Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

Ir vel eilinis vartymasis.

Tiek to...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 14, 08:28)
Gal viagrą?
Beje, ar žinai, kad teiginiai

gal.
ne, nežinojau. hmm. yra tiesos.

QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 14, 08:55)
Žinoma, ko tik neprisigalvoja tos frigidiškos moterys smile.gif

aš db galvoju, kiek visgi tie tyrimai visad būna tikslūs, kokia imtis daryta, kokie žmonės paimti apklausai....ar stipriai average, su vidutiniais gabumais?
galvoju apie einšteiną, kitus mokslininkus, Teslą.
na, kurie genijai taip jau stipriai seksavo...
nors gal mes nežinome nieko apie jų personal life.
žinoma, turėjo jie sekso, bet nemanau, kad 2-3kart į savaitę...

genijai. jie tiesiog buvo pasinėrę į tą "flow"- srauto būseną, apie kurį dabar taip dažnai ėmė minėti psichologija. žmogus, paniręs in the moment, išgyvena didž džiaugsmą ir euforiją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 15 vasario 2021 - 10:55
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 22:39)
Barakui įsigyti daug proto nereikia, ar ne, debiliuke? smile.gif
Bet ir buka dar esi. Nereikia dizainerių, kad žmogus normaliai padoriai atrodytų. Nu nebent taviškis su gariūnų treningais vaikščiodavo ir koža ant viršaus. Tada jo, gal  biggrin.gif

kelis įsigijai bedarbe? biggrin.gif biggrin.gif
ko tau tie treningai taip ant liežuvio iš karto? iš patirties? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 12, 09:47)
O prie ko man klasiokes? Kas kada nori tas teka ir gimdo. Mylimuke va 18 ar keliu pagimde ir mokslus baige. O tu platini papildus, mokslu baigt nesugebejai. Nenuostabu, juk su mocia ir giminaite ik8 3 ju nakties prie prijuostes brezinio sedejot biggrin.gif .
Esi ne tik mizne, bet ir nevala

prie to, kad tu asocialė iš asocialų klasės. Tokių visos kitos klasės šalindavosi. Neveltui tu su žulikais po to susidėjai.
Ir ką? Tu viską man liežuviu savo išskalbsi biggrin.gif

Pasakokis geriau kaip tokia mylima ir nereali žmona kaip tu per Valentino vakarą SM sėdėjai? biggrin.gif Pabėgo vyras? biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 10:11)
blink.gif  kas buvo?

kas kas? nu ne tu viena birkas vaikui rodai. Yra tokių daugiau
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 10:14)
Baigiau ir mokyklą, ir diplomą 3čią neseniai į stalčių pasidėjau  mirksiukas.gif

kaip tiksliai parašei. Pasidėjai, o kaip bedarbė taip bedarbė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 12:32)
Neieškok debilų čia, norėjai pašiepti ir tas matosi akivaizdžiai.

Papildyta:

Kas sakė, kad aš norėjau pažeminti tave? Aš tik uždaviau klausimą. Paprastai šiek tiek atsilikusios raidos arba ilgiau mokosi, arba daug vėliau pradeda 1 klasę smile.gif

bet tai kaip įsižeidei už tai ką pati darai biggrin.gif
gerą veidrodį į tave uarda atsuko. Šaunuolė ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 02 12, 23:59)
Hormonai labiau daro itaka.
butent, kai seksas tampa kaip narkotikas. Ir neaisku kas dalyvavo tyrime. Gal ten buvo "narkomanai" vieniems apribojo ta seksa, kitiems ne. Tai aisku, kad isvados bus tokios. 

Taip, ir depresuoti tokie vaikai buna. Nes pastoviai sedi prie tu pamoku, itikti nori ir t.t. Musu jauna mokytoja man lb patinka, ji pastoviai akcentuoja, kad nereikia man tu jusu desimtuku, nereikia kalti viska, ko reikalauja programa. 

tikrai taip.

Sauni mokytoja. Mano vaikai kai pradejo lankyti ci amokykla , nemokejo beveik angliskai, na ten kelis zodzius. Tai pirmi metai nebuvo lengvi sedejom kartu ruosem pamokas, verciau jiem, bet labiausiai isimine vienos mokytojos padrsinimas, sako man svarbiausia, kad vaikam cia butu smagu. Na is tikro kai pagalvoji kas ten per mokslas pradinese, svarbiausia, kad vaikas nenusiviltu mokykla, ka dnedingtu noras mokytis, kad susirastu draugu, kad jaustusi gerai.
is tikro Lietuvoje dar daug to kalimo, bent buvo pries kelis metus, nezinau ar pasikeite, Airijoje daug maziau, daug lengviau viskas, Taip keistai pastebiu, kad kuo daugiau i rytus, tuo daugiau kalimo. Azijoje is vis kolegos pasakojo, kad ten jiem net knygas liepia ismokti mintinai. O Airijoje nei eilerasciu nesimoko, dainas tik, kur dainuoja arba jei spektakli koki ruosia, savo zodzius. Del eirerasciu man siek tiek gaila, grazu, kai moki kazka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 13, 08:22)
Verslininkui kitos savybes reikalingos. Tolerancija rizikai, tas kartais gali nesutapti su pirmunu charakterio, bet tik kartais. </p><p></p><p>Kazin ar galima paimti B.Geitsa ir jo istorija pritaikyti visiems. Tokie atvejai kaip jis, yra isskirtiniai, visgi. smile.gif Daugumoje atveju, manyciau, velesni pasiekimai koreliuoja su pazymiais ir diplomais. smile.gif </p>

