Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 11:51)
Įdomučia
Bet juk tave gimdė mama studijose irgi. Ar dėl to taip nekenti p1slių moterų, nes primena mamą?

As irgi gimdziau sunu studiju metais.
Tai nieko nepatvirtina, nieko neirodo.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 12, 11:48)
būtent, Moonte. taigi nerėmink ir manęs. nerėmink žmopgaus, kurio išvis neaprėpi.

GAl kada, savo patarimais pasinaudotum pati?

Ir sarsalo SM apmazetu. Nauda visiem.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 12, 08:51)
Uf net palengvejo,

palengvėjo? o kokį svorį tu, būdama viršūnėje, jutai? ech, Moonte.
Moonte, Moonte...
kur tavo psichologinis detachment.
man tai niekas čia nelengvėja, tik liūdesys.
nuo kada, beje, su Cambala nesutariat.... betgi tu neatsakysi.
keista, kad tu net Cambalai kažkuo neįtikai.

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 12, 08:54)
As irgi gimdziau sunu studiju metais.
Tai nieko nepatvirtina, nieko neirodo.
Papildyta:
GAl kada, savo patarimais pasinaudotum pati?

Ir sarsalo SM apmazetu. Nauda visiem.

patikslink.
saršalą sukeliu, kai "apginu" L, ir tada C puola dar labiau?
bet kad net be mano buvimo, ji sugeba su Monteverte suausti kelias dešimtis puslapių apie šunis, ligas, dievus,...
aš tikrai nesu tokia galinga, kad kas pusmetį čia atėjusius išverčiau etatinius iš koto...
Papildyta:
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 12, 08:21)
Mano vaikai jau užaugo. Tu ubuntei parašyk, ką ji čia veikia per dienas.

rašiau jai daug kartų.
bet kodėl čia atėjus, jei tavo gyvenimas ramus ir palaimingas, tu tik sekioji jos postus ir puldinėji, kokia L vieniša, kaip varo ant Lietuvos.
ką nors gaivaus pati parašyk apie savo gyvenimą, lietuvą, nuotykius.
Papildyta:
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 12, 08:21)

Ir dar. Kokio proto reikia būti, kad siūlyti Ubuntei įsivaikinti ar globoti vaiką.

nesupranti.
todėl ir siūliau.
būtų pokytis.
Lutuke turi nesvietiškai daug vidinės energijos, kurią galėtų tinkamai panaudoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 vasario 2021 - 11:02
QUOTE(given444 @ 2021 02 12, 10:52)
pasišlykštėjimą kam? šaršalą jaučia kas?
o švari mergų tema - tai kurioms?

aš čia prie kurių pagal suskirstymus esu, jei man nemiela nė vienos keiksmai ir nė vienos nusivažiavimai?
čia kažkas nustatė, kur kalbėti?
tu matai, kaip kitose temose kitose aš tik į postus atsakinėju.
reaguoju asmeniškai, tik kai jau 10-20kartų kreipiasi kas nors į mane, tada atsakau. ir tu vis pasiklausinėji detalių...
ar aš apie tavo asmeninį gyvenimą nors VIENOS detalės klausiau?
nebent apie svorį, atmenu.
ar aš ateity apie tavo gyvenimą klausinėsiu?
analogiškai neklausk manęs išvis, forget me.

Pasislykstejima tavimi. Tu sukelei sarsala, moralizuodama cia kitas tos glusos lutukes akivaizdoje.
Jau geriau keiktis ir issakyti savo nuomone tiesiai i akis, o nevynuoti sudo i popiereli taip kaip tu darai .
Ir dar.. Va ziuriu tave baisiai paliete ta Sidabrine linija. Tu esi menkysta. Kai atejau i mergu tema( o tenai ir parasiau ka veikiau ir tai neviska parasiau, todel kad nenoriu), tai tu tylejai tenai tylejai
O tampyt pradejai cia ir ne viena karta. Tai kodel anoj temoj tylejai? Esi falsyvna bobse. Burba falsyvna, bet su ana nors linksma buvo kol jai kazkokia syza neuzplaukia.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 08:39)
Opa. Vis tiek reikėjo šitą sakinį įterpt. Kaip be to  biggrin.gif

biggrin.gif specialiai taip parašiau.
dėl Moontės.
nes pasiduodant tokiam lygiui ir atmosferai, toks daraisi. net Moontė, prisipažįsta, krenta į Burbos lygį.
net ir tu į "pašol nx, tavę nieks nekalbina" nusirinti.
net ir aš.
todėl ilgai nebūnu čia.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 12, 10:20)
Tai ji uzimtumo tarnyboj turbut regisyruota?
Mum po 160 mokejo ta laikotarpi kol dirbt negalima.

