QUOTE(Moonte @ 2021 02 13, 09:06)
Labai pritariu.
1)Kuo zavus Bill Gates atvejis, kad tai daugiau isimtis, nei desningumas.
O siaip paskaicius uardos isvadas ir tolesne polemika.
2) Prisiminiau save, gilioje paauglysteje. Nusprendziau perksiatyti medicinos enciklopedija. Skaitymo metu, pati persirgau nemaza dalimi sveikatos sutrikimu, ligu, apie kurias skaiciau, bet nesirgau.
Viso to moralas, baisu, kai knyga apie medicina, pzichologija ir t.t. pakliuna i diletanto rankas
Ta pamoka ismokau budama vaiku, va ziuriu motera metuose, psichologe patapo populirios-greaitai virskinamos" pichologijos prisiskaicius, ar youtubines ismintieis pasisemus. Stebina, kaip motera va taip drasiai, be abejoniu, tiap liap ir gatava... Ir is ties gi mokslu baigti nereikia, vos ne Bill Gates psichologijoje. Tiesa, tik SM lygmenyje, kai pagalvoji kas bus toliau. Super
1) Tikrai ne isimtis. Yra ir daugiau tokiu, kurie nebuvo pirmunai mokykloje, o veliau tapo sekmingais. Bet tai nereiskia, kad mokykloje jie buvo kvaili. gerai mokytis ir suprasti neretai buna skirtingi dalykai. Hawking savo knygoje rase, kad jis net nebaiges matematikos studiju tapo matematikos profesoriumi. Skaitykit biografijas.
2) Tai jus dar ir hipochondrikas? nes jam budingas neegzistuojanciu ligu ieskojimas. Cia ne prie med. enciklopediju reikejo sedeti, o kreiptis i sveikatos prieziuros istaiga.
Mokslu baigti nereikia nusprende moonte, nes pvz. paskaito enciklopedijas ir visas ligas diagnozuoja. B. Geitsas
medicinoje
Moonte, o jus cia, SM lygmenyje, diskutuojat kadangi baiget Harvarda, Kembridzo, Kolumbijos universiteta?
Moonte, uzsiimkite tokiais dalykais, kuriuose esate visiska diletante. nebijokit
naujas dalykas, naujas verslas... tenka buti diletantu.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 14, 10:55)
Man nebūtina pranešti, kad keiti nuomonę apie mane, man tai visiškai neįdomu.
Žinoma, ko tik neprisigalvoja tos frigidiškos moterys
Man irgi nebutina
Aha, ko tik neprisigalvoja
sedi diena/nakti prie kazkokiu mokslu, ne kad atsivestu i namus koki vyrioka, pasibaigtu visi vargai, be problemu i Harvarda istotu.