Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 12:11)
ir? tuomet ar iš viso galime įvardyti tą senatvę? juk kiekvienam ji kita.

Galima. Tu senmerge, tau 39 metai, esi pagiezinga, todel ir vadini kitas senem smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 09:24)

Oi praleidau burba, tavo draugikiu sielos drauge ir ikvepeja. Nuo kurios ir pasidejo visas esamas bordakas SM.

o kuo Cambala žodynu nuo Burnos skiriasi? atorod kaip sielos dvynės. lenkia jas kartais savo pliūpsniais tik ŽKB. nuo kada tarp B ir C neprietėliškumas perbėgo?

QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 08:52)
Objektyvumo 0,

objektyvumo mano atžvilgiu pas tave irgi nulis.
nes tu mane pulti pradėjai, kai aš išvis tavęs kaip niko nepažinojau.
iki dabar tebepuoli, nors aš apie tavo asmeninį gyvenimą (laisvaliakį, draugus, vyrą, mamą)- nė žodžio.
nesmagu, ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 vasario 2021 - 12:26
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 13:25)
o kuo Cambala žodynu nuo Burnos skiriasi? atorod kaip sielos dvynės. lenkia jas kartais savo pliūpsniais tik ŽKB.  nuo kada tarp B ir C neprietėliškumas perbėgo?

Cia jau tavo problemos, kai tau forma svarbiau uz turini mirksiukas.gif
kai suprasi tada ir pakalbesim. Gal.

O atvirumu forume daugiau nebus. Va as isiterpiau i jusu pokalbi su mylimuke, noredama ji pakreipti siek tiek kita linkme. Ir ka? TAvo karingoji globotine sureagavo, ad homeni. Mane jau senai jos reakcijos nejaudina, zinau kas anapus ekrano sedi. O kai ateina zmones sus avo skaudancia sirdimi... Kam malonu, kai tave pavadina kur*va, pasileidele, melage ir t.t.

Cia panasiai, kai as parasiau savo motinos istorija moteriai, kuri norejo nusizudyti. O tavo pasija lutuke atitempe i kita tema, kad patvirtinti savo teiginius, apie karjeristes, ir kad mano mama dirbdama neva mane traumavo. Siaip, cia yra pirmasis mano su lutuke susidurimas.

Kaip tu galvoji, ar daug liko kvailiu, kurie nori kad tavo neisrankios draugikes tasytu ju istorijas...

Atsakymonelaukiu, tavo vartymosi tuo labiau.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 09:55)
Kas tu tokia isivaizduoji esanti,

aš neįsivaizduoju nieko, o tu?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 10:37)
tau forma  svarbiau už turini

man ir forma svarbu. tau ne?
aš pvz net neskaitau kai Cambala, Monteverte ir Lutuke riejasi per puslapių puslapius. esu rasius: L, nustok rietis.
kuo dabar aš kalta?

Mylimuke, ko rašau jums viešai? nes L rašiau asmeniškai.
o jūs irgi tampotės paskui jos postus. n.x siunčiat. nuolat.nuolat. jei būtumėt aukšto lygio, kaip Moonte apie jus man įrodinėjo, praskrolintumėt, ir tiek.

vat aukšto lygio buvo Kin.
į nieką nesiveldavo, nors Cambala dėl jos įvaikinto vaiko sugebėjo prikibti.
prie ko ji neprikimba.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 11, 09:38)
Kodėl moterys viena kitai jaučia neapykantą?

gal apsigalvosi dar dėl operacijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 vasario 2021 - 12:58
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 11:30)
L neigia, kad jos vyras alkoholikas (buvusių alkoholikų nėra) , o Moonte neneigia.
L vyras kartais dar išgeria, o Moontes kiek žinau išvis nebe.
L visoms pamokslauja dėl taurės vyno, Moontes to darant nemačiau.
Oi, dar tave pamiršau. Anksčiau akis draskei už lašą alkoholio, o dabar ir pati išgeri  4u.gif  biggrin.gif