O, labas cambala. Kur buvai dingus?
160€? mano kirpeja sake, kad jai virs 250€ mokejo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 12, 09:04)
Tu esi menkysta.

jau sakai tą daugiau nei vieną kartą.

QUOTE(cambala @ 2021 02 12, 09:04)
Tai kodel anoj temoj tylejai?

apie ką tylėjau? turėjau apie kažką rėkauti tavo stiliumi? aš netampau postų po visas temas, kaip tu Montevertės vaikystės bėdas nešioji per tris ar keturias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 vasario 2021 - 11:10
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 10:51)
Įdomučia
Bet juk tave gimdė mama studijose irgi. Ar dėl to taip nekenti p1slių moterų, nes primena mamą?

1. Kai mama pradejo studijuot - man buvo 10+ metu
2. O kai gimde tai buvo 30+

Tiksliu skaiciu nerasau bet tai keliu metu intervalas

(Exe gimde studiju metais) Bet jau 2 metu gyvenom santuokoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 12 vasario 2021 - 11:11
QUOTE(given444 @ 2021 02 12, 10:52)

analogiškai neklausk manęs išvis, forget me.

Vakarykstis klausimas apie tavo nauja j* bari buvo sarkazmas. Galejai nesivargint ir neatrasinet.
Klausimas apie mirusia nuo skiepo gydytoja buvo normalus, nes domina. Ir kaip matau tai buvo tavo vbs zinios.
Vsio, dingstu. Gali prisiimti sau laurus kad mane pradanginai. Gal monteverte neuzpyks del to ant taves.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 10:14)
Kas čia per ad hominem?
Lutuke?
Nepamatysi turbūt šito  biggrin.gif  Lygioj vietoj smile.gif
O tu atsilikus buvai, kad 19os dar nebuvai mokyklos baigus, jei tokie klausimai kyla?
Baigiau ir mokyklą, ir diplomą 3čią neseniai į stalčių pasidėjau  mirksiukas.gif

Baik nusisneket.
Uzdaviau klausima. nors aisku nezinau kiek tau metu, bet dabar dauguma vaiku mokykla baigia 19m. pvz. mano kolegos dukrai bus pavasari 19 m. ir ji dar 12 klaseje.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 12, 11:04)

nesupranti.
todėl ir siūliau.
būtų pokytis.
Lutuke turi nesvietiškai daug vidinės energijos, kurią galėtų tinkamai panaudoti.

Čia tas pats, kas siūlyti tingiam žmogui įsigyti haskį. Neva prafės sportuot, judėt...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 12, 12:04)
palengvėjo? o kokį svorį tu, būdama viršūnėje, jutai? ech, Moonte.
Moonte, Moonte...
kur tavo psichologinis detachment.
man tai niekas čia nelengvėja, tik liūdesys.
nuo kada, beje, su Cambala nesutariat.... betgi tu neatsakysi.
keista, kad tu net Cambalai kažkuo neįtikai.

Visai sulutukejai.

Jokio, tai ironija buvo. Ir tavo reakcija i ja, eilini karta patvirtino tavo subjektyvuma. (tame nieko blogo nematau, mes VISI SUBJEKTYVUS) Dediesi Moontes egsperte, nors kaip matau, nieko tu apie mane per tiek metu net NEsugebejai suvokti.

Kodel gi neatsakysiu. Mes su cambala esam antipodai, ryskus. Nei drauges, nei biciules, tiesiog forumo nares, palaikancios civilizuotus tarpusavio rysius.

Pirmas musu su cmabala susidurimas buvo, pataisyk cambala jei klystu, bent jau man isimintinas, temoje kur moteris gyvenanti UK, pastojo nuo musulmono. Temoje ja moterys dybavojo.
Mano rekacija desninga ir visiem zinoma, na kazkoki laiko tapra mes su cmabala rasinejomes, i mudvieju diskusija isitepre ir P. Jadze. Pripazistu jegos buvo nelygios, dvi pries cambala. Bet ji puikiai atlaike, neperzenge ribu.

