QUOTE(given444 @ 2021 02 12, 10:10)
as you wish.
dar viena, geriau žinanti už mane.
Gmo tiek istorijų rašydavo, gi nuolat niekad nesėdėdavau, pusę istorijų, detalių jos nė nežinodavau.
kaip ir čia jūsų rietenų. o tu visas suskaitai čia atbėgusi iš savo užimto gyvenimo? irgi ne.
daugiausia pataikydavau, ką ji rašė apie kolegas, vyrus, visokias buitines detales.
rašiau jai kažką bendro, dėl dukros, nes ji pati kažką buvo minėjusi, kad nesugebėjo diedo į antrą vietą pastatyti, o dukros į pirmą.
Ką noriu, tą darau. Mano gyvenimas užimtas tiek kiek man reikia. Mano vaikai jau užaugo. Tu ubuntei parašyk, ką ji čia veikia per dienas. Jos vaikai dar paaugliai. Bet neišdrįsi, gal į až rašyk, švelniai papriekaištauk draugutei.
Tu viską atsimeni, viską, nesivartyk. Gėda apėmė. Tai dabar jau vartaisi.
Ir dar. Kokio proto reikia būti, kad siūlyti Ubuntei įsivaikinti ar globoti vaiką. Tu iš vis kažką ta tema supranti? Akivaizdu, kad nieko. Ubuntė gyvena SM, diena dienon, rytas vakaras. Ir tu jai siūlei? Vaikai ateina traumuoti, jiems dėmesio reikia visas 24 val per parą, tai tu manai, kad Ubuntė tam tinkama? Pagarba Ubuntei, kad ji ir pati tau pasakė, kad ne jai tas. O tu vis lakstei ir rašinėjai, kad va būtų gerai, pagalvok. Toks jausmas, kad kažką ale gero darai tik tam, kad daryti, be turinio, be prasmės.