Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 08:03)

Bet va tu tai čia pati subjektyviausia juk.

tikrai ne, ir tą pati žinai.
nes kai pati dar mano postus pašiepdavai, aš tau draugiškai atrašydavau prieš kokius kelis metus.
ir aš bet kur galiu į postus parašyt, net kai Montevertė sake, ten geriau nerašyk, ten renkasi tokios, anokios.
žodžiu, SM neliko. tik smėlio dėžės.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 12, 10:03)
neatmenu detalių, turbūt ne visas istorijas jos skaičiau.  atmenu tik savo įspūdį- negerą, kai diedas aukščiau vaiko, tačiau jokių detalių neatmenu.
žinoma, kad baisu, jei taip.
ar kristi tavo akyse baisu? tu dar vienas autoritetas, man pinigus moki?

Nesivartyk ir neapsimetinėk šlanga, kaip Ubuntė. Viską tu atsimeni, viską. Dėl ko jai į až rašei?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 07:55)

19os pagimdžiau smile.gif

kaip ir mano mama.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 12, 09:55)

o turi būti lb viskas paprasta. apie ką nori, tą parašai. be jokių komentarų, tokių kaip Aimėjos ar kt.
viskas paparasta - kas ką nori, tas rašo, apie silpnybes, nuodėmes, pomėgius, ką gero ar negero nuveikė. juo atviriau forume parašai, juo prasmės netenka tokios kaip Cambalos, fui, bjauru, atgrasu. gi be medžiagos, kurią ji gauna, pvz iš manęs, net nesugebetų manim pasibjaurėti.

As jau tau sakiau, bet pakartosiu - tavo teise rasyti viesai, mano teise issakyti savo nuomone apie tai. Galiu rasyt, galiu nerasyt. Tu neparasei man info i az ir as neatnesios tos info is uzdaru duru.
Pagalvok tu man, pasisiausiai del to, kad taves nepagyriau del tavo naivaus elgesio su vedusiudiedu...
Ir taip, del tos bobutes. Plesaisi bliuske kad bobute isgelbejai, vaistus nutraukdama. Kvaise ir tiek. Va jei tu butum parasiusi, kad nuejai su neigalaus draugo mama pas gydytoja, suderinot bobutes gydyma - va cia butu pagirtina.
Juk nebereikalo tavo tikra bobute taves neklauso smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 12, 08:07)
Nesivartyk ir neapsimetinėk šlanga, 

as you wish.
dar viena, geriau žinanti už mane.
Gmo tiek istorijų rašydavo, gi nuolat niekad nesėdėdavau, pusę istorijų, detalių jos nė nežinodavau.
kaip ir čia jūsų rietenų. o tu visas suskaitai čia atbėgusi iš savo užimto gyvenimo? irgi ne.
daugiausia pataikydavau, ką ji rašė apie kolegas, vyrus, visokias buitines detales.

rašiau jai kažką bendro, dėl dukros, nes ji pati kažką buvo minėjusi, kad nesugebėjo diedo į antrą vietą pastatyti, o dukros į pirmą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 vasario 2021 - 10:11
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 12, 09:57)
Kas tu per žmogus? blink.gif  Kad tai ką ji darė dukrai, tiksliau leido tai daryti savo meilužiui, tu pavadinai tik ,,kažkurį vyrą aukščiau dukrą laikė''. Tai tu parašyk ką ji leido daryti. Ne mėnesį, ne metus, ištisus 5 m. jis kankino mergaitę su motinėlės žinia. Ir tu gi matai tik kaip atvirai ir nuoširdžiai  ji rašė, kokia faina buvo. Tu parašei į až? Kodėl? Jei esi objektyvi, tai reikėjo viešai parašyti. Aš jau tikrai stipri, bet tai ką ji rašė, kaip leido elgtis su savo dukra, mane taip sukrėtė, kad  net pagalvot negalėjau, kad tokių siaubingų mamų būna. Dar tą vyrą galima suprasti, jam ta mergaitė svetima, bet ji, mama, kaip ji gali būti tokia beširdė, kad savo vaiką iškeitė į diedą. Paliestų mano vaikus kas taip, tai kažin ar reanimaciją jį atgaivintų. O čia motka 5 m. grūdosi su diedu, kuris sistemingai skriaudė jos vaiką.
Kokia tu esi baisi. Žinok kritai žemai mano akyse. Pasiilgai jos istorijų? Nueik ir pasiskaityk.

blink.gif kas buvo?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 12, 09:41)
Jazus marija, kiek kriminalo🤣🤣🤣.
Oi, lutuke, tu esi gluse. Net ner ka rasyt.
Moonte, ka cia nusikalbi, kokius 200 eur gavau? Niekas pinigu nemoka. Tu cia apie ka?

MB tai gavo nemazai kartu po 200e. manau virs 1000
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 02 12, 09:59)
Tai mokykla nors baigei?

Kas čia per ad hominem?

Lutuke?
Nepamatysi turbūt šito biggrin.gif Lygioj vietoj smile.gif

O tu atsilikus buvai, kad 19os dar nebuvai mokyklos baigus, jei tokie klausimai kyla?
Baigiau ir mokyklą, ir diplomą 3čią neseniai į stalčių pasidėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 10:14)
Kas čia per ad hominem?

Tai labai susije... Kam anas galas taip veikia, tai smegenys paprastai sunkiai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 12, 10:16)
Tai labai susije... Kam anas galas taip veikia, tai smegenys paprastai sunkiai

Tai pas tave tarp kojų niekas neveikia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 10:17)
Tai pas tave tarp kojų niekas neveikia?  smile.gif

biggrin.gif jis/ji to ir neslepia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 12, 08:10)
As jau tau sakiau, bet pakartosiu
1. del tavo naivaus elgesio su vedusiudiedu...
2.Ir taip, del tos bobutes. 

nu ir šaunuolė tu.
reikšk toliau savo nuomonę.
dar užmiršai paminėti mano įklotus. ko dėl jų šaipeisi?

aš tai truputį kitaip reaguoju.
jei žmogus pats pasakotų man savo gyvenimą su menkomis detalėmis, o aš jam analogiškai draugiškai negebėčiau pasidalinti savo netobulo gyvenimo detalėmis, o tik karksėčiau moralizuodama kitą, tai man pačiai atsibostų mano pačios karksėjimai ir moralizavimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 vasario 2021 - 10:19