Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(given444 @ 2021 02 12, 11:04)
nesupranti.
todėl ir siūliau.
būtų pokytis.
Lutuke turi nesvietiškai daug vidinės energijos, kurią galėtų tinkamai panaudoti.

Tu siūlai ką?
Įvaikintam vaikui padėti išspręsti ubuntes priklausomybę nuo interneto? Tau su galva gerai?
Tai kodėl ji tos savo nesvietiškai daug vidinės energijos iki šiol niekur nepanaudoja? Kas trukdo? Netgi nuosaviems vaikams neskiria dėmesio. Tu čia pasirodei kaip visiškai be jokios atsakomybės už savo siūlymus. Tai matosi ir kitur, kai tu pasakoji. Ateini, kažką tipo padarai, bet esmės nėra, nėra brandos. Kaip su bobute, kaip su ubuntės įvaikinimu, kaip su lakstymais pas našlį, tokį tau tolimą, kad net jo kontaktų neturi, nes belstis reikia.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 12:09)
O nenaudoja, nes?

Neturi įvaikinto vaiko. mirksiukas.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 12, 12:11)
naudoja, kur nori naudoti  mirksiukas.gif  biggrin.gif

SM, FB
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 12:32)
Neieškok debilų čia, norėjai pašiepti ir tas matosi akivaizdžiai.

Papildyta:

Kas sakė, kad aš norėjau pažeminti tave? Aš tik uždaviau klausimą. Paprastai šiek tiek atsilikusios raidos arba ilgiau mokosi, arba daug vėliau pradeda 1 klasę smile.gif

is kur tai akivaizdziai matosi? argumentuok.

daguma vaiku siais laikais baigia 19. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 12, 12:14)
prievartavo , muso dukra? kas nors praneset policijai?

Klausk given, ji gi až jai rašė. Viską žinojo.
Aš jau po visko perskaičiau, siaubas ten.
O given ją prisimena kaip fainą, gerą, bla bla bla. Šlykštu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 12:38)
1 klase - 7m
2 - 8
3 - 9
4 - 10
5 - 11
6-12
7-13
8-14
9-15
10-16
11-17
12-18

19 jau eina studijuot smile.gif

pradeda 7, baigia 8 pirma klase, kaip ir pradeda 18m 12kl ir baigia 19m biggrin.gif , na jau rimtai mylimuke, pasiklydai skaiciuose biggrin.gif
pradeda studijuoti 19, pirma kursa baigia 20, tai naturalu, kai sakai, kad gimdei 19, nescia patapai 18, klausimas ar baigei vidurine, tai nei pasaipa, nei puolimas , nei adhominem. Vadinasi tu vidurine baigei 18, vadinasi i 12 l nuejai 17m ir tiek, as irgi lygiai taip pat.
pas msu pirma kurse irgi mergina viena pastojo netuycia ir pagimde, geria vyras dirbo vakarais, tai ji dienom galejo lankyti paskaitas, taip ir baige, bet paskui su vyru issikyre, visgi netyciukai vaikai nebutinai suveda i ilgalaike seima. bet tirkai nera lengva ir vaikas, ir studijos, ji nezinde vaiko, Tai kazkur turi kazka aukoti.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 12, 12:41)
Nereiktų absoliutinti. Mano vyras kaip rūpinosi, taip tebesirūpina savimi.

na as gi ir neapsoliutinu, as sakau, ka matau daugumoje atveju, kad zmonos koreguoja vyru stilius biggrin.gif ir kad vyram 30+ jau vis maziau ir maziau rupi tas kazkoks stilius, labiau pradeda seima rupeti. Bet buna aisku ivairiai, kiti gal tik susidomi savo isvaizda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 12:42)
Tavęs Įdomučia prašė viešinti jo gyvenimo faktus?

O va apie studijas rašė ir dabar patvirtino.
Durnelės vietoj likai.
Papildyta:

Nesupratau. Aš nebaigus vidurinės smile.gif

kokius faktus viesinti? blink.gif rasau, ka jis cia viesai rase.

Na ne nepatvirtino, ne 19 m jo mamma ji gimde studijuodama, ka ir sakiau. Visa gyvenima galima studijuoti, tik ne ta omeny turejo, ka ir parase. Omeny buvo amzius, o ne studijos.
Atsakyti
Uarda vel tarp skaiciu pasiklydo... mirksiukas.gif Viena karta per menesi, tiesiu galvu i sarsala, traukia anas ja, kaip medus...
Baisiai rupestinga motera, karma, nekitaip. Va dabar susirupino Mylikues issilavinimu.

