Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 21:55)
Aaaa... Supratau.

O ji vistiek saunuole, net valanda padirbusi. Ir ka tu man? mirksiukas.gif

Kaip jau rasiau, zmones kurie atlieka labdaringa veikla, ypac altruistam, katutem ploti nereikia, jiems tai kaip kvepavimas. Jie tai daro daugiau del saves, nes kitaip negali. Cambala gi yra egoiste, visada pirmenybe teiks savo, savo seimos poreikiams. Va jos toks gestas, yra tikrai vertingas.

Bet tau to nesuprasti.
As jau pradedu abejoti, ar given, tai ikertama.

o Given nesaunuole? abi saunuoles del to ir tu suanuole, akd padejai vaikam ir suniukam ir nezinau kam dar, bet kiek surpatau esi linkusi padeti, tai saunu. Siaip dekui cambalai, as pasidomejau sia linija, nusiunciau mamai info, susidomejo sake irgi pasavanoriaus, ji tokia aktyvi, o dabar mazai veklos, tai bus pats tas.

As ne apie tai visiskai, as apie JUSU REAKCIJA, ne to zmogaus, kuris kazka daro motyvus inetncijas ir t.t. JUSU REAKCIJA, kodel ji skiriasi, manau ir GIven ta turejo omenyje, kad motyvuot cambala, nes ji ne tokia altruiste, kaip Given? Jei taip tai ir parasyk tiesiai, sviesiai nejau sunku?kam vis per palinkui sukti reikia

cia nera noras pazeminti zmogu, be keiksmu?ar k atai reiskia?

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 22:01)
Na manau visi tai supranta ir rasyti nereikia. Na bet kai noi sudirbti zmogaus indeli, visos priemones tinka.
Papildyta:
Nejaugi, vadinasi toks sutapimas, kaip aidas atkartojantis given rasytas mane -Saule demaskuojancias paklodes...
Na sutapimas tai sutapimas, anokios cia bedos. Sielos seses, nekitaip  4u.gif

Na ne as nesupratau, kai paminejai, kad ji nebuvo cia nes savanoriavau, maniau kakzokia veikla kuri uzima daug laiko, kai paskaiciau kad tai tik 1 val per savaite, tada kilo automatiskai klausimas, tai kam reikejo rasyti, akd nebuvo cia del to ir ka tada dare kitu metu? Indelis saunus, tik kam reikejo tai suristi su nebuvimu? blink.gif

Moonte, o seniau as su tavim kitaip bendravau, kitaip rasiau ?

Na taip gal mes sielos seses, panasiai mastom matyt. wub.gif

As net nezinau kaip kitaip suprasti tavo parasytus sakinius, vis dar laukiu paaiskinimo:
ka reiskia lygiuotis ir kodel man i jas nesilygiuoti?

Ar kas nors kitaip suprato, ne taip, kad as uz jas zemiau?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 21:55)
faktas kad ne del jos, o ka dar parase? nes 1 val per savaite galima buvo ir nei nemineti tokios veiklos  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif kaip surpanu jau nesavanoriauja, kad cia vel.

Bet visgi keista ar tau ne, kai zmogus pasako kad pasavanoriavo 2 val per telefona su kazkuo pasnekejo ir jam plojat katuciu, ir kai Given seniau pasakojo ka ji daro, is jos issisaipet, tipo kam cia skelbiesi?

Koks tavo reikalas? Joks.
Atsakyti
na sakau zodyne paziuresiu gal visgi visai nebezinau lt kalbos

lygiuoti reikšmė

Kas yra lygiuoti?
1. būti lygiam, nekalnuotam, neduobėtam
2. stoti į vieną liniją, lygintis
3. stengtis susilyginti su kuriuo nors požiūriu pranašesniu
4. būti vienoje gretoje, drauge
5. dalyti lygiomis dalimis

4 reiskme turejai omenyje visgi ar ne? tos isvardintos merginos pranasesnes anot taves uz mane, tai kaip tai nera zmoniu gradavimas?

na laukiu logisko paaiskinimo, jei paasikinsi tikrai atsiimsiu savo zodzius, apie zmoniu gradavima, pasakysiu, akd suklydau, ne taip interpretavau, bet kol kas neisivaizduoju, kaip dar galima toksiu sakiniu ssuprasti, atverk man akis i naujas perspektyvas sio sakinio bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 22:12)
Koks tavo reikalas? Joks.

ci ane atsakymas, cia ka kalbama 99 pr ne musu reikalas. Jei nezinai , ka atsakyti taip ir sakyk.

