QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 20:44)
O tu lyginiesi su cambala?
Suprantu, tau lygintis su mylimuke, Montekrista, Is Sviesos, kin, Kristina, Lisiteja2, Asaka, pastininke, Nakvisa ir t.t. ir t.t. nepasiseks.
na gerai kad yra atpirkimo ozys, cambala. Kurios elgesys forume pateisina tavaji.
Moonte viska mato
Ir kaip given praranda geranoriskumo kauke, susitapatina su tavo minciu raiska. Ne ji tave itakoja, o tu ja. Sveikinimai.
Ne Moonte,
AS su niekuo nesilyginu. TU cia graduoji, turi pakopas aukstesniu ir zemesniu zmoniu, As zmoniu neskirstau, tik ju poelgius.
TU mane sulyginai su cambala, sakei, kad musu elgesys vienodas, as tik norejau parodyti, kad ne, nebent apsimeti, kad nieko nematai. Ji tiek keikiasi per diena, kiek as per metus gal
Jau nesneku apie KASDIENA tampomus kitu zmoniu seimos narius.
Tu man primeni kazka psakyta pries net nebezinau kiek metu 2-3 k tau kazka pasakiau,kas tau nepatiko, per kiek 7 metus? cambala tai pasako vos ne kasdiena po n kartu, plius as parasiau tiesa, tik tau nepatiko mano poziuris, ji nuolat kuria ir meluoja. Tik tiek nenorejau parasyti. Panasu, kad Moonte ne viska mato, jei raso, tai ka parase anksciau arba samoningai raso netiesa.
Beja, sakei, kad mylimuke tikrai niekad pirma nepradeda, tai irgi buvo melas ar netikslumas, kaip nori priklausomai, tai parasei nezinodama, arba samonigai iskreipdama faktus, jau cia tau paciai nusispresti
Nei as Given neitakoju, nei ji manes, jei tu nesugebi pazinti zmoguas, ir susikuri apie ji ivaizdi, o paskui jis kazko nesutampa su realybe, tai yra tavo bedos, ne tu zmoniu. Tai gla visgi tavyje beda, kad tau taip mzones raso, na pagal tavo logika? ar svarbu, tik ka tau raso tavo merginos? na tos kur auksciua,kru ten mum iki ju nei lygintis nesvajjjoti ?
o galima paklausti is smalsumo, kuom juos tokios geros, kuom as blogesne pvz?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 20:51)
Cia toks eilinis sarkazmas, kuri suprantat tik jus pacios?
Siaip maladec, given. Sugebejai susiesti su merginom. Itariu, dabar po menesiuko, kaip niekur nieko, atbegsi i merginu tema... Bravo. Zinoma, kalta saule Moonte, net pries tave jas nustate.
ne cia nebuvo sarkazmas, cia buvo tiesa, as jau ta seniai pastebejau jus kelias labai pykdo pasakyta tiesa, ir pradedat tada adhominem komentarus ant zmogaus, vietoj to, kad sneketi i tema.
yra svarbiau nesusiesti, nei pasakyti teisybe "merginom"? tu tuo vadovaujiesi?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 20:59)
Bet kaip tave tai paveike. Net nebuciau pagalvojusi, nors...
Saunule, cambala, ramiai, tyliai be pompastikos nuejo ir padare. O grizusi paaiskino, kur buvo dingusi. O va as, Moonte, labai pasidaziaugiau, nes is ko, is ko... Bet is cmabalos tokio gesto nesitikejau. Maloniai nustebino.
O tau, given, negi reikia pritarimo? Katuciu palojimo? Ar tai itakos tavo veikla. As galvojau kad tau tai kaip kvepuoti. Na matyt, as situacija vertinu is savo varpines, man nepatinka kai mane giria. Nes savo veikloje nematau nieko ypatingo, siaip tenkinu savo altruistini ego.
Va cambala altruizmu nepasizymi, bet... As tai labai vertinu.
ir vel nesupratai ar vel apsimeti, kad nesupranti? tai tik buvo pastaba apie jusu dviveidyste, kad komentujat skritingai tuos pacius veiksmus priklausomai nuo zmogaus.
Sioje linijoje savanoryste tera 1 val per savaite, tai jinai buvo dingusi tikrai ne del jos