Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 15:24)

nes tokios bailės po vieną bijo smile.gif

Todel ir laikotes trijule, dvi burbai tapkes nesiojat. " Nematai"( nes gi bijai pyptept kazka Idomuciai, vis tik trijule) kai veganus issigimeliais vadina, ant sunu augintoju varo. Net susitaikei su burbos teiginiu kad menkysta esi( cia gal pries metus) biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 15:30)
Kaip tai nesuprast? Dar dura Mėmėkrista iš to tyčiojosi, kad maniškis daug siekia, daug dirba.
Tai vaistų dar neišgėrei, vis dar Naujininkai baltais arkliais jodinėja? biggrin.gif Smagu už tave 4u.gif

Nezinau ka ji rase, bet aisku visiems, kad meme pas tave atejo i tavo baraka ir be tavo kontroles telefono, pasto nebuna ne dienos.
Uzdirbtu meme pinigus - senai butum is barako issikelus ir batai tau neatrodytu brangu kas virs 30 eur kainuoja. Ir su autobusu i Sventaja nereiktu vazinet.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 16:30)

Tavęs tai nejaudina tada, kai tau tas labai nepatogu biggrin.gif Nes relaiai turėtum dabar į šuns dienas išdėti mylimukę, bobutę, cambalą ir pan. Bet tu bijai, kad šitos parazitkos sutryps tave pačią.
Nemoki tu rinktis draugų

Jei rimtai, mane nejaudina nei tai kad jus temoje vaidenasi, nei tai kad cambala pas jus. Man jusu rietenos neidomios.
TAip, taip man patogiau, nes as puikiai zinau, kuo tai viskas baigiasi. O kam man to reikia? Tau gi karingoji ir priezasties kaip ir nereikia pulti, o dabar...

O svarbiausia, juk nera prasmes, kiek kartu buvo pateikti faktai, kas pakito... Taisingai, nieko. Viskas baigesi "sam durak".

Taigi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 15:35)
Lutukė jums atsakinėjo jūsų temoje, kai jūs įbėgot į mūsų temą ir ją pakomentavot dėl facebook. Tiesiog jūsų citatas atnešė jums atgal.
Ir tai tik parodo, kad be rietenų negali jūsų pusė. Ypač, kai mes vis tiek susitikdavom kitose temose ir kitose jūs toliau kibot. Bet jums to buvo mažai, jūs negerbėte Nakvišos ir kt., kurios pasiūlė atsidalinti temomis. Jūs esate atmatos ir jei Moonte su jumis, matomai ją atmatos traukia smile.gif

Nemeluok, mizne. Tada jusu temoj niekas nekomentavo. Ten kazkas perskaite jusu temoj kaip ji spangsta apie jazkokius pasiulymus i fb ir pasijuoke musu temoj.
O lutuke bande listi tada, kai nebesitvarde kai mes rasem kitose( bendrise ) temose apie ja. Tada ji ir bande ilist. Bet niekas tada demesio i jus , kvaisikes, nekreipe, nekreipia ir dabar.
Noresim ir dabar ateisim paerzint, o jus kratykites. Viena va jau soko ardytis savo nelaimei.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 14:30)
O kokia prasme blusinetis?
Ar tai ka pakeicia?
AR nors viena karta MOnteverte yra pripazinusi savo klaidas?

Kita vertus, kam reikalingas eilinis sarsalas. Juk visi zinome, kad tie aiskinimaisi tuo ir baigsis.
Jei ka, as nieko nebijau, tiesiog nematau prasmes.

blusinetis? manau kaip tik apie esme sneketi, tu sneki tik ape karinguma, chamizma, bet tu nematai a rneori matyti esmes, kodel ji uzkliuvo Montevertei, todel kad pradejo apie ja meluoti ir kurti. Cia ne klaida, nes ji tai tebedaro ir toliau.

tai kam pradedi?jei jau imiesi lyginti cambala su monetverte tai lygink saziningai, ne vien keiksmu skaiciumi , o ir turiniu, kaip pati ka tik sakei, tau svaru, tai ar tikrai svarbu turinys ?

Juk monteverte sake, jei cambala nustos meluoti apie ja varyti ensamones ir ji nustos.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 14:38)
Mano reikalas tiketi tuo kas man atrodo itiketina.
As niekur neteigiau jog esu be nuodemiu kaip kad tu ar lutuke, chrienavos moralizuotojos.