L neneigia, kad jos vyras alkoholikas, Tik palei ta pati masta ir jus visos alkoholikes, tik dar didesnes, nes vis dar geriat biggrin.gif
L vyras kartais neisgeria. paskutinis kartas buvo pries 4 m per atsotogas Lt isgere 50gr kazkokios trauktines ir alaus buteli.
L negeria, M geria, tai ka ji sakys? biggrin.gif M didense alkoholike nei jos vyras, nes jos vyras nebegeria, ji geria. L suprato, koks alkoholis nuodas ir kaip jis nereikalingas ir dalinasi sia info, nes turi toki durna supratima, kad jei ka gero suzinai riekai pasidalinti su kitais, o kiti jau nuspres kaip pasinaudoti ar ne sia info, o ne pamokslauja. kas nori skaito, kas nori neskaito.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 11:35)
Nesiteisink, Lutuke. Cambala geriau už tave žino.
vat net dabar galvoju, paklausiu jaunuolio, kodėl jis kardą mano vaikui išdrožė.
bet paskui, pagalvojau, o kam.
juk Cambala geriau žino ir ji pasakė, kodėl.

dabar gausiu žinių dėl tos mirusios gydytojos. Cambala vis tiek netikės, ir perrašys forume vėl šį gabaliuką.
ko ne istorijų perrašymas. ir dar papigiai.

bet su ja bent linksma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif zinai vaikysteje,kai zaizdavom sugedusi telefona, tai cia kazkas panasaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 12:25)
o kuo Cambala žodynu nuo Burnos skiriasi? atorod kaip sielos dvynės. lenkia jas kartais savo pliūpsniais tik ŽKB.  nuo kada tarp B ir C neprietėliškumas perbėgo?
objektyvumo mano atžvilgiu pas tave irgi nulis.
nes tu mane pulti pradėjai, kai aš išvis tavęs kaip niko nepažinojau.
iki dabar tebepuoli, nors aš apie tavo asmeninį gyvenimą (laisvaliakį, draugus, vyrą, mamą)- nė žodžio.
nesmagu, ar ne.

Oi, moralizuotoja atsirado, zodynas mat uzkliuvo. Mano zodynas nuo burbos gal ir nesiskiria, bet mes abi skiriames - as ka sakau - ta galvoju, sudo i grazu popiereli nevynioju. O burba falsyvka ir sarsalo keleja ( kaip 8r tu). Matomai del tos priezasties ir begi su ja bendraut, nors pries kelias dienas ji tave pamazgom apipyle. Turit jus jazka abi bendro, nors tu ir inteligente save cia pristatineji🤣.

Kokio tu nori objektyvumo savo atzvilgiu? Kad tave pagirciau jog pries vedusi meiluzi skeryciojaisi? Nu ka as galiu padaryti jei manes nezavi tavo elgesys ir mastymas kaip pas naivia mergaite niolikine 🤣.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 10:01)

O tu ir toliau baksnok pirsteliu.

mano postai nesusidaro išvis iš baksnojimo.
tik kai pasidudou jūsų šaukimuisi, tavo, tiksliau - ar ne, given, matai,given...
"Matus, kad nebus atsakymo"...vel tylesi....ko tu tyli....

aš rašau bet ką, kitomis temomis, neutraliai...į postus, kai turiu laiko ką pasakyti.
o tu stebiesi, ...tau keista mane skaityti.
bet kas gi draudžia išvis neskaityti. nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 11:51)
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 09:41)

kodėl man iki Montekristos kaip iki mėnulio?
aš iš viso nevertinu nieko, jei jau taip paėmus.
aš suprantu, kad moterys, besiriejančios čia, yra tik fragmentai: rodo savo tamsiausias dalis, o realiame gyvenime yra gal visai kitokie žmonės.

