Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 15, 21:25)
nu, įsivaizduoji kaip patogu? ir tu pabandyk biggrin.gif o tai pabėgo Valentinas nuo apsitriedusios bobos biggrin.gif

Skaitem skaitem kad ir zarnynas pas tave blogai dirba, kad klizmutes daraisi... 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 16, 23:17)
Ypač medikai pacientų, kai turėtų už juos juk kovoti... Žiauru.

Kas tau nutiko? Neprieme psichiatras?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 16, 23:30)
Paciai geriau zinoti, sunki tavo senatve...
Uzuojauta.

Tai, kad zinai, kai kvaila esi, tai nieko nera sunkaus, ar baisaus, nes nieko nesupranti biggrin.gif tai liudesio nelieka, tai ir uzuojautos nereikia, bet dekui uz nuosirdu rupesti. 4u.gif
O senatve ateina pas visus, na kas turi ta privilegija ilgiau gyventi ir galiausiai i zemele atgulam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 vasario 2021 - 11:36
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 17, 12:36)
Tai, kad zinai, kai kvaila esi, tai nieko nera sunkaus, ar baisaus, nes nieko nesupranti  biggrin.gif  tai liudesio nelieka, tai ir uzuojautos nereikia, bet dekui uz nuosirdu rupesti.  4u.gif
O senatve ateina pas visus, na kas turi ta privilegija ilgiau gyventi ir galiausiai i zemele atgulam...

Siaip, zmones uzuojauta reiskia ne del to, kad kas suprantas, ar ne, o todel, kad jaucia vidini poreiki pagaileti, uzjausti.

Tiesiog, nezinojau kad taip tau pazenge.

O senatve yra labai reliatyvu, todel nepergyvenk. Daugiau uzimk prota, na tarkim mezgimu, sudetingesnius rastus, siuvynejimu. Gal kam keistai skambes, bet pirstu motorika zenkliai atsiliepia smegenu veiklai. Mokykis eilerascius, spresk kryziazodzius. Bet tai dryk sistemingai ne pripuolamai. Ir dar, labai gerai mokytis kokia nors kalba, taip protui neleidi senti. Peziurek mityba, kad daugiau butu B grupes vitaminu.

Tai tikrai veikia, mano mamai buvo 90 metu, jos protas buvo astrus iki apt mirties, kaip britva.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 17, 11:46)
Siaip, zmones uzuojauta reiskia ne del to, kad kas suprantas, ar ne, o todel, kad jaucia vidini poreiki pagaileti, uzjausti.

Tiesiog, nezinojau kad taip tau pazenge.

O senatve yra labai reliatyvu, todel nepergyvenk. Daugiau uzimk prota, na tarkim mezgimu, sudetingesnius rastus, siuvynejimu. Gal kam keistai skambes, bet pirstu motorika zenkliai atsiliepia smegenu veiklai. Mokykis eilerascius, spresk kryziazodzius. Bet tai dryk sistemingai ne pripuolamai. Ir dar, labai gerai mokytis kokia nors kalba, taip protui neleidi senti. Peziurek mityba, kad daugiau butu B grupes vitaminu.

Tai tikrai veikia, mano mamai buvo 90 metu, jos protas buvo astrus iki apt mirties, kaip britva.

Tai ir sakau uzuojauta gali sau pasilikti ir neisreiksti, nes nera tam pagridno, nes kai zmogus kvailas, jis laimingas biggrin.gif
oi be sansu, per daug visam tam kvaila, nesuprasiu, nei kaip megsti, kur ten man iki kryziazodziu lotuliukas.gif mokytis kalba su kuo mokytis? pati gi sakai nuolat, kad as nieko nesuprantu, tai kam tokie pasiulymai ? Reik zinoti savo ribas, bent tam dar protelio uztenka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
matai vieni zmones turi proto, kiti ne ir tiek, kaip sake Moke Pukuotukas. biggrin.gif O kai neturi neturi, ka ir astrinti.
Atsakyti
Pasidalinsiu, jei kalba apie medikus uzejo. Turejo buti planine patikra, bet snygius, dar ir puga, uzsnigo kelius. Savo kelia atkasem, bet seniunija nespejo savo kelio atkast. Vnz. supratau, kad nenuvaziuosiu, telefonu pranesiau, atsaukiau vizita. Na ka, kaip visada, laukiu nauju grafiku, registruojuosi per interneta kitam menesiui, paskutine savaite, kai gydytojai pateikia savo grafikus. O ir dabar, karts nuo karto apsilankydavau, paziuredavau laikus, gal kas, kaip ir as. atsauke, tik del savu priezasciu, iki siol nieko neradau. Siandien ryta skambina gydytojos sesele, pranese, kad rytojui yra laisva vieta, ar man butu tinkama. Zinoma, kad sutikau. BEt taip idomiai, pirma konsultacija, mane dar nepazista, "automobilio nemate"...

