Saunuole ir nevarkite, nes buvo rasoma ne tamstai, o Montekristai.
I dar, necituokite manes, nes ateina pranesimas kad pacitavot. Jei ne tai, net buciau nesureagavus.
QUOTE(uarda @ 2021 02 15, 22:21)
Gali mazinti, bet aisku priklauso nuo konkrecios moters ir kontracepcijos rusies. pvz. jeigu libido jautrus testosteronui.
Savaime aisku, kad ir artejant ovuliacijai estrogeno lygis padideja, sitame ciklo etape, kai estrogenu daugiausia, libido buna auksciausias. O geriamieji kontraceptikai slopina estrogeno augima, ovuliacija todel ir potraukis (daugiau ar maziau) mazeja, nebuna toks kai ciklas naturalus.
Skaiciau, kad retai, bet net orientacija gali pasikeisti, lesbietes po to kai pradedavo vartoti kontraceptikus pastebedavo, kad joms pradejo patikti ir vyrai. O hetero morerys nuo KT jaute potrauki merginoms.
Moterys, vartojancios hormonine kontracepcija, vyrus vertina siek tiek kitaip. jeigu moteris pasirenka partneri, vartodama kontraceptikus, o veliau nustoja vartoti, tai gali kilti problemu seimoje. Ir atvirksciai: jei santykiu pradzioje nevartojo, bet po laiko pradejo vartoti , tai taip pat gali sukelti problemu. Vnz. daug ten idomybiu su jais.
Savaime aisku, kad ir artejant ovuliacijai estrogeno lygis padideja, sitame ciklo etape, kai estrogenu daugiausia, libido buna auksciausias. O geriamieji kontraceptikai slopina estrogeno augima, ovuliacija todel ir potraukis (daugiau ar maziau) mazeja, nebuna toks kai ciklas naturalus.
Skaiciau, kad retai, bet net orientacija gali pasikeisti, lesbietes po to kai pradedavo vartoti kontraceptikus pastebedavo, kad joms pradejo patikti ir vyrai. O hetero morerys nuo KT jaute potrauki merginoms.
Moterys, vartojancios hormonine kontracepcija, vyrus vertina siek tiek kitaip. jeigu moteris pasirenka partneri, vartodama kontraceptikus, o veliau nustoja vartoti, tai gali kilti problemu seimoje. Ir atvirksciai: jei santykiu pradzioje nevartojo, bet po laiko pradejo vartoti , tai taip pat gali sukelti problemu. Vnz. daug ten idomybiu su jais.
Tikrai idomu.
As vis labiau atkreipiu demesi i hormonus ir kiek, is tiesu, jie mus valdo, na kuna, bet per ji ir musu emocijas, jausmus psichika. Mano nauji demesio centre dabar hormonu ir bakteriju itaka mums.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 15, 21:44)
Na jei pacios citatos tave zemina. As nieko padaryti negaliu.
Neketinu net atsakyti, nes vel pasijausi pazeminta. Tiek to.
Neketinu net atsakyti, nes vel pasijausi pazeminta. Tiek to.
Moonte, as niekur nerasiau, kad tu mane zemini. Sakiau, kad pas tave yra noras pazeminti ir ne ne mano citatos, o tavo teiginiai man tai rodo. jei kad anoresi parasyti argumentuotai, bus idomu paskaityti, o cia tokios tuscio zinutes nebeidomu.
Bet kaip ir sakiau ir toliau i tai atkreipsiu demesi, jei pati to nebesuvoki.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 02 15, 21:59)
Abipusiskai. Tu logiskai ismastai/zinai lb daug dalyku. Ir kartu zavi mane savo paprastumu, nuosirdumu
Dekui, tavo nuomone labai vertinu. Mazai cia bendraujam, bet kiek matau sugebi labai aiskiai mastyti ir turi gera galva
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 15, 23:35)
Moonte, as niekur nerasiau, kad tu mane zemini. Sakiau, kad pas tave yra noras pazeminti ir ne ne mano citatos, o tavo teiginiai man tai rodo. jei kad anoresi parasyti argumentuotai, bus idomu paskaityti, o cia tokios tuscio zinutes nebeidomu.
Bet kaip ir sakiau ir toliau i tai atkreipsiu demesi, jei pati to nebesuvoki.
TAda apsispresk pries puldama. Buvo uzduoti elementarus, neutralus klausimai, jokiu asmeniskumu. Pati tame izvelgei ad hominem.
Siaip, as tikrai nebenoriu paciai nieko rasyti. Va ziu su uarda jums puikiai iseina bendrauti. Valio, bendraukite.
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 15, 22:01)
Gal ten Lutukė buvo? Ana nu niekaip kelių paprastų žodžių net neįsimena....
Nu va matai ir tu nesupratai, ka ji parase, kalba buvo ne apie gramatika o " tiesiogine to zodzio prasme", tau su tuo irgi matau bedos. Jau nesneku, kad nepamenu, kad matyciau is taves paprasta logini, argumenta i bet ka, o ne nora pasikandzioti.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 15, 22:38)
TAda apsispresk pries puldama. Buvo uzduoti elementarus, neutralus klausimai, jokiu asmeniskumu. Pati tame izvelgei ad hominem.
Siaip, as tikrai nebenoriu paciai nieko rasyti. Va ziu su uarda jums puikiai iseina bendrauti. Valio, bendraukite.
Ne, Moonte, nesivartyk, klausimas nebuvo uzduotas elementarus, jis buvo asmeniskas , kai diskutavom apie mokslinius tyrmus, kiek as ju atlikusi, visiskai neturejo jokio rysio su diskusija ar ne? ir as visiskai nepuoliau, keista, kai pati puoli i asmeniskumus, bet manai, kad kai zmogus i tai atkreipia demesi jau yra puolimas.
