Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 12:12)
Nesivartyk, mizne. Niekur nerasiau kad gyde nuo senatves. Sunys buvo priziurimi, vedami pas vetus. O mirdavo nuo senatves.
Ka cia jums kelt - debilu ir mizniu seimyna rsat. Nei sunimis rupinotes, nei tevai tavim rupinosi, pas gydytojus del myzimo i kelnes nevede, antibiotikais visa vaikyste sere.

gerk vaistus, gal jau užvežė tau tinkamų?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 14:57)
Na, man , analogiškai irgi keista, kaip jos sugeba.
bet matyt sugeba. ar jos nemato, kaip C bendrauja su manim, Monteverte, L?
ir ant tavo didybės pavaro.
bet vos C po petraukos pasirode: o, labas, Cambala. su didžiausiu balionu sutiko.
bet turbūt C yra mėgiama, nesiginčiju.

Rytoj ir poryt irgi pradingsiu. O nuo pirmad dirbt pradedu. Kai ateisiu - sutiksi mane su balionu?
Ka reiskia pavarau? Mizne as tampysiu kiek noresiu, lutuke uzp* pina su savo trigrasiais visur ir ta gluse nuekada nesulauks kad su ja kas pagarbiai bendraus.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 15:57)
Na, man , analogiškai irgi keista, kaip jos sugeba.
bet matyt sugeba. ar jos nemato, kaip C bendrauja su manim, Monteverte, L?
ir ant tavo didybės pavaro.
bet vos C po petraukos pasirode: o, labas, Cambala. su didžiausiu balionu sutiko.
bet turbūt C yra mėgiama, nesiginčiju.

Vel gi, ta mano tariamoji didybe, tai tik tavo vaizduotes vaisius. Niekada to nesiekiau, net minties ta tema nebuvo. Man tai atrodo tai dirbtina, nenaturalu. ARba tu esi, arba ne.

Siaip, rimtai manai, kad mane, ta tariama mano didybe, itakoja ka tavo draugikes raso?
VA jei aprasytu, kad as esu arogantiska, na ka dalis tiesos tame gal ir yra. Kad as moralizuojanti, irgi tiesa... O kai raso vejus, tik tam kad igeltu... Yra juokinga. Nejuo9kinga kai tasomi tevai, vaikai, vyras, seima.

AS neamnau kad cambala kokia nors isskirtine, megiama ir t.t. Su ja bendraujama taip, kaip ji bednrauja su kitais. Nei daugiau nei maziau, jokiu ten isskirtiniu salygu forume net negali sukurti. Poziuri i save zmogus pelno savo gebejimu bendrauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 11 vasario 2021 - 15:08
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 12:15)
Gnu.
Negi tu nematai kad mizne nesitveria savyje, sparneliai nukirti senai?
Buvo taip, kad as atejau i foruma, nk nezinau, kazkokios diskusijos, rietenos, viena nare ir raso ai, tipo Given, su ja viskas aisku. O kas viskas aisku paskui ir supratau.
Tai kad miznes paistalai cia absurdiski.

kaip tu taikliai apie save prikirptą, kai spardai knarkiantį vyrą ir bėgi nuo jo į kt. kambarį. Ir kai jis beveik nebūna namie biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 12:16)
Vel smelyno razborkes.
As tau daviau tris kartus po du kartus atsikasti, o tu...
O tu, atsikandai keturis kartus, po du kartus...

VA dabar uz tai tau...

Karingoji tu musu  4u.gif

aš ir nesitikėjau, kad tu kažką nuoširdžiai pripažinsi smile.gif ne tas tu žmogus. Given galėtų, bet ne tu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 12:18)
Kaip tai ne sakalas tu? Sakalas ar hiena kur kiauksi tusciai  be prasmes.
Papildyta:

Bet tau neisejo pasikeist, mizne biggrin.gif .

tai gtu forumo adminė, visų IP matai.
Kaušė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 12:19)
Galima. Tu senmerge, tau 39 metai, esi pagiezinga, todel ir vadini kitas senem smile.gif .

alzheimerine, tik priminsiu, kad tai tu visas sendinai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 12:37)
Cia jau tavo problemos, kai tau forma svarbiau uz turini  mirksiukas.gif
kai suprasi tada ir pakalbesim. Gal.

O atvirumu forume daugiau nebus. Va as isiterpiau i jusu pokalbi su mylimuke, noredama ji pakreipti siek tiek kita linkme. Ir ka? TAvo karingoji globotine sureagavo, ad homeni. Mane jau senai jos reakcijos nejaudina, zinau kas anapus ekrano sedi. O kai ateina zmones sus avo skaudancia sirdimi... Kam malonu, kai tave pavadina kur*va, pasileidele, melage ir t.t.

