Pasiilgau Gmo istorijų. paskui ji persivadino džiuveseliu, ar dar ten kaip.
atmenu irgi forumo reakcijas.
kai kas bandė teisti, šaipytis, bet ji iki detalių neutraliai vvisoms atsakinėdavo, visas nuginklavo.
nes mergos pastebėjo, kad tik geba pasijuokti iš jos, bet ko čia juoktis? juk ji pati viską pasakojasi.
o jos su savo braškančiais skeletais spintose, nesugebėdavo taip atvirai, nuoširdžiai, juokingai apie save parašyti. todėl jų komentarai buvo niekiniai, liudijo apie jų pačių baimes ir puikybę.
jos gi nė viena negebėdavo savo silpnybių paviešinti, bent vienos kitos. nuoširdžiame kontekste. išskyrus pagiežą.
man pačiai buvo momentas, kad nepatiko - kai Gmo kažkurį vyrą aukščiau dukrą laikė. parašiau jai apie tai į až. tik tiek.
bet visos kitos Gmo istorijos - be jokios puikybės, su klaidomis, smulkmenomis, siplnybėmis.
niekas taip nerašė.
gal ji turėjo histrioninio tipo bruožų, mėgdavo žiūrėti, kaip kitos reaguoja, nes lojantys šunys patys pasirodo.
tikiuos, jai gerai sekasi.
dar atsimineu Ciccio, (va ji šiandien skaite mūsų temas). Ciccio irgi buvo kitokia, rašydavo, kaip ji nemegsta vaikų, motinystė jai buvo kančia, vaiko laukėsi nes pildė vyro svajonę (jei neklystu),daug uždirba, vyras apie vaikus šokinėja. kaip puolė ją moterys (modernios, pačios karjerą darančios moterys), dar lutukės forume nebuvo. kaip drįsti nemylėti ir gimdyti vaikus. nes vaiko laukdamasi Ciccio tą pat šnekėjo.
Cambala vadina Lutukę davatka, bet pati yra caro rūriko laikų cerberis. neleidžia žmonėms pasimylėti su kuo jie nori.
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 11:41)
Tai ir zmonės išgyvena virs 120m. Žadi tiek pasiekt? Vienetai tokių. Kaip ir šunų virš 20. Taviškiui jau nedaug liko.
ir? tuomet ar iš viso galime įvardyti tą senatvę? juk kiekvienam ji kita.
O tavo cambala dėl to akis drasko. Nu durnė
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 10, 16:02)
cambalinei gi "viena narė" pasakė ant tavęs varyt, tai ji ir loja nu kas čia neaiškaus?
nu.
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 12:50)
A, tai mus viešai auklėji, o L tik až?
Kažkaip nemačiau nę karto, kad jai kažką rašytum.
Aš gal ir ne geresnė, o ji geresnė?
Va ir mane dabar su nx ir p*zda tampysi n kartų.
Bet draugė su buterbrodais tik "ginasi", nes tave pagal plauką paglostė dėl tavo vedusių ir šelpiamų diedų.
Ai... Tiek to. Viskas man aišku su tavim, nematau reikalo tęst diskusiją.
Kažkaip nemačiau nę karto, kad jai kažką rašytum.
Aš gal ir ne geresnė, o ji geresnė?
Va ir mane dabar su nx ir p*zda tampysi n kartų.
Bet draugė su buterbrodais tik "ginasi", nes tave pagal plauką paglostė dėl tavo vedusių ir šelpiamų diedų.
Ai... Tiek to. Viskas man aišku su tavim, nematau reikalo tęst diskusiją.
Man patiko, kai lutukes rasytus chamiskus postus, paste copy adresavai jai paciai. Tai geriausias ginklas, pries given hipokritiskuma.
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 12:07)
a jau gydė visgi nuo senatvės?
nekelk man atsakomybės už ne mano pasirinktą šunį. Šuns mamą man išrinko mama, tai jos pasirinkimas ir atsakomybė. Aš niekada nebūčiau rinkusis iš tos mamos, tai ir bėdų tokių nebūtų. Be to, man vėliau teko užsienyje pagyventi, apskritai nebegalėjau šuns prižiūrėti, liko pas tėvus. Dabartinį šunį išsirinkau pati ir visa laiminga
tai prisiek iš pradžių, jei jau rasi
Nesivartyk, mizne. Niekur nerasiau kad gyde nuo senatves. Sunys buvo priziurimi, vedami pas vetus. O mirdavo nuo senatves.
Ka cia jums kelt - debilu ir mizniu seimyna rsat. Nei sunimis rupinotes, nei tevai tavim rupinosi, pas gydytojus del myzimo i kelnes nevede, antibiotikais visa vaikyste sere.
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 11:43)
O tu, žinoma, tas tigras?
