Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 17:26)
As ne paie suinteresuotuma ir rupesti, ne prasyma, o siuntima, nusiustum vyra? o pats nenueitu?

Mano žiniomis, žmonos siuntimų neišrašinėja.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 17:26)
Manau, kad mes su tavim nusidegradavom.
Mes čia jau n metų, niekada tokios nebuvom. Atėjai ir nusidegradavom.

Ir vyras hos nusidegradavo - gert pradejo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 18:00)
Ir vyras hos nusidegradavo - gert pradejo.

Moonte, kaip ten rasai, kaip smagu,kaip dergiasi is seimos, vyru, vaiku....ar ne?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 17:29)
O Montevertės nepaklausi? biggrin.gif ji savo lepšiui nei filmų žiūrėt neleidžia, nei balso paplonint, net kotletus atėmė. Kaip manai, ar siūstų gydytis, jei manytų, kad reikia? biggrin.gif

Monteverte suniuku temoje rase kad visa gimine papildais gydo. Tai ir memei papildus per blvisus galus kistu.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 11, 17:59)
Mano žiniomis, žmonos siuntimų neišrašinėja.

cambalos ziniomis siunca zmonos, tos, kuriom vyrai brangus... biggrin.gif kaip manai tai nera poziuris i vyra, kaip vaika? toks vyras ne meme, kuri zmona stumdo, kur nori?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 18:02)
cambalos ziniomis siunca zmonos, tos, kuriom vyrai brangus... biggrin.gif  kaip manai tai nera poziuris i vyra, kaip vaika? toks vyras ne meme, kuri zmona stumdo, kur nori?

Klausimas kaip siunčia.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 17:32)
ne Monteverte kitų vyrus mėmino, durne.
Cambalyte tu cambalyte biggrin.gif  4u.gif

Nu bet meme tavo pliuskis.
Apsirengt pats be taves nemoka, pas tevus jam neleidi, filmu ziyret neleidi - isterikas keli, bari baisiausiai jei gatveje i kita moteri tiesiog paziuri...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 17:31)
Rašei, kad mažai namie būna biggrin.gif
Ir aš jį suprantu. Tu neįsivaizduoji koks švarus forumas, kai tavęs nėra. Tai tik galiu įsivaizduoti koks energetiškai baisus yra jūsų namas. Ten nei vienas normalus žmogus neišbūtų.

Po to melavai, kad grįžta po penkių visada. Kai labai dažnai tu po penkių čia mirkdavai. Apsimelavusi kiaulė, niekas čia tavimi nebetiki

Tai jei dirba, kaip namie buba, mizne? Mano vyras dirba, o tavo meme priristas naujininku barake net nesugeba didesniam plotui uzdirbt.
Taip, grizta po 5 , suni isveda. O kas, mizne? Kame kriminalas?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 11, 17:57)
Nes nenoriu tiek vargt. Reikia fizinės jėgos daugiau, tegu vyrai tai daro. Plius jis ten žaisliuką nusipirkęs, kažkokį garais plaunamą.

fizines jegos grintis plaut? nu rimtai, nejuokink gal, tai na ir vaiksicoti fizines jegos reikia biggrin.gif namuose sunkius darbus daro vyras, is tikro sunkius, va integruota dujine ir virsu ta pajunge pries kelias savaites. arba pvz medzius sodinam, as palaikau jis iskasa duobe, uzkasa, cia tikria reikia jegos, as nei iskast nevaliociau. O pravalyti grindis, na tikrai nereikai jegos, su spec steam sistema aisku gal ji siek tiek sunkesne , nezinau, ka turit, bet tikrai nemanau, kad sunkiau uz siurbli. Man tvarkymasis namuose, kai manksta dabar biggrin.gif

bet vsi tiek noriu ta robotuka siurbliuka nusipirkti, bet visi sako, kad neverta, tai nebezinau..
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 18:00)
Moonte, kaip ten rasai, kaip smagu,kaip dergiasi is seimos, vyru, vaiku....ar ne?

O kur čia vaikai minimi? blink.gif
Tai tavo vyras negėrė, ji meluoja?
Ar meluoja, kad gėrimas veda į degradaciją?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 11, 18:03)
Klausimas kaip siunčia.

nezinau, nesako biggrin.gif tu paklausk, gal tau pasakys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 18:07)
fizines jegos grintis plaut? nu rimtai, nejuokink gal,  tai na ir vaiksicoti fizines jegos reikia  biggrin.gif namuose sunkius darbus daro vyras, is tikro sunkius, va integruota dujine ir virsu ta pajunge pries kelias savaites. arba pvz medzius sodinam, as palaikau jis iskasa duobe, uzkasa, cia tikria reikia jegos, as nei iskast nevaliociau. O pravalyti grindis, na tikrai nereikai jegos, su spec steam sistema aisku gal ji siek tiek sunkesne , nezinau, ka turit, bet tikrai nemanau, kad sunkiau uz siurbli. Man tvarkymasis namuose, kai manksta dabar  biggrin.gif

bet vsi tiek noriu ta robotuka siurbliuka nusipirkti, bet visi sako, kad neverta, tai nebezinau..

Na ir kiek kartų per savaitę integruoja buitinę techniką ar medžius sodina?...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 17:35)
ar man rūpi kokio debilo nuomonė? joks gi normalus negyventų su psichiškai nesveika, nepakaltinama 4u.gif išvežtų gydyti ir aplankytų kartais iš pagarbos ir tiek, jei normalus būtų

Nekabink savo mizniu ir asocialios seimyneles etikeciu kitiems.
Atsakyti