Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Moonte @ 2021 02 12, 09:33)
Nes efektyvumas nulinis, tavo veiksmai kursto dar didesne lutukei antipatija.

siaubas nu.
o vakar užvakar dar gražiai parašiau nesieti mano žodyno ir mano stiliaus su Lutukės stiliumi.
net pati Lutukė pripažino, jog mudvi skirtingos.
ir kad neklonuotumėt mūsų.
kaip kitaip, paaiškink, man reikėjo atsiliepti į tavo šaukimus: na, given... matai, given.
juk parašiau: nusidegradavo ir ji, ir jūs visos.
ar reikė jo man ją Burbos ir Cambalos žodžiais kolioti?
juk manpo pertraukos atėjus, tik tokie postai buvo. na, given, girdi, given?
tempiat ir tempiat į savo intrigas.
"ko tyli, given....vengi nepatogių klausimų".
turėjau ir ją L viešai apkaukti kaip tu?
aš pvz tieisog neantrinau Mylimukei skirtų postų. negerai? išvis nesinori 50proc postų skaityti, ir tiek.

o jūsų reakcijas į Lutukę man užkliūna, nes gi jūs įrodinėjat kad ji klounų klounas ir buka, bet kad jūsų žodynas jos atžvilgiu ne gražesnis.
Lutukei paantrinu ten, kur su jos postais sutinku.
(į až dėl stiliaus irgi pasakau, ką reikia.)
ar ne čia patarlė: gink draugą viešai, slapčia pabark.
bet iš esmės nieko nesinori nė vienai pusei sakyti. ego spektakliai ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 12, 10:29)
o kad tam tikru laiku tureti vaiku yra labai keista siais laikais kai mokslas turi didesne reiksme

...todėl protingesnės darosi išvalymus. arba naudoja Morning After pills.
ar ne?

seksualinis gyvenimas nuo 14 jau aktyvus, jei jau tikėti populiarąja Panelės žurnalo ginekologe Vaiva.
Papildyta:
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 12, 12:11)
Bet kuris save gerbiantis žmogus neliks abejingas,  kai juodina jo tėvynę. O tau dzin?  unsure.gif

ne to klausiu.
tu nuolat ją dėl to bari, bet taktika nepasiteisina.
laikas keisti taktiką arba išvis nieko nedaryti.
nes tik baisiesi. baisėtis yra tavo naujasis tikslas?

aš daug kuom nesutinku su L kritika ant Lietuvos, bet žinau, kad nuomonės nepakeisiu.
taip pat dėl katalikybės.
yra temų, kur skiriamės.
aš nebetęsiu diskusijos iki begalybės tam tikromis temomis tiesiog.
tavo variantas geresnis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 vasario 2021 - 15:10
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 14:09)
Eik tu, veidmaine smile.gif

kur man eiti? bigsmile.gif
tai tu klausdama apie vyro isilavinima norejai ji ar mane izeisti?
As matyt per daug naivi, nepastebiu matyt to biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 12, 14:11)
-Vaikai, jūs šiandien ir vėl kaip įprastai turėsite sau pasidaryti ir pietus ir vakarienę patys, turiu daug darbo-pasakė ubuntė rašydama dvimpenką paklodę apie nieką SM forume.
Vaikai susižvalgė, liūdnai pažiūrėjo į mamą, kaip gaila mamos pasidarė, dirba ir dirba per dienas prie kompo, rašo ir rašo, nuo ankstyvo ryto iki vėlaus vakaro,  kiek daug darbo jai duoda darbdavys.
Gerai, kad yra tėtis. Netrukdykim mamai, gal šiandien anksčiau baigs darbą.  smile.gif

Maždaug taip surišta...
Papildyta:
Bet kuris save gerbiantis žmogus neliks abejingas,  kai juodina jo tėvynę. O tau dzin?  unsure.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nenori romanu rasyti, fantazija isvystyta neblogai, butu koki anors nauda. Tu savim gal jaudinkis, nes netarodo sveikai sitaip svetimu gyvenimu rupintis. 4u.gif

zinai ka man vaikai sako relaybeje, na mama atstok, ko tu tiek mumis rupiniesi mirksiukas.gif 5 k klausiu ka valgys, kol jau atsauna, kad nieko nenori, pasidarys patys jei nores, einu tikrinu ka mokosi kartais, sako nesijaudink viskas gerai. As per daug rupinuosi , o ne per mazai. Man idomu tu tikrai sedejai salia savo paaugliu vaiku siknu kiaura diena ir uzauginai tokisu nesavarankiskus, kad nei valgyti nemokejo pasidaryti, dabar bent moka uzauge ar zmonos ir vyrai gamina?
Mano dukrytes hobis vienas yra gaminimas desertu, sunus labai skaniai daro antrus patiekalus, jiem tai patinka ir idomu ir mokosi taip. Kaip ir kitus buities darbus. O as gaminu kas diena, jau tu tik nesijaudink, nei vieno alkano nera pas mus.
Per akis turim aktyvaus laisvalaikio, kas diena pasisnekam, pasijuokiam, kazka padarom kartu, zinok viskas pas mane su vaikais gerai, tau dar iki mano motinystes manyciau toli, as niekad nemaniau, kad vaikam fizines bausmes yra gerai, o tu taip tebemastai?

