Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 15:04)
Vel gi, ta mano tariamoji didybe, tai tik tavo vaizduotes vaisius. Niekada to nesiekiau, net minties ta tema nebuvo. Man tai atrodo tai dirbtina, nenaturalu. ARba tu esi, arba ne.

Siaip, rimtai manai, kad mane, ta tariama mano didybe, itakoja ka tavo draugikes raso?
VA jei aprasytu, kad as esu arogantiska, na ka dalis tiesos tame gal ir yra. Kad as moralizuojanti, irgi tiesa... O kai raso vejus, tik tam kad igeltu... Yra juokinga. Nejuo9kinga kai tasomi tevai, vaikai, vyras, seima.

AS neamnau kad cambala kokia nors isskirtine, megiama ir t.t. Su ja bendraujama taip, kaip ji bednrauja su kitais. Nei daugiau nei maziau, jokiu ten isskirtiniu salygu forume net negali sukurti. Poziuri i save zmogus pelno savo gebejimu bendrauti.

va pritariu, tikria nejuokinga, kai tu ir tavo drauges taip darot man biggrin.gif biggrin.gif

kazin jei tiek ji pradetu kurti apie tavo seima, keik prikure paie mano, ka tada skaytum? ar as cia vel pati kalta, kad ji meluoja, smeizia?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 16:09)
Bet lutuke pirma atsivilko
Ar neiseina pripazint, mizne? biggrin.gif

Papildyta:

Kur tu ne atsakineji? Visose temose atsakineji i mano pistus, nors konkreciai rasau " atsok", nelisk o akis, p* sk nx. Save gerbiantis zmogus gi nelistu komentuot daugiau.

bėgi ir atneši įrodymus. Nes niekas tavimi netiki
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 15:09)
Kad nebeknarkia, Miego tyrima pasidare, problema pasalinta. Taip, kai zmogus stengiasi del seimos - jis dirba. Ir dirba daug, net is darbo grizes dirba.
Bet tau sito nesuprast, tavo meme pas tave i Naujininku baraka atejes prie jojis priristas sedi, nes bijai kad kaip abas pasielgs - iseis is taves isterikes net pas vyresne moteri su vaikais.

yra kita tavo versija pagarisnta, kad kai daug dirba, tai nori pabegti nuo zmonos... hmm.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 15:45)
Nemeluok, mizne. Tada jusu temoj niekas nekomentavo. Ten kazkas perskaite jusu temoj kaip ji spangsta apie jazkokius pasiulymus i fb ir pasijuoke musu temoj.
O lutuke bande listi tada, kai nebesitvarde kai mes rasem kitose( bendrise ) temose apie ja. Tada ji ir bande ilist. Bet niekas tada demesio i jus , kvaisikes, nekreipe, nekreipia ir dabar.
Noresim ir dabar ateisim paerzint, o jus kratykites. Viena va jau soko ardytis savo nelaimei.

taip, tu tersiai rimtas temas savo nesamonem ir as tave perspejau, kad "jusu" temoje atsakinesiu, nenustojai taip ir dariau. Tada nustojai.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 15:58)
Tu gi protislai atsilikusi. Tau taip ir nedasuto k9del dvi dienas buvo skaiciuojami given vyrai. Apgailetina esi.

tu nekalta ar ne?kiti priverte biggrin.gif

Moonte, kas pirmas pradeda?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 16:16)
yra kita tavo versija pagarisnta, kad kai daug dirba, tai nori pabegti nuo zmonos... hmm.gif

Nu. Ir kas cia tik rase, kad i mano pistus neatrasineja🤣.