aisku visiem nepritaikysi, kaip visiem nepritaikysi ir to, kad su geria spazymiais ar diplomais kazka pasieksi gyvenjime visi individualus, ir sekme priklauso nuo charakterio savybiu, ne nuo pazymiu ar diplomu. Zinau tiek su diplomais dirbanciu elementarius darbus, tiek zinau cia sekmingu, turtingu zmoniu, kurie labai mazai mokslo ragave.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 13, 08:45)
Nu nekompleksuok tu šitaip, ką jau padarysi, kad nesisekė tau gerai mokytis. Ar sekėsi? Gi anksčiau draskei akis, kad gerai mokeisi. Tai iš baimės mokeisi, norėjai įtikti? Nes pas tave visose žinutėse labai atsispindi baimė suklysti, nepasirodyt protingai.
Uarda,
Maniau protingesnė esi. Froido teorijos jau senokai paneigtos, o jis pats turėjo nemažų seksualinių sutrikimų unsure.gif

Esme, kad snekejau apei pirmunus, ne geria besimokancius, tame didziausias ir seminis skirtumas. zmogus gali buti gabus, gali geri amokytis, kakzokia sritis gali gerai seksit,s bet jei mzogus mokosi vein 10, tai jau labai didelis pavojaus signalas, nebent jis genijus. Cia ne mano mintys, psichologo.

Apie tavo bandyma vaidinti psichologe gerai issireiske Moonte

QUOTE(Moonte @ 2021 02 13, 09:06)
psichologe patapo populirios-greaitai virskinamos" pichologijos prisiskaicius, ar youtubines ismintieis pasisemus. Stebina, kaip motera va taip drasiai, be abejoniu, tiap liap ir gatava... Ir is ties gi mokslu baigti nereikia, vos ne Bill Gates psichologijoje. Tiesa, tik SM lygmenyje, kai pagalvoji kas bus toliau. Super  nail.gif

Galima detaliau, kada kur paneigta Froido teorija? bigsmile.gif
Papildyta:
Bet tai kaip gerai pataikiau su mama ir exe, ane?
Kitaip nebandytum kast atgal  mirksiukas.gif

va del to ir vadinau tave, kaip vadinau, va del tokiu tavo slykstyniu. Tau is vis kas nors svento yra siame gyvenime?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 15, 10:54)
gal.
ne, nežinojau. hmm. yra tiesos.
aš db galvoju, kiek visgi tie tyrimai visad būna tikslūs, kokia imtis daryta, kokie žmonės paimti apklausai....ar stipriai average, su vidutiniais gabumais?
galvoju apie einšteiną, kitus mokslininkus, Teslą.
na, kurie genijai taip jau stipriai seksavo...
nors gal mes nežinome nieko apie jų personal life.
žinoma, turėjo jie sekso, bet nemanau, kad 2-3kart į savaitę...

genijai. jie tiesiog buvo pasinėrę į tą "flow"- srauto būseną, apie kurį dabar taip dažnai ėmė minėti psichologija. žmogus, paniręs in the moment, išgyvena didž džiaugsmą ir euforiją.

Kritikuoji tyrimo imtį (nežinodama), bet kaip pvz atsvarai imi vienetinius genijų atvejus? g.gif
Kad, sakysim, kokie penki genijai gal išvis buvo aseksualai, tai niekaip nepaneigtų tyrimo išvadų, kad seksualinis gyvenimas (ne prostitučių prievarta, kaip buvo nusišnekėta, ne seksas "nes reikia dėl rezultatų", o sveikas, malonus, abipusiu sutikimu) teigiamai veikia daugumą gyvenimo sričių, tame tarpe ir mokymąsi, protinę veiklą.
Čia išvis dažnas argumentas net prieš mokslinius tyrimus būna "o va mano dvi draugės priešingai", "o va mano bobutė tuo nesirgo", "o va aš pažįstu tris musulmonus/kinus/afrikiečius, tai jie priešingai, nei tu teigi". Galima pamanyt, kad pora išimčių nuneigia BENDRĄ TENDENCIJĄ, išvestą iš n tyrimų su x respondentų.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 15, 11:53)
va del to ir vadinau tave, kaip vadinau, va del tokiu tavo slykstyniu. Tau is vis kas nors svento yra siame gyvenime?

birkos
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 15, 11:53)
Galima pamanyt, kad pora išimčių nuneigia BENDRĄ TENDENCIJĄ, išvestą iš n tyrimų su x respondentų.

