Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

Kaip lengva viską nurašyti kontraceptikams:)
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 16, 07:52)
Aš tai jos neprisimenu, ji tokua jokia, ateina, išeina, nepamenu ką rašo biggrin.gif
Papildyta:

Kokia gramatika? Tu tiesiog visiškai neimli informacijai

na matyt, ka padarysi jau....
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 15, 23:12)
lotuliukas.gif
Geniali mintis. Moonte NESUPRANTA, kad norėjo pažeminti. Užtat lutukė puikiai supranta, ko norėjo Moonte, geriau už ją pačią laugh.gif

taigi čia grynai teletabiška. Jūs gi pastoviai geriau žinote už oponentus biggrin.gif
Nepatinka pačioms jūsų stiliukas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 16, 10:53)
Kaip lengva viską nurašyti kontraceptikams:)

ne viska, bet yr atikrai nemazia moksliniu studiju, mediku pastebejimu. Tai logiska, nes hormonai mus is ties labai veikia, sintetiniu isikisimas irgi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 16, 10:56)
ne viska, bet yr atikrai nemazia moksliniu studiju, mediku pastebejimu. Tai logiska, nes hormonai mus is ties labai veikia, sintetiniu isikisimas irgi.

Veikia, bet ne santykius:) nebent netiesiogiai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 16, 10:55)
taigi čia grynai teletabiška. Jūs gi pastoviai geriau žinote už oponentus biggrin.gif
Nepatinka pačioms jūsų stiliukas?  bigsmile.gif

taigi jos zino, ne tik ka norejom pasakyti, bet ir visa musu gyvenima, net va montekrista zino, kiek as imli informacijai biggrin.gif
as tik ka suprantu teksta tiesiogiai, ka moonte man raso ir tiek , jau nereikia nei fantazijos jungti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 16, 10:57)
taigi jos zino, ne tik ka norejom pasakyti, bet ir visa musu gyvenima, net va montekrista zino, kiek as imli informacijai  biggrin.gif
as tik ka suprantu teksta tiesiogiai, ka moonte man raso ir tiek , jau nereikia nei fantazijos jungti  biggrin.gif

Tai, kad tu nemokytina, akivaizdu visiems. Niekaip neįsimeni elementarių žodžių, kas rodo, kad nesi imli.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 16, 10:57)
Veikia, bet ne santykius:) nebent netiesiogiai.

ne, nu tai aisku netiesiogiai, nera taip , kad isgerei piliule ir dingo vyras is namu biggrin.gif veikia nuotaikas, jausenas, libido, o tai gali vienaip ar kitaip atsispindeti santykiuose. Pati sakei, kai kam gal dingsta beime pastoti, ir del to santykiai pagereja, kai kam gal visgi sintetiniai hormonai ryskiai sumazina libido, kai kurios jaucia kitus blogus simptomus, kaip galvos skauskmai , pykinimai , kam svoris priauga ir t.t. o visa tai aplinkybes, kurios itakos vienaip ar kitaip. bet ne tik tai yra net daugiau tame. pvz straipsnis apie tai, kaip KT veikia moteru skoni renkantis vyra .

Birth Control Pills Affect Women's Taste in Men

https://www.scientif...t-womens-taste/
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 16, 11:00)
Tai, kad tu nemokytina, akivaizdu visiems. Niekaip neįsimeni elementarių žodžių, kas rodo, kad nesi imli.

na jau pasakei koki 150 k biggrin.gif aciu, zinosiu, dar kas nors is mano diagnoziu, ka man apie save reiktu zinoti? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 vasario 2021 - 11:06
Ne diagnozė, o pastebėjimas
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 16, 12:28)
Ne diagnozė, o pastebėjimas

sutrikusi galimybe suvokti, isiminti informacija, jau yra diagnoze, kad ir issakei, kaip pastebejima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 16, 14:08)
sutrikusi galimybe suvokti, isiminti informacija, jau yra diagnoze, kad ir issakei, kaip pastebejima  4u.gif

Interpretuok faktą kaip nori.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 16, 14:14)
Interpretuok faktą kaip nori.

negaliu, nes nemoku, neimli informacijai naujai biggrin.gif
Atsakyti