QUOTE(Moonte @ 2021 02 17, 11:46)
Siaip, zmones uzuojauta reiskia ne del to, kad kas suprantas, ar ne, o todel, kad jaucia vidini poreiki pagaileti, uzjausti.
Tiesiog, nezinojau kad taip tau pazenge.
O senatve yra labai reliatyvu, todel nepergyvenk. Daugiau uzimk prota, na tarkim mezgimu, sudetingesnius rastus, siuvynejimu. Gal kam keistai skambes, bet pirstu motorika zenkliai atsiliepia smegenu veiklai. Mokykis eilerascius, spresk kryziazodzius. Bet tai dryk sistemingai ne pripuolamai. Ir dar, labai gerai mokytis kokia nors kalba, taip protui neleidi senti. Peziurek mityba, kad daugiau butu B grupes vitaminu.
Tai tikrai veikia, mano mamai buvo 90 metu, jos protas buvo astrus iki apt mirties, kaip britva.
Moonte, dabar tik pamačiau tavo mintis. Mes pastebėjom, kad alkoholis (gal tik tam kartui) pagerina savijautą, žiūrim kartu kokį auksinį protą (nors jam jau per sunku greit reaguoti), o štai tūkstantį dar žaidžia kortom, nes geras kortų lošėjas kažkada buvo, preferansą lošdavo
O va apie pirštų motoriką nesu girdėjusi, kokia įdomi mintis!! Ačiū. Reiks pagalvoti.
Su B vitaminais irgi tiesa. Tik kad jis toks nieko papildomo nenorintis vartoti. Vandens daugiau bandom įsiūlyti.
Aš tai galvoju, kad judėjimas yra ne paskutinėje vietoje: jis problemų su sąnariu turi kojos, juda sunkiai ir nedaug, žiemą dar mažiau, tai smegenys deguonies mažiau gauna.
Senatvė taip, aš suprantu...bet va kadangi tėtis visad buvo aštraus proto, tai labai sunku matyti, kad jis toks tampa. Nors man ramybės suteikia tai, kad jis vis tik laimingas. Kaip buvo optimistas, taip ir liko