Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 22:32)

vyriski vyrai dazniausiai minimaliai skiria laiko ir energijos isvaizdos ten, stiliaus kokio niuansam, elemenatraiai, kad butu patogu, svaru ir tiek. dar pastebejau paauglystei, jaunystei siek tiek daugiau, o paskui pasineria i darbus, problemas, buiti ir pamirsta. O tie labai jau pries veidrodi besistaipantys dazniausiai su viena ir neisigyvena ilgai.

Pamiršta ką - švarą? unsure.gif
Papildyta:
Matau kriminalas dėl savanoriavimo smile.gif
Abu variantai pagirtini. Jei reiktų vertinti, tai GIven nenustebino-jai būdinga mylėti iš tolo, pervedė pinigus ir ramu, jokių pastangų. Ir neaišku ką ten tie pinigai išties pasiekė?
savanoriavimas linijoj irgi nuotolinis, visgi kalbiesi su žmogumi, perimi jo jausenas, sudėtingiau. BET abu variantai yra geriau nei nieko, todėl sustoti nereikėtų smile.gif
Atsakyti
Jazus marija, kiek kriminalo🤣🤣🤣.
Oi, lutuke, tu esi gluse. Net ner ka rasyt.
Moonte, ka cia nusikalbi, kokius 200 eur gavau? Niekas pinigu nemoka. Tu cia apie ka?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 18:59)

O tau, given, negi reikia pritarimo? Katuciu palojimo? Ar tai itakos tavo veikla.

man nereikia katučių plojimo. šias mano postas Aimėjai (dar kažkam, gal Montekristai, nenoriu klysti), nes Aimeja- antra saulė, kaip tu.
man reikia, kad manęs netildytų ji, savo arogancija.

taigi, nieks katučių neplojo.
buvo atvirkščiai: kaip drįsti išvis parašyti apie gera... kaip neskanu.negražu.
eiliniuose kontekstuose parašydavau, atsakant į klausimus: kaip savaitgalis?
ok, geras su krūva savo ir ne savo vaikų.
nebuvo ilgiausių paklodžių, nebuvo 1,2,3 vardijimo.
nes vėlgi, susiveda viskas į paveikslų lipdymą apie mane: jei jau sekioju našlius ir vedusius vyrus, tai, vadinasi, negaliu gerų darbų priešokomis padaryti.
paskolinu exui, irgi giriuosi.
paimu iš draugo pinigus kavinėje - K***, perkama moteris.
(keista, vienok, nes didesnes sumas pati esu davusi kitiems net su tais žmonėmis nemiegojusi.)
todėl man bet koks paveikslų apie nares susidarymas iš esmės juokingas.
mes čia - tik fragmentų fragmentai.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 20:56)
"as labai pavydi boba savo vyro"
pameni savo žinutę? a, duchele? biggrin.gif

Naujininkų barake, kai mes net ne Vilniuje, nu nu. Žmė kviečia cambalą, cambala negirdi, išskridus biggrin.gif  biggrin.gif
21 amžiuje blusa cambala nežino kaip galima iš namų dirbt biggrin.gif  biggrin.gif DIENOS ANEKDOTAS
Papildyta:

neaiškink, asocialų mokyklą baigusi.
Tavo žinutė, kad daug klasiokių po mokyklos ištekėjo ir vaikus pasigimdė viską pasakė biggrin.gif Mano praktiškai visi klasiokai po mokyklos studijas univeruose krimto, o ne vaikus gimdė.
Liau liau pleasantry.gif

Aha , ir ne tu Viciokas budamas zinutes sm rasinejai biggrin.gif .

O prie ko man klasiokes? Kas kada nori tas teka ir gimdo. Mylimuke va 18 ar keliu pagimde ir mokslus baige. O tu platini papildus, mokslu baigt nesugebejai. Nenuostabu, juk su mocia ir giminaite ik8 3 ju nakties prie prijuostes brezinio sedejot biggrin.gif .
Esi ne tik mizne, bet ir nevala

Vicious Vici Unregistered

2013 12 14, 20:52

Paskelbta: #100

O aš tokia, kad galiu ir didelio dulkių sluoksnio nepastebėti, metų metais neskalbti užuolaidų ar dar ko :geda2:

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 12, 09:47)
Aha , ir ne tu Viciokas budamas zinutes sm rasinejai biggrin.gif .

O prie ko man klasiokes? Kas kada nori tas teka ir gimdo. Mylimuke va 18 ar keliu pagimde ir mokslus baige. O tu platini papildus, mokslu baigt nesugebejai. Nenuostabu, juk su mocia ir giminaite ik8 3 ju nakties prie prijuostes brezinio sedejot biggrin.gif .
Esi ne tik mizne, bet ir nevala

Vicious Vici Unregistered
 2013 12 14, 20:52
Paskelbta: #100
O aš tokia, kad galiu ir didelio dulkių sluoksnio nepastebėti, metų metais neskalbti užuolaidų ar dar ko :geda2:

Kokia sutrė biggrin.gif
Užtai ir praustis nelabai mėgsta biggrin.gif

19os pagimdžiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 20:36)

Kaip ten bebutu, zinant cambala, ji tikra saunuole  4u.gif

matai, kadangi žinai Cambalą, tau ji atrodys šaunuolė. Mylimuke, tu pažįstat ją ir matot kitaip.
ar ne tas pats, kai aš pažįstu L? žinau, kad gyvenime ji lb švelnus žmogus?
bet kadangi tu nei manęs, nei L nepažįsti, bet ką, ką parašau, vertinsi kitaip, nepasakysi gi man niekaip, šaunuolė - net jei man dėl to būtų dzin.
msatai, kaip viskas subjektyvu.