Oo, buvo filnas " Keturi tankistai ir suo".
Gal sukurtk filna "Given ir keturi jos vyrai"? Galetum save pavaizduoti sventosios vaidmenyje kaip gelbejai vyrus nuo zmonu, kurios neduodavo, kaip pirkai butus vyrams, kaio pinigais selpiai.

as irgi taip nei karto nesakiau biggrin.gif

ko man priekaistauji del kitu vyru skaiciavimo, jei pati skaiciuoji?

kodel tu viska daugiskai ta paverti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 15:39)
Todel ir laikotes trijule, dvi burbai tapkes nesiojat. " Nematai"( nes gi bijai pyptept kazka Idomuciai, vis tik trijule) kai veganus issigimeliais vadina, ant sunu augintoju varo. Net susitaikei su burbos teiginiu kad menkysta esi( cia gal pries metus) biggrin.gif .
Papildyta:

Nezinau ka ji rase, bet aisku visiems, kad meme pas tave atejo i tavo baraka ir be tavo kontroles telefono, pasto nebuna ne dienos.
Uzdirbtu meme pinigus - senai butum is barako issikelus ir batai tau neatrodytu brangu kas virs 30 eur kainuoja. Ir su autobusu i Sventaja nereiktu vazinet.

Nu ką aš sakiau? nu visiška debilė, vaistų nėr biggrin.gif suplakė 30 metų įvykius į vieną biggrin.gif
tik pas cambą viskas keičiasi, pas kitus niekas. Tik pas cambą niekas nebeserga, vyrai išgydyti, gyvūnai išgydyti. paplokim debilėlei cambai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 15:40)
Jei rimtai, mane nejaudina nei tai kad jus temoje vaidenasi, nei tai kad cambala pas jus. Man jusu rietenos neidomios.
TAip, taip man patogiau, nes as puikiai zinau, kuo tai viskas baigiasi. O kam man to reikia? Tau gi karingoji ir priezasties kaip ir nereikia pulti, o dabar...

O svarbiausia, juk nera prasmes, kiek kartu buvo pateikti faktai, kas pakito... Taisingai, nieko. Viskas baigesi "sam durak".

Taigi.

kokie kieno faktai? čia tų faktų pas visus jau tūkstantis ir viena naktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 15:53)

ko man priekaistauji del kitu vyru skaiciavimo, jei pati skaiciuoji?

Tu gi protislai atsilikusi. Tau taip ir nedasuto k9del dvi dienas buvo skaiciuojami given vyrai. Apgailetina esi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 14:40)
As tikiu, kad pati nereaguoji rimtai. Bet va isivaizduok, ateina zmogus is salies ir mentoriniu, visazinio tonoku, tau bukai teletabei, pradeda vartyti, kaip tu reaguoji, kodel tu reaguoji, ir aplamai kodel tu viska viesini...
I visa tai rimtai tikrai negali ziureti, bet juk jis isitikines, kad tu rimtai vertini. dar juokingiau darosi. Kai jo rasliava pradeda cituoti kiti, neva susirupine tavimi, bet tai daugiau yra jiems pretekstas, tau igelti, visai linksma pasidaro, kai stebi is sono baltais siulais susiutas zmoniu stangas, sukelti tavyje negiamas emocijas, karingai atsizaisti uz tariamas skriaudas.

Kodel as nerimstu. Man nepatinka neteisybe, atsakomybes uz savo zodzius vengimas is serijos, na gi cia tik forumas... Tai ka, forumui etikos, morales normos negalioja?

Ar atkreipei demesi, va as kardinaliai nepritariu cambalai, bet mes, budamos labai skirtingos, kazkaip sugebam issilaikyti civilizuotos diskusijos remuose.
Klausimas kitame, kodel cambala gali su kitom buti neva adekvati, o su tavo draugikemis ne?
Kodel tavo draugikes, net su adekvaciais, i konflikta nelinkusiais nikais riejasi?

grynai aparasei mano situacija, kaip jus su manim elgetes biggrin.gif

Tai kodel neprisimi atsakomybes uz savo zodzius?

kiti vel kalti tik ne camala? su visais ji "sutaria", kas jai nepapriestarauja. Ziurek kaip avare pastininke, kai si kazka pasake, kas cambalai nepatiko biggrin.gif

ka siu ozodziu norejai padaryti?
su adekvaciais tos draugikes nesirieja. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 14:41)
Tau yra Nakvisa parasiusi, kad tik tu ir tik tu viena tampai savo mirusio vaiko atminima.
Kai suzinojau kokia nelaime pas tave - tada tik ir parasiau kad aisku tada kodel tu tokia keista. Viskas. O tampai savo mirusi vaika tik tu pati.

bet parasei.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 15:45)
Nemeluok, mizne.
Noresim ir dabar ateisim paerzint, o jus kratykites. Viena va jau soko ardytis savo nelaimei.

