QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 21:55)
Aaaa... Supratau.
O ji vistiek saunuole, net valanda padirbusi. Ir ka tu man?
Kaip jau rasiau, zmones kurie atlieka labdaringa veikla, ypac altruistam, katutem ploti nereikia, jiems tai kaip kvepavimas. Jie tai daro daugiau del saves, nes kitaip negali. Cambala gi yra egoiste, visada pirmenybe teiks savo, savo seimos poreikiams. Va jos toks gestas, yra tikrai vertingas.
Bet tau to nesuprasti.
As jau pradedu abejoti, ar given, tai ikertama.
O ji vistiek saunuole, net valanda padirbusi. Ir ka tu man?
Kaip jau rasiau, zmones kurie atlieka labdaringa veikla, ypac altruistam, katutem ploti nereikia, jiems tai kaip kvepavimas. Jie tai daro daugiau del saves, nes kitaip negali. Cambala gi yra egoiste, visada pirmenybe teiks savo, savo seimos poreikiams. Va jos toks gestas, yra tikrai vertingas.
Bet tau to nesuprasti.
As jau pradedu abejoti, ar given, tai ikertama.
o Given nesaunuole? abi saunuoles del to ir tu suanuole, akd padejai vaikam ir suniukam ir nezinau kam dar, bet kiek surpatau esi linkusi padeti, tai saunu. Siaip dekui cambalai, as pasidomejau sia linija, nusiunciau mamai info, susidomejo sake irgi pasavanoriaus, ji tokia aktyvi, o dabar mazai veklos, tai bus pats tas.
As ne apie tai visiskai, as apie JUSU REAKCIJA, ne to zmogaus, kuris kazka daro motyvus inetncijas ir t.t. JUSU REAKCIJA, kodel ji skiriasi, manau ir GIven ta turejo omenyje, kad motyvuot cambala, nes ji ne tokia altruiste, kaip Given? Jei taip tai ir parasyk tiesiai, sviesiai nejau sunku?kam vis per palinkui sukti reikia
cia nera noras pazeminti zmogu, be keiksmu?ar k atai reiskia?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 22:01)
Na manau visi tai supranta ir rasyti nereikia. Na bet kai noi sudirbti zmogaus indeli, visos priemones tinka.
Papildyta:
Nejaugi, vadinasi toks sutapimas, kaip aidas atkartojantis given rasytas mane -Saule demaskuojancias paklodes...
Na sutapimas tai sutapimas, anokios cia bedos. Sielos seses, nekitaip
Papildyta:
Nejaugi, vadinasi toks sutapimas, kaip aidas atkartojantis given rasytas mane -Saule demaskuojancias paklodes...
Na sutapimas tai sutapimas, anokios cia bedos. Sielos seses, nekitaip
Na ne as nesupratau, kai paminejai, kad ji nebuvo cia nes savanoriavau, maniau kakzokia veikla kuri uzima daug laiko, kai paskaiciau kad tai tik 1 val per savaite, tada kilo automatiskai klausimas, tai kam reikejo rasyti, akd nebuvo cia del to ir ka tada dare kitu metu? Indelis saunus, tik kam reikejo tai suristi su nebuvimu?
Moonte, o seniau as su tavim kitaip bendravau, kitaip rasiau ?
Na taip gal mes sielos seses, panasiai mastom matyt.
As net nezinau kaip kitaip suprasti tavo parasytus sakinius, vis dar laukiu paaiskinimo:
ka reiskia lygiuotis ir kodel man i jas nesilygiuoti?
Ar kas nors kitaip suprato, ne taip, kad as uz jas zemiau?