QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 11, 18:59)
Matai kaip, o plėšeisi, kad tai nesąmonė
gerai, kad į protą atėjai.
Nesiplesiau, bet man ginekologe dave suprasti, kad be reikalo vaikscioju, tipo man vsiaks gerai, niekuom nesiskundziu, tai ko is vis noriu, na cia taip nera iprasta
Profilaktiska pasitikrinti tikrai nieko blogo nematau, tik tai sureiksminti irgi nematau reikalo. As lankiausi dazniau pas homeopate, kuri irgi mane profilaktiskai patikrina. Be to turiu ir savo pojucius. Man danziau buna, kad gydytojai sako, akd ligu ieskau
o i sveikat aziuriu taip, einu pas gydytoja gaunu diagnoze, kuri danziausiai ri man paciai aiski buna, o tad agydausi,kaip man atrodo tinkamiausia. nespjaunu nei i viena medicina, pasirenku gydymsu pagal situacija.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 18:56)
Bet kaip idomiai gaunasi - visos atsimena ka tu rasei, o tu pati ne.
Pasiklydai tarp savo melu, gluse.
Tai atsiprasysi Visu? Manes nereikia, man patinka buti k* rva
Nu , ziurim ka turim, Given 444
.
tai laukiu tavo tu citatu, kurias atsimeni
o tu atsiprasysi manes?
as taves k*rva niekad nevadinau, neprisikurk
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 18:56)
Tai jei tikrinaisi, vadinasi, anksčiau melavai, kai durninai mus čia visas, kad tik Lt tokios nesąmonės, profilaktiniai tyrimai, Airijoj visi protingi, eina tik susirgę?
Tavo mama 8 dešimty neserga, o tu sergi sveikai gyvendama?
Papildyta:
Aha, rašei kitaip. Kad NEduodi už NEišplautas
vel iskraipai
na taip ir ka? susergu karts nuo karto ir mama persalimo ligom suserga tik, kad jai nereikia pas gydytojus eiti rasteliu, pageria arbatu, cesnaku uzvalgo ir pasveiksta. Zinok visi serga zmones, tik klausimas kuom ir kaip, ir kaip gydosi
rimtai???
laukiu citatu
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 18:59)
Cia tu gauni nuo vyro marmen. Todel bijai kazka pasakyt.
Nesiruosiu as musi pusi , supranti, gluse. Mums ne po 18 ika. Mes 25 vest metines atsvente.
Tai iad kiskis savo trydas i sikba. Nagrinejam tavo problema SM- nori kad su tavim normaluai bendrautu ar ne?
Kodel pas tave tokie keisti vaizdiniai? rimtai musa vyrai zmonas, jei jos jiem pasiulo pasitikrinti sveikata? kur cia taip?
dar karta sakau man is taves nieko nereikia, jei kas neaisku dar kart askaityk si sakini
tu bendrauk kaip tu nori, as tavo zinutes ryskinu del Moontes ir jos teiginiu, ne del taves.