Mes tik aukščio bijom, o tu tai net savo atvaizdo veidrodyje
Mes tik aukščio bijom, o tu tai net savo atvaizdo veidrodyje
tikriausiai. Gi ne aš tas šakalas, kuris įbėgdavo trumpam ir sugadindavo žmonėm diskusijas durnais komentarais, net neįsigilinus. Tu tą pati pripažinai. Jei būtum normalus žmogus, tai pripažinusi ir nustotum. Pataptum normalia forumiete. Bet nusidegradinai. Apsidairyk kokie tavo draugai, tai ir suprasi kodėl
Kurk kurk toliau. Man apie tave kurti nereikia. Teisybė dėl dukros baisaus auginimo tau akis bado.
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 12:12)
Gnu.
Negi tu nematai kad mizne nesitveria savyje, sparneliai nukirti senai?
Buvo taip, kad as atejau i foruma, nk nezinau, kazkokios diskusijos, rietenos, viena nare ir raso ai, tipo Given, su ja viskas aisku. O kas viskas aisku paskui ir supratau.
Tai kad miznes paistalai cia absurdiski.
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 08:31)
Vasario 11 d. - Jungtinių Tautų Organizacijos paskelbta Tarptautine moterų ir mergaičių moksle diena
Sveikinu visas mūsų protingas moteris ir merginas
Sveikinu visas mūsų protingas moteris ir merginas
kas nors kaip konkrečiai prsidedat? mes remėm 3 mergaites Indijoje, dabar 2.
aš visad už moterų education, ypač azijoje.
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 13:07)
tai tik tu visus moralizuoti charakterizuoti gali, o pati neliečiamybė?
ir esmė net ne tu, o tavo teletabės ir jų išverstaskūriškumas.
Bet kaip visada, tu gi nesupranti
ir esmė net ne tu, o tavo teletabės ir jų išverstaskūriškumas.
Bet kaip visada, tu gi nesupranti
Vel smelyno razborkes.
As tau daviau tris kartus po du kartus atsikasti, o tu...
O tu, atsikandai keturis kartus, po du kartus...
VA dabar uz tai tau...
Karingoji tu musu
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 11:46)
Tu labai nesivaldai. Tas akivaizdu. Tu pagiezos prisisunkusi isterike, nes tave visos jau cia nusodino. Tapai pajuokos objektu. Draskaisi, purtaisi, meluoji, duchiniesi. Kaip agonijas tampoma .
Matai, vakar 8ssiaiskinom kodel kai paviesinau tavo sena nica tu susipakavai ir dingai. Nes ten tiek daug visko apie save prirasiusi buvai. O dar melavai Aimejai kad montevertes nicu tik tu i mamkas atejai, tokia nedrasi, nieko nepazistanti...Kokua tu melage. Dasuto tau, kad nauju nicu ateit, bet gi negali issiregistruot. O tuo paciu ip antru nicu neprisiregistruosi . Tai va ir edi dabar savo karma, mizne.
Papildyta:
Tigras veganas
Matai, vakar 8ssiaiskinom kodel kai paviesinau tavo sena nica tu susipakavai ir dingai. Nes ten tiek daug visko apie save prirasiusi buvai. O dar melavai Aimejai kad montevertes nicu tik tu i mamkas atejai, tokia nedrasi, nieko nepazistanti...Kokua tu melage. Dasuto tau, kad nauju nicu ateit, bet gi negali issiregistruot. O tuo paciu ip antru nicu neprisiregistruosi . Tai va ir edi dabar savo karma, mizne.
Papildyta:
Tigras veganas
Debilė. Šiais laikais IP pakeist kaip 2 pirštus apmyžt.
Tu taip ir nesupratai dėl ko žmonės nikus pakeičia patarčiau grįžti į mokyklą, bet niekas nebepriims, kai jau su diagnoze
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 12:15)
tikriausiai. Gi ne aš tas šakalas, kuris įbėgdavo trumpam ir sugadindavo žmonėm diskusijas durnais komentarais, net neįsigilinus. Tu tą pati pripažinai. Jei būtum normalus žmogus, tai pripažinusi ir nustotum. Pataptum normalia forumiete. Bet nusidegradinai. Apsidairyk kokie tavo draugai, tai ir suprasi kodėl
Kurk kurk toliau. Man apie tave kurti nereikia. Teisybė dėl dukros baisaus auginimo tau akis bado.
Kaip tai ne sakalas tu? Sakalas ar hiena kur kiauksi tusciai be prasmes.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 12:17)
Debilė. Šiais laikais IP pakeist kaip 2 pirštus apmyžt.
Tu taip ir nesupratai dėl ko žmonės nikus pakeičia patarčiau grįžti į mokyklą, bet niekas nebepriims, kai jau su diagnoze
Bet tau neisejo pasikeist, mizne .
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 11:50)
Užtat toks piktas, nes alkanas tik žolės paėdęs.
Jei tu galvoji, kad tu užslėpi savąją pykčio energiją nuo kitų forume, tai labai klysti. Esi tiesiog bukas žmogus tada