Kita vertus, dekui uardai, kad paminejo ismoku skaiciu.
Todel yra proga atsiprasyti cambalos, netaip supratau, galvojau, kad tai atlygis, pasirodo parama wink.gif

Del mokslu, mano sunaus laikais mokykla dazniausiai pradedavo 6 metu. Sunus nuejo budamas 7.5 metu, klaseje tokie "senukai" buvo keturi. Taigi...

Skaiciuokit, skaiciuokit, blusinekites...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 vasario 2021 - 13:10
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 12, 13:02)

kad ka tik rase, kad neatsimena, o tu atismeni, tai sunku parasyti?
tai kas nors is tu skaitanciu pranese policijai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 12, 13:09)
kad ka tik rase, kad neatsimena, o tu atismeni, tai sunku parasyti?
tai kas nors is tu skaitanciu pranese policijai?

Neatsimena?
Šitą istoriją arba žinai, arba ne. Kitaip nėra.
Ji dabar labai gražiai vartosi, gal iš tavęs išmoko.
Ji až rašė jai ta tema, tai kaip nežinojo istorijos?
Apie ką rašė?
Visas jos istorijas atsimena, kaip rašė atsimena, ką rašė, kaip linksmai ir t. t. , o va tą istoriją apie dukrą ėmė ir pamiršo. Pasakoja tegu kokiam pirmokui ir tai nepatikės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimejaa: 12 vasario 2021 - 13:17
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 12, 13:13)
Neatsimena?
Šitą istoriją arba žinai, arba ne. Kitaip nėra.
Ji dabar labai gražiai vartosi, gal iš tavęs išmoko.
Ji až rašė jai ta tema, tai kaip nežinojo istorijos?
Apie ką rašė?

dabar tu vartaisi biggrin.gif tai pranese kas policijai ar ne?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 12, 13:17)
dabar tu vartaisi  biggrin.gif tai pranese kas policijai ar ne?

ko tu manęs nesąmonių klausinėji? Klausk given, ji žinutes jai rašė, reiškia žinojo, kodėl nepranešė?

Aš perskaičiau daug vėliau, kai tas meilužis jau miręs buvo, tai ką pranešti ir kam? Dukra jau pilnametė buvo.
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 12, 13:19)
ko tu manęs nesąmonių klausinėji? Klausk given, ji žinutes jai rašė, reiškia žinojo, kodėl nepranešė?

Aš perskaičiau daug vėliau, kai tas meilužis jau miręs buvo, tai ką pranešti ir kam? Dukra jau pilnametė buvo.

o kur čia istorija ta>
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 12, 14:02)

Is esmes as pritariu pacios izvalgom.

Kad given pabande bendrauti su atstumta moteri, kai kiti forumo nariai kritiskai vertino ja, tai nera blogai. Turi gi buti zmogus, kuris nenusisuks, kai visi didumoje nusisuka.

Blogybe yra pacioje given. Ji dar nesuvokia, tikiuosi suberes iki to. Kai renkiesi is dvieju blogybiu maziausia, tai nereiskia, kad pasirinktoji tampa automatu gera, ji vistiek lieka bloga.

Taip ir cia. Nera apsoliuciai blogu zmoniu, kaip ir vien gerieciai. Mes esame zmones. Problema, kai zmogui sudaroma iliuzija, kad jis yra visiskai teisus, kai jis daro akivaizdzias klaidas, suprask palaiko, bet is esmes, tokiu elgesiu zmogu zlugdo, nes jis nesuvokia ka blogo dara, nera poreikio ka keisti.

Todel, listi i zmogaus gyvenima su patarimais, gerais norais ir t.t. Turi zmones, kurie geba ka parasiau suvokti, ir islaikyti distancija, kad galetu blaiviai vertinti sitaucija.

Siuo atveju, given, rasydama apie zmogu, uzmirsdama jo amoralu elgesi su savo nuosavu vaiku, svelniai tariant neteisi. Nes zmogus yra nepreparuojamas, jo veiksmai atspindi jo esme.
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 12, 13:19)

aisku. tai jau tu Given paklausei, ji parase kad neatsimena, vadinasi niekas nieko nezino.
Atsakyti