Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 18:38)
na kodle jus kuriat vis? bigsmile.gif  cia toks hobis, veitoj romanu rasymo-skaitymo?
tikrinuosi, dariausi smear testa pries daugiau nei metus, vasara visus kraujo ten padare tyrimus, ir net pas ginekologe buvau, na viskas gerai, aciu dievui.
O einu jei susergu, kad i darba gauti pazyma, kad sergu. As zinok toks pat mirtingasis kaip ir visi  biggrin.gif

Bet kaip idomiai gaunasi - visos atsimena ka tu rasei, o tu pati ne.
Pasiklydai tarp savo melu, gluse.
Tai atsiprasysi Visu? Manes nereikia, man patinka buti k* rva assa.gif
Nu , ziurim ka turim, Given 444 ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 13:57)

kokie kieno faktai? čia tų faktų pas visus jau tūkstantis ir viena naktis biggrin.gif

Tas jau tiesa. ta proga net užsirūkyti reiktų. smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 18:53)
taip yra, nemeluoju, ikelk bet koki koki nori mano keikimasi, ir as tau idesiu zinute i kuria as atsakau, as ne jus  mirksiukas.gif

Pati ir įkelk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 18:51)
Rasei kad net neeini profilaktiskai ginekologiniams tyrimams.

na nuejau siemet ir ka?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 18:38)
na kodle jus kuriat vis? bigsmile.gif  cia toks hobis, veitoj romanu rasymo-skaitymo?
tikrinuosi, dariausi smear testa pries daugiau nei metus, vasara visus kraujo ten padare tyrimus, ir net pas ginekologe buvau, na viskas gerai, aciu dievui.
O einu jei susergu, kad i darba gauti pazyma, kad sergu. As zinok toks pat mirtingasis kaip ir visi  biggrin.gif

Rašei, kad tirtis profilaktiškai neini, pokalbis buvo apie profilaktinius tyrimus pas ginekologę. Puikiai pamenu, kaip sklaideisi, ko ten tikrintis.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 13:00)
Tu mane nori kazkuo nustebinti?

dar ir kaip aš galiu tave nustebinti, Cambala.
tu savo trapumą ir nervus seniai įrodei.
bet saugau tavo sveikatą.

nes pradingsi vėl ilgesniam laikui.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 18:52)
butent mane nustebino zodis siusti, o ne rupintis, pasiulyti, pasitaisei, po montekristos posto  biggrin.gif

tai kur tas postas vis laukiu apie tai,kur as ten duodu uz islpautas grindis lotuliukas.gif

Cia tu gauni nuo vyro marmen. Todel bijai kazka pasakyt.
Nesiruosiu as musi pusi , supranti, gluse. Mums ne po 18 ika. Mes 25 vest metines atsvente.
Tai iad kiskis savo trydas i sikba. Nagrinejam tavo problema SM- nori kad su tavim normaluai bendrautu ar ne?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 18:58)
na nuejau siemet ir ka?

Matai kaip, o plėšeisi, kad tai nesąmonė smile.gif gerai, kad į protą atėjai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 18:56)
Pati ir įkelk  mirksiukas.gif

na pvz ta ka kelei mano baisia zinute, stai i ka atskainejau

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 18:59)
dar ir kaip aš galiu tave nustebinti, Cambala.
tu savo trapumą ir nervus seniai įrodei.
bet saugau tavo sveikatą.

nes pradingsi vėl ilgesniam laikui.

Aha. Ieskohau lutukes trydos, bet radau uardos - mane kazkas uzmuse. Nes kriminaluise daug suvestiniu yra. O mizne rase kad covid sirgau🤣🤣🤣.
Tiesiog legenda 🤣🤣🤣
Buuuuu, kaip tavo pilnatine draufe , kuri psichiatro israsytu vaistuku negeria gasdini?🤣
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 11, 18:59)

Nu. Baisu buvo skaityt, kai moteris turi du i gyvenima neisleistus vaikus visiskai nesirupina savo sveikata.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 18:58)
na nuejau siemet ir ka?