Ka norit sakykit, bet malonu.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 17, 12:56)
Tai ir sakau uzuojauta gali sau pasilikti ir neisreiksti, nes nera tam pagridno, nes kai zmogus kvailas, jis laimingas  biggrin.gif
oi be sansu, per daug visam tam kvaila, nesuprasiu, nei kaip megsti, kur ten man iki kryziazodziu lotuliukas.gif mokytis kalba su kuo mokytis? pati gi sakai nuolat, kad as nieko nesuprantu, tai kam tokie pasiulymai ? Reik zinoti savo ribas, bent tam dar protelio uztenka  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
matai vieni zmones turi proto, kiti ne ir tiek, kaip sake Moke Pukuotukas.  biggrin.gif O kai neturi neturi, ka ir astrinti.

nail.gif

As siuos postus issaugosiu, islauksiu laika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 17, 11:59)
Pasidalinsiu, jei kalba apie medikus uzejo. Turejo buti planine patikra, bet snygius, dar ir puga, uzsnigo kelius. Savo kelia atkasem, bet seniunija nespejo savo kelio atkast. Vnz. supratau, kad nenuvaziuosiu, telefonu pranesiau, atsaukiau vizita. Na ka, kaip visada, laukiu nauju grafiku, registruojuosi per interneta kitam menesiui, paskutine savaite, kai gydytojai pateikia savo grafikus. O ir dabar, karts nuo karto apsilankydavau, paziuredavau laikus, gal kas, kaip ir as. atsauke, tik del savu priezasciu, iki siol nieko neradau. Siandien ryta skambina gydytojos sesele, pranese, kad rytojui yra laisva vieta, ar man butu tinkama. Zinoma, kad sutikau. BEt taip idomiai, pirma konsultacija, mane dar nepazista, "automobilio nemate"...
Ka norit sakykit, bet malonu.
Papildyta:
nail.gif
As siuos postus issaugosiu, islauksiu laika  mirksiukas.gif

cia is vis bent kuom panasi situacija apie ka snekejom ir kaip surista su istatymais? man buna kirpejai beautician, dantiste paskambina, kai vieta atsilaisvina, jei noriu uzsirasyti, o laisvu vietu tik toli i ateiti, nezinau ar cia ne normalu apalmai tokie dalykai, jum tai kazkas vau??zmogus pasielege zmoniskai uzpilde tuscia tarpa ir ka?

biggrin.gif butinai, kaip be to, bet kam tu man drunkiukei aiskini, vis tiek nesurpasiu.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 16, 22:11)
Kokie jūsų apmąstymai, įžvalgos (gal daugiau asmeninėj plotmėj) per antrąjį karantiną?
ar būsena šio karantino metu skyrėsi nuo pirmojo pavasarį?

Given, šitas žieminis sunkiau. Dėl įvairių priežasčių. Taip pat ir dėl to, kad visiškai neaišku kaip ir kada ir ar iš viso visa ši situacija baigsis (mutacijos įvairios viruso).
Aš labai nemėgstu šalčio, tai man sunku kai dabar jau kelinta savaitė tas didelis minusas-nu negaliu aš ilgai vaikščioti tokiu oru, nemalonus jis man. Tai dėl to nuotaika subjurusi. Dar pas tėtį važinėjam, kuriam nelaimė nutiko, o ir mąstymas silpsta. Ten aš ir sesuo nuosavybę turim, tai važinėjam. Kažkaip visoms aplinkybėms susidėjus apie virusą mažiau galvojasi, na, kiek mes jo tokios būsenos galėtume nelankyti, tai teko užsimerkti į tai.
O šiaip džiugu, kad darbai yra, pajamos yra, galimybės gamtoje pabūti ir pakeisti aplinką yra. Bendraujam su kai kuriais draugais. Nesu aš iš tų, kurie laikosi tvarkingai taisyklių.
Tik va kažkaip bukėju jaučiu-norisi lengvų serialų ir knygų, nes daug to sėdėjimo namie...
Beje, pagalvojau, kad visa šita pandemija labai gerai išryškino visų mūsų nuokrypius ar kaip čia pavadinti: kas paranojiškas, tam kyla vis daugiau tokių minčių. Kas super atsargus, tam dar labiau išryškėja. Kas labai atsakingas-toks ir lieka. Kadangi aš esu iš tų, kurie netiki sąmokslo teorijomis, tai laukiu skiepų ir ketinu vasarą tikrai kažkur jau skristi (sapnuoju ištisai keliones).
Beje, mano psichika suveikė paskutiniu metu taip, kad visiškai beveik nebežiūriu naujienų apie virusą-tiesiog nebegaliu, erzina. Nusprendžiau klausyti to vidinio balso smile.gif Na, kažkaip vis tiek žinau svarbiausius dalykus.
Atsakyti

