Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mementoo @ 2020 03 09, 19:51)
https://www.15min.lt...es-1040-1285370

Labai įdomus straipsnis. Ir apie virusus žmonių kalba paaiškinta ir šiaip malonu perskaityti jaunos , protingos doktorantės mintis. Labai rekomenduoju.

"Kažkur esu girdėjusi, jog tokios sąmokslo teorijos panašiai ir gimsta, kai turima tik dalinė informacija, tačiau mes labai norime visiško supratimo – tad, užuot skyrę daugybę laiko išties suprasti klausimui, mes užpildome tas žinių spragas savo fantazijomis ir tikriausiai natūraliu noru kažko įdomaus, neįprasto ir skandalingo."

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1285370?copied

Manau, yr kam tinka ir SM smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 09 kovo 2020 - 22:52
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 09, 22:20)
Tu tokią kaip ubuntė laikai sava? Lietuve? Ji svetimesnė nei ukrainiečiai,baltarusai,rusai kartu sudėjus. Jau geriau nereikia. Taip, tikrus lietuvius, kurie myli savo gimtinę ir nori jai gero, reikia stengtis parsiviliot, bet ne visus, putino pakalikų tikrai čia nereikia.

kad jūs ir viliojate dabar Putino pakalikus. Jums tik atrodo, kad jie Europos nori, dirbti čia ir paklusti vietiniams europietiškiems įstatymams, aha, kurgi ne, nejuokinkit kalakutų. Gi juodadarbius kviečiatės, o ne kokį tai elitą.
Tokie kaip Lutukė daug šneka, gal ir nuoskaudų palieja, bet realiai nedaro nieko blogo. O vat karštieji slavai mokės ir streikuot, ir langus padaužyt, ir tave patusyt, jei reikės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 10, 00:00)
kad jūs ir viliojate dabar Putino pakalikus. Jums tik atrodo, kad jie Europos nori, dirbti čia ir paklusti vietiniams europietiškiems įstatymams, aha, kurgi ne, nejuokinkit kalakutų. Gi juodadarbius kviečiatės, o ne kokį tai elitą.
Tokie kaip Lutukė daug šneka, gal ir nuoskaudų palieja, bet realiai nedaro nieko blogo. O vat karštieji slavai mokės ir streikuot, ir langus padaužyt, ir tave patusyt, jei reikės mirksiukas.gif

Savo saly langu nedauzo, nestreikuoja, bet pabega. Kodel cia turetu tai daryti?
Argi lietuviai airijose, anglijose taip elgiasi? Tik dziaugiasi, kad ten prieme, neliko praspirti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 10 kovo 2020 - 04:50
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 09, 22:25)

O kas moka ne tik rusu, tai jau nebus Putino pakaliku...

GRU vienodai rusų nemokėjimas.
Atsakyti
Gimęs ir augęs Čikagoje, Dovas Lietuvninkas šiuo metu gyvena Vilniuje. Čia jį atvedė muzika ir noras pažinti savo lietuviškas šaknis. O jos tvirtos nuo vaikystės – pradedant senelių pasakojimais, pavardės skambumu, baigiant giminystės sąsajomis su Vincu Kudirka

https://www.lrt.lt/l...venima-vilniuje
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2020 03 10, 08:10)
GRU vienodai rusų nemokėjimas.

nelabai ikerti temos matau.
Buvo apie Putinos pakalikus o jau pradejai apie apmokamus zvalgybos agentus. Agentai meldziasi pinigams o ne Putinui
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 10, 04:49)
Savo saly langu nedauzo, nestreikuoja, bet pabega. Kodel cia turetu tai daryti?
Argi lietuviai airijose, anglijose taip elgiasi? Tik dziaugiasi, kad ten prieme, neliko praspirti.

nes ten supus kalėjime, niekas nesicackins. O mūsiškiai durniukai su visa Europa cackinasi. Gilyn į Europą net kalėjimai geri, kai kurie pas mus taip negyvena biggrin.gif
Atsakyti