taigi kita kart pasakysiu grubiau, si karta sakau graziai atsok su savo kliedesiais, arba eik pas gydytoja vaistuku nuo gliuku mirksiukas.gif

tik neapsiverk del tos tevynes ir ka as juodinau, ka melavau, na aimeja kodel tu tokia patalogiska melage ar ligonis esi, prisipazink ir palengves 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 14:13)
Tarp nemylėti ir juodinti - oho, koks tarpas.

ir tarp to ka jus snekat ir realybes lotuliukas.gif

tevyne as myliu, nejuodinu, tik parasau kartasi apie ten esancias problemas, kai kazkas kitas ta pati paraso, tai niekam ne problema lotuliukas.gif

aisku galima neigti rozinius akinius uzsidejus, bet galima ir matyti realybe, kas kaip renkasi.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 12, 14:33)
...todėl protingesnės darosi išvalymus. arba naudoja Morning After pills.
ar ne?

seksualinis gyvenimas nuo 14 jau aktyvus, jei jau tikėti populiarąja Panelės žurnalo ginekologe Vaiva.

nebutinai ir tikrai ne pas visus, pvz mano 2 kursiokes susituoke, tik baigusios instituta ir budamos skaiscios. kad kas darytusi isvalyma nezinau, aisku galejo taip buti, bet su dalim tikrai gana artimai bendravom, dalis nei vaikinu neturejo, matytusi kaip ant delno ivairus tokie dalykai.

dar tada nezinau ar buvo ta morning after pill. Dabar tai gal labiau vartojama. Bet priklauso kokioj aplinkoje studijuoji, as taip gal buvau iskirtinej, doroves klausimais, man patiko. Pas mus pvz bendrike nei vagysciu nebuvo, galejo panos palikti auksinius ziedus, papuosalus, pinigus ant stalu, kambariu niekas nerakino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 vasario 2021 - 15:35
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 12, 15:28)
Man idomu tu tikrai sedejai salia savo paaugliu vaiku siknu kiaura diena ir uzauginai tokis

Klausyk, tu ubuntes ir Sani nicais paklodes tokias pacias ausdavai. Rasei vis kad tavo vaikai mazyciai. Tai jau mazyciais budami jie pas tave patys valgyt gamindavosi?🤣?
Beje, kur kurei tema apie tai kaip tavo vyras grindu neplauna ar kazko nedaro, del to sekso negauna, rasei, kad tave vyras kaltina jog tu guli dienu dienas. Tai gal todel ir nespedavai nieko namuose susitvarkyt, nes nuo sm ir fb nenueidavai? Pati rasei, kad vyras daug dirba, grizes valgyt padaro, issiurbia, kazka namie padaro, masina patvarko, vaikams pasakas pries miega skaito. Ne per daug is vyro reikalaudavai?

--
Oi, aimeja taikliai parase, zvengiu negaliu..🤣🤣🤣
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 12, 15:39)
Klausyk, tu ubuntes ir Sani nicais paklodes tokias pacias  ausdavai. Rasei vis kad tavo vaikai mazyciai. Tai jau mazyciais budami jie pas tave patys valgyt gamindavosi?🤣?
Beje, kur kurei tema apie tai kaip tavo vyras grindu neplauna ar kazko nedaro, del to sekso negauna, rasei, kad tave vyras kaltina jog tu guli dienu dienas. Tai gal todel ir nespedavai nieko namuose susitvarkyt, nes nuo sm ir fb nenueidavai? Pati rasei, kad vyras daug dirba, grizes valgyt padaro, issiurbia, kazka namie padaro, masina patvarko, vaikams pasakas pries miega skaito. Ne per daug is vyro reikalaudavai?
--
Oi, aimeja taikliai parase, zvengiu negaliu..🤣🤣🤣

