QUOTE(Aimeja @ 2020 03 10, 12:43)
Kaip pavadinti zmones, kurie samde paauglius prie statybu? Be darbo sutarties, mokesciu, soc garantiju, be sveikatos pazymu, tevu leidimo, darbdavio pazymejimo atsakingo uz darbu sauga? Paaugliai negali dirbti prie statybu, su irankiais ir t.t. Tai vaikai ir gavo pamoka, kad yra sukciu, kurie nesilaiko istatymu, apvagia valstybe, apvagia juos ir t.t.
Prie kokiu statybu, ka mes statem?

Va su tokia mastysena ir sugriausi galutinai savo sali

Tie paaugliai, bernai 17-18 m dar ir valgydinami buvo, ir zinok nebuvau ikurusi viesojo maitinimo imones

Jau kai pradedi nusisneketi, tai galo nera....matau demesio vel pasigedai mano

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 10, 12:25)
Is mano rato beveik tik tokie ir emigravo,kur vos istempe vidurine, nes kaip tu sakai, ten daugiau moka.
O is universiteto vienetai, ir ne juodu darbu dirbt, o pagal specialybe. Idomus issukiai profesijoje ne paskutineje vietoje juk, Lt maza rinka.
Daug besimokanciu uzsieny buvo, grizo i Lt.
Papildyta:
Ak taip. Buvau pamirsus, kad vyriskumas irodinejamas su buteliu rankoje.
O is universiteto vienetai, ir ne juodu darbu dirbt, o pagal specialybe. Idomus issukiai profesijoje ne paskutineje vietoje juk, Lt maza rinka.
Daug besimokanciu uzsieny buvo, grizo i Lt.
Papildyta:
Ak taip. Buvau pamirsus, kad vyriskumas irodinejamas su buteliu rankoje.

Keista, as dauguma pazystu cia lietuviu, kurie turi aukstaji issilavinima, tik mazai is jo cia naudos...o ir tevyneje mazai is jo naudos buvo...

Keistas siek tiek supriesinimas arba aukstoji arb ajuodas darbas, o nezinot amatininku, iv profesiju atstov, kuriem nereikai ausktojo, pvz zinau vien alietuvia, kuri turi ausktaji, bet cia persikvalifikavo, tapo beautician ir turi savo versla ar tai juodas darbas? nelabai juk