QUOTE(given444 @ 2021 02 12, 12:04)
palengvėjo? o kokį svorį tu, būdama viršūnėje, jutai? ech, Moonte.
Moonte, Moonte...
kur tavo psichologinis detachment.
man tai niekas čia nelengvėja, tik liūdesys.
nuo kada, beje, su Cambala nesutariat.... betgi tu neatsakysi.
keista, kad tu net Cambalai kažkuo neįtikai.
Visai sulutukejai.
Jokio, tai ironija buvo. Ir tavo reakcija i ja, eilini karta patvirtino tavo subjektyvuma. (tame nieko blogo nematau, mes VISI SUBJEKTYVUS) Dediesi Moontes egsperte, nors kaip matau, nieko tu apie mane per tiek metu net NEsugebejai suvokti.
Kodel gi neatsakysiu. Mes su cambala esam antipodai, ryskus. Nei drauges, nei biciules, tiesiog forumo nares, palaikancios civilizuotus tarpusavio rysius.
Pirmas musu su cmabala susidurimas buvo, pataisyk cambala jei klystu, bent jau man isimintinas, temoje kur moteris gyvenanti UK, pastojo nuo musulmono. Temoje ja moterys dybavojo.
Mano rekacija desninga ir visiem zinoma, na kazkoki laiko tapra mes su cmabala rasinejomes, i mudvieju diskusija isitepre ir P. Jadze. Pripazistu jegos buvo nelygios, dvi pries cambala. Bet ji puikiai atlaike, neperzenge ribu.
Nezinau kokia kalba tau rasyti, kad suvoktum, as niekam nei SM, nei gyvenime nesistengiu itikti, MAN TAI NEBUDINGA. Todel, eilinius savo svaiciojimus, kaip tu ten rasei, kurie parodo daugiau tave, nei mane, siulau persvarstyti.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 12, 12:20)
Čia tas pats, kas siūlyti tingiam žmogui įsigyti haskį. Neva prafės sportuot, judėt...
Butent. Bet siuo tarpu kalba buvo apie vaika...
Eilinis gyven, neatsakingas zingsnis. Padeka lutukei, kad siuo atzvilgiu geba ivertinti savo galimybe. Vaikas ne zaisliukas.
Iki siol dziaugiuosi, kad mano impulsvus, neatsakingas zingsnis "gerai baigesi". Dabartiniu protu, as sau anuometinei buciau subine isspardziusi. Tai ne avantiura.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 12, 12:04)
patikslink.
saršalą sukeliu, kai "apginu" L, ir tada C puola dar labiau?
bet kad
net be mano buvimo, ji sugeba su Monteverte suausti kelias dešimtis puslapių apie šunis, ligas, dievus,...
aš tikrai nesu tokia galinga, kad kas pusmetį čia atėjusius išverčiau etatinius iš koto...
Tu ja gini?
Na ir kaip sekasi? Toli pasistumejai siuo klausimeliu?
Gal verta susimastyti, del gybynines strategijos pakeitimo?
Nes efektyvumas nulinis, net priesingas, tavo veiksmai kursto dar didesne lutukei antipatija.