Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 12:13)
P1slumas ir gimdymas neigiamai paveikė

Gal nelabai pagauni minties?
19 metu merginos rupinasi issilavinimu paprastai.
Aisku buna kad ir 13 jau gimdo.

Nezinau, kaip kas ten veikia, bet kai exe uzsieme gimdymais tai mokslai jai jau niekaip nesigavo. O pres tai buvo pirmune.

Esme ne poveikis, o kad tam tikru laiku tureti vaiku yra labai keista siais laikais kai mokslas turi didesne reiksme
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 02 12, 12:22)
tai kodel nustebai, kad kazkas 19os dar nebaiges mokyklos?  kelintais metais tu baigei, kad visi 12kl. 17-18m.? ~1998m.? tai tada logiska butu.
jeigu mano kolega pasakytu, kad jo dukra nescia irgi uzklausciau-o kaip mokykla?

Neieškok debilų čia, norėjai pašiepti ir tas matosi akivaizdžiai.

Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 02 12, 12:29)
Tu gal juokauji? as tipo turejau isizeisti, kad tu man parasei??? tipo tu mane pazeminai? baik prasau. i viena ausi iskrido - pro kita isskrido.
"tu atsilikus buvai, kad 19os dar nebuvai mokyklos baigus, jei tokie klausimai kyla?"

Kas sakė, kad aš norėjau pažeminti tave? Aš tik uždaviau klausimą. Paprastai šiek tiek atsilikusios raidos arba ilgiau mokosi, arba daug vėliau pradeda 1 klasę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 12, 10:32)
Nesityčiok, Uarda. Lutuke, tu irgi, nebevartok tokių žodžių, kokie buvo pacituoti.
būk kaip saulė - prašviesk, tik be Moontės arogancijos.
na ir? manęs klausys kas nors?
į až daug prirašyta.

o tu? nesakysi  pašol.n irgi?

vartotojo įkelta nuotrauka
dar pirstuku taip turejai pagrumoti ir kojale patrepseti ar gal primusti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
bet koks pas jas noras, ka dvisi vienodai vsika matytu, elgtusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 12, 12:29)
Gal nelabai pagauni minties?
19 metu merginos rupinasi issilavinimu paprastai.
Aisku buna kad ir 13 jau gimdo.

Nezinau, kaip kas ten veikia, bet kai exe uzsieme gimdymais tai mokslai jai jau niekaip nesigavo. O pres tai buvo pirmune.

Esme ne poveikis, o kad tam tikru laiku tureti vaiku yra labai keista siais laikais kai mokslas turi didesne reiksme

Man tai niekaip nesutrukdė nei baigti mokslų, nei baigti gerai. Turėjau daug energijos, 20ies viskas daug lengviau nei 30 ar 40. Nespręsk pagal savo bobas, jeigu jos vos grindis išplovusios krenta iš nuovargio kaip po mūšio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 12 vasario 2021 - 12:35
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 12:32)
Papildyta:

Kas sakė, kad aš norėjau pažeminti tave? Aš tik uždaviau klausimą. Paprastai šiek tiek atsilikusios raidos arba ilgiau mokosi, arba daug vėliau pradeda 1 klasę smile.gif

niekas smile.gif klaustuka matai?
1 klase dauguma vaiku pradeda lankyti 7m.. Skaiciuok kiek bus, kai baigs mokykla (12kl.)
as nekalbu apie 1998m., kai baigdavo 18m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 12 vasario 2021 - 12:38
QUOTE(uarda @ 2021 02 12, 12:36)
niekas smile.gif klaustuka matai?
1 klase dauguma vaiku pradeda lankyti 7m.. Sakaiciuok kiek bus, kai baigs mokykla.
as nekalbu apie 1998m., kai baigdavo 18m.

1 klase - 7m
2 - 8
3 - 9
4 - 10
5 - 11
6-12
7-13
8-14
9-15
10-16
11-17
12-18

19 jau eina studijuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 10:51)
Įdomučia
Bet juk tave gimdė mama studijose irgi. Ar dėl to taip nekenti p1slių moterų, nes primena mamą?

is kur tu tai istraukei? niekur neskaiciau, kad kazka panasuas butu rases.
Be to kam dabar lendi prie mirusiu zmoniu, kad juos apdergti, manai, save taip pasiteisinsi kazkaip?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 12:38)
1 klase - 7m
2 - 8
3 - 9
4 - 10
5 - 11
6-12
7-13
8-14
9-15
10-16
11-17
12-18

19 jau eina studijuot smile.gif

12 kl. pradeda 18m., o baigia 12 kl. daugels 19m. Supratai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 12 vasario 2021 - 12:41
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 12, 12:13)
stiliaus palaikyma  biggrin.gif apie stiliu gi snekam. Pvz mano vyras, kai draugavom dar, tai kas menesi ejo i kirpykla turejo stilinga sukuosena, dabar as ji apkerpu ir jam gerai.  biggrin.gif

Nereiktų absoliutinti. Mano vyras kaip rūpinosi, taip tebesirūpina savimi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 12, 12:38)
is kur tu tai istraukei? niekur neskaiciau, kad kazka panasuas butu rases.
Be to kam dabar lendi prie mirusiu zmoniu, kad juos apdergti, manai, save taip pasiteisinsi kazkaip?

