Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 11:50)
Tik stebiuosi kur tavo savigarba, kai tave isvadina persikrususia su visais diedais, o tu apie kazkokokias siaudu trobas diskutuoji🤣.

nepatikėsi, bet jos posto aš net nemačiau, praskrolinau, matyt.
pakol tu visu dydžiu neįkėlei pa nosim.
man jūsų games, Cambala, neįdomūs. nei tavo, nei Burbos.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 15:28)
arba nučiuožusiu stogu, nes vaikas mirė gimdymo metu.
arba vyrų šelpėja, (skirtumo nemato kur duoti 10-20e, kur pastoviai remti, maitinti, darbų ieškoti.)
bet aš net nereaguoju rimtai.
žmogus kalba tik apie save. kalbėdamas apie kitą.
tai ko tu nerimsti? visos kalba už save.
tik tau nesmagu, kad tavo nenormalumo objektas nepritaria tavo vertinimui.

As tikiu, kad pati nereaguoji rimtai. Bet va isivaizduok, ateina zmogus is salies ir mentoriniu, visazinio tonoku, tau bukai teletabei, pradeda vartyti, kaip tu reaguoji, kodel tu reaguoji, ir aplamai kodel tu viska viesini...

I visa tai rimtai tikrai negali ziureti, bet juk jis isitikines, kad tu rimtai vertini. dar juokingiau darosi. Kai jo rasliava pradeda cituoti kiti, neva susirupine tavimi, bet tai daugiau yra jiems pretekstas, tau igelti, visai linksma pasidaro, kai stebi is sono baltais siulais susiutas zmoniu stangas, sukelti tavyje negiamas emocijas, karingai atsizaisti uz tariamas skriaudas.

Kodel as nerimstu. Man nepatinka neteisybe, atsakomybes uz savo zodzius vengimas is serijos, na gi cia tik forumas... Tai ka, forumui etikos, morales normos negalioja?

Ar atkreipei demesi, va as kardinaliai nepritariu cambalai, bet mes, budamos labai skirtingos, kazkaip sugebam issilaikyti civilizuotos diskusijos remuose.
Klausimas kitame, kodel cambala gali su kitom buti neva adekvati, o su tavo draugikemis ne?
Kodel tavo draugikes, net su adekvaciais, i konflikta nelinkusiais nikais riejasi?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 14:28)
arba nučiuožusiu stogu, nes vaikas mirė gimdymo metu.
arba vyrų šelpėja, (skirtumo nemato kur duoti 10-20e, kur pastoviai remti, maitinti, darbų ieškoti.)
bet aš net nereaguoju rimtai.
žmogus kalba tik apie save. kalbėdamas apie kitą.
tai ko tu nerimsti? visos kalba už save.
tik tau nesmagu, kad tavo nenormalumo objektas nepritaria tavo vertinimui.

Tau yra Nakvisa parasiusi, kad tik tu ir tik tu viena tampai savo mirusio vaiko atminima.
Kai suzinojau kokia nelaime pas tave - tada tik ir parasiau kad aisku tada kodel tu tokia keista. Viskas. O tampai savo mirusi vaika tik tu pati.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 12:38)

Gal sukurtk filna "Given ir keturi jos vyrai"?

iki gruodžio buvo 4.
dabar jau vasaris.
bet dar visi sutelpa ant vienos rankos.
ar tai didelis skaičius įžengus į penktą dešimtį?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 14:38)
nepatikėsi, bet jos posto aš net nemačiau, praskrolinau, matyt.
pakol tu visu dydžiu neįkėlei pa nosim.
man jūsų games, Cambala, neįdomūs. nei tavo, nei Burbos.

Ne as ikeliau, o bobute. As tik pacitavau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 12:40)

Ar atkreipei demesi, va as kardinaliai nepritariu cambalai, bet mes, budamos labai skirtingos, kazkaip sugebam issilaikyti civilizuotos diskusijos remuose.

o mudvi nesugebam?
aš su kitomis nesugebu?
aš su bet kuo sugebu, manau. tik nesinori reaguoti į 90proc postų.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 14:41)
iki gruodžio buvo 4.
dabar jau vasaris.
bet dar visi sutelpa ant vienos rankos.
ar tai didelis skaičius įžengus į penktą dešimtį?

