Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(cambala @ 2021 02 17, 16:12)
Puik8ai zinai - apie savo klona nr 2 - uarda. Abi gluses.

na ir vis tiek neidomiau, kam vargsti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 17, 16:15)
na ir vis tiek neidomiau, kam vargsti? bigsmile.gif

Tau visi tokie neidomus, konkreciai siuncia tave, bet tu kaip lendi prie visu taip lendi. Apgailetina.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2021 02 17, 10:18)
1.Bendraujam su kai kuriais draugais. Nesu aš iš tų, kurie laikosi tvarkingai taisyklių.
Tik va kažkaip bukėju jaučiu-norisi lengvų serialų

2.Beje, pagalvojau, kad visa šita pandemija labai gerai išryškino visų mūsų nuokrypius ar kaip čia pavadinti: kas paranojiškas, tam kyla vis daugiau tokių minčių. Kas super atsargus, tam dar labiau išryškėja.

3.Beje, mano psichika suveikė paskutiniu metu taip, kad visiškai beveik nebežiūriu naujienų apie virusą

1.analogiškai.

2.mano tokios pat mintys.

3.me, too. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 17, 09:46)
Gal kam keistai skambes, bet pirstu motorika zenkliai atsiliepia smegenu veiklai.

Kodėl keistai? manau, kas domisi vaikų udgymu, seniai žino.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 17, 16:34)
1.analogiškai.
2.mano tokios pat mintys.
3.me, too.  biggrin.gif
Papildyta:

Apie virusa ziniu neziuri/ nesiklausai, o melagiena VBS apie tai kaip nuo skiepo kazkokas m8re skleidi.
Atsakyti
nes tėtis pasakė prie stalo valgant.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 17, 16:40)
nes tėtis pasakė prie stalo valgant.

O jis kas? VBS ziniu platintojas.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 17, 16:34)

tikrai taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 17, 17:34)

Atsiprasau, kad paminejau. As ne telepate, nuotoliniu budu nustatyti, ka zino ir neizno oponentas, nemoku.

Bet siaip teisi, nederejo, bent jau siam oponentui, rasyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 vasario 2021 - 17:59
QUOTE(cambala @ 2021 02 17, 14:30)
Pirmiausia tu neturi vyro, tik sugulova. Gal nuo to pradekim mirksiukas.gif .
Papildyta:

O tai per Valentino diena 24 val butina seksu uzsiimt? Kiti reikalai neegzistuoja?

mylimukei tai primink mirksiukas.gif

Prie ko cia as, kam manes klausi, tau cia sventes reikia svesti, ar pas tave kazkokia gradacija, tik per Naujaka negali cia sm sedeit, o per kitas gali?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 17, 18:56)
mylimukei tai primink  mirksiukas.gif

Prie ko cia as, kam manes klausi, tau cia sventes reikia svesti, ar pas tave kazkokia gradacija, tik per Naujaka negali cia sm sedeit, o per kitas gali?

Neee. Man given j* barius idomiau primint tau biggrin.gif . Juk given tokia dvasinga, teisinga 8r visokia tokia wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 17, 19:15)
Neee. Man given j* barius idomiau primint tau biggrin.gif . Juk given tokia dvasinga, teisinga 8r visokia tokia wub.gif .

Kaip meiluziu skaicius itakoja teisinguma ar dvasinguma? bigsmile.gif Papasakok dabar laukiam
popc1.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 17, 19:26)
Kaip meiluziu skaicius itakoja teisinguma ar dvasinguma?  bigsmile.gif Papasakok dabar laukiam
popc1.gif

Pas burba paklausk. Ji tavo drauge apvare kad persikrusus su visais. O burba lyg i baznycia vaiksto, zvakutes degioja🤣.
Atsakyti