Kokia kita versija? Mano vyras dirba del seimos geroves. As tikrai nezinau mei vieno zmogaus, kuris nedirbdamas kazka turetu.
Tavo gi vyrui reikia tik iad tu jam smegenu nelestum. Nu ir isidarbino furistu, kad gluse jam smegenu nelestum. Pati gi taip rasei. Mylimuke buvo vakar ikelus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 16:09)
Bet lutuke pirma atsivilko
Ar neiseina pripazint, mizne? biggrin.gif

Papildyta:

Kur tu ne atsakineji? Visose temose atsakineji i mano pistus, nors konkreciai rasau " atsok", nelisk o akis, p* sk nx. Save gerbiantis zmogus gi nelistu komentuot daugiau.

as tau irgi laabai dau kartu tuos keiksmazodzius rasiau, ka paskui pasigavusios dabar tampo mylimuke su bobute, bnet tu rigi neatsoji nuo manes, tai negerbi saves?
ir as tikrai labai retai tau atsakau, nes aplamai retai tavo zinutes skaitau, siandien va viena is retu dienu, nes nu jau nebeidomu tavo svaiguliai, manau visi ir taip zino, kad tu pastoviai skiedi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 16:20)

taip, tu tersiai rimtas temas savo nesamonem ir as tave perspejau, kad "jusu" temoje atsakinesiu, nenustojai taip ir dariau. Tada nustojai.
Papildyta:

tu nekalta ar ne?kiti priverte  biggrin.gif

Moonte, kas pirmas pradeda?

Nenusikalbek, prietranka. Visa gyvenima esi pajuokos objektas. Juo ir busi.
Ne mano nesamones, o viskas ka rasei Sani nicu.

Ko Moomti dabar? Pasikartosiu - nesitikek pagarbos i savo adresa. Arba pradek normaliai bendraut. Bet kazi kiek dienu istemsi neisbukinusi ir neispaleistuvinusi kazko.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 16:24)
as tau irgi laabai dau kartu tuos keiksmazodzius rasiau, ka paskui pasigavusios dabar tampo mylimuke su bobute, bnet tu rigi neatsoji nuo manes, tai negerbi saves?
ir as tikrai labai retai tau atsakau, nes aplamai retai tavo zinutes skaitau, siandien va viena is retu dienu, nes nu jau nebeidomu tavo svaiguliai, manau visi ir taip zino, kad tu pastoviai skiedi.

Nx eik.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 16:22)
Nu. Ir kas cia tik rase, kad i mano pistus neatrasineja🤣.

Kokia kita versija? Mano vyras dirba del seimos geroves. As tikrai nezinau mei vieno zmogaus, kuris nedirbdamas kazka turetu.
Tavo gi vyrui reikia tik iad tu jam smegenu nelestum. Nu ir isidarbino furistu, kad gluse jam smegenu nelestum. Pati gi taip rasei. Mylimuke buvo vakar ikelus.

rasiau RETAI atsakineju.

jojo tavo tai del seimos geroves, mano tai tik del to, kad nebutu namie biggrin.gif Kai tu su vyru nemiegojai, kad jis knarkia, tai viskas saunu buvo, kai as taip darau, tai jau vel nebera seimos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 16:26)
Nenusikalbek, prietranka. Visa gyvenima esi pajuokos objektas. Juo ir busi.
Ne mano nesamones, o viskas ka rasei Sani nicu.
Ko Moomti dabar? Pasikartosiu - nesitikek pagarbos i savo adresa. Arba pradek normaliai bendraut. Bet kazi kiek dienu istemsi neisbukinusi ir neispaleistuvinusi kazko.
Papildyta:

Nx eik.

o tu istemtum nors diena? bigsmile.gif biggrin.gif

Na Moonte, ka tu i tai? Kaip tau cambalios bendravimas, ka as tokio pasakiau,kad sukeliau sitokia reakcija tavo mielosios cambalos? Tai kas pradeda tuos keiksmus?Palauskiu dar ir kitu , tu geruju , kulturinguju nariu ir vel taves paklausiu, o per ta laika pamastyk.
Atsakyti
Ne, nu glusiu gluse. Raso kad man neatrasineja, nors atsakineja i kiekviena posta🤣🤣🤣.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 16:29)
rasiau RETAI  atsakineju.

jojo tavo tai del seimos geroves, mano tai tik del to, kad nebutu namie  biggrin.gif Kai tu su vyru nemiegojai, kad jis knarkia, tai viskas saunu buvo, kai as taip darau, tai jau vel nebera seimos  biggrin.gif

