Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 20:45)
blink.gif sakau nematau reikalo, o ne neturiu laiko  biggrin.gif

oho, aisku vel Moonte "nematys"

O tu lyginiesi su cambala?

Suprantu, tau lygintis su mylimuke, Montekrista, Is Sviesos, kin, Kristina, Lisiteja2, Asaka, pastininke, Nakvisa ir t.t. ir t.t. nepasiseks.

na gerai kad yra atpirkimo ozys, cambala. Kurios elgesys forume pateisina tavaji.

Moonte viska mato mirksiukas.gif

Ir kaip given praranda geranoriskumo kauke, susitapatina su tavo minciu raiska. Ne ji tave itakoja, o tu ja. Sveikinimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 11 vasario 2021 - 20:46
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 17:33)
Pas tave tai daug ko nesuvokia. Reik auklėt kaip mamai  biggrin.gif  vis dar biggrin.gif

į veidrodį nežiūri? pas tave gi jaunutėlis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 20:52)
tiesa jas pykdo  biggrin.gif

Cia toks eilinis sarkazmas, kuri suprantat tik jus pacios?

Siaip maladec, given. Sugebejai susiesti su merginom. Itariu, dabar po menesiuko, kaip niekur nieko, atbegsi i merginu tema... Bravo. Zinoma, kalta saule Moonte, net pries tave jas nustate.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 18:07)
Nu bet meme tavo pliuskis.
Apsirengt pats be taves nemoka, pas tevus jam neleidi, filmu ziyret neleidi - isterikas keli, bari baisiausiai jei gatveje i kita moteri tiesiog paziuri...
Papildyta:

Tai jei dirba, kaip namie buba, mizne? Mano vyras dirba, o tavo meme priristas naujininku barake net nesugeba didesniam plotui uzdirbt.
Taip, grizta po 5 , suni isveda. O kas, mizne? Kame kriminalas?

"as labai pavydi boba savo vyro"
pameni savo žinutę? a, duchele? biggrin.gif

Naujininkų barake, kai mes net ne Vilniuje, nu nu. Žmė kviečia cambalą, cambala negirdi, išskridus biggrin.gif biggrin.gif
21 amžiuje blusa cambala nežino kaip galima iš namų dirbt biggrin.gif biggrin.gif DIENOS ANEKDOTAS
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 18:09)
Nekabink savo mizniu ir asocialios seimyneles etikeciu kitiems.

neaiškink, asocialų mokyklą baigusi.
Tavo žinutė, kad daug klasiokių po mokyklos ištekėjo ir vaikus pasigimdė viską pasakė biggrin.gif Mano praktiškai visi klasiokai po mokyklos studijas univeruose krimto, o ne vaikus gimdė.
Liau liau pleasantry.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 20:23)
nes yra aktualesnių temų.  ėstis dėl maitos.
Aimėja prirašytų: ko čia skalambiji, beviltiškas tavo, vienišas gerumas.
svarbu Cambala su Sidabrine linija per plojimus praplaukė.

Bet kaip tave tai paveike. Net nebuciau pagalvojusi, nors...

Saunule, cambala, ramiai, tyliai be pompastikos nuejo ir padare. O grizusi paaiskino, kur buvo dingusi. O va as, Moonte, labai pasidaziaugiau, nes is ko, is ko... Bet is cmabalos tokio gesto nesitikejau. Maloniai nustebino.

O tau, given, negi reikia pritarimo? Katuciu palojimo? Ar tai itakos tavo veikla. As galvojau kad tau tai kaip kvepuoti. Na matyt, as situacija vertinu is savo varpines, man nepatinka kai mane giria. Nes savo veikloje nematau nieko ypatingo, siaip tenkinu savo altruistini ego.

Va cambala altruizmu nepasizymi, bet... As tai labai vertinu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 18:49)
Esme patasyta. As neblusinesiu savo rasliavos ka rasiau pries 5 metus. Man galutinis rezultatas svarbus.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o kitų ir prieš 20 metų blusinėji.
gaidena biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 19:06)
Aha. Ieskohau lutukes trydos, bet radau uardos - mane kazkas uzmuse. Nes kriminaluise daug suvestiniu yra. O mizne rase kad covid sirgau🤣🤣🤣.
Tiesiog legenda 🤣🤣🤣

matai kaip viską žinau, kad karma tave prigauna? niekur nepasislėpsi, prisidirbusi iki ausų parazitka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 19:17)
Vadinai. Manes atsiprasyti nereikia. Rasei kad as pati didziausia ku* va.
Ech, nu gera buti ku* va. P* sa kas netingi ax.gif

nu, raitaisi prie stulpo prieš visus pedofilus biggrin.gif bravo
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 19:23)
nes yra aktualesnių temų.  ėstis dėl maitos.
Aimėja prirašytų: ko čia skalambiji, beviltiškas tavo, vienišas gerumas.
svarbu Cambala su Sidabrine linija per plojimus praplaukė.