Cia panasiai, kai as parasiau savo motinos istorija moteriai, kuri norejo nusizudyti. O tavo pasija lutuke atitempe i kita tema, kad patvirtinti savo teiginius, apie karjeristes, ir kad mano mama dirbdama neva mane traumavo. Siaip, cia yra pirmasis mano su lutuke susidurimas.

Kaip tu galvoji, ar daug liko kvailiu, kurie nori kad tavo neisrankios draugikes tasytu ju istorijas...

Atsakymonelaukiu, tavo vartymosi tuo labiau.

tavosios numylėtinės žinok netąso biggrin.gif tu dar jųjų kaip šventųjų paveikslų nepasikabinai ant sienos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 15:05)
kaip tu taikliai apie save prikirptą, kai spardai knarkiantį vyrą ir bėgi nuo jo į kt. kambarį. Ir kai jis beveik nebūna namie biggrin.gif
Papildyta:

Kad nebeknarkia, Miego tyrima pasidare, problema pasalinta. Taip, kai zmogus stengiasi del seimos - jis dirba. Ir dirba daug, net is darbo grizes dirba.
Bet tau sito nesuprast, tavo meme pas tave i Naujininku baraka atejes prie jojis priristas sedi, nes bijai kad kaip abas pasielgs - iseis is taves isterikes net pas vyresne moteri su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 16:07)
aš ir nesitikėjau, kad tu kažką nuoširdžiai pripažinsi smile.gif ne tas tu žmogus. Given galėtų, bet ne tu smile.gif

Taip taip...
Gyven tokia buka, jog manai, kad padlaiziaudama, ji suskys...Ir nepagaus esmes. Na neuvertink tu tos given gebejimo mastyti.

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 16:09)
tavosios numylėtinės žinok netąso biggrin.gif tu dar jųjų kaip šventųjų paveikslų nepasikabinai ant sienos? biggrin.gif

Karingoji. suskaiciuok dabar visus duotus saldainius ir kastuvelius smelyno dezeje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 11 vasario 2021 - 15:16
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 15:09)

alzheimerine, tik priminsiu, kad tai tu visas sendinai biggrin.gif
Papildyta:

Netepk savo sudais kitu, mizne.
N kartu nesivaldydama moonte sene esi isvadinusi.
Jaunuole mat atsirado🤣Senmerge brokuota 39 meteliu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 13:19)
Kin buvo melage.
Ir taip, as netikiu kad ji kazka isivaikino. Ji gi kaip ir monteverte venge susitikt su tavim. Nepamastei kodel?
Kada ji parase kad neva isivaikino, sedejo dienu dienasforume, rasinejo savo dusavimus " kazi turint vaika sekso norisi". Taigi turi vaika - ko klausinet tokiu nesamoniu. Rase " va, vaikas galvyte pasukes i viena puse ziuri". Cia moteris, svajijusi apie vaika, parsivezus mazyli namo sexes sm ir rasines briedus?
O kur dar pasakymai kad jos nugara nevaldiska, vaiko netampys, nesutapimai su vezimeliu( tipo i sportini netelpa).
Ir mes cia pries pora menesiu su lutuke susigincyjom del to, kad lutuke siule tada kin papa vaikui kist( siaip, be pieno, kad motiniskas instinktas ugdytusi ir ten vaikas labiau ja pamiltu). Lutuke vaiposi ikelk
Nuejau i joms palikta tema ( nes kin butent tenai svaigo), atradau rasinejimosi laijotarpi pagal data ir oba, nebera nei kin postu apie vaiko galvyte, nei apie sveikinimus nei apie nariu abejones( o abejojau ne as viena).
Ir dar yltas kin falsas - buvo tokia merginos sukurta tema. Brekcjos berods nicas. Ten bernas ja paliko, kita vede. Praejo n laiko, ji vis neranda antros puses, nori isteket. Atejo kin. Ir pradejo rasyt, kad eis i pasimatyma su senu pazistamu, bet  jis jai nepatinka , ne jos tipazas, jai netinka, bet vis tiek eis. Jai buvo pasiulyta ta berna su brekcija supazindint. Tai ka kin atsove? Ogi tai, jog jai bus grleda prie brekcija. Nei ji ta btekcija pazista realiai( is pistu matesi), nei jai turetu rupet kas kaip bus.
Papildyta:
Ooo, issipaipaliojo kazkas. Tuoj visi pistai tarp trydu susimaisys...

