Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 16:20)
yra kita tavo versija pagarisnta, kad kai daug dirba, tai nori pabegti nuo zmonos... hmm.gif

tai taip. Ten pas ją visi bėga. visi, giminės, vyrai... ir...
protas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 17:12)
Nu vel isvartai :lol; Vaiko sveikata turi rupintis mama, ne vyro.
Aisku man rupi, tik tu sakai nusiusk pas gydytoja, atrodo butu mazas vaikas, na nenusisiuncia, tai ka daryti?  bigsmile.gif
Tavo vyras be tavo nusiuntimo nenueina pats pas gydytojus, tu koks siuntimo centras ar kas? bigsmile.gif

Montekrista , mylimuke, is_Sviesos  jus i tokius vyru rupinimusis, kai rekia siusti vyrus pas gydytojus? jus irgi taip elgetes?

Gluse, pasakai vyrui kad trukdo miegot, darulyk kazka, eik issitirk, gali buti ir sveikatos problemu. Nu ir eina zmogus jei aisku jam ne pofig sutuoktinis ir nori kad nebegtu is lovos nakti i kambari kita.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 17:18)
Varžovų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Su kokiais tu nematomais priešais kovoji? Gal jau nebegerk tų vaistų laugh.gif

O jei rimtai, tai LUTUKĖ prieš kelis mėn PIRMA atėjo ir prišiko pas mus temoj. Ir ne kartą.

rimtai? tik cambalos postus atempiau, kurie visai buvo ne i tema, rimtoj temoj. Gal parasiau viena zinute biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 17:12)
Nu vel isvartai :lol; Vaiko sveikata turi rupintis mama, ne vyro.
Aisku man rupi, tik tu sakai nusiusk pas gydytoja, atrodo butu mazas vaikas, na nenusisiuncia, tai ka daryti?  bigsmile.gif
Tavo vyras be tavo nusiuntimo nenueina pats pas gydytojus, tu koks siuntimo centras ar kas? bigsmile.gif

Montekrista , mylimuke, is_Sviesos  jus i tokius vyru rupinimusis, kai rekia siusti vyrus pas gydytojus? jus irgi taip elgetes?

neskaičiau visko, ta prasme, kažkas vyrui negerai, o jis neina pas gydytojus? Aišku, kad primygtinai reikalaučiau, prašyčiau nueiti biggrin.gif Esu suinteresuota, kad jis gyventų kuo ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 16:22)
Nu. Ir kas cia tik rase, kad i mano pistus neatrasineja🤣.

Kokia kita versija? Mano vyras dirba del seimos geroves. As tikrai nezinau mei vieno zmogaus, kuris nedirbdamas kazka turetu.
Tavo gi vyrui reikia tik iad tu jam smegenu nelestum. Nu ir isidarbino furistu, kad gluse jam smegenu nelestum. Pati gi taip rasei. Mylimuke buvo vakar ikelus.

Aš vakar buvau įkėlus kaip taviškiui nepatinka durnynas namuose ir jis taip žmogus susitvarkė, kad jį matytų retai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 17:19)
Gluse, pasakai vyrui kad trukdo miegot, darulyk kazka, eik issitirk, gali buti ir sveikatos problemu. Nu ir eina zmogus jei aisku jam ne pofig sutuoktinis ir nori kad nebegtu is lovos nakti i kambari kita.

sakiau, ne karta, neina, na matyt as jam pofig ir kas toliau?

p.s. Moontes demesiui paryskinimas.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 16:40)
Kodel vyro nesiunti pas gydytojus ir jis nesitvarko savo knarkimo problemu? Noretu miegot su tavim - rodytusi gydytojams ir ieskotu iseiciu. Cia aisku kaip 2×2.
Ir dar. Tau visiskai pofig vyro sveikata. Tau jis net nereikalingas kaio vyras. Reikalingas tik del to" kad taip reikia". Tau pofig jo sveikata, nors knarkimas gali buti rimtos bedos pradzia.

tai tavasis gal jau ir neberūko? jau vos ne koks koks veganas patapo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 17:16)
155 k nerasiau sitaip biggrin.gif cambala kam tu kuri?

kalba ejo apie NUOVARGI,pagalba buityje, nes pavargdavau su mazais vaikais per diena  ir dar su visais darbais namuose. seniai jau vaikai dideli ir jie jau daugiau padeda , o ir nesuvercia tiek, kiek maziukai. 
Jau seniai tos visos bedos isprestos i rjau naujas sprendziam :lo: , o tu vis dar ten pakibusi vis is naujo perkuri istorijas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
nu matai, kaip zinai, tai ko manes klausi kazka? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tema yra Sani. Atitempsiu kur rasei, jog vyras valgyt padaro, issiurbia. Bet neisplauna grindu. Ispalautu - duotum sekso. 6 metai atgal tema ar 7.
Ir vis pas tave maziukai buvo, ir bac jau suauge.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 11, 17:18)
unsure.gif O kodėl neplauna? Na pas mus atvirkščiai-aš niekada niekada neplaunu grindų  rolleyes.gif Ir langų niekada neplaunu....

nenori biggrin.gif jis kitus verciau darbus dirba. na pvz kodel tu neplauni?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 16:49)
Montekrista, ka tu manai apie toki poziuri i vyrus, tu siunti savo vyra kur nors?

Mano ex ĖJO PATS pas gydytojus dėl knarkimo. Nereikėjo ir siųsti.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 17:22)
Tema yra Sani. Atitempsiu kur rasei, jog vyras valgyt padaro, issiurbia. Bet neisplauna grindu. Ispalautu - duotum sekso. 6 metai atgal tema ar 7.
Ir vis pas tave maziukai buvo, ir bac jau suauge.

atitemk, kazin ka atitemsi, kai tokio idotizmo nei nesugalvociau, as kas tau prostitute parsiduodanti uz grinu isplovima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 17:03)
O tu tikrai nevarai ? tikrai mylimuke? as cia gal su savim snekejau tose zinutese, nebuvo jos atsakymai i lygiai tokio pat lygio zinutes?

Ji partase ir ne karta, tu netycia "nematai". Ji ir raso as blogai rasau, bet lygiai taip pat ir tu blogai rasai, nepatogi tiesa tau vel?

Ji nerase apie jokius alfonsus, vel netycia "nesurpanti", ka rase?

Rašė.

Aš blogai rašau, bet aš ir nesu veidmainė kaip tu ar ir given (pasirodo).
Atsakyti