Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 11, 18:09)
Na ir kiek kartų per savaitę integruoja buitinę techniką ar medžius sodina?...

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Su tarptautine moterų ir mergaičių moksle diena!
bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 18:08)
O kur čia vaikai minimi?  blink.gif
Tai tavo vyras negėrė, ji meluoja?
Ar meluoja, kad gėrimas veda į degradaciją?

as nesakiau gi kad cia minimi vaikai, as tik pacitavao mooontes parasyta seniau iznute..

ir koks tikslas rasyti apie tai,kas musu seimoje buvo pries 8 metus ir dar apie mano vyra? koks rysys dabar prie to , ka snekejom? blink.gif tik ji nerase butuoju laiku be visa ko. Moontes irgi vyras gere, tai gal irgi nusidegradavo per Moonte?

Ne, nemeluoja, jau metei gerima? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 17:37)
Manau, taip save gali pateisinti ir cambala, uz nesusilaikyma. Juk ne is sio ne is to ji pasiunte, kaip tu ten raseim nebuvo gi taip, kad labas rytas...

As moku susilaikyti. Ir ribas zinau.
Tegu sita issigimele atsipraso visu ( manes nereikia, man gluses pezalai kai nuo zasies vanduo), bebdrauja normaliai , nebukindama ir nemenkindama kitu kasdien.
Pvz snd tegu atsioraso, pradeda normaliai bendraut - as jos tada taip nevadinsiu. Tinka?

Nes kol kas as nematau jis noro buti zmogumi. Tada ir pagarbos tegu jrsitiki.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 17:39)
ar tikrai??? paziurek jos pirma zinute man si ryta  biggrin.gif  biggrin.gif ir ne pirma ir visas sekancias ir ka konkreciai jai siandiena pasakiau blogai? kad meluoja nuolat?

Gluse, zr posta kur Moontei ka tik parasiau.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 18:00)
Moonte, kaip ten rasai, kaip smagu,kaip dergiasi is seimos, vyru, vaiku....ar ne?

Zr posta Moontei, gluse.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 11, 18:09)
Na ir kiek kartų per savaitę integruoja buitinę techniką ar medžius sodina?...

kiekviena savaitgali kazka daro, kaip ir as kiekviena savaitgali tvarkausi kazka daugiau. O kas diena tai visi kazka ar kas valgyti padaro, ar indus sudeda isima i inaplove, prasluojam grindis, vaikai jau nemazi tai irgi ta pati viska daro.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 17:53)

Moonte cia siandiena cambalos zinute apie mane, pirma, net nieko jai nerasiau. ir tai tikrai ne vienitelis atvejis. Kaip tau koki dabar pateisinima jai rasi?

Kramtyk ta mano 0askutini pista Moontei, gluse.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 18:08)
nezinau, nesako  biggrin.gif tu paklausk,  gal tau pasakys  biggrin.gif

Gluse, du kartus rasiau, bet pakartosiu

Eik pas gydytoja, nes knarki, ieskok priezasties, spresk. Nes knarkimas nepatinka, be to gali buti ligos kokios priezastis.
Nuejo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 18:15)
As moku susilaikyti. Ir ribas zinau.
Tegu sita issigimele atsipraso visu ( manes nereikia, man gluses pezalai kai nuo zasies vanduo), bebdrauja normaliai , nebukindama ir nemenkindama kitu kasdien.
Pvz snd tegu atsioraso, pradeda normaliai bendraut - as jos tada taip nevadinsiu. Tinka?

Nes kol kas as nematau jis noro buti zmogumi. Tada ir pagarbos tegu jrsitiki.

