Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 13:55)
man ir forma svarbu. tau ne?
aš  pvz net neskaitau kai Cambala, Monteverte ir Lutuke riejasi per puslapių puslapius. esu rasius: L, nustok rietis.
kuo dabar aš kalta?

Mylimuke, ko rašau jums viešai? nes L rašiau asmeniškai.
o jūs irgi tampotės paskui jos postus. n.x siunčiat. nuolat.nuolat. jei būtumėt aukšto lygio, kaip Moonte apie jus man įrodinėjo, praskrolintumėt, ir tiek.

vat aukšto lygio buvo Kin.
į nieką nesiveldavo, nors Cambala dėl jos įvaikinto vaiko sugebėjo prikibti.
prie ko ji  neprikimba.

O man ne. Nes visda domina esme.

Todel sugebejau izvelgti Blondino, Pirato isminti. Ir tuo labai dziaugiuosi.
Matau didelius skirtumus tarp burbos, cambalos ir bobutes. Kaip ir tarp MOntevertes ir lutukes. Su viena as dar bendrauju, su kita tik pikiruojuos.

As irgi neskaitau kai cambala riejasi su Monteverte. Pakartosiu manau, kad del sio konflikto cia jau teisiu nebera. Moterys jau senai prezenge ribas, skaudindamos viena kita.

Jei man tektu, tarkim rinktis tarp taves ir bobutes, pasirinkciau pobute, nes man draugaujant svarbu, kad zmogus pasakytu tiesa apie mane, kai esu neteisi, o ne vaiksciotu pirstu galiukais.

Kai rasau, kad itakotum savo draugikes, tu gi cia vaizduoji kad esi ju drauge, neturiu galvoje, kad jas drastiskai tasytum, kaip tu is manes reikalauji, neva as nereaguoju i cambalos raslaiva. Bet tu joms neturi jokios itakos, jokios. JOms didesne itaka turi burbanti. VA siaip, tavo lutuke, taip ramiai, sugriove tarp musu buvusia "trapia taika", vien todel, kad nesugebejo islaikyti liezuvio uz dantu. Kai as rasiau apie bolsevikini roju, kuri ji visom jegom gina, ji atgalios suabejojo mano tevu padorumu, at homeni, nes as nieakada neslepiau, kad jie buvo partijos naraiai. Priminsiu, pirmas tarp musu konfliktas kilo del to paties, ji atitempe mano pasakojima apie mama, skirta nusizudyti norinciai moteriai. Tai sakai, yra svarbu nx. px. O man svarbu kitaks.

VA tu, juk negali susilaikyti neatsakiusi, gavusi dozike kritikos, net ir tau priimtina foma parasytus. Kodel reikalauji is mylimukes daugiau, nei pati sugebi padaryti. Niekada, girdi, niekada nepatikesiu, kad mylimuke pirma pradetu puldineti ant zmogaus, kad ji yra pagiezinga ir karinga.
Tarp kitko, ten kur mylimuke buvo iteprusi faktine medziaga, tavo draugikes bendravimo sugebejimu, apie lerva ir t.t. sitas jos minciu raiskos grozis buvo adresuotas man mirksiukas.gif Ir po to, tu man aiskini kad as turiu su padidinamu stiklu skaityti lutukes minciu vingrybes, kad is ten issunkti nors krisleli isminties. Kita vertus, ar jos ta paugine ismintis yra vertybe, jei va ji ja keicia kaip kojines priklausomai kam ji oponuoja. Uz ta pati mylimuke vadina paleistuve, o tave tik suklydusia. Ko vertas tas isverstasuriskas jos teiginiu teisingumas?

Kitas aspektas, kodel negali mylimuke pasiusti tavo pasija nx, kai ji ilga laika ja pravardziuoja nerinkdama epitetus? AR ne tu, mums cia aiskini, bandydama eilini karta isvartyti savo draugike J"eizmogui kartosi tapati per ta pati..." Given, vel dvigubi standartai, vel hipokritiskumas akivaizdus.

TAip, kin, man irgi labai patiko. Cambalai viesai ir i AZ tai rasiau mirksiukas.gif
Kin tai zino, suprato, kad ja palaikiau. Nereikejo man cambalos kaltinti, tam kad itikciau kin.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 11:02)
O burba falsyvka ir sarsalo keleja ( kaip 8r tu). Matomai del tos priezasties irtu  begi su ja bendraut, nors pries kelias dienas ji tave pamazgom apipyle.

