Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 15, 16:08)
ir vėl "viena babcė". Tai nebūk ta vienana atsilkus babcė, pas daugiau pasiklausinėk biggrin.gif

unsure.gif mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 15, 20:11)
ir vel tas pats, tu bent veina zinuet sugebetum man be ad hominem parasyti ir be noro pazeminti? neina?

Tau kažkas su saviverte netvarkoj, kad kiekvienoj žinutėj pažeminimus matai? Net elementariam klausime? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 15, 21:11)
ir vel tas pats, tu bent veina zinuet sugebetum man be ad hominem parasyti ir be noro pazeminti? neina?

ir, kaip tai surista su libido, apie ka snekejom?

Na jei pacios citatos tave zemina. As nieko padaryti negaliu.

Neketinu net atsakyti, nes vel pasijausi pazeminta. Tiek to.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 15, 00:03)
Ir vel eilinis vartymasis.

Tiek to...

Ne, nesivartau. jusu atzvilgiu mano nuomone nesikeis. Taip pat jums ir dabar pasakyciau. Eikit geriau prie knygu, kryziazodziu ir t.t.
Su viena pagyvenusia moterim, lt. kalbos mokytoja, mes kartu lankem vairavimo mokykla. Su teorija jai panasiai kaip ir jums buvo, 100 kartu aiskint reikejo. Tai lb jus primine su konformizmu, maratonu... kai jums visas forumas aiskino kas tai yra ir tik po vaizdines medziagos jus "pasidavet". Praktika tai mokytojai buvo didziausias galvos skausmas, tiesiogine to zodzio prasme, pakildavo kraujospudis, rankos drebejo etc. Visa grupe jai nuosirdziai sake-na nereikia jums to vairavimo, kam ta sveikata gadinti... Nu ir kas is to mokslo, islaike vairavimo egza is 5 ar 6 karto, prarado puse sveikatos, o vairuotojo pazymejima padejo i stalciu.
Atsakyti
Trytum, man idomi turgaus bobos nuomone apie mane, kuri i foruma ateina tik paloti.
Tai mano metus skaiciuoja nesuskaiciuoja, tai susirupinusi mylimukes mokymusi, Montekristos pichika ir t.t.

Eikite geriau miegoti, rytas uz vakara protingesnis. (Cia jusu stiliukas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 vasario 2021 - 21:55
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 15, 12:08)

zaviuosi jusu protu  4u.gif  biggrin.gif

Abipusiskai. Tu logiskai ismastai/zinai lb daug dalyku. Ir kartu zavi mane savo paprastumu, nuosirdumu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 02 15, 21:51)
Ne, nesivartau. jusu atzvilgiu mano nuomone nesikeis. Taip pat jums ir dabar pasakyciau. Eikit geriau prie knygu, kryziazodziu ir t.t.
Su viena pagyvenusia moterim, lt. kalbos mokytoja, mes kartu lankem vairavimo mokykla. Su teorija jai panasiai kaip ir jums buvo, 100 kartu aiskint reikejo. Tai lb jus primine su konformizmu, maratonu... kai jums visas forumas aiskino kas tai yra ir tik po vaizdines medziagos jus "pasidavet".  Praktika tai mokytojai buvo didziausias galvos skausmas, tiesiogine to zodzio prasme, pakildavo kraujospudis, rankos drebejo etc. Visa grupe jai nuosirdziai sake-na nereikia jums to vairavimo, kam ta sveikata gadinti... Nu ir kas is to mokslo, islaike vairavimo egza is 5 ar 6 karto, prarado puse sveikatos, o vairuotojo pazymejima padejo i stalciu.

Gal ten Lutukė buvo? Ana nu niekaip kelių paprastų žodžių net neįsimena....
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 15, 21:53)
Trytum, man idomi turgaus bobos nuomone apie mane, kuri i foruma ateina tik paloti.
Tai mano metus skaiciuoja nesuskaiciuoja, tai susirupinusi mylimukes mokymusi, Montekristos pichika ir t.t.

Eikite geriau miegoti, rytas uz vakara protingesnis. (Cia jusu stiliukas)

Neskaitykit turgaus bobos nuomones, paprasta tongue.gif
Mano stiliukas... labiausiai patinka jusu *moteris metuose*.. kazkada rasiau jusu draugei. matau skaitot daznai mano postus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 15, 12:09)

pirmos 3 eilutes atsiunte kolega, pasveikino su V. diena. O toliau mano kuryba atsizvelgiant i SM personazus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 15, 11:28)
bet tai kaip įsižeidei už tai ką pati darai biggrin.gif
gerą veidrodį į tave uarda atsuko. Šaunuolė ji biggrin.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 02 15, 22:10)
Neskaitykit turgaus bobos nuomones, paprasta  tongue.gif
Mano stiliukas...