Vakarų pasaulis išgyvena vyriškumo krizę, apie kurią jau garsiai kalba ir psichologai, pavyzdžiui, Esther Parel: „Pastaruoju metu tiek daug girdime apie toksišką vyriškumą, apie vyrus grobuonis. Labai gerai, kad mes, kaip visuomenė, keičiamės ir nebetoleruojame smurto bei manipuliacijų. Ir visgi norisi pasikalbėti apie kuriančią, švelnią, ieškančią ir norinčią pažinti vyriškumo pusę.“

https://www.lrt.lt/n...neateme-gyvybes
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 10, 09:19)
Vakarų pasaulis išgyvena vyriškumo krizę, apie kurią jau garsiai kalba ir psichologai, pavyzdžiui, Esther Parel: „Pastaruoju metu tiek daug girdime apie toksišką vyriškumą, apie vyrus grobuonis. Labai gerai, kad mes, kaip visuomenė, keičiamės ir nebetoleruojame smurto bei manipuliacijų. Ir visgi norisi pasikalbėti apie kuriančią, švelnią, ieškančią ir norinčią pažinti vyriškumo pusę.“

Tikrasis vyriskumas ir yra agresija...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 08, 17:16)
mano akcentai Zmonos privalo pasirupinti vyru sekso poreikiais...

o tu kokiais poreikiais laikai save ipareigotu aprūinti MB, be finansu? jau sakei, esi moteriškai jautrus, kalbus, emociškai linkęs kurti santykius.... tai Mb išvis lieka vietos kažkur, apart virtuves ir lovos?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 08, 20:30)

Nemanai, kad tavo gyvenimas kazkam gali atrodyti labai pilkas ir neidomus?
Ar butinai kazka pardomojo veikti, kad isivardinti, vat as tai gyvennu, o jus tai jau ne?
Kartais paparsciausiai guleti, svajoti, mastyti, stebeti debesis daug idomiau, nei kur nors lekti, bent man... biggrin.gif

sutinku.
ir del pastarojo sutinku bet nemanau, kad Idomucia svajoja, guli, žiūri i debesis, ir SVAJOJA ypac...jam gi viskas blogai, ir jis gyvena daugiau niūriu panaudos principu, apsimoka, neapsimoka, kuo daugiau uždirbti ir pan. lietuvoj net ir gamta prasta...
beje, aš juk irgi cia reiškiu savo nuomonę,Lutuke, todel ir parašau, jei man atrodo taip.
juk tu irgi intensyviai reiški tik SAVO nuomonę, ne ko nors kito.
Papildyta:
p.s ir kodel tu galvoji, kad aš nuolat kažkur lakstau? irgi mitas. smile.gif apie mano kasdienybę juk nežinai. būna visokiu metu, visokiu laikotarpiu. pats savaime, nei lekimas nei nelekimas nera blogas, kaip kad pinigai. vidine nuostata yra esme - keiki gyvenimą, spjaudai i ji, ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 kovo 2020 - 09:42
QUOTE(given444 @ 2020 03 10, 09:47)
o tu kokiais poreikiais laikai save ipareigotu aprūinti MB, be finansu? jau sakei, esi moteriškai jautrus, kalbus, emociškai linkęs kurti santykius.... tai Mb išvis lieka vietos kažkur, apart virtuves ir lovos?

Ji dar tvarko kambarius, kuria jaukuma. Jos pareiga buti laimingai ir dalintis laime.

Be to ji gali ir imti is manes kitus darbus...
Kurti santykius
uzdirbti pinigus.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 09, 07:31)
Neemigrave net negali zinot, kas yra geras gyvenimas.

negaliu pasigirti esanti keliavus daug, bet tikrai "geras" gyvenimas svetur.
londone, pastoviai benamiai, narkomanai. net moterys. tos tai - dar baisiau. prie parduotuviu dreba, raitosi.
indija. korupcijos šalis, baltajam kainos šokteli 7kart.
skandinavija. rodos, žmones šalti, neisterikai, bet kaip atsigrajina su savo vidiniais demonais , kur galima - švedes, norveges geria, rūko kaip kaminai, be kelnaiciu ateina i diskotekas, kariasi ant vyru.
brites, aires - beje, taip pat.
nugi visur visur to gero gyvenimo yra užsieny.
ne vienas geresne morale nedvelkia.
beje, kaip jau rašius esu, nemažai skaitau paaugliu literatūros. tai visos knygos "Kales gyvenimas", "kende", "Darant tai" - britu rašytoju - atspindi paaugliu kasdienybe, morale sexas, drugs, palaidas lyt gyvenimas.
ką ir besakyti. tikra laime.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 09, 06:20)
Aš tai laukiu, kada ta panika baigsis ir žmonės atsitokės, kad jo, tai dar vienas virusas, kuris gali turėti mirtinas komplikacijas, bet kuris nėra kažkuo tai siaubingai ypatingas.

aš irgi laukiu.
izraelis nuo vakar(?) atšauke tarptaut skyrdžius.
tevai turejo skristi i Izraeli, ju kelione i gegužes men nukeliama.
Atsakyti