QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 10, 12:25)
Ak taip. Buvau pamirsus, kad vyriskumas irodinejamas su buteliu rankoje.
tu cia taip vyriskuma supranti? tai tas nedinges europa prasigerusi visa beveik, as tai ka kitka turejau omenyje, bet visi pagal save gi suprantam...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 10, 12:30)
Lutuke
Tai ko tu nelikai, nekovojai, nesprendei bedu?
Pabrukai uodega ant svetimu pasalpu, dabar is toli per interneta gudri aiskinti, kas blogai ir ka reikia keisti.
Na slyksti tu esi boba.
Papildyta:
Kas cia bando atsitempti voliojimasi apsimyzus ant saligatvio?
Jau auksciau parasiau ilgiausiom paklodem, kodel vienas lauke ne karys...
Tau naujiena?
tai kazkodel Lietuva atsitempia is uzsienio visas imanoma blogiausiasi patirtis...o geriausiasi apeina...

Nors siaip as myzanciu ant saligatviu irgi nesu maciusi niekur...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 10, 13:11)
Lietuvia tu lietuvia
Gremzt murzinas poniuciu letenas man atrodo purvinas darbas,jei jau taip skirstyt.
Tai nemokejot mokesciu uz tuos bernus, o jie dirbo be jokiu soc garantiju, darbo saugos?
tai ne manikiurus gi beautician daro

Veido prieziura, depiliacija, bet siaip , o tai ofise sedeti tai jau kazkuom geriau, ala svariau?
va ka ir sakau, nu kaip su tokiu bukumu man reiktu Lietuvoje kovoti?ar imanoma i jus ipusti adekvatumo?
O del saugos, tai nereikia lala, mano vyras net labai ziuri visada darbo saugos ir tuos vaikinus moke, nes kaime mazai kam tai rupi.
O kokios turetu buti soc garantijos dirbant 2-3 savaites, esant paagliui?pvz apmoketi ligos dienas? prie pensijos stazo neuzteks del tu savaiciu?

jus kliedekit, bet net tame gal saika jauskit?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 03 10, 13:15)
Paslaityk kriminalus vasaros metu. Kiekvienais metais su tais 16-17 metu vaikais pas tokius neatsakingus skupius" darbdavius" atsitinka nelaimes. Pvz vienas vaikinas 17 metu kase pas muzika sulini, ir ant jo nuslydo zemes. Zuvo vaikinas .
Tai, kad tokiem darbam nereikia paaugliu samdyti, proto , adekvatumo reikia tureti. Pas mus buvo paprasti remonto darbai, nieko gyvybei pavojingo, plokstes panesioti, prikalti, langa palaikyti, kol vyras dejo, zole apipjauti aplink namus su zoliapjove, aukstas tik vienas, tai nei iskristi pavojaus nebuvo. Koja ar ranka nebent nusimusti galejo max, nesdami kazka pvz. ar su plaktuku dirbdami, bet nei to nebuvo.
Kai proto nera, tai nei darbo sutartys neisgelbes.