Papildyta:

Gluse, zr posta kur Moontei ka tik parasiau.
Papildyta:

Zr posta Moontei, gluse.

ir ka as menkinau glusinau siandiena? su kuo nenormaliai siandiena bendravau? bigsmile.gif

kam man ta tavo pagarba? bigsmile.gif Man uztektu, jei tu nustotum smeisti ir kurti api emane nesmobnes, nor sjei nori kurk, tik lai Moonte neteisina taves, tipo tu pirma nepradedi biggrin.gif Vadinkim dalykus tikrais vardais, tu nori dergtis ir dergiesi ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 11, 18:10)
Su tarptautine moterų ir mergaičių moksle diena!
bis.gif  bis.gif  bis.gif

Sveikinu tave nuosirdziai🌹
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 18:19)
Kramtyk ta mano 0askutini pista Moontei, gluse.
Papildyta:

Gluse, du kartus rasiau, bet pakartosiu

Eik pas gydytoja, nes knarki, ieskok priezasties, spresk. Nes knarkimas nepatinka, be to gali buti ligos kokios priezastis.
Nuejo.

bet senam poste kitaip rasei, rasei, kad nenuejo tada. tai keik metu prireike siusti, kad nueitu?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 18:12)
as nesakiau gi kad cia minimi vaikai, as tik pacitavao mooontes parasyta seniau iznute..

ir koks tikslas rasyti apie tai,kas musu seimoje buvo pries 8 metus ir dar apie mano vyra? koks rysys dabar prie to , ka snekejom?  blink.gif tik ji nerase butuoju laiku be visa ko. Moontes irgi vyras gere, tai gal irgi nusidegradavo per Moonte?

Ne, nemeluoja, jau metei gerima?  bigsmile.gif

Koks tikslas rašyti, kad aš pasileidus ku rwa, apeliuojant į tai, kas buvo prieš n metų?

Gėrimo niekada neišmetu, bet tuščius butelius po gėrimo - visada! biggrin.gif

Iš Šviesos 4u.gif tave labiausiai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 18:20)
ir ka as menkinau glusinau siandiena? su kuo nenormaliai siandiena bendravau? bigsmile.gif

kam man ta tavo pagarba? bigsmile.gif Man uztektu, jei tu nustotum smeisti ir kurti api emane nesmobnes, nor sjei nori kurk, tik lai Moonte neteisina taves, tipo tu pirma nepradedi  biggrin.gif Vadinkim dalykus tikrais vardais, tu nori dergtis ir dergiesi ir tiek.

Prie ko cia siandien, gluse? Galvoji atsiperde Given, sukele sarsala, tu paverksi, siandien nieko neizeisi, o ryt ar piryt vel savo amplua bukinsi visas oponentes?
Juk ismete tave is forumo ubuntes nicu, atsivilkai situ i tema kazkokio berno kuris dirbt nenori. Ir pradejai savame stiliuje varyt. 8s to tave ir atpazinau.
Davai, pzd is cia, atsibodai jau. Nori nirmalaus bendravimo - atsiprasyk visu 8r bendrauk normaliai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 18:24)
Prie ko cia siandien, gluse? Galvoji atsiperde Given, sukele sarsala, tu paverksi, siandien nieko neizeisi, o ryt ar piryt vel savo amplua bukinsi visas oponentes?
Juk ismete tave is forumo ubuntes nicu, atsivilkai situ i tema kazkokio berno kuris dirbt nenori. Ir pradejai savame stiliuje varyt. 8s to tave ir atpazinau.
Davai, pzd is cia, atsibodai jau. Nori nirmalaus bendravimo - atsiprasyk visu 8r bendrauk normaliai.

nu paziursim biggrin.gif
o tu galetum bent dienai nustoti kitus bukinti ir glusinti ar butu per sunku?

ne is taves as nieko nenoriu, gali nusiraminti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 18:23)
Koks tikslas rašyti, kad aš pasileidus ku rwa, apeliuojant į tai, kas buvo prieš n metų?

Gėrimo niekada neišmetu, bet tuščius butelius po gėrimo - visada! biggrin.gif
Iš Šviesos  4u.gif  tave labiausiai.

tai tik buvo atsakymas i tavo tokius pat netaktiskas zinutes, o ne is giedro dangaus. biggrin.gif

tai kaip su tuo, kad geriant degraduojama?

o mane? bigsmile.gif
Atsakyti