Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 11:28)
Dabar gali sukurti ką tik nori, bet tai nebūtinai bus tiesa. Ir kas yra senas? Pasaulyje fiksuojama, kad šunys išgyvena ir gerokai virš 20 metų.

Tai ir zmonės išgyvena virs 120m. Žadi tiek pasiekt? Vienetai tokių. Kaip ir šunų virš 20. Taviškiui jau nedaug liko.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 11:32)
čia įsiterpsiu. o kuo dirbti darbą, juk kažkas turi dirbti tokius darbus, yra blogai? juk tik ką varei ant bedarbių.
išvis - dirbti kažkokš dsrbą gėda? ar kas maximoj kasininkes gėdina, kad js mus, aptarnauja tokiame stovyje, ypač dabartiniame?

Paklausk lutukės, kai tyčiojosi, neva aš bandeles pardavinėju mirksiukas.gif
O jau kiek šaipėsi iš mano bedarbystės su M, tai turbūt pamesčiau skaičių.

Ai, vet gi tu čia nebūni ir nieko nematai.... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 12:29)
čia tavo vertinimas. kur aš jų nemėgstu? su šiais nikais irgi diskutuoju.
nors nuomonė ne visur suptampa.
tame ir esmė, Moonte, manyje nėra jokios neapykantos niekam, ad hominem.
niekam šiam forume.
p.s. sakei, kad Montekrista kitokia.
mėgsta paprovokuoti. ko į mano postus nežiūri kaip į provokacijas? juk dar iki L atsiradimo forume kažkada tu nusprendei, kad "aš pasikeičiau". ir pradėjai mane barti už pokyčius.
aš Montekristos būdvardžių net nevartoju.

Tik nereikia, as puikiausiai pamenu tavo rasliava apie Hmmm ir Is SViesos.
Komplimentu tai neapvadinsi. Jei manai, kad as pulsiu tasyti tavo raslaiva, ka ir kaip rasei. As puikiaimokausi tavo draugikes pamokas, zinau, kad eilini karta kaip ir ji vartysiesi, o veliau moralizuosi, akd tasomos is kitu temu paklodes.

Antra, nieku nerasiau apie neapykanta.
Meluoji, tavo visa cia rslciava yra ad homeni, kaip ir mano. Kai kalba eina apie tave. Skirtumas tarpt aves ir manes, kaip jaur asiau, as stengiuosi nemeluoti. O tu vartykis toliau.

Tu ne MOntekrista, iki jos tau kaip iki menulio. AS puikiai skiriu forma, nuo turinio. Blondinas puikus tam pvz.

Pokyciai yra skirtingi, tu iki tol nebuvai hipokrite. Zinant mane, bjaurybe, galima numanyti, kad pastebesiu, kai zmogus viena sako, kita daro...
Atsakyti
Mylimuke, L postai baisūs. aš gi rašiau vakar, kad asmeniškai L parašydavau.
aš sakiau, kad sėdint čia, visų jūsų postai pasmukę. Moontė pagieža apsivilkusi, net Limcaca (gal maišau, kažkuri kita narė, tokia išlaikyta kaip Hmmmm) tą pastebėjo:pasikeitei žiauriai, Moonte.
tu irgi.
pašol nx, mizne.
pyzą užmovei.
tikrai anksčiau taip nerašei.
kuo tu geresnė?

ko jūsų visos geresnės, nes dalyvaujat tam pačiam šimpanzių rate: ji iškrypus, ji tokia..anokia, o mes..ha ha...pasijuokim iš jos.
jūs gi žinot, kad šis ratas niekad neužsisuks, nes tai cheminės hormoninės ir ego reakcijos.
ar man reikia būti tai 16tai, kuri irgi juokiasi?
praskrolintumėt, ir tiek.
aš ir Montevertei tą sakiau: nereaguok į C.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 vasario 2021 - 11:42
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 11:37)
ir kas? bet jai gi nerašo tik to. Lutukei rašo, kad ji pati degradė, nes su degradu gyvena, ką mato vaikai ir pan. O kur Moontei postai ta tema? Ko neskalbiat jos kam jai tokiai dvasingai degradas buvęs? Koks pavyzdys vaikams?
Čia kaip ir cambalinei vaistukų gerti nesiūlot, kai anot jos nuo manęs tėvas Palangoje bėga biggrin.gif
Jūs esate bailės išverstaskūrės. Ir gyvenime bailės. Pilna postų kaip bijote aukščio ir visokių kitokių dalykų. Jūs šakalai, šokantys prieš tigrus

O tu, žinoma, tas tigras? lotuliukas.gif
Mes tik aukščio bijom, o tu tai net savo atvaizdo veidrodyje hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 11:37)
ir kas? bet jai gi nerašo tik to. Lutukei rašo, kad ji pati degradė, nes su degradu gyvena, ką mato vaikai ir pan. O kur Moontei postai ta tema? Ko neskalbiat jos kam jai tokiai dvasingai degradas buvęs? Koks pavyzdys vaikams?
Čia kaip ir cambalinei vaistukų gerti nesiūlot, kai anot jos nuo manęs tėvas Palangoje bėga biggrin.gif
Jūs esate bailės išverstaskūrės. Ir gyvenime bailės. Pilna postų kaip bijote aukščio ir visokių kitokių dalykų. Jūs šakalai, šokantys prieš tigrus