Pati rasei - tavo vyrui nedaug reikia - kad nelestum smegenu.Nu nu, ir kokia gi ten seimos gerove pas jus, jei slaistotes is nuomojamo busto i socialini? Net zoliapjove svajose, jau nekalbant kad issimoketinao pirkiniu cekius deliojai🤣
Bet jums ir nereikia kartu miegoti. Vyro pas gydytojus nesiunti, o ir jis kartu miegot nenori su tavim - nesprendzia savo problemos. O kam jam spresti, jei uzsispaudusi neduodi kol anas grindu neisplaus🤣. Zmogus uzsidares kambaryje smauko sau turbut ramiausiai ir vargo nemato🤣.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 11 vasario 2021 - 16:38
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 16:35)
Ne, nu glusiu gluse. Raso kad man neatrasineja, nors atsakineja i kiekviena posta🤣🤣🤣.
Papildyta:

Bet jums ir nereikia jartu miegoti. Vyro pas gydytojus nesiunti, o ir jis kartu miegot nenori su tavim - nesprendzia savo problemos. O kam jam spresti, jei uzsispaudusi neduodi kol anas grindu neisplaus🤣. Zmogus uzsidares kambaryje smauko sau turbut ramiausiai ir vargo nemato🤣.

kas tiki cambalos kliedesiais?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 16:38)
kas tiki cambalos kliedesiais?

Kodel vyro nesiunti pas gydytojus ir jis nesitvarko savo knarkimo problemu? Noretu miegot su tavim - rodytusi gydytojams ir ieskotu iseiciu. Cia aisku kaip 2×2.
Ir dar. Tau visiskai pofig vyro sveikata. Tau jis net nereikalingas kaio vyras. Reikalingas tik del to" kad taip reikia". Tau pofig jo sveikata, nors knarkimas gali buti rimtos bedos pradzia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 11 vasario 2021 - 16:43
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 16:40)
Kodel vyro nesiunti pas gydytojus ir jis nesitvarko savo knarkimo problemu? Noretu miegot su tavim - rodytusi gydytojams ir ieskotu iseiciu. Cia aisku kaip 2×2.
Ir dar. Tau visiskai pofig vyro sveikata. Tau jis net nereikalingas kaio vyras. Reikalingas tik del to" kad taip reikia". Tau pofig jo sveikata, nors knarkimas gali buti rimtos bedos pradzia.

Todel kad jis ne laiskas, kad ji kur siusciau, jis suauges zmogus, kaip nori taip rupinasi savo sveikata. As ne jo mama ir jis man ne vaikas. Pasidalink patirtim, kaip siusti reikia vyra? bigsmile.gif

Kodel manai, kad reikia butinai miegoti su kazkuom? kodel blogai miegoti vienam? man tai gerai, o ko tautai kliuna kituose seimose, tavo koks reikalas?

Montekrista, ka tu manai apie toki poziuri i vyrus, tu siunti savo vyra kur nors?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 16:49)
Todel kad jis ne laiskas, kad ji kur siusciau, jis suauges zmogus, kaip nori taip rupinasi savo sveikata. As ne jo mama ir jis man ne vaikas. Pasidalink patirtim,  kaip siusti reikia vyra?  bigsmile.gif

Kodel manai, kad reikia butinai miegoti su kazkuom? kodel blogai miegoti vienam? man tai gerai, o ko tautai kliuna kituose seimose, tavo koks reikalas?

Montekrista, ka tu manai apie toki poziuri i vyrus, tu siunti savo vyra kur nors?

Ne, nu teip, kam cia vyro sveikata rupintis. Vyras gi n8ekas, anot taves tik reikalingas kad grindis isplautu.

Eini ir sakai oad nueik pas gydulytoja, nes knarki, neleidi miegot, be to gali buti jazkokios ligos signalas .

Bet tavo vyrui jau pifig, jis neeis greiciausiai, nes jam nereikia nei lovos kartu, pasizaidzia uzsidates kitame kambaryje🤣.
Atsakyti