Tavęs Įdomučia prašė viešinti jo gyvenimo faktus?

O va apie studijas rašė ir dabar patvirtino.
Durnelės vietoj likai.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 02 12, 12:40)
12 kl. pradeda 18m., o baigia 12 kl. daugels 19m. Supratai?

Nesupratau. Aš nebaigus vidurinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 12:42)
Tavęs Įdomučia prašė viešinti jo gyvenimo faktus?

O va apie studijas rašė ir dabar patvirtino.
Durnelės vietoj likai.
Papildyta:

Nesupratau. Aš nebaigus vidurinės smile.gif

nebaigus, tai nebaigus.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 12:19)
lutuke

Gal kartais netyčia nepamatei.
Kaip manai, ar tai buvo siekis mane pažeminti, kuo vakar kaltinai Moonte? Užsipuolė mane lygioj vietoj - pirma.
Kaip manai, ar nenusipelnė iš taves tokių pat moralų kaip Moonte?
Tu juk nuolat kartoji, kad neskirstai nikų, esi visiems vienodai teisinga?

ax.gif

Gal given pranešė? Paklausk, juk net až bendravo smile.gif

cia net nera ka lyginti moontes ir uardos zinuciu. Rimtai tau pasirode, kad uzsipuoliau moonte? ne, tik siek tiek argumentavau i jos pasakymus, kad kazkas cia auksciau, kad tu ar cambala pirmos nepradedat, ir kad ji kulturingai diskutuoja, logiska,i argumentuotai isdesciau argumentus ir tiek, o siandien jau prasiau, kad baigiu ta santykiu aiskinimasim, nes neina pazadinti zmogaus, kuris apsimeta mieganciu.
Apie uardos zinute, jau aukciau parasiau. nezinau koki kur tu izeidima matai, klausime, ar nebaigei vidurines tai tu mane ar mano vyra norejai izeisti su tokiu pat klausimu?? blink.gif maniau tik domiesi issilvainimu zmogaus. Man asmeniskai klausimai del issilavinimo neatrodo, kaip izeidziantys.

As visu gi bendrai paklausiau, neklausiu kiekvienos dabar atskirai. Aimeja labiau pasipiktinusi ten buvo, tai prie jos zinuets ir paklausiau.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 12:26)
Taip ir maniau, kad esi šlykšti veidmainė smile.gif
Ar tu net nežinai, kas yra ad hominem? Tik iš mandrumo vartoji frazę?  unsure.gif
Argumentas į žmogų arba argumentas taikomas žmogui – argumentacijos klaida, daroma tada, kai kritikuojama oponento asmenybė užuot kritikavus jo teiginius. Šis argumentas yra vienas iš apeliavimo į kilmę variantų. Formaliosios logikos požiūriu tai – klaida

Kadangi aš nieko neteigiau, ką ji galėtų kritikuoti ir argumentuoti, tai nusitaikė į asmenybę, nes būtent tik apie save ir kalbėjau.

butent, kad zinau, o tu isigilinai i si terimna? galiu pakartoti:
cia nera adhominem, ne apie kazka kita buvo postas, o tik apie tave, tavo asmenini gyvenima, kad daliniesi kada pagimdei, zmogus paklause, apie issilavinima, viskas i tema kol kas. na tikrai ne visos sugeba baigti mokslus su leliuku ant ranku, tai manau vsiai naturlaus klausimas, nes dabar vidurines daznai baigia 19.

KUR KRITIKA BUVO?
platesnis paaiskinimas, jei to neuzteko:
jei butume diskutave apie pvz covid skiepus, ir ji butu pasakiusi ar tu bent vidurine baigei, kad taip sneki taip butu adhominem, cia dabar plepam bele ka ir ji pakomentavo po tavo zinute apie tavo nestuma ir gimdyma, kur adhominem, kur kritika, kurpuolimai? ji paklause i tavo asmeninio gyvenimo tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 vasario 2021 - 12:56