Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 18:21)
bet senam poste kitaip rasei, rasei, kad nenuejo tada. tai keik metu prireike siusti, kad nueitu?

Kreipesi tada, glyse. Paskui keitem gyv vieta, daug ka jeitem, o kai susitvarkem - atliko Miego tyrima ir atrado kame problema.
Savo alkaskai 8rgi pasiulyk. Tik privaciai jis kainuoja 180 euru. As abejoju ar tau nebus gaila pinigu del savo vyro, kai tau pofig jo sveikata.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 18:27)

o mane?  bigsmile.gif

Kai bus berasciu ir bemoksliu diena - gausi baliona
.
Papildyta:
nu paziursim  biggrin.gif
o tu galetum bent dienai nustoti kitus bukinti ir glusinti ar butu per sunku?

Ka ziuresim ? Atsiprasai VISU pirmiausia. Cia ir dabar.

Glusinu tik tave viena. Bukinimo nevartoju isvis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 11 vasario 2021 - 18:31
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 18:28)
Kreipesi tada, glyse. Paskui keitem gyv vieta, daug ka jeitem, o kai susitvarkem - atliko Miego tyrima  ir atrado kame problema.
Savo alkaskai 8rgi pasiulyk. Tik privaciai jis kainuoja 180 euru. As abejoju ar tau nebus gaila pinigu del savo vyro, kai tau pofig jo sveikata.

Ten zinuteje kitaip rasai.
kaip Moonte manai, kai taip lieciami kiti vyrai, seimos?

jis zinok suauges dirba uzsidirba, jei ka reikia sau perka. 180 tai kaip nebloga rite zvejybai biggrin.gif Tau rimtai tai kazkokie dideli pinigai uz seviaktos tyrimus? As kas kart pas GP moku 60 vien uz konsultacija neskaitant tyrimu. jei jis eitu tikrintis negaila ir 1800 butu. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 18:30)
Ka ziuresim ? Atsiprasai VISU  pirmiausia. Cia ir dabar.

biski raminkis gal?as tau ne tavo vyras manes nepasiusi biggrin.gif

o kaip su Monteverte bedrauji? neitu sustoti dienai? neikaip? bigsmile.gif ziurek as tau nieko blogo nerasau, o tu kad darkaisi, neina valdytis?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 18:33)

jis zinok suauges dirba uzsidirba, jei ka reikia sau perka. 180 tai kaip nebloga rite zvejybai  biggrin.gif  Tau rimtai tai kazkokie dideli pinigai uz seviaktos tyrimus? As kas kart pas GP moku 60 vien uz konsultacija neskaitant tyrimu. jei jis eitu tikrintis negaila ir 1800 butu. mirksiukas.gif
Papildyta:

biski raminkis gal?as tau ne tavo vyras manes nepasiusi  biggrin.gif

o kaip su Monteverte bedrauji? neitu sustoti dienai? neikaip?  bigsmile.gif ziurek as tau nieko blogo nerasau, o tu kad darkaisi, neina valdytis?

Ką ten tiriesi, tu gi nesitiri profilaktiškai net.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 11, 18:35)
Ką ten tiriesi, tu gi nesitiri profilaktiškai net.

na kodle jus kuriat vis? bigsmile.gif cia toks hobis, veitoj romanu rasymo-skaitymo?
tikrinuosi, dariausi smear testa pries daugiau nei metus, vasara visus kraujo ten padare tyrimus, ir net pas ginekologe buvau, na viskas gerai, aciu dievui.
O einu jei susergu, kad i darba gauti pazyma, kad sergu. As zinok toks pat mirtingasis kaip ir visi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 18:20)
Sveikinu tave nuosirdziai🌹

QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 18:23)
Iš Šviesos  4u.gif  tave labiausiai.

bis.gif flirt.gif nail.gif
Atsakyti

jis zinok suauges dirba uzsidirba, jei ka reikia sau perka. 180 tai kaip nebloga rite zvejybai  biggrin.gif  Tau rimtai tai kazkokie dideli pinigai uz seviaktos tyrimus? As kas kart pas GP moku 60 vien uz konsultacija neskaitant tyrimu. jei jis eitu tikrintis negaila ir 1800 butu. mirksiukas.gif
Papildyta:

biski raminkis gal?as tau ne tavo vyras manes nepasiusi  biggrin.gif

o kaip su Monteverte bedrauji? neitu sustoti dienai? neikaip?  bigsmile.gif ziurek as tau nieko blogo nerasau, o tu kad darkaisi, neina valdytis?

