Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 17:18)
Varžovų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Su kokiais tu nematomais priešais kovoji? Gal jau nebegerk tų vaistų laugh.gif

O jei rimtai, tai LUTUKĖ prieš kelis mėn PIRMA atėjo ir prišiko pas mus temoj. Ir ne kartą.

ai, tai mes visos čia draugytės? biggrin.gif draugiškai nefikiuk pasisiunčiam? wub.gif
cambalytė tu cambalytė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 17:19)
rimtai? tik cambalos postus atempiau, kurie visai buvo ne i tema, rimtoj temoj. Gal parasiau viena zinute  biggrin.gif

nu matai. Kas varžovus mato, o kas šūdo krūvas. Gal todėl, kad pati smirda ir susitepusi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 17:07)

meluoji ir vel , ji sake as nusidegradavau su jumis kartu  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Manau, kad mes su tavim nusidegradavom.
Mes čia jau n metų, niekada tokios nebuvom. Atėjai ir nusidegradavom.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 11, 17:19)
neskaičiau visko, ta prasme, kažkas vyrui negerai, o jis neina pas gydytojus? Aišku, kad primygtinai reikalaučiau, prašyčiau nueiti biggrin.gif Esu suinteresuota, kad jis gyventų kuo ilgiau.

As ne paie suinteresuotuma ir rupesti, ne prasyma, o siuntima, nusiustum vyra? o pats nenueitu?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 11, 17:19)
neskaičiau visko, ta prasme, kažkas vyrui negerai, o jis neina pas gydytojus? Aišku, kad primygtinai reikalaučiau, prašyčiau nueiti biggrin.gif Esu suinteresuota, kad jis gyventų kuo ilgiau.

Džyzzz koks mėmė. Pats nesuvokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 17:20)
Aš vakar buvau įkėlus kaip taviškiui nepatinka durnynas namuose ir jis taip žmogus susitvarkė, kad jį matytų retai bigsmile.gif

Nieko tu nebuvai ikelus. Triedi kad mano vyras toli( lutukes alkaska furista man kisi) , kur realiai rasiau kad dirba daug.
Bet kai tu kvaila mizne - tai neskyri zidziu prasmes matomai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 17:23)
Mano ex ĖJO PATS pas gydytojus dėl knarkimo. Nereikėjo ir siųsti.

Butent PATS.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 18:18)
Ne, tu teigiai, kad as pirma pradedu, tai norejau, kad pamatytum kas, kol kas niekam nieko blogo neparasiau. Ziuresim kaip toliau. Gali nieko nesakyti, tik stebek, kaip prasideda konfliktai. mirksiukas.gif

Musu su tavimi barniuose tu. Ir tam pagristi pateikiau pvz.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 17:12)
Montekrista , mylimuke, is_Sviesos  jus i tokius vyru rupinimusis, kai rekia siusti vyrus pas gydytojus? jus irgi taip elgetes?

O Montevertės nepaklausi? biggrin.gif ji savo lepšiui nei filmų žiūrėt neleidžia, nei balso paplonint, net kotletus atėmė. Kaip manai, ar siūstų gydytis, jei manytų, kad reikia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 17:24)
Rašė.

Aš blogai rašau, bet aš ir nesu veidmainė kaip tu ar ir given (pasirodo).

ji parse apie jaunuoli,kuris gyvena pas merginos tevus ir kaip jis jauciasi pats, is tos pozicijos, kad kaip pati eitu gyventi pas vyra, kuris susikures nebloga gerbuvi. Jokei alfonsai nebuvo minimi, net paaiskino, kad alfonu lakytu ta, kuris gyventu pas moteri ir is moters lesu. Tu ziuriu nematai, kas neparanku ar ne?

ir kur konkreciai mano veidmainiavimas?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 17:19)
rimtai? tik cambalos postus atempiau, kurie visai buvo ne i tema, rimtoj temoj. Gal parasiau viena zinute  biggrin.gif

Rimtai. Tu atėjai ir prišikai. Pirma.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 17:27)
Nieko tu nebuvai ikelus. Triedi kad mano vyras toli( lutukes alkaska furista man kisi) , kur realiai rasiau kad dirba daug.
Bet kai tu kvaila mizne - tai neskyri zidziu prasmes matomai.

Rašei, kad mažai namie būna biggrin.gif
Ir aš jį suprantu. Tu neįsivaizduoji koks švarus forumas, kai tavęs nėra. Tai tik galiu įsivaizduoti koks energetiškai baisus yra jūsų namas. Ten nei vienas normalus žmogus neišbūtų.

Po to melavai, kad grįžta po penkių visada. Kai labai dažnai tu po penkių čia mirkdavai. Apsimelavusi kiaulė, niekas čia tavimi nebetiki
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 17:26)
Manau, kad mes su tavim nusidegradavom.
Mes čia jau n metų, niekada tokios nebuvom. Atėjai ir nusidegradavom.

nu va matai, kokia as jum itaka padariau angel_sadangel.gif

tik esme ne tame, esme, kad Given viska parase, ka jus ja kaltinat nerasiusia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 vasario 2021 - 17:37