Jei as suklydau ir tai nebuvo kabinejimasis prie manes, prasau paaiskink, kokiu tikslu tu si klausima uzdavei ir kaip tai buvo susije su tuo , ka snekejom iki tol? Ar tai nera argumentas apie zmogu, vietoj to, kad butu apie diskutuojama dalyka, ka ir paparsciausiai pazymejau?
Tai ko vis rasai, man nebutina, kad apie tai pranestum.
Uztenka vartytis. Kaip dristi man uzduoti klausimus. Jie gi asmeniniai, vien todel kad man uzduodami. AS zinau, kad tu, taip bandai mane izeisti. Viskas, ad hominem. KAIAP TAU NEGEDA.
Kas nors, paaiskinkit zmogui, kas yra ad hominem.
QUOTE(Moonte @ 2021 02 15, 22:49)
Uztenka vartytis. Kaip dristi man uzduoti klausimus. Jie gi asmeniniai, vien todel kad man uzduodami. AS zinau, kad tu, taip bandai mane izeisti. Viskas, ad hominem. KAIAP TAU NEGEDA.
Na ne taip buvo kaip susije su minetas mylimukes mokslinis tyrimas su mano darytais mokslniais tyrimais? tavo klausima ivardinau ad hominem ir net klaustuka padejau, kad pasitikslinciau na mazu ka ne taip supratau, na mazu yra kokia paslepta mintis, bet jos taip ir neusgebi isreiskti, kaip suprantu, vadinasi buvau teisi ar ne?
O apie nora pazeminti buvo sekanti tavo zinute, tokia daznai rasai, akd kazkas kazko nesupras, na jei nesupranti, kad tai yra tavo noras pazeminti, tai gal pamastyk ties tuo, kodel manai, kad mzogus to nesuprastu, del jo intelekto galimybiu ar dar yra kokiu kitu priezasciu?
Ir dabar ziurek ta vel darai Gal pati tos savokos nesurpanti, jei visa diena apie tai kalbam ir niekaip nepripazysti, tokai argumentavimo forma panaudojai
Sugebetum pati argumentuoti, be vartymosi, kaip mano moksliniai padaryti ar nepadaryti tyrimai turejo rysi su diskusija bendrai apie mokslinius tyrimus? ir ka tas skaicius tau butu daves? ir butu klausimas isprestas, bet panasu nelabai turi ka bepasakyti ar ne?
jei toliau vartysiesi ir neigsi, tai nebematysiu prasmes atsakineti.
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 16, 00:08)
Na bet rimtai, uzduodi zmogu neutralius klausimus, ir jie pasirodo ji pazemino. Suprask, ad hominem.
Dabar ziu, cituoja ir vel nesurpanta...
Na ir kas is ko tyciojasi.
TArp kitko, visai nesenai buvau apklausiama, pildziau Pola aneketa. Net nezinojau, kad tai ziaurus ad hominem.
Ir vel bus paklode, is serijos, mane norejo pazeminti.
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 15, 23:00)
, na jei nesupranti, kad tai yra tavo noras pazeminti, tai gal pamastyk ties tuo,
Geniali mintis. Moonte NESUPRANTA, kad norėjo pažeminti. Užtat lutukė puikiai supranta, ko norėjo Moonte, geriau už ją pačią
QUOTE(Moonte @ 2021 02 15, 23:11)
Na bet rimtai, uzduodi zmogu neutralius klausimus, ir jie pasirodo ji pazemino. Suprask, ad hominem.
TArp kitko, visai nesenai buvau apklausiama, pildziau Pola aneketa. Net nezinojau, kad tai ziaurus ad hominem.
na Moonte taip ir neatsakysi, kaip mano moksliniai tyrimai, suristi su tuo ka diskutavom?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 15, 23:12)
Geniali mintis. Moonte NESUPRANTA, kad norėjo pažeminti. Užtat lutukė puikiai supranta, ko norėjo Moonte, geriau už ją pačią
O tu rimtai nesi to girdejusi ir nezinai, kad zmones nebutinai samoningai supranta savo motyvus ir ketinimus, ypac, jei iprate sau meluoti, veidmainiauti pvz
QUOTE(Moonte @ 2021 02 15, 22:31)
Saunuole ir nevarkite, nes buvo rasoma ne tamstai, o Montekristai.
I dar, necituokite manes, nes ateina pranesimas kad pacitavot. Jei ne tai, net buciau nesureagavus.
Aš tai jos neprisimenu, ji tokua jokia, ateina, išeina, nepamenu ką rašo
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 15, 22:44)
Nu va matai ir tu nesupratai, ka ji parase, kalba buvo ne apie gramatika o " tiesiogine to zodzio prasme", tau su tuo irgi matau bedos. Jau nesneku, kad nepamenu, kad matyciau is taves paprasta logini, argumenta i bet ka, o ne nora pasikandzioti.
Papildyta:
Papildyta:
Kokia gramatika? Tu tiesiog visiškai neimli informacijai
QUOTE(uarda @ 2021 02 15, 20:21)
Moterys, vartojancios hormonine kontracepcija, vyrus vertina siek tiek kitaip. jeigu moteris pasirenka partneri, vartodama kontraceptikus, o veliau nustoja vartoti, tai gali kilti problemu seimoje. Ir atvirksciai: jei santykiu pradzioje nevartojo, bet po laiko pradejo vartoti , tai taip pat gali sukelti problemu.
interesting. nebūčiau pagalvojus.
visgi gal renkamės pirmas simpatijas pagal tai, pajuntam chemiją?
vyrą pasirinkti - ilgas pasąmoninis procesas.