Esme patasyta. As neblusinesiu savo rasliavos ka rasiau pries 5 metus. Man galutinis rezultatas svarbus.

Man nera dideli pinigai. Man ir 10 000 uz mylimus seimos zmones butu niekis.
Kalba gi apie tai, jog tu nustebai kaip zmona turi rupintis vyru ar pasiulyt( mano issireiskimu siust) pas gydytoja.

Aa, tai vyras ne tik i furistus isidarbino, bet dar ir zvejyboj prapuola kad jam smegenu nelestum biggrin.gif .
Atsakyti
tai tik buvo atsakymas i tavo tokius pat netaktiskas zinutes, o ne is giedro dangaus.  biggrin.gif

tai kaip su tuo, kad geriant degraduojama?

o mane?  bigsmile.gif

Taip taip, visas brudas yra tik "atsakymai" . Nu kam tu meluoji? Kodėl taip mėgsti meluot, ką? bigsmile.gif
Atsakyti
? As kas kart pas GP moku 60 vien uz konsultacija neskaitant tyrimu. j

Rasei kad net neeini profilaktiskai ginekologiniams tyrimams.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 18:49)
Esme patasyta. As neblusinesiu savo rasliavos ka rasiau pries 5 metus. Man galutinis rezultatas svarbus.

Man nera dideli pinigai. Man ir 10 000 uz mylimus seimos zmones butu niekis.
Kalba gi apie tai, jog tu nustebai kaip zmona turi rupintis vyru ar pasiulyt( mano issireiskimu siust) pas gydytoja.

Aa, tai vyras ne tik i furistus isidarbino, bet dar ir zvejyboj prapuola kad jam smegenu nelestum biggrin.gif .

butent mane nustebino zodis siusti, o ne rupintis, pasiulyti, pasitaisei, po montekristos posto biggrin.gif

tai kur tas postas vis laukiu apie tai,kur as ten duodu uz islpautas grindis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 18:30)
Kai bus berasciu ir bemoksliu diena - gausi baliona
.
Papildyta:

Ka ziuresim ? Atsiprasai VISU  pirmiausia. Cia ir dabar.

hihihi.gif

Jai atsiprašyt kaip nusiperst. Kita dieną vėl bukinasi. Jau matėm tai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 18:50)
Taip taip, visas brudas yra tik "atsakymai" . Nu kam tu meluoji? Kodėl taip mėgsti meluot, ką?  bigsmile.gif

taip yra, nemeluoju, ikelk bet koki koki nori mano keikimasi, ir as tau idesiu zinute i kuria as atsakau, as ne jus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 18:38)
na kodle jus kuriat vis? bigsmile.gif  cia toks hobis, veitoj romanu rasymo-skaitymo?
tikrinuosi, dariausi smear testa pries daugiau nei metus, vasara visus kraujo ten padare tyrimus, ir net pas ginekologe buvau, na viskas gerai, aciu dievui.
O einu jei susergu, kad i darba gauti pazyma, kad sergu. As zinok toks pat mirtingasis kaip ir visi  biggrin.gif

Tai jei tikrinaisi, vadinasi, anksčiau melavai, kai durninai mus čia visas, kad tik Lt tokios nesąmonės, profilaktiniai tyrimai, Airijoj visi protingi, eina tik susirgę?

Tavo mama 8 dešimty neserga, o tu sergi sveikai gyvendama?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 18:52)

tai kur tas postas vis laukiu apie tai,kur as ten duodu uz islpautas grindis lotuliukas.gif

Aha, rašei kitaip. Kad NEduodi už NEišplautas hihihi.gif
Atsakyti