tai kur čia meluoja, ką myžbala?
akivaizdu, tu pati pasakei, kad jokių ribų nejauti. Ribų nejaučia tik psichiniai 4u.gif O jei kitos durnos, tai tegu jus gydo, glosto. Kaip tada gali tikėtis kažkokios pagarbos į savo pusę? Tampa tokios pat debiliukės
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 15:57)
Nu ką aš sakiau? nu visiška debilė, vaistų nėr biggrin.gif suplakė 30 metų įvykius į vieną biggrin.gif

Tai rasei 9 metuku cia budama? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 15:59)
tai kur čia meluoja, ką myžbala?
akivaizdu, tu pati pasakei, kad jokių ribų nejauti. Ribų nejaučia tik psichiniai 4u.gif O jei kitos durnos, tai tegu jus gydo, glosto. Kaip tada gali tikėtis kažkokios pagarbos į savo pusę? Tampa tokios pat debiliukės

Mizne, lutuke purma atsivilko i musu tema.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 15:45)
Nemeluok, mizne. Tada jusu temoj niekas nekomentavo. Ten kazkas perskaite jusu temoj kaip ji spangsta apie jazkokius pasiulymus i fb ir pasijuoke musu temoj.
O lutuke bande listi tada, kai nebesitvarde kai mes rasem kitose( bendrise ) temose apie ja. Tada ji ir bande ilist. Bet niekas tada demesio i jus , kvaisikes, nekreipe, nekreipia ir dabar.

Atsakyti
Nu labai "gudru". Atsidalino temomis tam, kad nesiriet, leisti vieniems nuo kitų atsikvėpt ir kad vis tiek rašytų apie ją. Nu myžbalgenialumas tiesiog biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 14:56)
Siuo atveju, nei tu nei as, forumui is esmes nekeliam problemu.

Problematiska yra tavo draugikiu ir kitu asmenu bendravimas.

Klausiu. Kodel cambala su visais savo trukumais, karingumu ir t.t. sugeba bendrauti su kitais forumo nariais.
O tavo drauges, ne...

Papildyta:
TAip mes labai skiriames. Nes as niekada nepuolu su skubotomis isvadomis.

Jei as isiklausau i kritika, tai nebutinai as keiciu savo elgesi. A ji keiciu, jei si kritika KONSTRUKTYVI. Mano elgesys netampa teisingu vien todel kad jis mano, ir kad jis apremtas mano vertybemis. Nes as puikiai zinau savo ribas ir gerbiu kitu zmoniu ribas. Mano vertybes nebutinai privalomos ktiems. Kalbedama apie savo asmenines, as ju nepainioju su bendrazmogiskomis, kurios butinos sociumui.

Keli, jau kelis kartu ss smeizaiai mane ir mano seima, tuo tik skatindama ir toliau tuos cambalos smeistus. Be tavo paramos ji cia tiek nesisklaidytu su tais melais.

Na ir kodel?nes as bloga? bigsmile.gif jei pastebejai as praktiskai is vis su ja nebendrauju, labai retai ka atsakau, bet ji vis tiek neustoja dergits po visas temas.
Kodel tu nesugebi su manim normaliai bendrauti?ka vis tie pasiepiantys zodziai? irgi as atsakinga? biggrin.gif kodel Supranti, kad bendrvaimo budas tik pacio zmogaus atsakomybe, ne kito?

Mes kalbejom apie kitu zmoniu itaka, kam dabar sneki visai ka kita? Tu sakai man Given ar dar kas turetu padaryti itaka, as sakau, kad man nedaro kiti zmones tokios itakos, tu sakai, kad tau daro. Tai gal suprask pagaliau, kad kiti skirtingi ir nera ko kisti Given i musu tarpa. As prisiimu atsakomybe uz savo zodzius, veiksmus, o ne kitiem permetu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 16:05)
Nu labai "gudru". Atsidalino temomis tam, kad nesiriet, leisti vieniems nuo kitų atsikvėpt ir kad vis tiek rašytų apie ją. Nu myžbalgenialumas tiesiog biggrin.gif

Bet lutuke pirma atsivilko
Ar neiseina pripazint, mizne? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 16:05)

jei pastebejai as praktiskai is vis su ja nebendrauju, labai retai ka atsakau,  bet ji vis tiek neustoja dergits po visas temas.

Kur tu ne atsakineji? Visose temose atsakineji i mano pistus, nors konkreciai rasau " atsok", nelisk o akis, p* sk nx. Save gerbiantis zmogus gi nelistu komentuot daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 11 vasario 2021 - 16:06