Kokio tu nori objektyvumo savo atzvilgiu? Kad tave pagirciau jog pries vedusi meiluzi skeryciojaisi?

su Burba nepuolu bendrauti, jei nepastebėjai. neatsakau į jos daugybę postų.

Objektyvumo neturėjai dar prieš daug metų.
Atsakyti
Dar prisiminiau ant kiek Given nepatinka keiksmazodziai ar astresni zodziai, kai buvom susitike ir diskutavom ji labai stebejosi, kad pvz man seimoje visai normalu pasakyti zodi nusisnek, nenusisnekek. Ji nei tokiu zodziu nenaudoja, o jus ja cia prie sienos remiat su mano keiksmazodziais, biggrin.gif Taip jei jai nepriimtini labai. Nezinau kaip aiskiau ji ar as apie tai turiu parasyi? Ji nesikeiks, neplus , netampys istoriju. na ji ne tokia ir jai tai nepriimtina.
Given tikriausiai cia vienintelis is tikro kulturingas zmogus siame forume, Na yra dar uarda irgi retai pasirodo. Is seniau besilankanciu buvo Hmm, kuri irgi sugebeddavo kulturingai bendrauti. dar gal kelios nikus jau pamirsau.

O dabar nebera daznai stabdziu ir is tu kas bendrauja vos ne kasdien, tikrai nei viena ne geresne, iskaitant ir mane. Bet kaip ir sakiau ne zodiziai ir ne noras ikasti man kliuna, o tik melas ir iskraipymas. As nesu tokia jautri zodziam, bet va melui taip, ypac kai liecia net ne mane, o mano artimuosius.
Papildyta:
va tu melu, smeistu, fantaziju pvz biggrin.gif Vat jie sis mzogus uz niko nera psichjinis ligonis, tai as nezinau ant kiek pas ji noras trolinti, nezinau demesio taip siekia ar ko, kas atsakys?

QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 13:19)
Kin buvo melage.
Ir taip, as netikiu kad ji kazka isivaikino. Ji gi kaip ir monteverte venge susitikt su tavim. Nepamastei kodel?
Kada ji parase kad neva isivaikino, sedejo dienu dienasforume, rasinejo savo dusavimus " kazi turint vaika sekso norisi". Taigi turi vaika - ko klausinet tokiu nesamoniu. Rase " va, vaikas galvyte pasukes i viena puse ziuri". Cia moteris, svajijusi apie vaika, parsivezus mazyli namo sexes sm ir rasines briedus?
O kur dar pasakymai kad jos nugara nevaldiska, vaiko netampys, nesutapimai su vezimeliu( tipo i sportini netelpa).
Ir mes cia pries pora menesiu su lutuke susigincyjom del to, kad lutuke siule tada kin papa vaikui kist( siaip, be pieno, kad motiniskas instinktas ugdytusi ir ten vaikas labiau ja pamiltu). Lutuke vaiposi ikelk
Nuejau i joms palikta tema ( nes kin butent tenai svaigo), atradau rasinejimosi laijotarpi pagal data ir oba, nebera nei kin postu apie vaiko galvyte, nei apie sveikinimus nei apie nariu abejones( o abejojau ne as viena).
Ir dar yltas kin falsas - buvo tokia merginos sukurta tema. Brekcjos berods nicas. Ten bernas ja paliko, kita vede. Praejo n laiko, ji vis neranda antros puses, nori isteket. Atejo kin. Ir pradejo rasyt, kad eis i pasimatyma su senu pazistamu, bet  jis jai nepatinka , ne jos tipazas, jai netinka, bet vis tiek eis. Jai buvo pasiulyta ta berna su brekcija supazindint. Tai ka kin atsove? Ogi tai, jog jai bus grleda prie brekcija. Nei ji ta btekcija pazista realiai( is pistu matesi), nei jai turetu rupet kas kaip bus.
Papildyta:
Ooo, issipaipaliojo kazkas. Tuoj visi pistai tarp trydu susimaisys...

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 13:28)

TAip, kin, man irgi labai patiko. Cambalai viesai ir i AZ tai rasiau  mirksiukas.gif
Kin tai zino, suprato, kad ja palaikiau. Nereikejo man cambalos kaltinti, tam kad itikciau kin.