aš grįžtu prie to pačio, tik prie reakcijos.
kažkada lb atvirai forume pati pasakojai, su detalėmis, kaip globojai kitus, ir visi žavėjosi, ir aš tame tarpe, prilėkusi nerašiau, kiškis tą savo iškrypusį altruzimą, vienišą gerumą. arba:" žmogus, kuris tiek lenda prie kitų žmonių, pats be galo vienišas. taigi, šnekam tik apie receptus ir kokią knygą perskaitėm, ar filmą pažiūrėjom."
o turi būti lb viskas paprasta. apie ką nori, tą parašai. be jokių komentarų, tokių kaip Aimėjos ar kt.
viskas paparasta - kas ką nori, tas rašo, apie silpnybes, nuodėmes, pomėgius, ką gero ar negero nuveikė. juo atviriau forume parašai, juo prasmės netenka tokios kaip Cambalos, fui, bjauru, atgrasu. gi be medžiagos, kurią ji gauna, pvz iš manęs, net nesugebetų manim pasibjaurėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 vasario 2021 - 09:56
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 12:09)
Pasiilgau Gmo istorijų. paskui ji persivadino džiuveseliu, ar dar ten kaip.
atmenu irgi forumo reakcijas.
kai kas bandė teisti, šaipytis, bet ji iki detalių neutraliai vvisoms atsakinėdavo, visas nuginklavo.
nes mergos pastebėjo, kad tik geba pasijuokti iš jos, bet ko čia juoktis? juk ji pati viską pasakojasi.
o jos su savo braškančiais skeletais spintose, nesugebėdavo taip atvirai, nuoširdžiai, juokingai apie save parašyti. todėl jų komentarai buvo niekiniai, liudijo apie jų pačių baimes ir puikybę.
jos gi nė viena negebėdavo savo silpnybių paviešinti, bent vienos kitos. nuoširdžiame kontekste. išskyrus pagiežą.

man pačiai buvo momentas, kad nepatiko - kai Gmo kažkurį vyrą aukščiau dukrą laikė. parašiau jai apie tai į až. tik tiek.
bet visos kitos Gmo istorijos - be jokios puikybės, su klaidomis, smulkmenomis, siplnybėmis.
niekas taip nerašė.
gal ji turėjo histrioninio tipo bruožų, mėgdavo žiūrėti, kaip kitos reaguoja, nes lojantys šunys patys pasirodo.
tikiuos, jai gerai sekasi.

Kas tu per žmogus? blink.gif Kad tai ką ji darė dukrai, tiksliau leido tai daryti savo meilužiui, tu pavadinai tik ,,kažkurį vyrą aukščiau dukrą laikė''. Tai tu parašyk ką ji leido daryti. Ne mėnesį, ne metus, ištisus 5 m. jis kankino mergaitę su motinėlės žinia. Ir tu gi matai tik kaip atvirai ir nuoširdžiai ji rašė, kokia faina buvo. Tu parašei į až? Kodėl? Jei esi objektyvi, tai reikėjo viešai parašyti. Aš jau tikrai stipri, bet tai ką ji rašė, kaip leido elgtis su savo dukra, mane taip sukrėtė, kad net pagalvot negalėjau, kad tokių siaubingų mamų būna. Dar tą vyrą galima suprasti, jam ta mergaitė svetima, bet ji, mama, kaip ji gali būti tokia beširdė, kad savo vaiką iškeitė į diedą. Paliestų mano vaikus kas taip, tai kažin ar reanimaciją jį atgaivintų. O čia motka 5 m. grūdosi su diedu, kuris sistemingai skriaudė jos vaiką.
Kokia tu esi baisi. Žinok kritai žemai mano akyse. Pasiilgai jos istorijų? Nueik ir pasiskaityk.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 22:15)

Sidabrine linija - geras dalykas.
Sesuo prieš tris metus savanoriavo, su savo draugu.
jos pašnekovė-močiutė paskui pasimire.

Montekrista, aš jau rašiau, kad pažįstu asmeniškai visus tuos žmones.
nes 3kart esu buvus toj šaly.
per organizaciją nedrįsčiau irgi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 vasario 2021 - 09:59
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 09:55)
19os pagimdžiau smile.gif

Tai mokykla nors baigei?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 12, 09:55)
matai, kadangi žinai Cambalą, tau ji atrodys šaunuolė. Mylimuke, tu pažįstat ją ir matot kitaip.
ar ne tas pats, kai aš pažįstu L? žinau, kad gyvenime ji lb švelnus žmogus?
bet kadangi tu nei manęs, nei L nepažįsti, bet ką, ką parašau, vertinsi kitaip, nepasakysi gi man niekaip, šaunuolė - net jei man dėl to būtų dzin.
msatai, kaip viskas subjektyvu.

Ne. Moonte manęs gyvai nepažįsta. Viskas tėra daugiau ar mažiau bendravimo SM.
Bet gal mes irgi švelnios ir geros gyvai wub.gif
Bet va tu tai čia pati subjektyviausia juk.
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 12, 07:57)
Dar tą vyrą galima suprasti, jam ta mergaitė svetima, bet ji, mama, kaip ji gali būti tokia beširdė, kad savo vaiką iškeitė į diedą

neatmenu detalių, turbūt ne visas istorijas jos skaičiau. atmenu tik savo įspūdį- negerą, kai diedas aukščiau vaiko, tačiau jokių detalių neatmenu.
žinoma, kad baisu, jei taip.
ar kristi tavo akyse baisu? tu dar vienas autoritetas, man pinigus moki?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 02 12, 09:59)
Tai mokykla nors baigei?

biggrin.gif ji išsilavinusi daugiau už čia esančias smile.gif Didžiąją jų daugumą smile.gif
Atsakyti