Oo, sveikinimai.
Radai vegana?
Atsakyti
Ne, bet jis nori būti veganas ir pamažu keičia mitybą.
Moonte dar šią sav laikė mane lb nuožmia, sakė, kad aš neduodu šanso kitokiems...
na, viskas keičiasi...
o kas pas tave keičiasi, Cambala?
su manim veganiškai pavalgytum? kavos išgertum? bent sykį be savo šaltienos ....ir agurkėlių.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 14:27)
Man itakos turi labai daug zmoniu. Visi zmones, kurie yra man autoritetas, kuriem simpatizuoju, kuriuos myliu.

Labai gerai pamenu Is Sviesos man padaryta pastaba, del "sliundros". Ji tikrai buvo teisi, o as ne.

Matai , mes skirtingos tada, man neturi tokiso itakos, kad as keisciau savo elgesi, jei manau, kad jis teisingas, jei pati suprasiu, kad klsytu, tada elgsiuosi kitaip.

Na tai kaip up for challenge?Kas pirmiau prades dergtis? Kaip bebutu as darysiu kaip sakiau ir pamatysim, kas pradeda.

Matai, jau anoje temoje rasiau ir cia, man asmeniskai ne vien keiksmzodziai kliuna, jei zmogus meluoja ir grazias zodziais ar siekia pazeminti, man netinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 15:43)
o mudvi nesugebam?
aš su kitomis nesugebu?
aš su bet kuo sugebu, manau. tik nesinori reaguoti į 90proc postų.

Siuo atveju, nei tu nei as, forumui is esmes nekeliam problemu.

Problematiska yra tavo draugikiu ir kitu asmenu bendravimas.

Klausiu. Kodel cambala su visais savo trukumais, karingumu ir t.t. sugeba bendrauti su kitais forumo nariais.
O tavo drauges, ne...

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 15:50)
Matai , mes skirtingos tada, man neturi tokiso itakos, kad as keisciau savo elgesi, jei manau, kad jis teisingas, jei pati suprasiu, kad klsytu, tada elgsiuosi kitaip.

Na tai kaip up for challenge?Kas pirmiau prades dergtis? Kaip bebutu as darysiu kaip sakiau ir pamatysim, kas pradeda.

Matai, jau anoje temoje rasiau ir cia, man asmeniskai ne vien keiksmzodziai kliuna, jei zmogus meluoja ir grazias zodziais ar siekia pazeminti, man netinka  biggrin.gif

TAip mes labai skiriames. Nes as niekada nepuolu su skubotomis isvadomis.

Jei as isiklausau i kritika, tai nebutinai as keiciu savo elgesi. A ji keiciu, jei si kritika KONSTRUKTYVI. Mano elgesys netampa teisingu vien todel kad jis mano, ir kad jis apremtas mano vertybemis. Nes as puikiai zinau savo ribas ir gerbiu kitu zmoniu ribas. Mano vertybes nebutinai privalomos ktiems. Kalbedama apie savo asmenines, as ju nepainioju su bendrazmogiskomis, kurios butinos sociumui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 11 vasario 2021 - 14:58
Na, man , analogiškai irgi keista, kaip jos sugeba.
bet matyt sugeba. ar jos nemato, kaip C bendrauja su manim, Monteverte, L?
ir ant tavo didybės pavaro.
bet vos C po petraukos pasirode: o, labas, Cambala. su didžiausiu balionu sutiko.
bet turbūt C yra mėgiama, nesiginčiju.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 14:50)
Ne, bet jis nori būti veganas ir pamažu keičia mitybą.
Moonte dar šią sav laikė mane lb nuožmia, sakė, kad aš neduodu šanso kitokiems...
na, viskas keičiasi...
o kas pas tave keičiasi, Cambala?
su manim veganiškai pavalgytum? kavos išgertum? bent sykį be savo šaltienos ....ir agurkėlių.

Nu va, pagaliau supratai kad kiti irgi zmones, o ne tik jus issikrtiniai nusvystieji.
Man teko cia, Lt, sveciuotis pas krisnaotus, ragavau ju maisto, Indijos valgiau. Tu mane nori kazkuo nustebinti?
Nevalgau saltienos, nemegstu. Vyrui kartais isverdu.
Mes nerastumem bendros kalbis susitikusios. Ar tu noretum kad gyvai as su tavim bendrauciau kaip cia? Kaikes as nesiruosiu detis kaip tavo lutuke. Tai kad ne, brangioji, ieskokis kazko kito buterbrodu valgymui.
Atsakyti