Bet tavo rasymas man mano nuomones apie ja nepakeite.
Dar pavardinsiu vartymasi - parase kad mamos daiktus ismete kurie jai atrode nereikalingi. Kitos moterys rase kad vaikams neleist daiktu jetyt. Tai tos pacios temoje, pusdienio begyje pradejo vartytis kad mete su jos zinia🤣.
Sporto tema. Aiskino, kad darza ravint daugiau spirtuojama nei sporto salej. Nu briedas visiskas. Ner ka lygint.
Kodel as kin perkandau kad ji fanraziotlrka? Kaip turiejau giminaite is tevo puses kaip burba - - kas yra burba man lengva suprast.
Pazinojau ir kamos drauge viena( tiksliau pazistama)- grynai kin tipazas. Sededavo, istorijas kurdavo.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 13:41)
su Burba nepuolu bendrauti, jei nepastebėjai. neatsakau į jos daugybę postų.

Objektyvumo neturėjai dar prieš daug metų.

Bendrauk su kuo nori. Tik stebiuosi kur tavo savigarba, kai tave isvadina persikrususia su visais diedais, o tu apie kazkokokias siaudu trobas diskutuoji🤣.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 13:28)
Jei man tektu, tarkim rinktis tarp taves ir bobutes, pasirinkciau pobute, nes man draugaujant svarbu, kad zmogus pasakytu tiesa apie mane, kai esu neteisi, o ne vaiksciotu pirstu galiukais.

Kai rasau, kad itakotum savo draugikes, tu gi cia vaizduoji kad esi ju drauge, neturiu galvoje, kad jas drastiskai tasytum, kaip tu is manes reikalauji, neva as nereaguoju i cambalos raslaiva. Bet tu joms neturi jokios itakos, jokios. JOms didesne itaka turi burbanti. VA siaip, tavo lutuke, taip ramiai, sugriove tarp musu buvusia "trapia taika", vien todel, kad nesugebejo islaikyti liezuvio uz dantu. Kai as rasiau apie bolsevikini roju, kuri ji visom jegom gina, ji atgalios suabejojo mano tevu padorumu, at homeni, nes as nieakada neslepiau, kad jie buvo partijos naraiai. Priminsiu, pirmas tarp musu konfliktas kilo del to paties, ji atitempe mano pasakojima apie mama, skirta nusizudyti norinciai moteriai. Tai sakai, yra svarbu nx. px. O man svarbu kitaks.

VA tu, juk negali susilaikyti neatsakiusi, gavusi dozike kritikos, net ir tau priimtina foma parasytus. Kodel reikalauji is mylimukes daugiau, nei pati sugebi padaryti. Niekada, girdi, niekada nepatikesiu, kad mylimuke pirma pradetu puldineti ant zmogaus, kad ji yra pagiezinga ir karinga.
Tarp kitko, ten kur mylimuke buvo iteprusi faktine medziaga, tavo draugikes bendravimo sugebejimu, apie lerva ir t.t. sitas jos minciu raiskos grozis buvo adresuotas man  mirksiukas.gif Ir po to, tu man aiskini kad as turiu su padidinamu stiklu skaityti lutukes minciu vingrybes, kad is ten issunkti nors krisleli isminties. Kita vertus, ar jos ta paugine ismintis yra vertybe, jei va ji ja keicia kaip kojines priklausomai kam ji oponuoja. Uz ta pati mylimuke vadina paleistuve, o tave tik suklydusia. Ko vertas tas isverstasuriskas jos teiginiu teisingumas?

Kitas aspektas, kodel negali mylimuke pasiusti tavo pasija nx, kai ji ilga laika ja pravardziuoja nerinkdama epitetus? AR ne tu, mums cia aiskini, bandydama eilini karta isvartyti savo draugike J"eizmogui kartosi tapati per ta pati..." Given, vel dvigubi standartai, vel hipokritiskumas akivaizdus.

TAip, kin, man irgi labai patiko. Cambalai viesai ir i AZ tai rasiau  mirksiukas.gif

as is taves ir bobutes irgi rinkciausi bobute, ale populeri ta bobute biggrin.gif Ji uz tave 100k saziningesne.

neturi itakos, nei Given, Nei Burbati, bent man niekas is ci aneturi itakos, labai keistai rasai, o tau kas nors turi itaka, kaip cia rasai? blink.gif Man net skaityti mintis tokias keista. As sugrioviau lotuliukas.gif nei tu nei burba nekaltos, va lutuke atejo ir sugriove.
Moonte pries kiek metu tai buvo? bigsmile.gif

