QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 19:33)
sarcasm. double standard reaction, ir tiek.
darai gerus darbus dėl vienatvės? kam tokios interpretacijos. jos kvailos. kad ir kokiais motyvais tie darbai, lai visi juos darbo, nežiūri vien savęs.
tu užvedei temą, tai ir parašiau. ar čia reikia tik sveikinimais apsikeisti?
ką manau dėl greta esančių parėmimo? always. mano viena draugė visad turėjo svajonę - remti gabius vaikus iš vaikų namų, jų švietimą. nežinau tik, ar pilno.
o jei galetum rinktis tiek viena salia ar toli i ka ziuretum i vietove ar situacijos bloguma? kaip ir Europoje visi turim galimybe i issilavinima, bazines salygas. Indijoje elementariu dalyku gali trukt, Bet visgi cia pvz vaiko neturejimas pvz madingesniu rubu gali prilygti tokiai paciai bedai galvoje, kaip Indijoje gal neturejiams piestuku ar net galimybes eiti i mokykla ....
vienu zodziu tema apie tai, kaip pasirinkti kam padeti, jei negali padeti daug kam...
gal girdejai bet mane suzavejo sios moters istorija , aire, nuvaziavo pasavanoriauti i vaiku namus i si regiona, pamaciusi kaip prastai tai daroma, kiek lesu nueina ne ten kur reikia, nutare atidaryti savo vaiku namus ten ir jau daug metu sekmingai dirba, ir kuria planus. turputeliu as juos paremiau. Man patinka kai gali paremti kazka, kas veikia is tikro, o ne nuseda kam i kisenes.
https://tirnanogorph...limanjaro-mama/
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 19:34)
Tai ko ėdiesi? Kodėl nepraignoruoji?
apie ka tu cia?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 19:36)
Tu nors kartą atkreipk dėmesį į savo dviveidiškumą
galima pavzydziu? ar bus kaip su tom grindim ir su tuo, kad as pirma jus keikiu?