nei nepanasias, eik ir ziurekis pagal metus, kai studijavau cia is vsi gal 3 k per metus prisijungiau. pirmais metais sio darbo irgi. Abi gal susikimbat rankutem su aimeja ir valso zingsniu pas gydytojus? sako talonu 90 pr laisvu, kaip tik jum bus 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif
o apie tuos senesnius laikus tai gal jau is vis nustok kalbeti, jau kas diena vis naujos istorijos biggrin.gif ale kaip patogu tai mano vyras alkasa, kuris nieko nedaro, tai jau idealiausias tetis lotuliukas.gif cia tau pagal nuotaika ar kaip vaidenasi? o as tokia gulejau gulejau ant peciaus, kol vyras taip nuostabiai vaikais rupinosi ir nuteriau vykt pas cara? lotuliukas.gif Dar vis laukiu tu citatu apie mano davima uz isplautas grindis biggrin.gif

na visa viltis ant mediku dabar del jusu dvieju unsure.gif Paprasyk savo vyro, kad en nusiustu, pati matau neprisiruosi....ir pasiimk aimeja po paranke, ji mazu vyro is vis neturi.

O cia jei kas puls mane smerkti del patyciu is zmoniu, tai as nuosirdziausiai sakau as, manau, sios dvi moteriskes su psichiniasi sutrikimas, labai rimtai tai sakau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 vasario 2021 - 16:02
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 12, 15:57)
nei nepanasias, eik ir ziurekis pagal metus, kai studijavau cia is vsi gal 3 k per metus prisijungiau. pirmais metais sio darbo irgi. Abi gal susikimbat rankutem su aimeja ir valso zingsniu pas gydytojus? sako talonu 90 pr laisvu,  kaip tik jum bus   4u.gif  4u.gif  bigsmile.gif
o apie tuos senesnius laikus tai gal jau is vis nustok kalbeti, jau kas diena vis naujos istorijos  biggrin.gif ale kaip patogu tai mano vyras alkasa, kuris nieko nedaro, tai jau idealiausias tetis lotuliukas.gif cia tau pagal nuotaika ar kaip vaidenasi?
dar vsi laukiu tu citatu apie mano davima uz isplautas grindis  biggrin.gif

Pradziai sita. Vakare dar bus. Apie tai kad grindu neplauna, netvarko dar kazko. Kai jis tau sako kad daryty daugiau jei sekso gautu
Beje, stai kodel taip pagiezingai saipaisi is musu, kad vienom aukles padejo, kitoms mociutes augint. Inkstei tenai kad tau niekas nepadeda, tu nuvargsti baisiausiai. Irgi ikelsiu.

CIa tu skundiesi savo vyru. As visada galvojau kad jis geras zmogus, vaiku nepaliko kol tu prapuolus int erdvej.

*Sani* Senbuvis

2013 12 09, 19:33

Paskelbta: #25

Siaip nera totalus blogietis vaikus myli uzsiima,padaro kartais valgyti,namu nelabai tvarko,tiksliau kazka padaro,bet man tai atrodo kaip nedaryta nieko.Bet uz tat tvarko masina,padaro kazkokius vyriskus darbus,kartais :)Bet va namuose mazai buna,daug dirba ir visai nesupranta nuo ko cia as taip pavargstu,kai vienas vaikas buvo virs dvieju,kitas zindomas ant ranku ,sake tai as juk guliu per dienas smile.gif gal is sono taip ir atrodo,juk daznai zindai,bet kas turi vaiku supras mane.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 12 vasario 2021 - 16:10
*Sani* Senbuvis

2013 12 09, 20:29

Paskelbta: #26

Va taip ir yra as sakau vyrui,jei padetum daugiau ir pasimyletumem,jis sako,jei daugiau pasimyletumem daugiau ir padeciau.

Papildyta:
Paskelbta: #49

Mano vyras gali kazka sutvarkyti ,issiurbti,megsta gaminti,bet niekada neplauna grindu,vonios,indus labai retai plauna.Kazka padaro is tu vyrisku darbu,nes kaip sakiau gyvenam name tai nuolat yra ka veikti,tai man uztektu,kad jis tuos darbus bent visus laiku padarytu smile.gif

