Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 19:01)
na pvz ta ka kelei mano baisia zinute, stai i ka atskainejau

vartotojo įkelta nuotrauka

Paskaityk, apie ką buvo kalba - tu pradėjai man lysti į triusikus, norėjai mano diedus suskaičiuot.

Nu o čia kaip? bigsmile.gif
Ten aš tik citavau tavo bjaurastis savo žinutėj.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 19:06)
Nu. Baisu buvo skaityt, kai moteris turi du i gyvenima neisleistus vaikus visiskai nesirupina savo sveikata.

manau as labiau rupinuosi, nei tu.

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 19:18)
Paskaityk, apie ką buvo kalba - tu pradėjai man lysti į triusikus, norėjai mano diedus suskaičiuot.
Nu o čia kaip?  bigsmile.gif
Ten aš tik citavau tavo bjaurastis savo žinutėj.

ikelk pacia zinute, kad pamatyciau koks kontekstas, tai ir pasakysiu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 19:20)
manau as labiau rupinuosi, nei tu.
Papildyta:

ikelk pacia zinute, kad pamatyciau koks kontekstas, tai ir pasakysiu.

Žinai, eik tu nx. Forumas neužrakintas, eik ir ieškokis savo kontekstų.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 19:17)

Kodel pas tave tokie keisti vaizdiniai? rimtai musa vyrai zmonas, jei jos jiem pasiulo pasitikrinti sveikata? kur cia taip?  blink.gif

dar karta sakau man is taves nieko nereikia, jei kas neaisku dar kart askaityk si sakini  biggrin.gif tu bendrauk kaip tu nori, as tavo zinutes ryskinu del Moontes ir jos teiginiu, ne del taves.

Tu pati rasei, kad vyras grubus " gerai cia issireiskint". Kitame skyriuje " vyrai ir moterys" rasei kad vyra dauzai lai jis girtas grizya.
Man tai siaubas. Rimtai.

Jei nereikia, ko verksleni kad tave glusinu. Kovel Moomsini?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 15:53)

ale visos praleido ta zinute biggrin.gif

nes yra aktualesnių temų. ėstis dėl maitos.
Aimėja prirašytų: ko čia skalambiji, beviltiškas tavo, vienišas gerumas.
svarbu Cambala su Sidabrine linija per plojimus praplaukė.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 19:17)
Cia zportinis interesa t sakant. As nebespeju bisko. Seima yra. Bet ikelsiu, gal sekmadieni, o gal kita sav vakare - kur norejai kad vyras grindis plautu.

Neturiu taves ko atsiprasyt. Tu realiai glusa. Jei atsiprasysi kitu -ir nebeizeidinesi ju pagal savo stiliuka - pazadu neglusint taves.
Tai lault tavo vieso atsiprasymo?
Vadinai. Manes atsiprasyti nereikia. Rasei kad as pati didziausia ku* va.
Ech, nu gera buti ku* va. P* sa kas netingi ax.gif

na lauksiu,

cambala, kaip tu nesupranti, kad man dzin ka tu rasai,kodel tu taip susireiskmini?rasyk tu kaip tik nori, kaip tavo sirdis geidzia. Nu vaiku darzelis rimtai biggrin.gif

As neturiu nieko uz ka atsiprasyti, niekam nieko nerasiau nepelnytai. net moontes atsirpasiau ne del saves, o del jos, sakau gal jai tai pades nuoskaudas paleisti...bet nepadejo....O jei ka padariau ne taip tai siaip ar taip jau karma atlygins, nesijaudink, tiek man, tiek ir tau. biggrin.gif

Tai cia irgi ta pacia prasme kaip ir mylimukei, del tavo elgesio siame forume, neprisifanatzuok kazka daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 16:24)
Prie ko cia siandien, gluse? Galvoji atsiperde Given, sukele sarsala,

ar aš tokia galinga?
pačios be manęs puikiai tarpusavy gyvenat, vos pasitrauki kelias dienas nuo kompo, nebepasivysi net skrolindamas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 19:21)
Žinai, eik tu nx. Forumas neužrakintas, eik ir ieškokis savo kontekstų.

na tu ikelei tai nejau sunku pacituoti, arba bent tema parasyk , tada ir zinosiu konteksta, dabar klausi kas kaip , tu manai as visu su visais pokalbius mintinai atsimenu, kas ir del ko buvo sakoma?

nu pvz siandien kiek jau prisidergiai si manes, mano vyro siandien jau taip galeciau tau taip rasyti ir butu pelnytai, bet va nerasau, bet jei parsyciau, vel pustum akis, kaip uz ka, kodel, cituotum, o savo dergimasi praleistum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 19:23)
.

Bet rimtai, tu pavydi ar kas?
Darai gera, kad tave paglostytų kiti?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 16:56)
man patinka buti k* rva  assa.gif 
Nu , ziurim ka turim, Given 444 ax.gif .

jei tau patinka, kodėl prie mano moralės kimbi, moralės drauge?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 19:23)
nes yra aktualesnių temų.  ėstis dėl maitos.
Aimėja prirašytų: ko čia skalambiji, beviltiškas tavo, vienišas gerumas.

geras pastebejimas, kuris bus praignoruotas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 19:27)
na tu ikelei tai nejau sunku pacituoti, arba bent tema parasyk , tada ir zinosiu konteksta, dabar klausi kas kaip , tu manai as visu su visais pokalbius mintinai atsimenu, kas ir del ko buvo sakoma?

nu pvz siandien kiek jau prisidergiai si manes, mano vyro siandien jau taip galeciau tau taip rasyti ir butu pelnytai, bet va nerasau, bet jei parsyciau, vel pustum akis, kaip uz ka, kodel, cituotum, o savo dergimasi praleistum  biggrin.gif

Eik ir ieškokis, as tau ne pasiuntinukė.
Pelnyta tu pelnyta.
Kaip tu ten mėgsti sakyti - aš neteisiu, nesmerkiu, aš tik diskutuoju. Arba - aš tiesą rašau, pati kalta, kad pyksti už teisybę.
Taigi. Mes irgi. mirksiukas.gif
Atsakyti