Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Kristi_na @ 2021 02 17, 13:07)
Ačiū, Cambala...Kadangi vasarą buvo pagerėję kažkaip, tai atidėjom. Dabar žiemą vėl jaučiasi panašiai kaip ir aną. Bet dar kažkaip šiek tiek su pagalba viską susitvarko.  Eisim pas jo šeimos gydytoją pasikalbėti greitu laiku, nes ir skiepams gavo užklausimą ar nori skiepytis, tai tuo pačiu. Jis dar iš tų žmonių, kur pas gydytojus neina iš viso, tai reiks kokios istorijos.  Viską suprantu, labai sunku patikėti, kad tai vyksta realybėje, vis yra tokia viltis- gal tai laikinai.

Patarimas vertas dėmesio-susitvarkykit teisinius dalykus, kad jūs ar kitas įgaliotas asmuo galėtų rūpintis tais reikalais.
Papildyta:
Pilnatinė iš tų porų, kur Valentinkes labai vertina, nes paprastą dieną nei dėmesio, nei meilės?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 17, 14:18)
Pilnatinė iš tų porų, kur Valentinkes labai vertina, nes paprastą dieną nei dėmesio, nei meilės?

As, manau, cambala is tu zmoniu, ant kuriu, jei svenciu nesventi, tu populiariuju, tai gyvenimo neturi biggrin.gif Nezinau, gal jai Valentino diena ne viena is tu svarbuiju svenciu, na kaip Nauji Metai pvz biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 17, 14:18)
Patarimas vertas dėmesio-susitvarkykit teisinius dalykus, kad jūs ar kitas įgaliotas asmuo galėtų rūpintis tais reikalais.
Papildyta:

Na, kol kas kreiptis pas gydytoją, kad šiaip sužinoti kokius žingsnius galima daryti. Tas "susitvarkykit" tai apie tai, kad įgaliojimą tvarkyti dokumentus parašytų ar neveiksnumą turi omenyje? Dar tikrai neišdrįsčiau, dar tėtis pakankamai susigaudo...
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2021 02 17, 14:23)
Na, kol kas kreiptis pas gydytoją, kad šiaip sužinoti kokius žingsnius galima daryti. Tas "susitvarkykit" tai apie tai, kad įgaliojimą tvarkyti dokumentus parašytų ar neveiksnumą turi omenyje? Dar tikrai neišdrįsčiau, dar tėtis pakankamai susigaudo...

vėliau neveiksnumą pripažintų per teismus, komisiją.
Na, kad pensiją paimti galėtumėte jei kas, kad nesudarinėtų jokių sutarčių ir etc. Stebėkit.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 17, 14:13)
svarbu vyras myli. O kai tavo Valentinas pabėgo, tai matom pasekmes biggrin.gif  4u.gif

Pirmiausia tu neturi vyro, tik sugulova. Gal nuo to pradekim mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 17, 14:21)
As, manau, cambala is tu zmoniu, ant kuriu, jei svenciu nesventi, tu populiariuju, tai gyvenimo neturi  biggrin.gif Nezinau, gal jai Valentino diena ne viena is tu svarbuiju svenciu, na kaip Nauji Metai pvz  biggrin.gif

O tai per Valentino diena 24 val butina seksu uzsiimt? Kiti reikalai neegzistuoja?
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2021 02 17, 12:18)
Given, šitas žieminis sunkiau. Dėl įvairių priežasčių. Taip pat ir dėl to, kad visiškai neaišku kaip ir kada ir ar iš viso visa ši situacija baigsis (mutacijos įvairios viruso).
Aš labai nemėgstu šalčio, tai man sunku kai dabar jau kelinta savaitė tas didelis minusas-nu negaliu aš ilgai vaikščioti tokiu oru, nemalonus jis man. Tai dėl to nuotaika subjurusi. Dar pas tėtį važinėjam, kuriam nelaimė nutiko, o ir mąstymas silpsta. Ten aš ir sesuo nuosavybę turim, tai važinėjam. Kažkaip visoms aplinkybėms susidėjus apie virusą mažiau galvojasi, na, kiek mes jo tokios būsenos galėtume nelankyti, tai teko užsimerkti į tai.
O šiaip džiugu, kad darbai yra, pajamos yra, galimybės gamtoje pabūti ir pakeisti aplinką yra. Bendraujam su kai kuriais draugais. Nesu aš iš tų, kurie laikosi tvarkingai taisyklių.
Tik va kažkaip bukėju jaučiu-norisi lengvų serialų ir knygų, nes daug to sėdėjimo namie...
Beje, pagalvojau, kad visa šita pandemija labai gerai išryškino visų mūsų nuokrypius ar kaip čia pavadinti: kas paranojiškas, tam kyla vis daugiau tokių minčių. Kas super atsargus, tam dar labiau išryškėja. Kas labai atsakingas-toks ir lieka. Kadangi aš esu iš tų, kurie netiki sąmokslo teorijomis, tai laukiu skiepų ir ketinu vasarą tikrai kažkur jau skristi (sapnuoju ištisai keliones).
Beje, mano psichika suveikė paskutiniu metu taip, kad visiškai beveik nebežiūriu naujienų apie virusą-tiesiog nebegaliu, erzina. Nusprendžiau klausyti to vidinio balso smile.gif Na, kažkaip vis tiek žinau svarbiausius dalykus.