Saunuole. 4u.gif
Dabar rimtai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 11 vasario 2021 - 19:03
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 11, 18:59)

Nesiplesiau, bet man ginekologe dave suprasti, kad be reikalo vaikscioju, tipo man vsiaks gerai, niekuom nesiskundziu, tai ko is vis noriu, na cia taip nera iprasta biggrin.gif
Profilaktiska pasitikrinti tikrai nieko blogo nematau, tik tai sureiksminti irgi nematau reikalo. As lankiausi dazniau pas homeopate, kuri irgi mane profilaktiskai patikrina. Be to turiu ir savo pojucius. Man danziau buna, kad gydytojai sako, akd ligu ieskau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o i sveikat aziuriu taip, einu pas gydytoja gaunu diagnoze, kuri danziausiai ri man paciai aiski buna, o tad agydausi,kaip man atrodo tinkamiausia. nespjaunu nei i viena medicina, pasirenku gydymsu pagal situacija.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 18:56)
Bet kaip idomiai gaunasi - visos atsimena ka tu rasei, o tu pati ne.
Pasiklydai tarp savo melu, gluse.
Tai atsiprasysi Visu? Manes nereikia, man patinka buti k* rva  assa.gif 
Nu , ziurim ka turim, Given 444 ax.gif .

tai laukiu tavo tu citatu, kurias atsimeni biggrin.gif

o tu atsiprasysi manes? bigsmile.gif as taves k*rva niekad nevadinau, neprisikurk biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 18:56)
Tai jei tikrinaisi, vadinasi, anksčiau melavai, kai durninai mus čia visas, kad tik Lt tokios nesąmonės, profilaktiniai tyrimai, Airijoj visi protingi, eina tik susirgę?

Tavo mama 8 dešimty neserga, o tu sergi sveikai gyvendama?
Papildyta:

Aha, rašei kitaip. Kad NEduodi už NEišplautas hihihi.gif

vel iskraipai biggrin.gif

na taip ir ka? susergu karts nuo karto ir mama persalimo ligom suserga tik, kad jai nereikia pas gydytojus eiti rasteliu, pageria arbatu, cesnaku uzvalgo ir pasveiksta. Zinok visi serga zmones, tik klausimas kuom ir kaip, ir kaip gydosi mirksiukas.gif

rimtai??? lotuliukas.gif laukiu citatu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 18:59)
Cia tu gauni nuo vyro marmen. Todel bijai kazka pasakyt.
Nesiruosiu as musi pusi , supranti, gluse. Mums ne po 18 ika. Mes 25 vest metines atsvente.
Tai iad kiskis savo trydas i sikba. Nagrinejam tavo problema SM- nori kad su tavim normaluai bendrautu ar ne?

Kodel pas tave tokie keisti vaizdiniai? rimtai musa vyrai zmonas, jei jos jiem pasiulo pasitikrinti sveikata? kur cia taip? blink.gif

dar karta sakau man is taves nieko nereikia, jei kas neaisku dar kart askaityk si sakini biggrin.gif tu bendrauk kaip tu nori, as tavo zinutes ryskinu del Moontes ir jos teiginiu, ne del taves.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 19:09)
tai laukiu tavo tu citatu, kurias atsimeni biggrin.gif

o tu atsiprasysi manes?  bigsmile.gif as taves k*rva niekad nevadinau, neprisikurk  biggrin.gif

Cia zportinis interesa t sakant. As nebespeju bisko. Seima yra. Bet ikelsiu, gal sekmadieni, o gal kita sav vakare - kur norejai kad vyras grindis plautu.

Neturiu taves ko atsiprasyt. Tu realiai glusa. Jei atsiprasysi kitu -ir nebeizeidinesi ju pagal savo stiliuka - pazadu neglusint taves.
Tai lault tavo vieso atsiprasymo?

Vadinai. Manes atsiprasyti nereikia. Rasei kad as pati didziausia ku* va.
Ech, nu gera buti ku* va. P* sa kas netingi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 11 vasario 2021 - 19:18