Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 12, 10:13)
MB tai gavo nemazai kartu po 200e. manau virs 1000

Tai ji uzimtumo tarnyboj turbut regisyruota?
Mum po 160 mokejo ta laikotarpi kol dirbt negalima.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 12, 10:10)
as you wish.
dar viena, geriau žinanti už mane.
Gmo tiek istorijų rašydavo, gi nuolat niekad nesėdėdavau, pusę istorijų, detalių jos nė nežinodavau.
kaip ir čia jūsų rietenų. o tu visas suskaitai čia atbėgusi iš savo užimto gyvenimo? irgi ne.
daugiausia pataikydavau, ką ji rašė apie kolegas, vyrus, visokias buitines detales.

rašiau jai kažką bendro, dėl dukros, nes ji pati kažką buvo minėjusi, kad nesugebėjo diedo į antrą vietą pastatyti, o dukros į pirmą.

Ką noriu, tą darau. Mano gyvenimas užimtas tiek kiek man reikia. Mano vaikai jau užaugo. Tu ubuntei parašyk, ką ji čia veikia per dienas. Jos vaikai dar paaugliai. Bet neišdrįsi, gal į až rašyk, švelniai papriekaištauk draugutei.
Tu viską atsimeni, viską, nesivartyk. Gėda apėmė. Tai dabar jau vartaisi.

Ir dar. Kokio proto reikia būti, kad siūlyti Ubuntei įsivaikinti ar globoti vaiką. Tu iš vis kažką ta tema supranti? Akivaizdu, kad nieko. Ubuntė gyvena SM, diena dienon, rytas vakaras. Ir tu jai siūlei? Vaikai ateina traumuoti, jiems dėmesio reikia visas 24 val per parą, tai tu manai, kad Ubuntė tam tinkama? Pagarba Ubuntei, kad ji ir pati tau pasakė, kad ne jai tas. O tu vis lakstei ir rašinėjai, kad va būtų gerai, pagalvok. Toks jausmas, kad kažką ale gero darai tik tam, kad daryti, be turinio, be prasmės.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 12, 10:19)
nu ir šaunuolė tu.
reikšk toliau savo nuomonę.
dar užmiršai paminėti mano įklotus. ko dėl jų šaipeisi?
aš tai truputį kitaip reaguoju.
jei žmogus pats pasakotų man savo gyvenimą su menkomis detalėmis, o aš jam analogiškai draugiškai negebėčiau pasidalinti savo netobulo gyvenimo detalėmis, o tik karksėčiau moralizuodama kitą, tai man pačiai atsibostų mano pačios karksėjimai ir moralizavimai.

Nu jei butum gudtesne - nerasinetum kaip tu planeta saugai, marlius plauni or dziaustai juos vonioj kur du bernai pas tave mato tuos demetas palas.
Atsakyti
given
Iš manęs uarda tyčiojasi. Aš jai nieko nepadariau. Tik ginuosi dabar (kaip L nuo mūsų) . Nieko nepasakysi? smile.gif
Atsakyti
Nesityčiok, Uarda. Lutuke, tu irgi, nebevartok tokių žodžių, kokie buvo pacituoti.
būk kaip saulė - prašviesk, tik be Moontės arogancijos.
na ir? manęs klausys kas nors?
į až daug prirašyta.

o tu? nesakysi pašol.n irgi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 vasario 2021 - 10:35
QUOTE(given444 @ 2021 02 12, 10:32)
, tik be Moontės arogancijos.

Opa. Vis tiek reikėjo šitą sakinį įterpt. Kaip be to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 12, 11:32)
Nesityčiok, Uarda. Lutuke, tu irgi, nebevartok tokių žodžių, kokie buvo pacituoti.
būk kaip saulė - prašviesk, tik be Moontės arogancijos.
na ir? manęs klausys kas nors?
į až daug prirašyta.

o tu? nesakysi  pašol.n irgi?

Ir be tau budingo hipokritiskumo...

Kita vertus, o kodel zmogus turi buti saule, ar kokia ten is interneto platybiu arogantiska Moonte.

Zmogus turi buti tokiu kokiu jis yra, nereikia jo reminti i savo stereotipinius remus.
Atsakyti
Moonte siuo teiginiu buvo teisi - atbego, sukele sarsala, eilini pasislykstejima, susiriejo su visom r kaip niekur nieko nuejo o i svaria mergu tema
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 12, 08:40)

Zmogus turi buti tokiu kokiu jis yra, nereikia jo reminti i savo stereotipinius remus.

būtent, Moonte. taigi nerėmink ir manęs. nerėmink žmopgaus, kurio išvis neaprėpi.
Atsakyti
Įdomučia
Bet juk tave gimdė mama studijose irgi. Ar dėl to taip nekenti p1slių moterų, nes primena mamą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 12 vasario 2021 - 10:51
QUOTE(cambala @ 2021 02 12, 11:42)
Moonte siuo teiginiu buvo teisi - atbego, sukele sarsala, eilini pasislykstejima, susiriejo su visom r kaip niekur nieko nuejo o i svaria mergu tema

Cambala, paskaityk jos zinutes. Na ten, kur ji reiskesi apie tavo rasymo intencijas. Ziauriai, tiesiog ziauriai tinka jai. Eilini karta ten raso apie psichologinius sutrikimus.

Rimtai, kokia diena nusikopinsiu ir ikelsiu. O gal reikia paste copy daryti po kiekvieno jos vieso nusilengvinimo.

Isties, given, va cia tavo saule 4u.gif
Uf net palengvejo, kad nukrito given pertekliniu pretenziju stigma.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 12, 08:42)

pasišlykštėjimą kam? šaršalą jaučia kas?
o švari mergų tema - tai kurioms?

aš čia prie kurių pagal suskirstymus esu, jei man nemiela nė vienos keiksmai ir nė vienos nusivažiavimai?
čia kažkas nustatė, kur kalbėti?
tu matai, kaip kitose temose kitose aš tik į postus atsakinėju.
reaguoju asmeniškai, tik kai jau 10-20kartų kreipiasi kas nors į mane, tada atsakau. ir tu vis pasiklausinėji detalių...
ar aš apie tavo asmeninį gyvenimą nors VIENOS detalės klausiau?
nebent apie svorį, atmenu.
ar aš ateity apie tavo gyvenimą klausinėsiu?
analogiškai neklausk manęs išvis, forget me.
Atsakyti