Nezinau kokia kalba tau rasyti, kad suvoktum, as niekam nei SM, nei gyvenime nesistengiu itikti, MAN TAI NEBUDINGA. Todel, eilinius savo svaiciojimus, kaip tu ten rasei, kurie parodo daugiau tave, nei mane, siulau persvarstyti.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 12, 12:20)
Čia tas pats, kas siūlyti tingiam žmogui įsigyti haskį. Neva prafės sportuot, judėt...

Butent. Bet siuo tarpu kalba buvo apie vaika...
Eilinis gyven, neatsakingas zingsnis. Padeka lutukei, kad siuo atzvilgiu geba ivertinti savo galimybe. Vaikas ne zaisliukas.

Iki siol dziaugiuosi, kad mano impulsvus, neatsakingas zingsnis "gerai baigesi". Dabartiniu protu, as sau anuometinei buciau subine isspardziusi. Tai ne avantiura.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 12, 12:04)

patikslink.
saršalą sukeliu, kai "apginu" L, ir tada C puola dar labiau?
bet kad net be mano buvimo, ji sugeba su Monteverte suausti kelias dešimtis puslapių apie šunis, ligas, dievus,...
aš tikrai nesu tokia galinga, kad kas pusmetį čia atėjusius išverčiau etatinius iš koto...

Tu ja gini?
Na ir kaip sekasi? Toli pasistumejai siuo klausimeliu?

Gal verta susimastyti, del gybynines strategijos pakeitimo?
Nes efektyvumas nulinis, net priesingas, tavo veiksmai kursto dar didesne lutukei antipatija.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 12, 07:52)
Pamiršta ką - švarą?  unsure.gif
Papildyta:
Matau kriminalas dėl savanoriavimo smile.gif
Abu variantai pagirtini. Jei reiktų vertinti, tai GIven nenustebino-jai būdinga mylėti iš tolo, pervedė pinigus ir ramu, jokių pastangų. Ir neaišku ką ten tie pinigai išties pasiekė?
savanoriavimas linijoj irgi nuotolinis, visgi kalbiesi su žmogumi, perimi jo jausenas, sudėtingiau. BET abu variantai yra geriau nei nieko, todėl sustoti nereikėtų smile.gif

Bet tu tai nenustebinai, kad net Given zinute isvartei, ji juk aiskiai parase, kad pazysta tas mergaites, kurias remia ir su jom bendrauja, kaip ir kita seima.
Na mane iskraipot, nes as gi rasau labai neaiskiai ir Given tuo kaltinsi ar vsigi probelma tavyje? biggrin.gif
Matai esme buvo ne kuri savanoryste geresne, o jusu reakcija i pasakyma, kad zmogus savanoriavo biggrin.gif
O viskas ka darai del zmoniu gerai. Given labai mazai parase cia, is to, ka ji realiai daro del kitu zmoniu. bet zinoma saunu , kad ir cambala kazka padare, niekas nieko apie tai nesake. esme buvo jusu rekacija.

Tokia visokia paprastesne pagalba vieni kitiem jauciu visi esam dare, as dirbau kelis menesius 1 pusdieni i savaite informacijos centre, mano dukryte, kai eina i mokykla karta i savaite pora valandu bendrauja su 2 mergaitem su dauno sindormu, zaidzia, mokina jas ir pati mokosi zenklu kalboskad susisneketi su jom, kiek esu valandu praleidusi darant kazkieno cv, padedant susirasti darbus, susitavrkyti dokumentus, tikrai jau nesuskaiciuosiu, mano vyras is vis altruistas, jis pirma bega padeti kitiem, paskui tik apie save galvoja. Gal del to ir papuolem is dalies i sunkia padeti Lietuvoje, nes pirma buvo padedama ir gelbejami kiti, tukstnaciai i tai sukista, o zmone skai kurie linke tuo tik pasinaudoti. Bet man tai naturalus gyenimas benduromeneje, kai gali padedi ir tiek. Niekad to nevadinom nei altruzimu, nei savaoryste, kazkada tik esu pajuokavusi, kad gal pas msu ant namo duru pakabinti lentele caritas biggrin.gif Na su laiku ismoksti atsirinkti tik kam kaip geriau padeti, nes norisi padeti taip, kad butu naudinga, kad zmogus atsitotu ant koju, o ne tik ji selpti ar kad tave tik isnaudotu ar dar blogiau paskui koki zapadlo padarytu ir taip buve biggrin.gif
O ta tikroji savanoryste man siejasi su sudetingesniais darbais pvz hospyje, vaiku, seneliu namuose ir t.t. kur paciam su rankutem reikia kazka daryti nelengvo.
Atsakyti