Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(given444 @ 2021 02 12, 11:04)
.
Lutuke turi nesvietiškai daug vidinės energijos, kurią galėtų tinkamai panaudoti.

O nenaudoja, nes?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 12:09)
O nenaudoja, nes?

naudoja, kur nori naudoti mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 12, 11:10)
1. Kai mama pradejo studijuot - man buvo 10+ metu
2. O kai gimde tai buvo 30+

Tiksliu skaiciu nerasau bet tai keliu metu intervalas

(Exe gimde studiju metais) Bet jau 2 metu gyvenom santuokoje

P1slumas ir gimdymas neigiamai paveikė tavo motinos protinius gebėjimus?
O exės? Ji gan p1sli buvo, kaip supratau, nes teko vis darytis abortus SANTUOKOJE?
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 02 12, 11:12)
Baik nusisneket.
Uzdaviau klausima. nors aisku nezinau kiek tau metu, bet dabar dauguma vaiku  mokykla baigia 19m.  pvz. mano kolegos dukrai bus pavasari 19 m. ir ji dar 12 klaseje.

Nusišnekėjimu atsakiau į nusišnekėjimą.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 12, 07:52)
Pamiršta ką - švarą?  unsure.gif

stiliaus palaikyma biggrin.gif apie stiliu gi snekam. Pvz mano vyras, kai draugavom dar, tai kas menesi ejo i kirpykla turejo stilinga sukuosena, dabar as ji apkerpu ir jam gerai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 12, 12:11)
naudoja, kur nori naudoti  mirksiukas.gif  biggrin.gif

SM. Tą mes jau supratom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 12, 09:57)
Kas tu per žmogus? blink.gif  Kad tai ką ji darė dukrai, tiksliau leido tai daryti savo meilužiui, tu pavadinai tik ,,kažkurį vyrą aukščiau dukrą laikė''. Tai tu parašyk ką ji leido daryti. Ne mėnesį, ne metus, ištisus 5 m. jis kankino mergaitę su motinėlės žinia. Ir tu gi matai tik kaip atvirai ir nuoširdžiai  ji rašė, kokia faina buvo. Tu parašei į až? Kodėl? Jei esi objektyvi, tai reikėjo viešai parašyti. Aš jau tikrai stipri, bet tai ką ji rašė, kaip leido elgtis su savo dukra, mane taip sukrėtė, kad  net pagalvot negalėjau, kad tokių siaubingų mamų būna. Dar tą vyrą galima suprasti, jam ta mergaitė svetima, bet ji, mama, kaip ji gali būti tokia beširdė, kad savo vaiką iškeitė į diedą. Paliestų mano vaikus kas taip, tai kažin ar reanimaciją jį atgaivintų. O čia motka 5 m. grūdosi su diedu, kuris sistemingai skriaudė jos vaiką.
Kokia tu esi baisi. Žinok kritai žemai mano akyse. Pasiilgai jos istorijų? Nueik ir pasiskaityk.

prievartavo , muso dukra? kas nors praneset policijai?
Atsakyti
lutuke

Gal kartais netyčia nepamatei.
Kaip manai, ar tai buvo siekis mane pažeminti, kuo vakar kaltinai Moonte? Užsipuolė mane lygioj vietoj - pirma.
Kaip manai, ar nenusipelnė iš taves tokių pat moralų kaip Moonte?
Tu juk nuolat kartoji, kad neskirstai nikų, esi visiems vienodai teisinga?

ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 12, 12:14)
prievartavo , muso dukra? kas nors praneset policijai?

Gal given pranešė? Paklausk, juk net až bendravo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 10:14)
Kas čia per ad hominem?
Lutuke?
Nepamatysi turbūt šito  biggrin.gif  Lygioj vietoj smile.gif
O tu atsilikus buvai, kad 19os dar nebuvai mokyklos baigus, jei tokie klausimai kyla?
Baigiau ir mokyklą, ir diplomą 3čią neseniai į stalčių pasidėjau  mirksiukas.gif

cia nera adhominem, ne apie kazka kita buvo postas, o tik apie tave, tavo asmenini gyvenima, kad daliniesi kada pagimdei, zmogus paklause, apie issilavinima, viskas i tema kol kas. na tikrai ne visos sugeba baigti mokslus su leliuku ant ranku, tai manau vsiai naturlaus klausimas, nes dabar vidurines daznai baigia 19.

o kam i stalciu, tu juos geriau naudok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 12, 11:04)
, tu tik sekioji jos postus ir puldinėji, kokia L vieniša, kaip varo ant Lietuvos.
ką nors gaivaus pati parašyk apie savo gyvenimą, lietuvą, nuotykius.

Aha, o L puldinėja Lietuvą ir "urapatriotes" smile.gif
Kada ką paskutinįkart gaivaus parašė?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 12:13)

Papildyta:

Nusišnekėjimu atsakiau į nusišnekėjimą.

tai kodel nustebai, kad kazkas 19os dar nebaiges mokyklos? kelintais metais tu baigei, kad visi 12kl. 17-18m.? ~1998m.? tai tada logiska butu.
jeigu mano kolega pasakytu, kad jo dukra nescia irgi uzklausciau-o kaip mokykla?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 12, 12:19)
cia nera adhominem, ne apie kazka kita buvo postas, o tik apie tave, tavo asmenini gyvenima, kad daliniesi kada pagimdei, zmogus paklause, apie issilavinima, viskas i tema kol kas. na tikrai ne visos sugeba baigti mokslus su leliuku ant ranku, tai manau vsiai naturlaus klausimas, nes dabar vidurines daznai baigia 19.

o kam i stalciu, tu juos geriau naudok  4u.gif

Taip ir maniau, kad esi šlykšti veidmainė smile.gif

Ar tu net nežinai, kas yra ad hominem? Tik iš mandrumo vartoji frazę? unsure.gif

Argumentas į žmogų arba argumentas taikomas žmogui – argumentacijos klaida, daroma tada, kai kritikuojama oponento asmenybė užuot kritikavus jo teiginius. Šis argumentas yra vienas iš apeliavimo į kilmę variantų. Formaliosios logikos požiūriu tai – klaida

Kadangi aš nieko neteigiau, ką ji galėtų kritikuoti ir argumentuoti, tai nusitaikė į asmenybę, nes būtent tik apie save ir kalbėjau.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 12:19)
lutuke

Gal kartais netyčia nepamatei.
Kaip manai, ar tai buvo siekis mane pažeminti, kuo vakar kaltinai Moonte? Užsipuolė mane lygioj vietoj - pirma.
Kaip manai, ar nenusipelnė iš taves tokių pat moralų kaip Moonte?
Tu juk nuolat kartoji, kad neskirstai nikų, esi visiems vienodai teisinga?

ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

Tu gal juokauji? as tipo turejau isizeisti, kad tu man parasei??? tipo tu mane pazeminai? baik prasau. i viena ausi iskrido - pro kita isskrido.
"tu atsilikus buvai, kad 19os dar nebuvai mokyklos baigus, jei tokie klausimai kyla?"
Atsakyti