Be kita ko si tavo zinute - tai pvz kaip jum nepatinka tiesa, akivaizdus pakisti po akim faktai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 vasario 2021 - 22:15
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 22:06)

cia nera noras pazeminti zmogu, be keiksmu?ar k atai reiskia?

Ar ne tu mėgsti sakyti, kad kito žmogaus pažeminti neįmanoma, juk viskas skaitančiojo galvoje, ar ne?
mirksiukas.gif

Arba dar kaip mėgsti sakyti - aš nesišaipau, aš tik pasakau tiesą. smile.gif

Bet jei tau tokie žodžiai atrodo žeminantys, tai kas antras tavo postas žeminantis : buka, nusišneki, meluoji, nieko nesupranti. Ir tt.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 22:13)
ci ane atsakymas, cia ka kalbama 99 pr ne musu reikalas. Jei nezinai , ka atsakyti taip ir sakyk.

Be kita ko si tavo zinute - tai pvz kaip jum nepatinka tiesa, akivaizdus pakisti po akim faktai  biggrin.gif

Tame ir esmė, kad aš žinau. Bet tai ne tavo reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 22:15)
Ar ne tu mėgsti sakyti, kad kito žmogaus pažeminti neįmanoma, juk viskas skaitančiojo galvoje, ar ne?
mirksiukas.gif

Arba dar kaip mėgsti sakyti - aš nesišaipau, aš tik pasakau tiesą.  smile.gif

Bet jei tau tokie žodžiai atrodo žeminantys, tai kas antras tavo postas žeminantis : buka, nusišneki, meluoji, nieko nesupranti. Ir tt.

as nesneku, KAD PAZEMINO MANE, kaip as jauciuosi, as sakau ar tai nera BANDYMAS PAZEMINTI jos galvoje.

Ne, saipausi kartais, bet dazniausiai sakau tiesa, kad ir per pasaipas biggrin.gif

Taip sutinku, jie gali buti priimti ,kaip zeminantys, tik va Moonte sako, taip nedaranti ar gal vel ne taip supratau? unsure.gif Net supyko, kad pastebejau, kad ji linkusi graduoti zmones, susigalvojo, kad man Given taip liepe sakyti?Man keista, net tokius postuis skaityti.

Pasakymas buka, reiskia, kad zmogus labai nusisnekejo ir ne karta. Nusisneki tai ir reiskia tiesiogiai- nusisneki, pagal zodineli, sneketi nesamones. Nesuprati, tai velgi reiskia, kad zmogus interpretavo mano minti visiskai klaidingai. kai zmogus interpretuoja klaidingai ir kelis kartus apie tai pasakau, bet jis tesia, tada sakau, kad jau nusisneki ar esi bukla.
Bet pasakymas meluoji, tai yra pasakyams, kad meluoji, na jei zmogus meluoja, tai kaip sakyti? ar tai glai zeminti, jei zmogus kuria istorijas papie mane, o as pasakau,ak dtai melas, Melavimas manau labiau zemina.

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 22:17)

Tame ir esmė, kad aš žinau. Bet tai ne tavo reikalas smile.gif

Mylimuke, kalba ne apie tai, kas ka zino a rnezino, kalba buvo apie tai, kad cambalos dingimas buvo paaiskinats ,kaip po uzsiemimu savanoryste, kas pasirode netiesa ir tiek. Nei as klausiau, kur ji buvo , nei man idomu. Bet kad moonte ar kas nepamenu pristate, ja kaip dinguse del savanorystes, tai man dabar juokinga. Tegul daro , ka ji nori, man kas. As tik pastebiu nesutampancia informacija. biggrin.gif O jum vel tiesa nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 21:33)
Bet savo galvą turi, ne liaušius koks kaip tavo  biggrin.gif

ot problemą rado biggrin.gif tikrai ne visi vyrai susikuria gražius stiliukus patys, nemažai žmonių net dizainerių paslaugomis naudojasi, kirpėjų ir t.t. bigsmile.gif Debiliukei naujiena? smile.gif
Ar geriau vyras, kuris nemokėjo susikurti pats dailaus stiliaus, bet mokėjo įsigyti gyv. plotą ar geriau stilingas, bet atsikraustęs pas bobą? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 21:41)
Sioje linijoje savanoryste tera 1 val per savaite, tai jinai buvo dingusi tikrai ne del jos  biggrin.gif