gerk vaistus, ligone 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 13:27)
Nemeluok. Gu neva atsiprasei uzpludus kazkokiai nuotaikos bangai ( pati taip rasei) ir po dienos vel visas pradejai bukint, vadint neismanelem, kuriom nedasyla.
Ir kai tau vakar sita priminiau - tai parasei kad teisingai ir parasei, nes jos visos tokios ir yra.
Cia zinok neblogumas, cia yra tavo glusumas ir kazkos sutrikimas. Tu nemoki bendraut. Ir tu visa gyvenima tokia busi nei prie kazko pritampanti nei mokanti bendraut nei draugu ar pazistamu turesi. Esi atgrasi, zmones vengia taves realiame gyvenime.

su tavim jei ir bendrauja kas, tai tik todėl, kad tu realybėje visiems subines laižai ir sėdi kaip pelė po šluota. Tave net nuomininkai per visus glaus padarydavo, o tu drebėdavai, negebėdavai atsiimti pinigų, pakišti normaliai čekių, kad apmokėtų biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 14:56)
Klausiu. Kodel cambala su visais savo trukumais, karingumu ir t.t. sugeba bendrauti su kitais forumo nariais.
O tavo drauges, ne...

nes tokios bailės po vieną bijo smile.gif
tai gal visgi tavo draugės ne? Priminsiu tik: atsidalinom temomis. Kas pirmas įbėgo ir suteršė varžovų temą? Ar mūsų pusė????
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 16:24)

nes tokios bailės po vieną bijo smile.gif
tai gal visgi tavo draugės ne? Priminsiu tik: atsidalinom temomis. Kas pirmas įbėgo ir suteršė varžovų temą? Ar mūsų pusė????

Mane smelyno razborkes, is serijos kas pirmas, sam durak, ar slabo, bijai ir t.t. ...
Sorry, visiskai nejaudina. Gal siuo atveju esi teisi, as per sena "smelyne zaisti, saldainiais, kibireliais ir kastuveliais dalintis".
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 15:09)
Kad nebeknarkia, Miego tyrima pasidare, problema pasalinta. Taip, kai zmogus stengiasi del seimos - jis dirba. Ir dirba daug, net is darbo grizes dirba.
Bet tau sito nesuprast, tavo meme pas tave i Naujininku baraka atejes prie jojis priristas sedi, nes bijai kad kaip abas pasielgs - iseis is taves isterikes net pas vyresne moteri su vaikais.

Kaip tai nesuprast? Dar dura Mėmėkrista iš to tyčiojosi, kad maniškis daug siekia, daug dirba.
Tai vaistų dar neišgėrei, vis dar Naujininkai baltais arkliais jodinėja? biggrin.gif Smagu už tave 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 15:13)
Netepk savo sudais kitu, mizne.
N kartu nesivaldydama moonte sene esi isvadinusi.
Jaunuole mat atsirado🤣Senmerge  brokuota 39 meteliu 4u.gif .

debile analfabete, ne metais ji buvo sendinama, o mąstysena, elgesiu. Yra skirtumas, bet tau to nesuprast. Lįsk būdon, ūūūū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 15:27)
Mane smelyno razborkes, is serijos kas pirmas, sam durak, ar slabo, bijai ir t.t. ...
Sorry, visiskai nejaudina. Gal siuo atveju esi teisi, as per sena "smelyne zaisti, saldainiais, kibireliais ir kastuveliais dalintis".

Tavęs tai nejaudina tada, kai tau tas labai nepatogu biggrin.gif Nes relaiai turėtum dabar į šuns dienas išdėti mylimukę, bobutę, cambalą ir pan. Bet tu bijai, kad šitos parazitkos sutryps tave pačią.
Nemoki tu rinktis draugų
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 15:24)
Kas pirmas įbėgo ir suteršė varžovų temą? Ar mūsų pusė????

Lutuke. Dar tada daug anksciau. Neprisimeni is savo isterijos protrukio?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 15:32)
Lutuke. Dar tada daug anksciau. Neprisimeni is savo isterijos protrukio?

Lutukė jums atsakinėjo jūsų temoje, kai jūs įbėgot į mūsų temą ir ją pakomentavot dėl facebook. Tiesiog jūsų citatas atnešė jums atgal.
Ir tai tik parodo, kad be rietenų negali jūsų pusė. Ypač, kai mes vis tiek susitikdavom kitose temose ir kitose jūs toliau kibot. Bet jums to buvo mažai, jūs negerbėte Nakvišos ir kt., kurios pasiūlė atsidalinti temomis. Jūs esate atmatos ir jei Moonte su jumis, matomai ją atmatos traukia smile.gif
Atsakyti