QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 12:19)
lutuke
Gal kartais netyčia nepamatei.
Kaip manai, ar tai buvo siekis mane pažeminti, kuo vakar kaltinai Moonte? Užsipuolė mane lygioj vietoj - pirma.
Kaip manai, ar nenusipelnė iš taves tokių pat moralų kaip Moonte?
Tu juk nuolat kartoji, kad neskirstai nikų, esi visiems vienodai teisinga?
Gal given pranešė? Paklausk, juk net až bendravo
cia net nera ka lyginti moontes ir uardos zinuciu. Rimtai tau pasirode, kad uzsipuoliau moonte? ne, tik siek tiek argumentavau i jos pasakymus, kad kazkas cia auksciau, kad tu ar cambala pirmos nepradedat, ir kad ji kulturingai diskutuoja, logiska,i argumentuotai isdesciau argumentus ir tiek, o siandien jau prasiau, kad baigiu ta santykiu aiskinimasim, nes neina pazadinti zmogaus, kuris apsimeta mieganciu.
Apie uardos zinute, jau aukciau parasiau. nezinau koki kur tu izeidima matai, klausime, ar nebaigei vidurines tai tu mane ar mano vyra norejai izeisti su tokiu pat klausimu??
maniau tik domiesi issilvainimu zmogaus. Man asmeniskai klausimai del issilavinimo neatrodo, kaip izeidziantys.
As visu gi bendrai paklausiau, neklausiu kiekvienos dabar atskirai. Aimeja labiau pasipiktinusi ten buvo, tai prie jos zinuets ir paklausiau.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 12:26)
Taip ir maniau, kad esi šlykšti veidmainė
Ar tu net nežinai, kas yra ad hominem? Tik iš mandrumo vartoji frazę?
Argumentas į žmogų arba argumentas taikomas žmogui argumentacijos klaida, daroma tada, kai kritikuojama oponento asmenybė užuot kritikavus jo teiginius. Šis argumentas yra vienas iš apeliavimo į kilmę variantų. Formaliosios logikos požiūriu tai klaida
Kadangi aš nieko neteigiau, ką ji galėtų kritikuoti ir argumentuoti, tai nusitaikė į asmenybę, nes būtent tik apie save ir kalbėjau.
butent, kad zinau, o tu isigilinai i si terimna? galiu pakartoti:
cia nera adhominem, ne apie kazka kita buvo postas, o tik apie tave, tavo asmenini gyvenima, kad daliniesi kada pagimdei, zmogus paklause, apie issilavinima, viskas i tema kol kas. na tikrai ne visos sugeba baigti mokslus su leliuku ant ranku, tai manau vsiai naturlaus klausimas, nes dabar vidurines daznai baigia 19.
KUR KRITIKA BUVO?
platesnis paaiskinimas, jei to neuzteko:
jei butume diskutave apie pvz covid skiepus, ir ji butu pasakiusi ar tu bent vidurine baigei, kad taip sneki taip butu adhominem, cia dabar plepam bele ka ir ji pakomentavo po tavo zinute apie tavo nestuma ir gimdyma, kur adhominem, kur kritika, kurpuolimai? ji paklause i tavo asmeninio gyvenimo tema.