va cia Moonte geru dalyku prisiule gal teciui praverstu?aisku atitinkamai vyrui. O siaip yra is tikro ivairiu piremoniu, kad padeti zmogui su tuo mastymu, gal truksta kokiu medziagu, vitaminu ar geruju bakteriju iv preparatu.

QUOTE(Moonte @ 2021 02 17, 11:46)
O senatve yra labai reliatyvu, todel nepergyvenk. Daugiau uzimk prota, na tarkim mezgimu, sudetingesnius rastus, siuvynejimu. Gal kam keistai skambes, bet pirstu motorika zenkliai atsiliepia smegenu veiklai. Mokykis eilerascius, spresk kryziazodzius. Bet tai dryk sistemingai ne pripuolamai. Ir dar, labai gerai mokytis kokia nors kalba, taip protui neleidi senti. Peziurek mityba, kad daugiau butu B grupes vitaminu.
Tai tikrai veikia, mano mamai buvo 90 metu, jos protas buvo astrus iki apt mirties, kaip britva.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 17, 14:24)
vėliau neveiksnumą pripažintų per teismus, komisiją.
Na, kad pensiją paimti galėtumėte jei kas, kad nesudarinėtų jokių sutarčių ir etc. Stebėkit.

Na taip, šiuo atveju tik stebėti reikia. Skambinam kas kelias dienas ir kas kelias savaites važiuojam. Ranka dabar sulūžusi. Pensiją į kortelę perveda. Kaip tik vežiau tėtį iki bankomato (nesutiko, kad išimčiau pinigų, norėjo pats). Tai toks liūdesys buvo žiūrėti kaip jis kažko bloknotuke ieško (pin kodo, kaip supratau)...taip gaila jį tokį matyti. Nors viską iš lėto surado. Tai dabar jau sužiūrėjau pati tą kodą.
Aš suprantu apie ką jūs čia. Stebim ir žiūrim, taip.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 17, 14:33)
va cia Moonte geru dalyku prisiule gal teciui praverstu?aisku atitinkamai vyrui. O siaip yra is tikro ivairiu piremoniu, kad padeti zmogui su tuo mastymu, gal truksta kokiu medziagu,  vitaminu ar geruju bakteriju iv preparatu.

O, apie vitaminus ir preparatus mes mąstėm. Nes tikrai man rodos tų galimybių. Bet jis labai didžiuojasi, kad jokių vaistų negeria ir jam nereikia jų. Užsispyręs va toks yra. Blogiau nei su mažu vaiku. Ir juda mažai. Tai kiek vaisių/daržovių atvažiavę įsiūlom, tai tiek tų vitaminų. Na, gal dar kokią gyvatės širdį užpiltą degtine ir gertų, nes natūralus preparatas biggrin.gif Juokauju truputį, bet liūdnai.
Tarsimės su gydytoja, žiūrėsim.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2021 02 17, 14:23)

O vargeli, kaip as tave suprantu mirksiukas.gif . Man pati pradzia irgi labai sunki buvo, dabar viskas aisku, sutvarkyta viskas.
Zinok tas neveiksnumo ir globos reikalu tvarkymas pas mus 2, 5 metu vyko( teismai, eiles visur, komisijos, gydytojai...). Nebuciau turejusi igaliijimo is notaro, butu buve kruva problemu su mamos n t ir banko reikalais.
Mano mama irgi susigaude kai pas notare ejom, kitaip notare nei kaip nepasirasytu igaliojimo jei butu macius kad mamai blogai. Na tiesiog mama sutiko, nes pati suprato kad su atmintim kazkas ne taip, pati pradzioj pas gydytojus ejo.
O kad ji viska moka, viska gali ir gali viena gyvent - tai cia kas be ko. Bet kai viena kart atvaziavusi atradau aprukusia virtuve nuo virdulio - tiesiog pasiemiau ir parsiveziau pas save be jokiu cackinimusi.
As puikiai tave suprantu kad tau nepatogu pries teti, kad bandai galvoti kad bus gerai. Gal bus gerai, o gal nebus. Tiesiog kaip apsidrausti pradekit galvot dabar.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 17, 11:46)
Siaip, zmones uzuojauta reiskia ne del to, kad kas suprantas, ar ne, o todel, kad jaucia vidini poreiki pagaileti, uzjausti.