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 17, 13:11)
cia is vis bent kuom panasi situacija apie ka snekejom ir kaip surista su istatymais? man buna kirpejai beautician, dantiste paskambina, kai vieta atsilaisvina, jei noriu uzsirasyti, o laisvu vietu tik toli i ateiti, nezinau ar cia ne normalu apalmai tokie dalykai, jum tai kazkas vau??zmogus pasielege zmoniskai uzpilde tuscia tarpa ir ka?

biggrin.gif butinai, kaip be to, bet kam tu man drunkiukei aiskini, vis tiek nesurpasiu.

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 16, 19:19)
Taigi, as jokiu savoku nesuprantu ir is vis man letai daeina, gal dar karta pakartok koki 15 k gal daeis  unsure.gif

Nereikejo ilgai net laukti.

Butent 4u.gif
Nera jokios prasmes.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2021 02 17, 12:18)
Given, šitas žieminis sunkiau. Dėl įvairių priežasčių. Taip pat ir dėl to, kad visiškai neaišku kaip ir kada ir ar iš viso visa ši situacija baigsis (mutacijos įvairios viruso).
Aš labai nemėgstu šalčio, tai man sunku kai dabar jau kelinta savaitė tas didelis minusas-nu negaliu aš ilgai vaikščioti tokiu oru, nemalonus jis man. Tai dėl to nuotaika subjurusi. Dar pas tėtį važinėjam, kuriam nelaimė nutiko, o ir mąstymas silpsta. Ten aš ir sesuo nuosavybę turim, tai važinėjam. Kažkaip visoms aplinkybėms susidėjus apie virusą mažiau galvojasi, na, kiek mes jo tokios būsenos galėtume nelankyti, tai teko užsimerkti į tai.

Ar kreipetes del tecio pas gydytojus? Atsimenu ka rasei, kaip suprantu nekazkas...
Tvarkytis jums reikia pradet del tecio ( pradziai 8s notaro nnors igaliojima gaut tvarkyt jo visus reikalus - finansus, nekilnojama turta). Nes galit susidurt su iv kliutim.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 17, 12:43)
Ar kreipetes del tecio pas gydytojus? Atsimenu ka rasei, kaip suprantu nekazkas...
Tvarkytis jums reikia pradet del tecio ( pradziai 8s notaro nnors igaliojima gaut tvarkyt jo visus reikalus - finansus, nekilnojama turta). Nes galit susidurt su iv kliutim.

Ačiū, Cambala...Kadangi vasarą buvo pagerėję kažkaip, tai atidėjom. Dabar žiemą vėl jaučiasi panašiai kaip ir aną. Bet dar kažkaip šiek tiek su pagalba viską susitvarko. Eisim pas jo šeimos gydytoją pasikalbėti greitu laiku, nes ir skiepams gavo užklausimą ar nori skiepytis, tai tuo pačiu. Jis dar iš tų žmonių, kur pas gydytojus neina iš viso, tai reiks kokios istorijos. Viską suprantu, labai sunku patikėti, kad tai vyksta realybėje, vis yra tokia viltis- gal tai laikinai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 17, 12:25)
Nereikejo ilgai net laukti.
Butent  4u.gif
Nera jokios prasmes.

aciu dievui, kad priejome abipusio sutarimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 17, 10:59)
Skaitem skaitem kad ir zarnynas pas tave blogai dirba, kad klizmutes daraisi... 4u.gif .
Papildyta:

Kas tau  nutiko? Neprieme psichiatras?

svarbu vyras myli. O kai tavo Valentinas pabėgo, tai matom pasekmes biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti