Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(given444 @ 2021 02 12, 14:33)
seksualinis gyvenimas nuo 14 jau aktyvus, jei jau tikėti populiarąja Panelės žurnalo ginekologe Vaiva.

Kales...

Bet galima surasti ir ne kaliu.

Dabar manau dora mergaite didesne galimybe susirasti nei pries 40 metu. Tada motinos dukras prigasdindavo, kad pirma karta taip skaudes, kad neteks samones is skausmo, kad prades kraujuot, gali ir numirti nukraujavus, kad uzmus tevas, nu ir pan.

Tai va tokios "nekaltos" po to tokius fintus padaro, kad ...

O dabar... tai tik sirdyje dora gali islikti
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 12, 19:12)
Oi ne, puikiai pamenu biggrin.gif

Atsimenu ir aš. Motinystė juk vieeenas makonumas. Kas pavargsta, nori poilsio - prastos motinos.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 12, 19:29)
Kales...

Bet galima surasti ir ne kaliu.

Dabar manau dora mergaite didesne galimybe susirasti nei pries 40 metu. Tada motinos dukras prigasdindavo, kad  pirma karta taip skaudes, kad neteks samones is skausmo, kad prades kraujuot, gali ir numirti nukraujavus, kad uzmus tevas, nu ir pan.

Tai va tokios "nekaltos" po to tokius fintus padaro, kad ...

O dabar... tai  tik sirdyje dora gali islikti

Žiūrėk mirksiukas.gif

Hamburge dirbantis seksologas Werneris Habermehlis tikina, kad dėl reguliarių lytinių santykių per trumpesnį laikotarpį daugiau išmokstama, todėl žymiai pagerėja protinė veikla ir dėl to pagerėja studentų pažymiai, praneša "Der Spiegel".

"Neturintiems visaverčio seksualinio gyvenimo reikia daugiau laiko studijoms", - sako mokslininkas.

Jo instituto GEWIS tyrimai parodė, kad reguliarūs lytiniai santykiai žymiai pagerina protinės veiklos rezultatus ir netgi gali turėti teigiamos įtakos baigiamiesiems balams
Atsakyti
[quote=lutuke123,2021 02 12, 17:36]
padejo auginti ir augino uz jus, skirtingi dalykai. ne kazkur issmukdavot, o begot i darbus kiaurom dienom nebudavot ir net atostogu vieni vaziavot be vaiku.

Ir kur as sakau , kad man reikejo, kad kazkas mano vaikus augintu uz mane? tai tik fakto konstatavaimas, kad pavargsti ir del ko pavargsti. Bet man vaikai svarbiau buvo, nei mano nuovargis.

Na bet tau tinka ir jauciu kitoms tiks, na bele zodziai panasus citatose, reiskia irodei savo tiesa, lotuliukas.gif na kaip visada cambala, labai desingai cia bendrauji,jau seniai nebestemini.
Jei butu reikeje buciau is vsi kitaip gyvenima deliojusi, jei nebuciau norejusi buti su vaikais namuose, juk manes ten niekas neverte buti. va gerasis mano vyras galejo buti, as buciau dirbusi, jei buciau norejusi ar i darzeli buciau vedusi i rbegusi i darba, na elementarus dalykai, pasiklysti logikoje visiskai.
Papildyta:

Kas per idiotiskas sulyginimas vaiku amziaus su santuokos ilgiu, ka cia tuom norejai pasakyti? ne visi is reikalo tuokiasi cambala, kaip tu lotuliukas.gif

[/quote
Tu esi labai nelaimga moteeisme. Tas akivaizdu.

As nesituokiau " is reikalo". Nurimk.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 12, 14:33)
...todėl protingesnės darosi išvalymus. arba naudoja Morning After pills.
ar ne?

seksualinis gyvenimas nuo 14 jau aktyvus, jei jau tikėti populiarąja Panelės žurnalo ginekologe Vaiva.

Vaiva buvo prieš 20 metų, tikiuos jau neberašo vaikams gliukų ta nupezus senmergė.

Lyt pradžia 16m vidurkis dabar.
Paauglių abortų per 15-20m sumažėjo 6 kartus.
Paauglių santuokų mažėja, gimdymų mažėja, nors amžius ir ankstyvėja. Seksualinis švietimas veikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 12 vasario 2021 - 20:56
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 12, 17:36)
padejo auginti ir augino uz jus, skirtingi dalykai. ne kazkur issmukdavot, o begot i darbus kiaurom dienom nebudavot ir net atostogu vieni vaziavot be vaiku.