Paziurim ka turim - lutuje siandien teigia, kad jos vaikai bebeik suauge. Tema kurta prues 7 metus. Tai vaikai tikrai buvo nekudikinio amziaus ir ne 3 ju metu.
Sedejo Sani/ ubuntes nicu sm , vajare nueidavo indus issiplaut ir atrasdavo po sunkios darbo dienos uzmigusi vyra su 0asakomis prie vaiku.
Nu tai ne sm reikejo mirk, sani sani...🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 12 vasario 2021 - 16:51
QUOTE(cambala @ 2021 02 12, 16:45)
*Sani* Senbuvis
 2013 12 09, 20:29
Paskelbta: #26
Va taip ir yra as sakau vyrui,jei padetum daugiau ir pasimyletumem,jis sako,jei daugiau pasimyletumem daugiau ir padeciau.
Papildyta:
Paskelbta: #49
Mano vyras gali kazka sutvarkyti ,issiurbti,megsta gaminti,bet niekada neplauna grindu,vonios,indus labai retai plauna.Kazka padaro is tu vyrisku darbu,nes kaip sakiau gyvenam name tai nuolat yra ka veikti,tai man uztektu,kad jis tuos darbus bent visus laiku padarytu smile.gif
Paziurim ka turim - lutuje siandien teigia, kad jos vaikai bebeik suauge. Tema kurta prues 7 metus. Tai vaikai tikrai buvo nekudikinio amziaus ir ne 3 ju metu.
Sedejo Sani/ ubuntes nicu sm , vajare nueidavo indus issiplaut ir atrasdavo po sunkios darbo dienos uzmigusi vyra su 0asakomis prie vaiku.
Nu tai ne sm reikejo mirk, sani sani...🤣

ir ka tu cia tom citatom norejai irodyti? blink.gif mano zodzius, kad snekajau apie pagalba buityje, nes pavargdavau???
o nuo keliu metu vaiku privaloma nebepavarkt buityje? bigsmile.gif

Sau kazka prisisvajoji, sau kazka pasicituoji, kazkokias is lempos isvadas pasidarai ar ne? na bele pacitavai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 12, 16:07)
Pradziai sita. Vakare dar bus. Apie tai kad grindu neplauna, netvarko dar kazko. Kai jis tau sako kad daryty daugiau jei sekso gautu
Beje, stai kodel taip pagiezingai saipaisi is musu, kad vienom aukles padejo, kitoms mociutes augint. Inkstei tenai kad tau niekas nepadeda, tu nuvargsti baisiausiai.  Irgi ikelsiu.
CIa tu skundiesi savo vyru. As visada galvojau kad jis geras zmogus, vaiku nepaliko kol tu prapuolus int erdvej.
*Sani* Senbuvis
 2013 12 09, 19:33
Paskelbta: #25
Siaip nera totalus blogietis vaikus myli uzsiima,padaro kartais valgyti,namu nelabai tvarko,tiksliau kazka padaro,bet man tai atrodo kaip nedaryta nieko.Bet uz tat tvarko masina,padaro kazkokius vyriskus darbus,kartais :)Bet va namuose mazai buna,daug dirba ir visai nesupranta nuo ko cia as taip pavargstu,kai vienas vaikas buvo virs dvieju,kitas zindomas ant ranku ,sake tai as juk guliu per dienas smile.gif gal is sono taip ir atrodo,juk daznai zindai,bet kas turi vaiku supras mane.....

na dar viena citata i pievas, ir ka ja norejai pasakyti? tai ka as sakiau, kad pavargdavau su vaikais, o kai pavarges, nelabai to sekso norisi, o tau noredavosi, jei tu pavargusi ar is pareigos duodavai, kaip Idomucia sako? bigsmile.gif
geras alkasa lotuliukas.gif cia abu epitetai is taves apie mano vyra lotuliukas.gif

nesisaipau is padejimo auginti vaikus, man nesuprantama, kaip norisi begti i darba, kai vaikai tokie mazi, cia jau ne paglaba, cia perkelimas vaiko auklijimo kitam ant peciu. Man su vaiku prieziura nereikejo pagalbos, su buitim butu pravertusi. Susitavrkyt namus, pasidaryti valgyti , nusiraveti darzus ir t.t. mirksiukas.gif

Bet panasu tu is vis neauginai, jei tu nesurpanti kai galima pavargti auginant vaikus.

Beja ar ne tu rasei, kad net valgyti vienam vaikui nesugebedavai kartais padaryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 vasario 2021 - 17:08
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 12, 17:07)

nesisaipau is padejimo auginti vaikus, man nesuprantama, kaip norisi begti i darba, kai vaikai tokie mazi, cia jau ne paglaba, cia perkelimas vaiko auklijimo kitam ant peciu. Man su vaiku prieziura nereikejo pagalbos

Ania? O kas cia aiskino kokios mes blogos mamos kad mociutes ir seses ar aukles padejo augint? Ne tu, gluse? Kad mes su vyru kazkur issmukdavom vaika seneliams palike? Ne tu?
Teip teip, tau dabar nereikejo pagalbos, nes tiesiog tau niekas nepadejo.