Bet pradejo ir ne karta pirma pulti ant manes, ant Montevertes. matyt is vis nieko nebenori matyti, kas tau neparanku biggrin.gif mano visi tie lervos, ir t.t. buvo kionkreciai uz kazka skirta, tikrai ne pati prima pradejau..
taip jau buna su jumis as rasau kakzokia minti , ir prasideda, o tu siokia ir tokia, tu gyveni taip ir anaip, kaip tu rasei pasalpinio mentakliteto, o kai i toksiu postus atskaua kad tu melage a rbuka, tai jau tada prasideda pakrupimai.... na ziurek stebek dabar nerasysiu pirma nei vienai nieko bloga, nei zodzio ir paziuresim kas vel pirma prades tu mylimuke, montekrista cambala ar as mirksiukas.gif labai lengva nei dienos nereiks laukti biggrin.gif

O given turi kaltini mane, kad tau itiktu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 11:19)

Ir taip, as netikiu kad ji kazka isivaikino.

tu tiki tik kažkieno nuodėmėmis.
vat tada tiki iki negalėjimo.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 15:19)

Ar ne tu pateisinai Montevertes "karinguma"?
Tai kuo geresnis, blogesnis vienos, ar kitos "karingumas" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 14:23)
Ar ne tu pateisinai Montevertes "karinguma"?
Tai kuo geresnis, blogesnis vienos, ar kitos "karingumas"  mirksiukas.gif

Ka Monteverte prikure apie cambala, tave, mane ar dar ka?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 15:19)
as is taves ir bobutes irgi rinkciausi bobute, ale populeri ta bobute  biggrin.gif Ji uz tave 100k saziningesne.

neturi itakos, nei Given, Nei Burbati, bent man niekas is ci aneturi itakos, labai keistai rasai, o tau kas nors turi itaka, kaip  cia rasai? blink.gif Man net skaityti mintis tokias keista. As sugrioviau lotuliukas.gif nei tu nei burba nekaltos, va lutuke atejo ir sugriove.
Moonte pries kiek metu tai buvo?  bigsmile.gif

Bet pradejo ir ne karta pirma pulti ant manes, ant Montevertes. matyt is vis nieko nebenori matyti, kas tau neparanku  biggrin.gif mano visi tie lervos, ir t.t. buvo kionkreciai uz kazka skirta, tikrai ne pati prima pradejau..
taip jau buna su jumis as rasau kakzokia minti , ir prasideda, o tu siokia ir tokia, tu gyveni taip ir anaip, kaip tu rasei pasalpinio mentakliteto, o kai i toksiu postus atskaua kad tu melage a rbuka, tai jau tada prasideda pakrupimai.... na ziurek stebek dabar nerasysiu pirma nei vienai nieko bloga, nei zodzio ir paziuresim kas vel pirma prades tu mylimuke, montekrista cambala ar as   mirksiukas.gif labai lengva nei dienos nereiks laukti  biggrin.gif

O given turi kaltini mane, kad tau itiktu? lotuliukas.gif

Man itakos turi labai daug zmoniu. Visi zmones, kurie yra man autoritetas, kuriem simpatizuoju, kuriuos myliu.

Labai gerai pamenu Is Sviesos man padaryta pastaba, del "sliundros". Ji tikrai buvo teisi, o as ne.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 10:37)
O kai ateina zmones sus avo skaudancia sirdimi...
Kam malonu, kai tave pavadina kur*va, pasileidele, melage ir t.t.

arba nučiuožusiu stogu, nes vaikas mirė gimdymo metu.
arba vyrų šelpėja, (skirtumo nemato kur duoti 10-20e, kur pastoviai remti, maitinti, darbų ieškoti.)
bet aš net nereaguoju rimtai.
žmogus kalba tik apie save. kalbėdamas apie kitą.
tai ko tu nerimsti? visos kalba už save.
tik tau nesmagu, kad tavo nenormalumo objektas nepritaria tavo vertinimui.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 15:24)
Ka Monteverte prikure apie cambala, tave, mane ar dar ka?

O kokia prasme blusinetis?
Ar tai ka pakeicia?
AR nors viena karta MOnteverte yra pripazinusi savo klaidas?

Kita vertus, kam reikalingas eilinis sarsalas. Juk visi zinome, kad tie aiskinimaisi tuo ir baigsis.
Jei ka, as nieko nebijau, tiesiog nematau prasmes.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 14:19)

Mano reikalas tiketi tuo kas man atrodo itiketina.
As niekur neteigiau jog esu be nuodemiu kaip kad tu ar lutuke, chrienavos moralizuotojos.

Oo, buvo filnas " Keturi tankistai ir suo".
Gal sukurtk filna "Given ir keturi jos vyrai"? Galetum save pavaizduoti sventosios vaidmenyje kaip gelbejai vyrus nuo zmonu, kurios neduodavo, kaip pirkai butus vyrams, kaio pinigais selpiai.

Atsakyti