Uz mus uzaugino. Juk mes tik numetem mamom ar auklem
Tuo tarpu tu auginai pati, nors tavo vyras s po darbo daug ka dare namie - valgyt, siurbdavo, prie masinos, kad jo glusa boba neuzsimustu. .
Ir pagiezi gai pavydi kad mociutes, sese, aules padeda buityje.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 12, 15:32)
kur man eiti?

Kurr benueisi - nieks tau nepades.

Beviltiska, pajuokos objjektas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 20:33)
Atsimenu ir aš. Motinystė juk vieeenas makonumas. Kas pavargsta, nori poilsio - prastos motinos.
Papildyta:

Žiūrėk  mirksiukas.gif

Hamburge dirbantis seksologas Werneris Habermehlis tikina, kad dėl reguliarių lytinių santykių per trumpesnį laikotarpį daugiau išmokstama, todėl žymiai pagerėja protinė veikla ir dėl to pagerėja studentų pažymiai, praneša "Der Spiegel".

"Neturintiems visaverčio seksualinio gyvenimo reikia daugiau laiko studijoms", - sako mokslininkas.

Jo instituto GEWIS tyrimai parodė, kad reguliarūs lytiniai santykiai žymiai pagerina protinės veiklos rezultatus ir netgi gali turėti teigiamos įtakos baigiamiesiems balams

maciau as tu kaliu ir kaip joms "sekasi".
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 12, 20:55)

Nespręsk apie visas iš savo mamos ir exės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 12, 19:12)
Oi ne, puikiai pamenu biggrin.gif

ir ka konkrecia pameni?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 20:33)
Atsimenu ir aš. Motinystė juk vieeenas makonumas.
Kas pavargsta, nori poilsio - prastos motinos.
Papildyta:

Žiūrėk  mirksiukas.gif

Butent, motinyste, o ne buitis, skiri tuos dalykus? darbai namuose, su mazais vaikais aisku gali varginti. O motinyste, kaip gali varginti?
meluoji mirksiukas.gif

Jauciu prostitutes genialiausios lotuliukas.gif Kaip man juokas ima is tokiu nesamoniu, tu rimtai toki slamsta skaitai ? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 12, 20:36)
Tu esi labai nelaimga moteeisme. Tas akivaizdu.

As nesituokiau " is reikalo". Nurimk.

ismok cituoti viena diena, tiek metu cia sededama smile.gif tai ko ta akivaizduma, reikia tiek irodineti metu metais?

O tai kiek praejo po vestuviu iki pastojimo? Pirma vestuviu nakti pastojai? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 20:38)
Vaiva buvo prieš 20 metų, tikiuos jau neberašo vaikams gliukų ta nupezus senmergė.
Lyt pradžia 16m vidurkis dabar.
Paauglių abortų per 15-20m sumažėjo 6 kartus.
Paauglių santuokų mažėja, gimdymų mažėja, nors amžius ir ankstyvėja. Seksualinis švietimas veikia.

taip veikia, kt vartojimas dideja ir vaisingumas mazeja,paskui verkia, kad nebegali pastoti...
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 12, 20:47)
Uz mus uzaugino. Juk mes tik numetem mamom ar auklem
Tuo tarpu tu auginai pati, nors tavo vyras s po darbo daug ka dare namie - valgyt, siurbdavo, prie masinos, kad jo glusa  boba neuzsimustu. .
Ir pagiezi gai pavydi kad mociutes, sese, aules padeda buityje.
Papildyta:
Kurr benueisi - nieks tau nepades.
Beviltiska, pajuokos objjektas.

kam kartojiesi?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 20:56)
Nespręsk apie visas iš savo mamos ir exės smile.gif

tau paciai neslykstu ant mirusio zmogaus varyti sitaip? blink.gif jau vsiai kaip cambal apasidariai, dar to nebuvai dariusi, na bet jau ir ta padarei, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 12, 21:09)
ir ka konkrecia pameni?
Papildyta:

Butent, motinyste, o ne buitis, skiri tuos dalykus? darbai namuose, su mazais vaikais aisku gali varginti. O motinyste, kaip gali varginti?
meluoji  mirksiukas.gif

Jauciu prostitutes genialiausios lotuliukas.gif Kaip man juokas ima is tokiu nesamoniu, tu rimtai toki slamsta skaitai ? biggrin.gif
Papildyta:

ismok cituoti viena diena, tiek metu cia sededama smile.gif tai ko ta akivaizduma, reikia tiek irodineti metu metais?