tu varai tik ad hominem, ir nematai.
Tau mane keista skaityti, parašei.
jei reaguotum tik į postus, nebūtų keista. nes aš bet kada galiu paantrinti bet kieno postams, bet tu neleidi, nes dabar - arba, arba.
kažkada niekad neantrinau Idomučiai, bet dabar paantrinu jo kai kurioms mintims.
tas pats ir su kitais nikais.
esmė ta, kad tu manęs visiškai neperpranti.
aš netelpu į tavo vaizduotės rėmus.
aš nepersisemiu jūsų intrigomis.
aš galiu ir po pusmečio ateiti, pasidlain ti filmais, ar knygomis, ar kažką apie gyvūnus, o tu tiesiog nori, kad dalyvaučiau jūsų virtualiam šeimyniniam kliedesy.
barčiau ir ločiau ant L, kaip jūs.
ir kas tuomet? ar mane kas nors mėgtų?
ar tu pati mėgtum? kč dar turėčiau dėl tavės padaryti? jei pasakyčiau, kad jau graužiu vištos kulšį, jau nagus lakuojuos, visus vyrus, mažiau uždirbančius praspyrus, ar mane kas nors mėgtų> jau ėmiau keto valgyti. tu pati nemėgsti linkčiojančių klonų.
tu žinai, ko nori iš žmogaus, esančio už ekrano?
kad atspindėtų tavo pačios puikybę.

nesupras. Given, ji nebesurpas, as jau meginau daug kartu prisibelsti iki jos taip savo giriamos sazines, net buvau atsiprasiusi, jei kada kokius astresnius zodzius pavartojau, bet kaip zasiai vanduo... as blogiete, dabar tu irgi blogiete ir viskas. kodel kas kaip neatsakys, nes nesusimastys. ka pati daro, kaip pati raso ji nemato, kaupia nuoskaudas, net is forumo blink.gif ir jos ja zudo...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 11:50)
A, tai mus viešai auklėji, o L tik až? biggrin.gif
Kažkaip nemačiau nę karto, kad jai kažką rašytum.
Aš gal ir ne geresnė, o ji geresnė?
Va ir mane dabar su nx ir p*zda tampysi n kartų.
Bet draugė su buterbrodais tik "ginasi", nes tave pagal plauką paglostė dėl tavo vedusių ir šelpiamų diedų.
Ai... Tiek to. Viskas man aišku su tavim, nematau reikalo tęst diskusiją.
Papildyta:

Užtat toks piktas, nes alkanas tik žolės paėdęs.

O kodel to nerasei Moontei, ji irgi sake "auklejo" cambla per az, o cia nei puse zodzio nepasake, apart to , kad ji chame. Bet del cambalos gi ne chamizmas probelma. Visos cia mes vienodai chames, moonte ne isimtis ir net jusu dievinama saka ne isimtis, ar tikrai "nematai" jos chamisku zinuciu, kad ir be keiskmazodziu? Su Is svieos tas pats, ne ji neiskeikia, bet oi kaip daznai bando ikasti kitais zodziais.

Bet ne bjaurus zodziai cia didziausia problema forume ir net ne bandymai pasikandzioti be keiksmazodziu, galima issikeikti keik nori, tai ne beda, tai tik zodziai. Beda jusu "kuryba", smeistas, ir ypatingai cambalos smeistas, ypac, apie pvz mano mirusi teti. Va tai yra slyksciausia. O tu nors kazkada sakei, kad tik idiotas gali tiketi cambalos pasitalais, pradejai juos pati tasyti. Tu to nematai?

ziurek net ant veganizmo pradejai varyti, ritmai mylimuke? Tu nejauti, kaip pasikeitei per tuos metus? kazkada gi patiko tau ir monteverte ir veganizmas, o dabar tu varai ant jos paskui cambala zodis i zodi.

Ziurek per paskutines kelias dienas Given jau n kartu pakartojo, kad mano elgesys baisu, mano zinutes baisios, jai jos nepriimtinos ir nepatinka, kaip ir Montevertes, tai kiek dar kartu jus jos to klausit? Ka jinai turi padaryti, kad jum itiktu, apkeikti mane, primusti gyvai susitikusi, kaip cambala norejo lotuliukas.gif? As zinau Given pozicija, jai nepatinka net toks ilgas bendravimas online, jau neskaitant keiksmazodzius, tik kai pati turetu itakoti mane? Mes gi suage zmones. Ji tokia ji labai kulturigas zmogus, tokiu nevartoja zodziu kaip matai, as kitokia. KO JUS IS JOS NORIT? Ar nera taip, kad pradedat nekesti bet ko, kas tik ant manes nevaro?Ar tai, kad atejusi pabagsnoja ir musu rietynes ir pasako tai kaip jai atrodo is jos poziciju, ji neturi tam teises? as irgi sakiua, akd ji taip nerasytu, bet tai jos pasirinkimas. Gal baikit cia grupuoti zmones, visi mes cia tik uz save atsakom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 vasario 2021 - 13:19
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 12:58)

vat aukšto lygio buvo Kin.
į nieką nesiveldavo, nors Cambala dėl jos įvaikinto vaiko sugebėjo prikibti.