Matosi.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 15, 23:01)
Gal ten Lutukė buvo? Ana nu niekaip kelių paprastų žodžių net neįsimena....

Nekreipk demesio, pas ana tokia nusotabi atmintis, kad nesugeba pagristi savo nuosavu teiginiu. TArkim, kad as esu vos ne pensiinio amziaus... Su pompa pritriubijo, asai isvesiu tave i grynus vandenis, paviesinsiu tikraji tavo amziu.

KNisosi, blusinejosi mano raslaivoje, suskaiciavo manojo vaiko metus, prikibo prie manes, uz neva "vaiko" neprieziura ir t.t. ir t.t. Zodine diareja buvo istikusi totali. Bet va metu, niekaip nepavyko suskaiciuoti.

Ir taip suko ir anapi, net kai skaiciavo sunaus metus, vistiek virs 55 metu nepersoktu. Siaip, moterai sia tema bzikas fazeje. Ne su viena oponente.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 15, 13:47)
Tai gal parteneri reikia tinkama issirinkti, kad nebutu tokiu baimiu?
Manau turima omenyje, paciu hormonu veikima, nuolat gaunami sintetinia hormonai paveikia ir kuna ir tikruosius hormonus, taip sistema issiderina. ne tik libido sumazejimas galimas, bet ir aplamai depresijos su laiku...
Papildyta:
na va ir patvritinima radau smile.gif
Hormoniniuose kontraceptikuose esantys estrogenai ir progestinai konkuruoja su savaisiais, duotais iš gamtos. Be to, slopina ovuliaciją, o tai atsiliepia moters hormonų balansui. Todėl kai kurios moterys pastebi, kad hormoninė kontracepcija neigiamai veikia jų lytinį potraukį, slopina norą turėti lytinių santykių. Tačiau pastebėta, kad tokį poveikį sukelia ne visi hormoniniai kontraceptikai.
http://www.manosveik...r-kontracepcija

Gali mazinti, bet aisku priklauso nuo konkrecios moters ir kontracepcijos rusies. pvz. jeigu libido jautrus testosteronui.
Savaime aisku, kad ir artejant ovuliacijai estrogeno lygis padideja, sitame ciklo etape, kai estrogenu daugiausia, libido buna auksciausias. O geriamieji kontraceptikai slopina estrogeno augima, ovuliacija todel ir potraukis (daugiau ar maziau) mazeja, nebuna toks kai ciklas naturalus.
Skaiciau, kad retai, bet net orientacija gali pasikeisti, lesbietes po to kai pradedavo vartoti kontraceptikus pastebedavo, kad joms pradejo patikti ir vyrai. O hetero morerys nuo KT jaute potrauki merginoms.
Moterys, vartojancios hormonine kontracepcija, vyrus vertina siek tiek kitaip. jeigu moteris pasirenka partneri, vartodama kontraceptikus, o veliau nustoja vartoti, tai gali kilti problemu seimoje. Ir atvirksciai: jei santykiu pradzioje nevartojo, bet po laiko pradejo vartoti , tai taip pat gali sukelti problemu. Vnz. daug ten idomybiu su jais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 15 vasario 2021 - 22:25
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 15, 21:33)
Tau kažkas su saviverte netvarkoj, kad kiekvienoj žinutėj pažeminimus matai? Net elementariam klausime?  unsure.gif

Na ne, ne kiekvienoje, tik tose, kur tai daroma, nutariau atkreipti i visas demesi , kad paskui nebutu kaip tu su mumis sneki, kad suprastumet, kaip viskas prasideda.
elementariuose klausimuose nematau.

Bet tu nevaidink psichologes, nna nepataikai nuolat. Neuztenka popsiniu psichologiniu knygu paskaityti, kad psichologe patapti, o nuojau tos apie zmones prigimtines visai neturi, Na tai kam tas tuscias vis saudymas pro sali?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 vasario 2021 - 22:29
QUOTE(Moonte @ 2021 02 15, 22:18)

Moonte, nevarkit, neskaitysiu. tingiuuuu ziauriai atsakineti jums rolleyes.gif
Atsakyti