O tai kiek praejo po vestuviu iki pastojimo? Pirma vestuviu nakti pastojai? bigsmile.gif
Papildyta:

taip veikia, kt vartojimas dideja ir vaisingumas mazeja,paskui verkia, kad nebegali pastoti...
Papildyta:

kam kartojiesi?
Papildyta:

tau paciai neslykstu ant mirusio zmogaus varyti sitaip?  blink.gif jau vsiai kaip cambal apasidariai, dar to nebuvai dariusi, na bet jau ir ta padarei, sveikinu  4u.gif

Eik grindis išplauk geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 21:23)
Eik grindis išplauk geriau  4u.gif

o kur man tave pasiusti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 12, 18:53)
kada kur, prasau tiksliai, sita susisvajojai? lotuliukas.gif kaip tk visada sakiau, kad normalu pavargti, nes tai dallis motinystes, kuri jum tokia adgrasi siejasi tik su papais ir gimdom. mirksiukas.gif

Ne. Tu rasei kitaip, nes nuvargdavai nuo laiko pralesto sm, fb.
Pries 8 metus kurei tema savo santykiu su vyru. Po 2 ju m dar baisiau ( temute buvo ar pi 20 bendro gyvenimo metu yra istikimu ir supratingu, svelniu vyru).
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 12, 20:55)

Ir bandei pazontis su tom kalem.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 12, 17:36)

Ir kur as sakau , kad man reikejo, kad kazkas mano vaikus  augintu uz mane? tai tik fakto konstatavaimas, kad pavargsti ir del ko pavargsti. Bet man vaikai svarbiau buvo, nei mano nuovargis.

Na bet tau tinka ir jauciu kitoms tiks, na bele zodziai panasus citatose, reiskia irodei savo tiesa, lotuliukas.gif na kaip visada cambala, labai desingai cia bendrauji,jau seniai nebestemini.
Jei butu reikeje buciau is vsi kitaip gyvenima deliojusi, jei nebuciau norejusi buti su vaikais namuose, juk manes ten niekas neverte buti. va gerasis mano vyras galejo buti, as buciau dirbusi, jei buciau norejusi ar i darzeli buciau vedusi i rbegusi i darba, na elementarus dalykai, pasiklysti logikoje visiskai.
Papildyta:

Kas per idiotiskas  sulyginimas vaiku amziaus su santuokos ilgiu, ka cia tuom norejai pasakyti? ne visi is reikalo tuokiasi cambala, kaip tu lotuliukas.gif
ne, nesuauge, paaugliai,
koks tau skirtumas?
Papildyta:
Matau,kaip dabar kai kurios mamos pakraupe su vaikais namie, nes jom tai svetima, jos nepratusios, jos nezino kaip su jais bendrauti ir kaip juos mokyti, reikalauja zoom pamoku is mokytoju, nera kaip kur nuo vaiku pabegti . Butu juokinga, jei nebutu graudu.
man butu tobulas gyvenimas, aisku, jei kitkas veiktu galima butu vaikus nuvezti i burelius, draugus  pasikviesti i namus ir t.t.. Labai daug dalyku sugriove sitie uzdarymai, bet ir atvere tam tikras perspektyvas...

Esme tame kad tu glusa boba.
Tu va tuokeisi Ne is reikalo, bet va skundiesi vyru proes 7 ir 5 metus. Tokia pereksle, tingine, kuri vyro uz zmogu nelaiko( anas sunkiai ir daug dirba, bet tau reikia kad ir valgyt parejes gamintu, ir issiiurbtu, masin a tvarkytu, vyriskus darbus nudirbtu , pasakas pries miega baikams skaitytu). O tu edei edeo, nes tau grindu neisplove...kol tu sm ir fb mirkai
.
Ka cia sblvaigsti? Tavo vaikai nelanko bureliu( nes tau atrodo kaf nereikia)ir draugu tu neturi.
Todel tavo vyras gyvena toli nuo taves - i reisus vaziuoja, i zblvejuba, vaikus savaitgaliais pasiima ( kol tu int erdvej) . Saunuolis vyras, o tu gluse.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 12, 21:09)

tau paciai neslykstu ant mirusio zmogaus varyti sitaip?  blink.gif jau vsiai kaip cambal apasidariai, dar to nebuvai dariusi, na bet jau ir ta padarei, sveikinu  4u.gif

Pataikiau i skaudama vieta.
Ji irgi juk svajojo buti mylima, o ne tik pisama
Atsakyti