92 m isgyveno, bet kai jau toks egzistaviamas gaunasi tai liudna...
Papildyta:

Ir nesuprasi tos sveikatos ar ilgo gyvenimo priežasčių kartais: va, mano senelis, jam buvo skrandžio vėžys, teturėjo trečdalį skrandžio virš 20 metų, pragyveno iki 99 metų. Gal kaip tik dėl to, kad mažiau valgė su tuo trečdaliu skrandžio ir be dantų smile.gif Sėdėdavo sau su savo radijuke, muses mušinėdavo, atėjusiems istorijas porindavo apie karus jo gyvenime buvusius, toks gana uždarokas ir šaltokas buvo. Savo žmoną 23 metais jaunesnę pergyveno gerokai (ji avarijoje žuvo, nesusiję su gyvenimo būdu).
Bet jis pamenu sakydavo, jog jam liūdna, nes visai nebelikę jau jo draugų ir bendraamžių.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 17, 20:39)
na va pati iliustruoji mano zinutes ir parodai ant keik as teisi.kam dar klausi is vis manes kazka, jei pati zinai kokia esi?

tai va idomu visgi ar ne, tai kaip su tuo dvasingumu ir meiluziais? Tai jau dabar geda pasakyti? issoko zodis zvirbliu?
nesu maciusi, kad arbuzas taip butu kazka vadines, na nebent tave...

Ui, tai cia senai sm aisku jog visos k* rvos kur tau oponuoja ir nesutinka su tavim ax.gif .

Ach, kam idomi kazkokio veneritiko kurvi* yko nuomone, kuris savo vaiko nepripazino ir neaugino ir kuris tik senatvej apie ji prisimine...
P.s. vadino tavo drauge given mirksiukas.gif
Papildyta:
Lutuke, ar tu karsinai savo senelius, teva ar mama?
Ats. NE.
Todel patylek. Nebuk kaio Given, kuri nepazistamaki bobuteis nuo jraujospuszio vaistus ismete.
Del Dievo. Nesikiskit ten kur nesuprantat nicnieko.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 17, 19:59)
kaip nesusidursi, gi ir as turiu artimuju senu. Bet tai nieko ir nepadarysi, kai taip, per jega gi nepakeisi zmogaus, jei jis nenores keistis, As jau buvau minejusi, kad mama domisi sveiku gyvenimo budu ir sveika jai 72, o va kiti artimieji tokio amziaus ,panasaus jau dauguma iskeliave arba ligoti labai, kas nieko nekeicia gyveniem. Mano tetis irgi buvo sventai isitikines savo mitybso teisingumu, pyko ant mamos, kad man "leidzia" nevalgyti mesos , nors atrodo valge tirkai normaliai, ne kokiu slamstmaisciu, pats

Tavo tetis vesdavosi tave mazameti vaika i dustynes ir girdydavo tave alum. O paaugle mergaite tavo gimines girde konjaku.
Ne tau patarimus zarstyt. Beje, tavo tevukas mires.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 17, 17:15)
Juk given tokia dvasinga, teisinga 8r visokia tokia wub.gif .

aš tikrai visokia, ir manęs į rėmus neįstatysi. vat ir su jobariais galiu, ir kiaulių man gaila (kurių tau negaila), ir nesikolioti sugebu, ir dargi nesu antivakserė (kaip tu įsivaizduoji.) ir dar sugebu reaguoti tik į postus, todėl ir parašau visur (kažkas tik turi tam pretenzijų.)
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 09:28)
aš tikrai visokia, ir manęs į rėmus neįstatysi. vat ir su jobariais galiu, ir kiaulių man gaila (kurių tau negaila), ir nesikolioti sugebu, ir dargi nesu antivakserė (kaip tu įsivaizduoji.) ir dar sugebu reaguoti tik į postus, todėl ir parašau visur (kažkas tik turi tam pretenzijų.)

Galiu tave nuvilt - tu neikaip nestovi laipteliu auksciau uz kitus vien todel kad tau gaila paskerstu kiauliu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 17, 21:21)
Ui, tai cia senai sm aisku jog visos k* rvos kur tau oponuoja ir nesutinka su tavim ax.gif .

Ach, kam idomi kazkokio veneritiko kurvi* yko nuomone, kuris savo vaiko nepripazino ir neaugino ir kuris tik senatvej apie ji prisimine...
P.s. vadino tavo drauge given mirksiukas.gif
Papildyta:
Lutuke, ar tu karsinai savo senelius, teva ar mama?
Ats. NE.
Todel patylek. Nebuk kaio Given, kuri nepazistamaki bobuteis nuo jraujospuszio vaistus ismete.
Del Dievo. Nesikiskit ten kur nesuprantat nicnieko.
Papildyta:

Tavo tetis vesdavosi tave mazameti vaika i dustynes ir girdydavo tave alum. O paaugle mergaite tavo gimines girde konjaku.
Ne tau patarimus zarstyt. Beje, tavo tevukas mires.

noretum, deja, deja, ne del to taip tave pavadinau, opnuoja Given man labai daznai , tik ji ir sugeba oponuotu, tu nesugebi oponuoti, tu sugebi skeisti, isvartyti, prifantazuoti, nusisneketi.

tai kam ji prikisai? man tuo labiau jo nuomone neidomi, bet as jo ir necituoju.

prie ko cia karsinimai? doh.gif

ismete? lotuliukas.gif gliukos nesibaigia kaip matau,
Tave jauciu ten vesdavo ir girde nuo vaikystes, nes kitaip nesuprantu, is kur tokios fantazijos pas tave, ar tik dabar gerti suaugusi pradejai?

del ko nebuvai pora savaiciu gyde stacionare, nepadejo?
tiek to nevark, sakiau neidomi esi, nesiek mano demesio , nejau neturi su kuo pasikolioti cia ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 vasario 2021 - 12:31
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 18, 12:31)
del ko nebuvai pora savaiciu gyde stacionare, nepadejo?
tiek to nevark, sakiau neidomi esi, nesiek mano demesio , nejau neturi su kuo pasikolioti cia ?

Tokia neįdomi, kad nė posto nepraleidi. Kaip ir visų kitų "neįdomių" biggrin.gif Būtų neįdomu, ignoruotum. O dabar tiesog pražysti dėmesiuko gavus biggrin.gif
Atsakyti