sidabriniu kovidu biggrin.gif net besimptomiai izuoliuojasi. Šiandien spaudoj mažčiau, kad net 3 savaites turėjo izoliuotis, tai kada šita višta spėtų dirbti? biggrin.gif Bet teletabėms lapukėms info suėjo, nes jos vienodos visos taip išeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 20:49)
į veidrodį nežiūri? pas tave gi jaunutėlis biggrin.gif

Bet savo galvą turi, ne liaušius koks kaip tavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 20:44)
O tu lyginiesi su cambala?
Suprantu, tau lygintis su mylimuke, Montekrista, Is Sviesos, kin, Kristina, Lisiteja2, Asaka, pastininke, Nakvisa ir t.t. ir t.t. nepasiseks.
na gerai kad yra atpirkimo ozys, cambala. Kurios elgesys forume pateisina tavaji.
Moonte viska mato  mirksiukas.gif
Ir kaip given praranda geranoriskumo kauke, susitapatina su tavo minciu raiska. Ne ji tave itakoja, o tu ja. Sveikinimai.

Ne Moonte,
AS su niekuo nesilyginu. TU cia graduoji, turi pakopas aukstesniu ir zemesniu zmoniu, As zmoniu neskirstau, tik ju poelgius.
TU mane sulyginai su cambala, sakei, kad musu elgesys vienodas, as tik norejau parodyti, kad ne, nebent apsimeti, kad nieko nematai. Ji tiek keikiasi per diena, kiek as per metus gal biggrin.gif
Jau nesneku apie KASDIENA tampomus kitu zmoniu seimos narius.

Tu man primeni kazka psakyta pries net nebezinau kiek metu 2-3 k tau kazka pasakiau,kas tau nepatiko, per kiek 7 metus? cambala tai pasako vos ne kasdiena po n kartu, plius as parasiau tiesa, tik tau nepatiko mano poziuris, ji nuolat kuria ir meluoja. Tik tiek nenorejau parasyti. Panasu, kad Moonte ne viska mato, jei raso, tai ka parase anksciau arba samoningai raso netiesa.

Beja, sakei, kad mylimuke tikrai niekad pirma nepradeda, tai irgi buvo melas ar netikslumas, kaip nori priklausomai, tai parasei nezinodama, arba samonigai iskreipdama faktus, jau cia tau paciai nusispresti biggrin.gif

Nei as Given neitakoju, nei ji manes, jei tu nesugebi pazinti zmoguas, ir susikuri apie ji ivaizdi, o paskui jis kazko nesutampa su realybe, tai yra tavo bedos, ne tu zmoniu. Tai gla visgi tavyje beda, kad tau taip mzones raso, na pagal tavo logika? ar svarbu, tik ka tau raso tavo merginos? na tos kur auksciua,kru ten mum iki ju nei lygintis nesvajjjoti ? biggrin.gif

o galima paklausti is smalsumo, kuom juos tokios geros, kuom as blogesne pvz?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 20:51)
Cia toks eilinis sarkazmas, kuri suprantat tik jus pacios?
Siaip maladec, given. Sugebejai susiesti su merginom. Itariu, dabar po menesiuko, kaip niekur nieko, atbegsi i merginu tema... Bravo. Zinoma, kalta saule Moonte, net pries tave jas nustate.

ne cia nebuvo sarkazmas, cia buvo tiesa, as jau ta seniai pastebejau jus kelias labai pykdo pasakyta tiesa, ir pradedat tada adhominem komentarus ant zmogaus, vietoj to, kad sneketi i tema.

yra svarbiau nesusiesti, nei pasakyti teisybe "merginom"? tu tuo vadovaujiesi?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 20:59)
Bet kaip tave tai paveike. Net nebuciau pagalvojusi, nors...
Saunule, cambala, ramiai, tyliai be pompastikos nuejo ir padare. O grizusi paaiskino, kur buvo dingusi. O va as, Moonte, labai pasidaziaugiau, nes is ko, is ko... Bet is cmabalos tokio gesto nesitikejau. Maloniai nustebino.
O tau, given, negi reikia pritarimo? Katuciu palojimo? Ar tai itakos tavo veikla. As galvojau kad tau tai kaip kvepuoti. Na matyt, as situacija vertinu is savo varpines, man nepatinka kai mane giria. Nes savo veikloje nematau nieko ypatingo, siaip tenkinu savo altruistini ego.
Va cambala altruizmu nepasizymi, bet... As tai labai vertinu.

ir vel nesupratai ar vel apsimeti, kad nesupranti? tai tik buvo pastaba apie jusu dviveidyste, kad komentujat skritingai tuos pacius veiksmus priklausomai nuo zmogaus. biggrin.gif

Sioje linijoje savanoryste tera 1 val per savaite, tai jinai buvo dingusi tikrai ne del jos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 vasario 2021 - 21:46
Jei ka, as viska matau.
Ir matau, kad eilini karta man primetamas gradavimas, leveliai ir t.t.