Kin buvo melage.
Ir taip, as netikiu kad ji kazka isivaikino. Ji gi kaip ir monteverte venge susitikt su tavim. Nepamastei kodel?
Kada ji parase kad neva isivaikino, sedejo dienu dienasforume, rasinejo savo dusavimus " kazi turint vaika sekso norisi". Taigi turi vaika - ko klausinet tokiu nesamoniu. Rase " va, vaikas galvyte pasukes i viena puse ziuri". Cia moteris, svajijusi apie vaika, parsivezus mazyli namo sexes sm ir rasines briedus?
O kur dar pasakymai kad jos nugara nevaldiska, vaiko netampys, nesutapimai su vezimeliu( tipo i sportini netelpa).
Ir mes cia pries pora menesiu su lutuke susigincyjom del to, kad lutuke siule tada kin papa vaikui kist( siaip, be pieno, kad motiniskas instinktas ugdytusi ir ten vaikas labiau ja pamiltu). Lutuke vaiposi ikelk
Nuejau i joms palikta tema ( nes kin butent tenai svaigo), atradau rasinejimosi laijotarpi pagal data ir oba, nebera nei kin postu apie vaiko galvyte, nei apie sveikinimus nei apie nariu abejones( o abejojau ne as viena).
Ir dar yltas kin falsas - buvo tokia merginos sukurta tema. Brekcjos berods nicas. Ten bernas ja paliko, kita vede. Praejo n laiko, ji vis neranda antros puses, nori isteket. Atejo kin. Ir pradejo rasyt, kad eis i pasimatyma su senu pazistamu, bet jis jai nepatinka , ne jos tipazas, jai netinka, bet vis tiek eis. Jai buvo pasiulyta ta berna su brekcija supazindint. Tai ka kin atsove? Ogi tai, jog jai bus grleda prie brekcija. Nei ji ta btekcija pazista realiai( is pistu matesi), nei jai turetu rupet kas kaip bus.
Papildyta:
Ooo, issipaipaliojo kazkas. Tuoj visi pistai tarp trydu susimaisys...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 11:52)
Siaip, labiausiai patiko kas Moonte organizuoja puolima pries Lutuke. Cia jau topu topas. Sedziu SM dienu is dienos, rasineju visom i AZ, ir skatinu puolima. O gyven, skrajojantis angelas, va taip, netycia, uzoka i SM, paskelidzia fluidus, is pozityviai iskrenda.

blink.gif kur ji taip rase? bigsmile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 11:41)
kaip jaur asiau, as stengiuosi nemeluoti. O tu vartykis toliau.

Tu ne MOntekrista, iki jos tau kaip iki menulio. AS puikiai skiriu forma, nuo turinio.

Ne tu meluoji net labai daznai. Paskutinsi pvz klausiau per n kartu, ten kur apie mano pajamas, mano buda pasalpini rasei, is kur tokia info taip ir issivartei nieko neatsakiusi. biggrin.gif

ir tu sakai, kad negraduoji zmoniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 11, 13:17)
net buvau atsiprasiusi, jei kada kokius astresnius zodzius pavartojau, bet kaip zasiai vanduo... as blogiete,

Nemeluok. Gu neva atsiprasei uzpludus kazkokiai nuotaikos bangai ( pati taip rasei) ir po dienos vel visas pradejai bukint, vadint neismanelem, kuriom nedasyla.
Ir kai tau vakar sita priminiau - tai parasei kad teisingai ir parasei, nes jos visos tokios ir yra.
Cia zinok neblogumas, cia yra tavo glusumas ir kazkos sutrikimas. Tu nemoki bendraut. Ir tu visa gyvenima tokia busi nei prie kazko pritampanti nei mokanti bendraut nei draugu ar pazistamu turesi. Esi atgrasi, zmones vengia taves realiame gyvenime.
Atsakyti