Tiesiog, nezinojau kad taip tau pazenge.

O senatve yra labai reliatyvu, todel nepergyvenk. Daugiau uzimk prota, na tarkim mezgimu, sudetingesnius rastus, siuvynejimu. Gal kam keistai skambes, bet pirstu motorika zenkliai atsiliepia smegenu veiklai. Mokykis eilerascius, spresk kryziazodzius. Bet tai dryk sistemingai ne pripuolamai. Ir dar, labai gerai mokytis kokia nors kalba, taip protui neleidi senti. Peziurek mityba, kad daugiau butu B grupes vitaminu.

Tai tikrai veikia, mano mamai buvo 90 metu, jos protas buvo astrus iki apt mirties, kaip britva.

Moonte, dabar tik pamačiau tavo mintis. Mes pastebėjom, kad alkoholis (gal tik tam kartui) pagerina savijautą, žiūrim kartu kokį auksinį protą (nors jam jau per sunku greit reaguoti), o štai tūkstantį dar žaidžia kortom, nes geras kortų lošėjas kažkada buvo, preferansą lošdavo smile.gif
O va apie pirštų motoriką nesu girdėjusi, kokia įdomi mintis!! Ačiū. Reiks pagalvoti.
Su B vitaminais irgi tiesa. Tik kad jis toks nieko papildomo nenorintis vartoti. Vandens daugiau bandom įsiūlyti.

Aš tai galvoju, kad judėjimas yra ne paskutinėje vietoje: jis problemų su sąnariu turi kojos, juda sunkiai ir nedaug, žiemą dar mažiau, tai smegenys deguonies mažiau gauna.

Senatvė taip, aš suprantu...bet va kadangi tėtis visad buvo aštraus proto, tai labai sunku matyti, kad jis toks tampa. Nors man ramybės suteikia tai, kad jis vis tik laimingas. Kaip buvo optimistas, taip ir liko smile.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 17, 14:33)
va cia Moonte geru dalyku prisiule gal teciui praverstu?aisku atitinkamai vyrui. O siaip yra is tikro ivairiu piremoniu, kad padeti zmogui su tuo mastymu, gal truksta kokiu medziagu,  vitaminu ar geruju bakteriju iv preparatu.

Savo pagieza ne ten lieji, gluse.
Uzsiciaupk nors cia.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2021 02 17, 14:42)
Moonte, dabar tik pamačiau tavo mintis. Mes pastebėjom, kad alkoholis (gal tik tam kartui) pagerina savijautą, žiūrim kartu kokį auksinį protą (nors jam jau per sunku greit reaguoti), o štai tūkstantį dar žaidžia kortom, nes geras kortų lošėjas kažkada buvo, preferansą lošdavo smile.gif
O va apie pirštų motoriką nesu girdėjusi, kokia įdomi mintis!! Ačiū. Reiks pagalvoti.
Su B vitaminais irgi tiesa. Tik kad jis toks nieko papildomo nenorintis vartoti. Vandens daugiau bandom įsiūlyti.

Aš tai galvoju, kad judėjimas yra ne paskutinėje vietoje: jis problemų su sąnariu turi kojos, juda sunkiai ir nedaug, žiemą dar mažiau, tai smegenys deguonies mažiau gauna.

Senatvė taip, aš suprantu...bet va kadangi tėtis visad buvo aštraus proto, tai labai sunku matyti, kad jis toks tampa. Nors man ramybės suteikia tai, kad jis vis tik laimingas. Kaip buvo optimistas, taip ir liko smile.gif

Kantrybės, neparodykite gailesčio kažkokio, gal pavyktų įtikinti, kad pvz jums patogiau, kai jis šalia etc(jis vienas gyvena?)
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 17, 14:24)

Dar banko korteles, asmens dokumentu galiojimas...
Atsakyti