Kaip gi, gi Moonte-saule, samokslo teorijos, centriniai, puolimai ir t.t.

Ok, atpirkimo ozys rastas.

Idomu, is kur tokios apie mane rasymo dirketyvos buvo nuleistos. A cia lutuke, Dievuliukas nusviete, bet itartinai, panasios i tos kuri neva pasivaidena kas menesi, ir nieko nemato ir nezino, svaiciojimus.

Paskui, eilini karta busiu apkaltina humoro neturejimu, sarkazmo nesupratimu, ar dar bala kuo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 11 vasario 2021 - 21:47
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 21:41)

Sioje linijoje savanoryste tera 1 val per savaite, tai jinai buvo dingusi tikrai ne del jos  biggrin.gif

Ir nerašė, kad TIK dėl jos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 21:46)
Jei ka, as viska matau.
Ir matau, kad eilini karta man primetamas gradavimas, leveliai ir t.t.

Kaip gi, gi Moonte-saule, samokslo teorijos, ccnetriniai, pauolimai ir t.t.

Ok, atpirkimo ozys rastas.

Idomu, is kur tokios apie mane rasymo dirketyvos buvo nuleistos. A cia lutuke, Dievuliukas nusviete, bet itartinai, panasios i tos kuri neva pasivaidena kas menesi, ir nieko nemato ir nezino, svaiciojimus.

Paskui, eilini karta busiu apkaltina humoro neturejimu, sarkazmo nesupratimu, ar dar bala kuo...

Nekisk man zodziu, minciu, kuriu as nerasau.ar kazka minajau apie kazkokias saules??

Bet akivaizdus tavo zmoniu gradavimas, tu jo nepastebi pati??? Na gal nesupratau sakinio paaiskink tada, ka turejai omenyje? Tai kodel man lygintis nepasiseks? ir ka reiskai lygintis? Ta pati anksciau rasei Given, jai toli iki motekristos, gal mes su Given panasiai supratom tavo zinutes, ir neteisingai? ka tai reiskia? gal paaiskink ir bus aisku?

"Suprantu, tau lygintis su mylimuke, Montekrista, Is Sviesos, kin, Kristina, Lisiteja2, Asaka, pastininke, Nakvisa ir t.t. ir t.t. nepasiseks."

Nezinau kas kur kokias direktyvas nuleidzia ten tarp jusu merginu, man niekas jokiu direktyvu nenuleidzia, atrasau pagal tai, kas man ar apie mane parasyta, kaip ir dabar i tavo konkrecia zinute atsakinejau.

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 21:47)
Ir nerašė, kad TIK dėl jos  mirksiukas.gif

faktas kad ne del jos, o ka dar parase? nes 1 val per savaite galima buvo ir nei nemineti tokios veiklos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kaip surpanu jau nesavanoriauja, kad cia vel.

Bet visgi keista ar tau ne, kai zmogus pasako kad pasavanoriavo 2 val per telefona su kazkuo pasnekejo ir jam plojat katuciu, ir kai Given seniau pasakojo ka ji daro, is jos issisaipet, tipo kam cia skelbiesi?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 22:41)

ir vel nesupratai ar vel apsimeti, kad nesupranti? tai tik buvo pastaba apie jusu dviveidyste, kad komentujat skritingai tuos pacius veiksmus priklausomai nuo zmogaus.  biggrin.gif

Sioje linijoje savanoryste tera 1 val per savaite, tai jinai buvo dingusi tikrai ne del jos  biggrin.gif

Aaaa... Supratau.

O ji vistiek saunuole, net valanda padirbusi. Ir ka tu man? mirksiukas.gif

Kaip jau rasiau, zmones kurie atlieka labdaringa veikla, ypac altruistam, katutem ploti nereikia, jiems tai kaip kvepavimas. Jie tai daro daugiau del saves, nes kitaip negali. Cambala gi yra egoiste, visada pirmenybe teiks savo, savo seimos poreikiams. Va jos toks gestas, yra tikrai vertingas.

Bet tau to nesuprasti.
As jau pradedu abejoti, ar given, tai ikertama.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 22:47)
Ir nerašė, kad TIK dėl jos  mirksiukas.gif

Na manau visi tai supranta ir rasyti nereikia. Na bet kai noi sudirbti zmogaus indeli, visos priemones tinka.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 22:55)
Nekisk man zodziu, minciu, kuriu as nerasau.ar kazka minajau apie kazkokias saules??

Nejaugi, vadinasi toks sutapimas, kaip aidas atkartojantis given rasytas mane -Saule demaskuojancias paklodes...
Na sutapimas tai sutapimas, anokios cia bedos. Sielos seses, nekitaip 4u.gif
Atsakyti