galima pamanyti būna ištirti milijardai. O ne koks tūkstantėlis
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 15, 11:54)

Taip, turiu net birkų altorių įsirengus wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Jeigu tu pasinaudojimą skyle spermos nuleidimui prilygini reguliariam, maloniam, kokybiškam seksui tarp dviejų lygiaverčių žmonių, tai kitaip nei BUKA tavęs vadint neišeina. Ir tai ne įžeidimas, tai tiesa.
Plius, laisvu laiku nuo darbo prostititės dažnai malšina savo skausmą alkoholyje arba narkotikuose, reta kažką prasmingo nuveikia, o normalūs žmonės mokosi, dirba ir tt. įprastai leidžia savo laiką.

Tu gyvai nors su viena prostitute esi bendravusi ar irgi tik is knyguciu zinios, kaip jos vargses kankinasi? lotuliukas.gif
Tikrai labai ivairiu istoriju yra, neabsoliutink, kaip kas ten sako biggrin.gif Bet kazko tarp zymiausiu mokslininkiu ne vienas(-a) is vis vienisi, na gal kazkur sone labai daug sekso kokybisko rado biggrin.gif

Nebuki zmones supranta, kad seksas, nei padeda, nei trukdo mokslam, tiek su juo, tiek be jo, proto gabejimui nera jokios itakos . Nebent zmogus priklausomas, ir sekso trukumas jam trukdo gyventi. Pvz su prostitutem buvo tik paryskinti sios idejos absurdiskuma. Pilna zmoniu sukurusiu seimas, turinciu reguliaru gera seksa, na bet mokslo auksutmu nepasiekia arba gal is vis per daug issilavinimo nesiekia. net keista suristi siuos dalykus, kaip lytiniai organai itakoja smegenis? Turetu buti atvirksciai zinok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 15, 12:00)
Taip, turiu net birkų altorių įsirengus  wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

neabejojam ir įrodymų net nereikia, tikim ant žodžio
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 13, 15:54)
Kodėl ne į temą. Juk tu teigei, kad seksas trukdo/menkina protinius gebėjimus, mokymąsi. O aš tavo paties pavyzdžiu tvirtinu, kad netrukdo. Juk JAU pagimdžiusi (taigi, turėdama sekso) tavo mama kuo puikiausiai galėjo studijuoti.
O šiaip - nelysk prie manęs ir nepainiosiu.

Na ne, jis teige, kad yra laikas mokytis ir yra laikas seksu uzsiimineti. kad jaunysteje bunant 18-19 geriau gilintis i studijas , o ne i seksa. biggrin.gif Zinai jis teisus.

cia tavo pasiteisinimas? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 14, 08:38)
iš esmės daug kitų malonių veiklų - joga, meditacija, sportas,bendravimas su artimais žmonėmiss gmaina tas pačias chemines medžiagas, nereiktų pabrėžti vien sekso, arba vėl tame straipsnyje pastabose parašyti apie tai.

butent
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 02 14, 14:54)
bigsmile.gif
Niekas nepades?  O jeigu frigidiskumo priezastis kokia nors liga, pvz. endometrioze, tai jau "amen juze"? arba hormonu sutrikimai, arba seksualumas nuslopintas del auklejimo ir t.t.?
Na tikrai, durniai tie gydytojai... kazka bando gydyti, kai viskas aisku-"frigidiškoms jau niekas nepadės".

zaviuosi jusu protu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti

birkos Papildyta: galima pamanyti būna ištirti milijardai. O ne koks tūkstantėlis

Imama tyrimo imtis, atspindinti visuomene sudeti. Tam tikra paklaida visatoje visada egzistuoja, bet tinkama tyrimo imtis padeda ja sumazinti iki statistiskai mazo dydzio.

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 02 14, 22:28)
Palieku meiles recepta  4u.gif
200 gr.. svieziu jausmu, 100 gr. aistros.
Prideti kuo daugiau buciniu ir sumaisyti su apkabinimais...
VARTOTI DVIESE LOVOJE! Trecias, ketvirtas, ., ., gali sukelti rimtas komplikacijas.
Salutinis: gali pasireiksti prakaitavimas, galvos svaigimas, padazneti sirdies ritmas, gali pasireiksti nestiprus skausmai pilve, apetito padidejimas arba svorio kritimas, traukuliai arba priepuoliai pasireiskia retai.
Achtung!!! Perdozavus gali atsirasti nimfomanija, satyrizmas, didelis kraujospudis, galvos skausmas, gali sutrikti elektrolitu pusiausvyra, insultas, infarktas...
Nerekomenduojama jeigu neseniai istiko smegenu insultas ar sirdies priepuolis.
Vartoti ne dazniau kaip kas 12 val... Paprastai prieparato vartojimo trukme priklauso nuo ligos eigos ir neturetu trukti ilgiau kaip 50m.
Papildyta:
Baikit apie mane tiek daug galvoti smile.gif

biggrin.gif geras
Atsakyti