*Sani* Senbuvis

2013 12 13, 20:06

Paskelbta: #91

Ir gimus vaikams viskas pasikeite,nu kas turi ir augina vieni,be seneliu,aukliu ir t.t. Supras mane ,o kitiems nenupasakosi smile.gif

Papildyta:
ir ka tu cia tom citatom norejai irodyti?  blink.gif mano zodzius, kad snekajau apie pagalba buityje, nes pavargdavau???
o nuo keliu metu vaiku privaloma nebepavarkt buityje?

na dar viena citata i pievas, ir ka ja norejai pasakyti?

Tai paskaiciuojam
2013 metais kurei sita tema. Rasei kad Santuokoje esat 15 metu
Ir pas tave vaikai po 15 metu vis mazyciai? Tai jei jie dabar pas tave suauge beveik, tai kiek jiems metu buvo prirs 8 metus?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 12, 17:20)
Ania? O kas cia aiskino kokios mes blogos mamos kad mociutes ir seses ar aukles padejo augint? Ne tu, gluse? Kad mes su vyru kazkur issmukdavom vaika seneliams palike? Ne tu?
Teip teip, tau dabar nereikejo pagalbos, nes tiesiog tau niekas nepadejo.
*Sani* Senbuvis
 2013 12 13, 20:06
Paskelbta: #91
Ir gimus vaikams viskas pasikeite,nu kas turi ir augina vieni,be seneliu,aukliu ir t.t. Supras mane ,o kitiems nenupasakosi smile.gif

padejo auginti ir augino uz jus, skirtingi dalykai. ne kazkur issmukdavot, o begot i darbus kiaurom dienom nebudavot ir net atostogu vieni vaziavot be vaiku.

Ir kur as sakau , kad man reikejo, kad kazkas mano vaikus augintu uz mane? tai tik fakto konstatavaimas, kad pavargsti ir del ko pavargsti. Bet man vaikai svarbiau buvo, nei mano nuovargis.

Na bet tau tinka ir jauciu kitoms tiks, na bele zodziai panasus citatose, reiskia irodei savo tiesa, lotuliukas.gif na kaip visada cambala, labai desingai cia bendrauji,jau seniai nebestemini.
Jei butu reikeje buciau is vsi kitaip gyvenima deliojusi, jei nebuciau norejusi buti su vaikais namuose, juk manes ten niekas neverte buti. va gerasis mano vyras galejo buti, as buciau dirbusi, jei buciau norejusi ar i darzeli buciau vedusi i rbegusi i darba, na elementarus dalykai, pasiklysti logikoje visiskai.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 12, 17:26)
Tai paskaiciuojam
2013 metais kurei sita tema. Rasei kad Santuokoje esat 15 metu
Ir pas tave vaikai po 15 metu vis mazyciai? Tai jei jie dabar pas tave suauge beveik, tai kiek jiems metu buvo prirs 8 metus?

Kas per idiotiskas sulyginimas vaiku amziaus su santuokos ilgiu, ka cia tuom norejai pasakyti? ne visi is reikalo tuokiasi cambala, kaip tu lotuliukas.gif
ne, nesuauge, paaugliai,
koks tau skirtumas?
Papildyta:
Matau,kaip dabar kai kurios mamos pakraupe su vaikais namie, nes jom tai svetima, jos nepratusios, jos nezino kaip su jais bendrauti ir kaip juos mokyti, reikalauja zoom pamoku is mokytoju, nera kaip kur nuo vaiku pabegti . Butu juokinga, jei nebutu graudu.
man butu tobulas gyvenimas, aisku, jei kitkas veiktu galima butu vaikus nuvezti i burelius, draugus pasikviesti i namus ir t.t.. Labai daug dalyku sugriove sitie uzdarymai, bet ir atvere tam tikras perspektyvas...
Atsakyti

Bet panasu tu is vis neauginai, jei tu nesurpanti kai galima pavargti auginant vaikus

Aik tu, ar ne tuo bliuzkę plėšeisi, kaaaaaaaip galima pavargti ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 12, 17:50)
Aik tu, ar ne tuo bliuzkę plėšeisi, kaaaaaaaip galima pavargti ? biggrin.gif

kada kur, prasau tiksliai, sita susisvajojai? lotuliukas.gif kaip tk visada sakiau, kad normalu pavargti, nes tai dallis motinystes, kuri jum tokia adgrasi siejasi tik su papais ir gimdom. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 12, 18:53)
kada kur, prasau tiksliai, sita susisvajojai? lotuliukas.gif kaip tk visada sakiau, kad normalu pavargti, nes tai dallis motinystes, kuri jum tokia adgrasi siejasi tik su papais ir gimdom. mirksiukas.gif

Oi ne, puikiai pamenu biggrin.gif
Atsakyti