Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 17:29)
Bet rimtai, tu pavydi ar kas?
Darai gera, kad tave paglostytų kiti?

sarcasm. double standard reaction, ir tiek.
darai gerus darbus dėl vienatvės? kam tokios interpretacijos. jos kvailos. kad ir kokiais motyvais tie darbai, lai visi juos darbo, nežiūri vien savęs.
tu užvedei temą, tai ir parašiau. ar čia reikia tik sveikinimais apsikeisti?

ką manau dėl greta esančių parėmimo? always. mano viena draugė visad turėjo svajonę - remti gabius vaikus iš vaikų namų, jų švietimą. nežinau tik, ar pilno.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 19:29)
Bet rimtai, tu pavydi ar kas?
Darai gera, kad tave paglostytų kiti?

manau ji tik atkreipia demesi i jusu dviveidiskuma, apie ka as jau seniai sakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 19:32)
geras pastebejimas, kuris bus praignoruotas  biggrin.gif

Tai ko ėdiesi? Kodėl nepraignoruoji?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 19:23)

svarbu Cambala su Sidabrine linija per plojimus praplaukė.

Tu ne tik falsyvka, bet dargi menkysta....
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 17:21)
Rašė.

nerašiau, kad taviškis alfonsas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 19:33)
manau ji tik atkreipia demesi i jusu dviveidiskuma, apie ka as jau seniai sakau  biggrin.gif

Tu nors kartą atkreipk dėmesį į savo dviveidiškumą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 19:24)
na lauksiu,

cambala, kaip tu nesupranti, kad man dzin ka tu rasai,kodel tu taip susireiskmini?rasyk tu kaip tik nori, kaip tavo sirdis geidzia. Nu vaiku darzelis rimtai  biggrin.gif

As neturiu nieko uz ka atsiprasyti, niekam nieko nerasiau nepelnytai. net moontes atsirpasiau ne del saves, o del jos, sakau gal jai tai pades nuoskaudas paleisti...bet nepadejo....O jei ka padariau ne taip tai siaip ar taip jau karma atlygins, nesijaudink, tiek man, tiek ir tau.  biggrin.gif

Tai cia irgi ta pacia prasme kaip ir mylimukei, del tavo elgesio siame forume, neprisifanatzuok kazka daugiau  biggrin.gif

Tai p* sk *****. Neturi laiko parasut Atsiprasau, bet paklodes triedi.
Nesitikek savo adtesu pagarbos, gluse.
Ir atsi* isk, na apeik mano pistus, gluse.

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 19:27)
ar aš tokia galinga?
pačios be manęs puikiai tarpusavy gyvenat, vos pasitrauki kelias dienas nuo kompo, nebepasivysi net skrolindamas.

Ne, tu negalinga. Tu pagarsejusi kvaisa.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 19:33)
darai gerus darbus dėl vienatvės? kam tokios interpretacijos. jos kvailos. kad ir kokiais motyvais tie darbai, lai visi juos darbo, nežiūri vien savęs.
ką manau dėl greta esančių parėmimo? always. mano viena draugė visad turėjo svajonę - remti gabius vaikus iš vaikų namų, jų švietimą. nežinau tik, ar pilno.

Kokią temą aš užvedžiau? Tau gaila, kad cambai kažkas parasė, o tau dabar nieko neparašė?

Čia žinai, primena ta situaciją - kai vyras perka gėles, dovanas, veda. Merginą ir pyst užpyksta, kad p1stis po visko negauna.
Tai kyla klausimas - visas farsas tik dėl pysiaus? smile.gif

Plius, tu apie savo gerus darbus kokį 3cią karta jau pasakoji.
Tikslas to?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 11 vasario 2021 - 19:39
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 19:29)
jei tau patinka, kodėl prie mano moralės kimbi, moralės drauge?

Vargsele, sarkazmo nesuprantanti...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 19:35)
nerašiau, kad taviškis alfonsas.

doh.gif dar viena, užsikrėtei nuo L nemokėjimu skaityt?
Rašiau kitaip.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 19:33)

o jei galetum rinktis tiek viena salia ar toli i ka ziuretum i vietove ar situacijos bloguma? kaip ir Europoje visi turim galimybe i issilavinima, bazines salygas. Indijoje elementariu dalyku gali trukt, Bet visgi cia pvz vaiko neturejimas pvz madingesniu rubu gali prilygti tokiai paciai bedai galvoje, kaip Indijoje gal neturejiams piestuku ar net galimybes eiti i mokykla ....
vienu zodziu tema apie tai, kaip pasirinkti kam padeti, jei negali padeti daug kam...

gal girdejai bet mane suzavejo sios moters istorija , aire, nuvaziavo pasavanoriauti i vaiku namus i si regiona, pamaciusi kaip prastai tai daroma, kiek lesu nueina ne ten kur reikia, nutare atidaryti savo vaiku namus ten ir jau daug metu sekmingai dirba, ir kuria planus. turputeliu as juos paremiau. Man patinka kai gali paremti kazka, kas veikia is tikro, o ne nuseda kam i kisenes.

https://tirnanogorph...limanjaro-mama/

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 19:34)
Tai ko ėdiesi? Kodėl nepraignoruoji?

apie ka tu cia?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 19:36)
Tu nors kartą atkreipk dėmesį į savo dviveidiškumą  rolleyes.gif

galima pavzydziu? ar bus kaip su tom grindim ir su tuo, kad as pirma jus keikiu?
Atsakyti
Bl, ne be tlreikalo ta nare rase " kad Given pagarsejusi forume"
Nico neatsimenu. Trumpokas toks, ji su vyru Tailande pastoviai sededavo.
Kazkas is G raides.
Atsakyti