QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 11:51)
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 09:41)
kodėl man iki Montekristos kaip iki mėnulio?
aš iš viso nevertinu nieko, jei jau taip paėmus.
aš suprantu, kad moterys, besiriejančios čia, yra tik fragmentai: rodo savo tamsiausias dalis, o realiame gyvenime yra gal visai kitokie žmonės.
tu varai tik ad hominem, ir nematai.
Tau mane keista skaityti, parašei.
jei reaguotum tik į postus, nebūtų keista. nes aš bet kada galiu paantrinti bet kieno postams, bet tu neleidi, nes dabar - arba, arba.
kažkada niekad neantrinau Idomučiai, bet dabar paantrinu jo kai kurioms mintims.
tas pats ir su kitais nikais.
esmė ta, kad tu manęs visiškai neperpranti.
aš netelpu į tavo vaizduotės rėmus.
aš nepersisemiu jūsų intrigomis.
aš galiu ir po pusmečio ateiti, pasidlain ti filmais, ar knygomis, ar kažką apie gyvūnus, o tu tiesiog nori, kad dalyvaučiau jūsų virtualiam šeimyniniam kliedesy.
barčiau ir ločiau ant L, kaip jūs.
ir kas tuomet? ar mane kas nors mėgtų?
ar tu pati mėgtum? kč dar turėčiau dėl tavės padaryti? jei pasakyčiau, kad jau graužiu vištos kulšį, jau nagus lakuojuos, visus vyrus, mažiau uždirbančius praspyrus, ar mane kas nors mėgtų> jau ėmiau keto valgyti. tu pati nemėgsti linkčiojančių klonų.
tu žinai, ko nori iš žmogaus, esančio už ekrano?
kad atspindėtų tavo pačios puikybę.
nesupras. Given, ji nebesurpas, as jau meginau daug kartu prisibelsti iki jos taip savo giriamos sazines, net buvau atsiprasiusi, jei kada kokius astresnius zodzius pavartojau, bet kaip zasiai vanduo... as blogiete, dabar tu irgi blogiete ir viskas. kodel kas kaip neatsakys, nes nesusimastys. ka pati daro, kaip pati raso ji nemato, kaupia nuoskaudas, net is forumo
ir jos ja zudo...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 11:50)
A, tai mus viešai auklėji, o L tik až?
Kažkaip nemačiau nę karto, kad jai kažką rašytum.
Aš gal ir ne geresnė, o ji geresnė?
Va ir mane dabar su nx ir p*zda tampysi n kartų.
Bet draugė su buterbrodais tik "ginasi", nes tave pagal plauką paglostė dėl tavo vedusių ir šelpiamų diedų.
Ai... Tiek to. Viskas man aišku su tavim, nematau reikalo tęst diskusiją.
Papildyta:
Užtat toks piktas, nes alkanas tik žolės paėdęs.
O kodel to nerasei Moontei, ji irgi sake "auklejo" cambla per az, o cia nei puse zodzio nepasake, apart to , kad ji chame. Bet del cambalos gi ne chamizmas probelma. Visos cia mes vienodai chames, moonte ne isimtis ir net jusu dievinama saka ne isimtis, ar tikrai "nematai" jos chamisku zinuciu, kad ir be keiskmazodziu? Su Is svieos tas pats, ne ji neiskeikia, bet oi kaip daznai bando ikasti kitais zodziais.
Bet ne bjaurus zodziai cia didziausia problema forume ir net ne bandymai pasikandzioti be keiksmazodziu, galima issikeikti keik nori, tai ne beda, tai tik zodziai.
Beda jusu "kuryba", smeistas, ir ypatingai cambalos smeistas, ypac, apie pvz mano mirusi teti. Va tai yra slyksciausia. O tu nors kazkada sakei, kad tik idiotas gali tiketi cambalos pasitalais, pradejai juos pati tasyti. Tu to nematai?
ziurek net ant veganizmo pradejai varyti, ritmai mylimuke? Tu nejauti, kaip pasikeitei per tuos metus? kazkada gi patiko tau ir monteverte ir veganizmas, o dabar tu varai ant jos paskui cambala zodis i zodi.
Ziurek
per paskutines kelias dienas Given jau n kartu pakartojo, kad mano elgesys baisu, mano zinutes baisios, jai jos nepriimtinos ir nepatinka, kaip ir Montevertes, tai kiek dar kartu jus jos to klausit? Ka jinai turi padaryti, kad jum itiktu, apkeikti mane, primusti gyvai susitikusi, kaip cambala norejo
?
As zinau Given pozicija, jai nepatinka net toks ilgas bendravimas online, jau neskaitant keiksmazodzius, tik kai pati turetu itakoti mane? Mes gi suage zmones. Ji tokia ji labai kulturigas zmogus, tokiu nevartoja zodziu kaip matai, as kitokia. KO JUS IS JOS NORIT? Ar nera taip, kad pradedat nekesti bet ko, kas tik ant manes nevaro?Ar tai, kad atejusi pabagsnoja ir musu rietynes ir pasako tai kaip jai atrodo is jos poziciju, ji neturi tam teises? as irgi sakiua, akd ji taip nerasytu, bet tai jos pasirinkimas. Gal baikit cia grupuoti zmones, visi mes cia tik uz save atsakom