čia ir asilui aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 22:28)
ot problemą rado biggrin.gif tikrai ne visi vyrai susikuria gražius stiliukus patys, nemažai žmonių net dizainerių paslaugomis naudojasi, kirpėjų ir t.t. bigsmile.gif Debiliukei naujiena? smile.gif
Ar geriau vyras, kuris nemokėjo susikurti pats dailaus stiliaus, bet mokėjo įsigyti gyv. plotą ar geriau stilingas, bet atsikraustęs pas bobą? biggrin.gif

tai taip daznai ir buna tie stilingi ir kraustosi pas moteris turtingesnes, kaip ten vienas zymus toks buvo ntekejo pas zmona i australija ar kur ten biggrin.gif

vyriski vyrai dazniausiai minimaliai skiria laiko ir energijos isvaizdos ten, stiliaus kokio niuansam, elemenatraiai, kad butu patogu, svaru ir tiek. dar pastebejau paauglystei, jaunystei siek tiek daugiau, o paskui pasineria i darbus, problemas, buiti ir pamirsta. O tie labai jau pries veidrodi besistaipantys dazniausiai su viena ir neisigyvena ilgai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 23:27)

Mylimuke, kalba ne apie tai, kas ka zino a rnezino, kalba buvo apie tai, kad cambalos dingimas buvo paaiskinats ,kaip po uzsiemimu savanoryste, kas pasirode netiesa ir tiek. Nei as klausiau, kur ji buvo , nei man idomu. Bet kad moonte ar kas nepamenu pristate, ja kaip dinguse del savanorystes, tai man dabar juokinga. Tegul daro , ka ji nori, man kas. As tik pastebiu nesutampancia informacija. biggrin.gif O jum vel tiesa nepatinka.

O man juokingos pati ir given. Kad jums kaip peliu per kiausius, mano pasidziaugimas Cambalos savanoryste.
Nemazai gi zmoniu perskaite mano mintis, visi ramiai praejo, net nesureagavo. AR sureagavo, pasidziauge cmabalos savanoriavimu. Uz kuri net jai buvo sumoketa, jei gerai pamenu, daugiau kaip 200 euru. Tai vadinasi, jusu samokslo teorija, kad neva ji dirbto tik 1val. isciulpta is pirsto.

Va skaitau ir manau, Dieve, kiek cia sarsalo ir del ko...

Kaip ten bebutu, zinant cambala, ji tikra saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 22:27)
as nesneku, KAD PAZEMINO MANE, kaip as jauciuosi,  as sakau ar tai nera BANDYMAS PAZEMINTI jos galvoje.

Ne, saipausi kartais, bet dazniausiai sakau tiesa, kad ir per pasaipas  biggrin.gif

Taip sutinku, jie gali buti priimti ,kaip zeminantys, tik va Moonte sako, taip nedaranti ar gal vel ne taip supratau? unsure.gif  Net supyko, kad pastebejau, kad ji linkusi graduoti zmones, susigalvojo, kad man Given taip liepe sakyti?Man keista, net tokius postuis skaityti.

Pasakymas buka, reiskia, kad zmogus labai nusisnekejo ir ne karta. Nusisneki tai ir reiskia tiesiogiai- nusisneki, pagal zodineli, sneketi nesamones. Nesuprati, tai velgi reiskia, kad zmogus interpretavo mano minti visiskai klaidingai. kai zmogus interpretuoja klaidingai ir kelis kartus apie tai pasakau, bet jis tesia, tada sakau, kad jau nusisneki ar esi bukla.
Bet pasakymas meluoji, tai yra pasakyams, kad meluoji, na jei zmogus meluoja, tai kaip sakyti? ar tai glai zeminti, jei zmogus kuria istorijas papie mane, o as pasakau,ak dtai melas, Melavimas manau labiau zemina.

Papildyta:

Tu aoie cambalą nežinai visko, tai tiesiog patylėk, protingiau atrodysi.

