QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 13:55)
man ir forma svarbu. tau ne?
aš pvz net neskaitau kai Cambala, Monteverte ir Lutuke riejasi per puslapių puslapius. esu rasius: L, nustok rietis.
kuo dabar aš kalta?
Mylimuke, ko rašau jums viešai? nes L rašiau asmeniškai.
o jūs irgi tampotės paskui jos postus. n.x siunčiat. nuolat.nuolat. jei būtumėt aukšto lygio, kaip Moonte apie jus man įrodinėjo, praskrolintumėt, ir tiek.
vat aukšto lygio buvo Kin.
į nieką nesiveldavo, nors Cambala dėl jos įvaikinto vaiko sugebėjo prikibti.
prie ko ji neprikimba.
aš pvz net neskaitau kai Cambala, Monteverte ir Lutuke riejasi per puslapių puslapius. esu rasius: L, nustok rietis.
kuo dabar aš kalta?
Mylimuke, ko rašau jums viešai? nes L rašiau asmeniškai.
o jūs irgi tampotės paskui jos postus. n.x siunčiat. nuolat.nuolat. jei būtumėt aukšto lygio, kaip Moonte apie jus man įrodinėjo, praskrolintumėt, ir tiek.
vat aukšto lygio buvo Kin.
į nieką nesiveldavo, nors Cambala dėl jos įvaikinto vaiko sugebėjo prikibti.
prie ko ji neprikimba.
O man ne. Nes visda domina esme.
Todel sugebejau izvelgti Blondino, Pirato isminti. Ir tuo labai dziaugiuosi.
Matau didelius skirtumus tarp burbos, cambalos ir bobutes. Kaip ir tarp MOntevertes ir lutukes. Su viena as dar bendrauju, su kita tik pikiruojuos.
As irgi neskaitau kai cambala riejasi su Monteverte. Pakartosiu manau, kad del sio konflikto cia jau teisiu nebera. Moterys jau senai prezenge ribas, skaudindamos viena kita.
Jei man tektu, tarkim rinktis tarp taves ir bobutes, pasirinkciau pobute, nes man draugaujant svarbu, kad zmogus pasakytu tiesa apie mane, kai esu neteisi, o ne vaiksciotu pirstu galiukais.
Kai rasau, kad itakotum savo draugikes, tu gi cia vaizduoji kad esi ju drauge, neturiu galvoje, kad jas drastiskai tasytum, kaip tu is manes reikalauji, neva as nereaguoju i cambalos raslaiva. Bet tu joms neturi jokios itakos, jokios. JOms didesne itaka turi burbanti. VA siaip, tavo lutuke, taip ramiai, sugriove tarp musu buvusia "trapia taika", vien todel, kad nesugebejo islaikyti liezuvio uz dantu. Kai as rasiau apie bolsevikini roju, kuri ji visom jegom gina, ji atgalios suabejojo mano tevu padorumu, at homeni, nes as nieakada neslepiau, kad jie buvo partijos naraiai. Priminsiu, pirmas tarp musu konfliktas kilo del to paties, ji atitempe mano pasakojima apie mama, skirta nusizudyti norinciai moteriai. Tai sakai, yra svarbu nx. px. O man svarbu kitaks.
VA tu, juk negali susilaikyti neatsakiusi, gavusi dozike kritikos, net ir tau priimtina foma parasytus. Kodel reikalauji is mylimukes daugiau, nei pati sugebi padaryti. Niekada, girdi, niekada nepatikesiu, kad mylimuke pirma pradetu puldineti ant zmogaus, kad ji yra pagiezinga ir karinga.
Tarp kitko, ten kur mylimuke buvo iteprusi faktine medziaga, tavo draugikes bendravimo sugebejimu, apie lerva ir t.t. sitas jos minciu raiskos grozis buvo adresuotas man Ir po to, tu man aiskini kad as turiu su padidinamu stiklu skaityti lutukes minciu vingrybes, kad is ten issunkti nors krisleli isminties. Kita vertus, ar jos ta paugine ismintis yra vertybe, jei va ji ja keicia kaip kojines priklausomai kam ji oponuoja. Uz ta pati mylimuke vadina paleistuve, o tave tik suklydusia. Ko vertas tas isverstasuriskas jos teiginiu teisingumas?
Kitas aspektas, kodel negali mylimuke pasiusti tavo pasija nx, kai ji ilga laika ja pravardziuoja nerinkdama epitetus? AR ne tu, mums cia aiskini, bandydama eilini karta isvartyti savo draugike J"eizmogui kartosi tapati per ta pati..." Given, vel dvigubi standartai, vel hipokritiskumas akivaizdus.
TAip, kin, man irgi labai patiko. Cambalai viesai ir i AZ tai rasiau
Kin tai zino, suprato, kad ja palaikiau. Nereikejo man cambalos kaltinti, tam kad itikciau kin.