Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 17:29)
O Montevertės nepaklausi? biggrin.gif ji savo lepšiui nei filmų žiūrėt neleidžia, nei balso paplonint, net kotletus atėmė. Kaip manai, ar siūstų gydytis, jei manytų, kad reikia? biggrin.gif

ne Monteverte kitų vyrus mėmino, durne.
Cambalyte tu cambalyte biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 17:27)
Džyzzz koks mėmė. Pats nesuvokia biggrin.gif

Pas tave tai daug ko nesuvokia. Reik auklėt kaip mamai biggrin.gif vis dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 17:22)
tai tavasis gal jau ir neberūko? jau vos ne koks koks veganas patapo biggrin.gif

Ruko, mizne. Man netrukdo, del to nesiskundziu, nes ruko ne prie manes, net garaze neruko, i kiema iseina.
Oi, ne. Mano vyras baisiau atsiliepia apue veganus nei Idomucia? Domina? Parasyt ka jis galvoja apie tokia kaip tu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 17:29)
Musu su tavimi barniuose tu. Ir tam pagristi pateikiau pvz.

oi mano atmintis tiek nesiekia su tavim. Bet galiu garantuoti, kad buvo priezastis, del ko as pavartojau keiksmazodzius ar kazka grubiau parasiau, tikrai nebuvo taip, kad labas rytas Moonte pasake ir as pradejau varyti. As taip nedarau kaip cambala biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 17:29)
O Montevertės nepaklausi? biggrin.gif ji savo lepšiui nei filmų žiūrėt neleidžia, nei balso paplonint, net kotletus atėmė. Kaip manai, ar siūstų gydytis, jei manytų, kad reikia? biggrin.gif

butent del to ir klausiu jusu, nes gi jus kritikavot toki poziuri i vyra, kaip i vaika, jus Montevertes vyra meme vadinot ir t.t. Tai idomu, kaip ziurit i cmabalos vyra, kuri cambalai siuntineti reikia. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 17:33)
Ruko, mizne. Man netrukdo, del to nesiskundziu, nes ruko ne prie manes, net garaze neruko, i kiema iseina.
Oi, ne. Mano vyras baisiau atsiliepia apue veganus nei Idomucia? Domina? Parasyt ka jis galvoja apie tokia kaip tu? biggrin.gif

ar man rūpi kokio debilo nuomonė? joks gi normalus negyventų su psichiškai nesveika, nepakaltinama 4u.gif išvežtų gydyti ir aplankytų kartais iš pagarbos ir tiek, jei normalus būtų
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 17:30)
Rimtai. Tu atėjai ir prišikai. Pirma.

rimtia? na ir ka as parasiau, kaip ten prisikau? del ko atejau? nebepasakysi?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 18:35)
oi mano atmintis tiek nesiekia su tavim. Bet galiu garantuoti, kad buvo priezastis, del ko as pavartojau keiksmazodzius ar kazka grubiau parasiau, tikrai nebuvo taip, kad labas rytas Moonte pasake ir as pradejau varyti. As taip nedarau kaip cambala  biggrin.gif

Manau, taip save gali pateisinti ir cambala, uz nesusilaikyma. Juk ne is sio ne is to ji pasiunte, kaip tu ten raseim nebuvo gi taip, kad labas rytas...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 17:37)
Manau, taip save gali pateisinti ir cambala, uz nesusilaikyma. Juk ne is sio ne is to ji pasiunte, kaip tu ten raseim nebuvo gi taip, kad labas rytas...

ar tikrai??? paziurek jos pirma zinute man si ryta biggrin.gif biggrin.gif ir ne pirma ir visas sekancias ir ka konkreciai jai siandiena pasakiau blogai? kad meluoja nuolat?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 17:36)
rimtia? na ir ka as parasiau, kaip ten prisikau? del ko atejau? nebepasakysi?

Rimtai. Atėjai. Ir prišikai. Nesvarbu, ką parašei, ar parašei.
Atsakyti
Ziurek , Moonte, kalbejom apie visu bendravima, pasakei, kad as ir monteverte pradedam parodziau, kad ne, paskui sakei tavo ir mano pokalbiuose as pradejau keiktis, gal but keiktis taip, bet kabliuku pas mane pradejai ieskoti tu. Dabar vel cambala kisi. Taip ji nuolat pradeda pirma ir nebaigia, as karts nuo karto jai ka parasau, o ji kaip uzvesta, arba man arba Montevertei ar dar kam kas paluola po jos nemegiamumu varo ir varo, nejau tu is tikro to nematai? gal sutempti jos zinutes? kokia jos pirma zinute cia buvo po karantino?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 17:41)
Rimtai. Atėjai. Ir prišikai. Nesvarbu, ką parašei, ar parašei.

ir kodel parasiau nesvarbu? lotuliukas.gif na tai pasidalink, kas ten buvo tokio nesvarbaus? ar ne taip,kaip as sakiau?

tu siki forume? kodel tu tokius zodzius vartoji?

Moonte stai ir kaip mylimuke pati pirma pradeda issidirbineti, na ta, kuri niekad niekad nepradeda.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 11, 09:51)
Moterys nesamoningai issirenka tam tikro tipo asmenis.
Jei tie asmenys dar ne tokie tai jie stumiami tokiais tapti

labai daznai taip yra, jei zmogus nepasikeicia, o mano, kad tik pakeitus kita kazkas pasikeis.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 12:16)
kas nors kaip konkrečiai prsidedat? mes remėm 3 mergaites Indijoje, dabar 2.

aš visad už moterų education, ypač azijoje.

ale visos praleido ta zinute biggrin.gif
saunu labai, tik man visada knietejo kaip su tais,kurie salia? ar nesvarbu ieta? kazkaip as stengiausi seniau padeti kas vargingiau gyvena Lt, o dabat galvoju, gi salia ir cia yra skurdziai gyvenanciu, na aisku ta mano galimybe padeti minimali, bet vis tiek... ka manai apie tai?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 13:19)
Ooo, issipaipaliojo kazkas. Tuoj visi pistai tarp trydu susimaisys...

Moonte cia siandiena cambalos zinute apie mane, pirma, net nieko jai nerasiau. ir tai tikrai ne vienitelis atvejis. Kaip tau koki dabar pateisinima jai rasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 vasario 2021 - 17:45
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 17:23)
nenori  biggrin.gif jis kitus verciau darbus dirba. na pvz kodel tu neplauni?

Nes nenoriu tiek vargt. Reikia fizinės jėgos daugiau, tegu vyrai tai daro. Plius jis ten žaisliuką nusipirkęs, kažkokį garais plaunamą.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 17:24)
atitemk, kazin ka atitemsi, kai tokio idotizmo nei nesugalvociau, as kas tau prostitute parsiduodanti uz grinu isplovima doh.gif

Kaip ir prostitute, jei savo vyro negeidi, kazkokias salygas statai 8r neduodi.
Atsakyti