Gerai, kai rašysiu, kad tu buka, tai reikš, kad tu tiesiog labai nusišnekėjai, ir ne kartą. Tai jokiu būdu nebus siekis pažeminti.
O kai rašysiu, kad tu meluoji, tai ir reikš, kad tu meluoji.
4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 22:29)
Papildyta:

čia ir asilui aišku smile.gif

Barakui įsigyti daug proto nereikia, ar ne, debiliuke? smile.gif
Bet ir buka dar esi. Nereikia dizainerių, kad žmogus normaliai padoriai atrodytų. Nu nebent taviškis su gariūnų treningais vaikščiodavo ir koža ant viršaus. Tada jo, gal biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 11 vasario 2021 - 22:41
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 23:39)

Bet ir buka dar esi. Nereikia dizainerių, kad žmogus normaliai padoriai atrodytų. Nu nebent taviškis su gariūnų treningais vaikščiodavo ir koža ant viršaus. Tada jo, gal  biggrin.gif

Cia zinoma ne i tema. Bet vakar mano mergiotes kikeno, papaskojo kad ziurejo kazkokia laida "seskines... ", galiu ir klysti. Ten pasizymejo Giedrius Savickas, pasakes, kad jo kostiumo dizainieris Vidal Gariuni.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 22:57)
Cia zinoma ne i tema. Bet vakar mano mergiotes kikeno, papaskojo kad ziurejo kazkokia laida "seskines... ", galiu ir klysti. Ten pasizymejo Giedrius Savickas, pasakes, kad jo kostiumo dizainieris Vidal Gariuni.

Nežinau, kas per laida, ir gariūnuose nebuvau 20 metų, bet Savickas atrodo šiltas žmogus prie bajerio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 22:36)
O man juokingos pati ir given. Kad jums kaip peliu per kiausius, mano pasidziaugimas Cambalos savanoryste.
Nemazai gi zmoniu perskaite mano mintis, visi ramiai praejo, net nesureagavo. AR sureagavo, pasidziauge cmabalos savanoriavimu. Uz kuri net jai buvo sumoketa, jei gerai pamenu, daugiau kaip 200 euru. Tai vadinasi, jusu samokslo teorija, kad neva ji dirbto tik 1val. isciulpta is pirsto.

Va skaitau ir manau, Dieve, kiek cia sarsalo ir del ko...

Kaip ten bebutu, zinant cambala, ji tikra saunuole  4u.gif

Kodel neigi tai, ka rasom? ne pasidziaugime del cambalos beda, o del to, kad issiderge kai kurios is Given, kai ji irgi pasidziauge del savo savanoriavimo.

neiznau tada ka ir kur ji dare, bet sidabrineje linijoje salygos tokios:
Bendrauk telefonu su vienišais senoliais. Ši savanorystė yra ilgalaikė, ir mes prašome „įsipareigoti“ bent 12 mėnesių skirti iki 1 val. per savaitę savo laiko pokalbiams telefonu:
https://www.sidabrin...orystes-kryptys

o jei uzmokejo, tai buvo darbas, ne savanoriavimas biggrin.gif kam tada rasyti, kad savanoriavo? doh.gif

sarsalo del veidmaniyses nuolatines biggrin.gif juk jei nustotum neigti tai ir nebebutu sarsalo, pasakyk tiesiai sveisiai tau patinka cambala ir nepatinku as, given ir pan ir viskas. O kai pradedi apie zinuciu turini, kad matai zmogu, kad cambala del nieko nekalta, nes ja vargsiuke provokuoja tos blogietes nemerginos, o draugikes, na taip ir gaunasi... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 22:39)
Tu aoie cambalą nežinai visko, tai tiesiog patylėk, protingiau atrodysi.
Gerai, kai rašysiu, kad tu buka, tai reikš, kad tu tiesiog labai nusišnekėjai, ir ne kartą. Tai jokiu būdu nebus siekis pažeminti. 
O kai rašysiu, kad tu meluoji, tai ir reikš, kad tu meluoji.
4u.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Bet ir buka dar esi. Nereikia dizainerių, kad žmogus normaliai padoriai atrodytų. Nu nebent taviškis su gariūnų treningais vaikščiodavo ir koža ant viršaus. Tada jo, gal  biggrin.gif

O tu apie mane viska zinai, o ji apie mane viska zino, bet tai jusu nuo komentaru nesulaiko biggrin.gif tai gal sau prisitaikyk patarimus?

O tie zodziai kazka dar kita gail reiksti? bigsmile.gif Tipo seniau taip nerasei? lotuliukas.gif

o yra tik du varinata blogai ir gerai, tai gal ir atrode normaliai, ji norejo, kad dar geriau atrodytu, negalima? daznai moterys turi geresni skoni, net spalvas ir tas moterys daugiau geriau mato, skiria, jaucia, nei vyrai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 vasario 2021 - 00:17