Kur draskiausi dėl to, svaigike? Tau jau visos diskusijos draskymaisi.
Papildyta:

Tu labai nesivaldai. Tas akivaizdu. Tu pagiezos prisisunkusi isterike, nes tave visos jau cia nusodino. Tapai pajuokos objektu. Draskaisi, purtaisi, meluoji, duchiniesi. Kaip agonijas tampoma biggrin.gif .
Matai, vakar 8ssiaiskinom kodel kai paviesinau tavo sena nica tu susipakavai ir dingai. Nes ten tiek daug visko apie save prirasiusi buvai. O dar melavai Aimejai kad montevertes nicu tik tu i mamkas atejai, tokia nedrasi, nieko nepazistanti...Kokua tu melage. Dasuto tau, kad nauju nicu ateit, bet gi negali issiregistruot. O tuo paciu ip antru nicu neprisiregistruosi biggrin.gif . Tai va ir edi dabar savo karma, mizne.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 11:43)
O tu, žinoma, tas tigras? lotuliukas.gif

Tigras veganas
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 11:42)
Mylimuke, L postai baisūs. aš gi rašiau vakar, kad asmeniškai L parašydavau.
aš sakiau, kad sėdint čia, visų jūsų postai pasmukę. Moontė pagieža apsivilkusi, net Limcaca (gal maišau, kažkuri kita narė, tokia išlaikyta kaip Hmmmm) tą pastebėjo:pasikeitei žiauriai, Moonte.
tu irgi.
pašol nx, mizne.
pyzą užmovei.
tikrai anksčiau taip nerašei.
kuo tu geresnė?

ko jūsų visos geresnės, nes dalyvaujat tam pačiam šimpanzių rate: ji iškrypus, ji tokia..anokia, o mes..ha ha...pasijuokim iš jos.
jūs gi žinot, kad šis ratas niekad neužsisuks, nes tai cheminės hormoninės ir ego reakcijos.
ar man reikia būti tai 16tai, kuri irgi juokiasi?
praskrolintumėt, ir tiek.
aš ir Montevertei tą sakiau: nereaguok į C.

A, tai mus viešai auklėji, o L tik až? biggrin.gif
Kažkaip nemačiau nę karto, kad jai kažką rašytum.
Aš gal ir ne geresnė, o ji geresnė?
Va ir mane dabar su nx ir p*zda tampysi n kartų.
Bet draugė su buterbrodais tik "ginasi", nes tave pagal plauką paglostė dėl tavo vedusių ir šelpiamų diedų.

Ai... Tiek to. Viskas man aišku su tavim, nematau reikalo tęst diskusiją.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 11:46)
Tigras veganas

Užtat toks piktas, nes alkanas tik žolės paėdęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 11 vasario 2021 - 11:49
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 09:41)

kodėl man iki Montekristos kaip iki mėnulio?
aš iš viso nevertinu nieko, jei jau taip paėmus.
aš suprantu, kad moterys, besiriejančios čia, yra tik fragmentai: rodo savo tamsiausias dalis, o realiame gyvenime yra gal visai kitokie žmonės.

tu varai tik ad hominem, ir nematai.
Tau mane keista skaityti, parašei.
jei reaguotum tik į postus, nebūtų keista. nes aš bet kada galiu paantrinti bet kieno postams, bet tu neleidi, nes dabar - arba, arba.
kažkada niekad neantrinau Idomučiai, bet dabar paantrinu jo kai kurioms mintims.
tas pats ir su kitais nikais.
esmė ta, kad tu manęs visiškai neperpranti.
aš netelpu į tavo vaizduotės rėmus.
aš nepersisemiu jūsų intrigomis.
aš galiu ir po pusmečio ateiti, pasidlain ti filmais, ar knygomis, ar kažką apie gyvūnus, o tu tiesiog nori, kad dalyvaučiau jūsų virtualiam šeimyniniam kliedesy.
barčiau ir ločiau ant L, kaip jūs.
ir kas tuomet? ar mane kas nors mėgtų?
ar tu pati mėgtum? kč dar turėčiau dėl tavės padaryti? jei pasakyčiau, kad jau graužiu vištos kulšį, jau nagus lakuojuos, visus vyrus, mažiau uždirbančius praspyrus, ar mane kas nors mėgtų> jau ėmiau keto valgyti. tu pati nemėgsti linkčiojančių klonų.
tu žinai, ko nori iš žmogaus, esančio už ekrano?
kad atspindėtų tavo pačios puikybę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 vasario 2021 - 11:51
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 12:37)
bet jeigu aš tokia esu, tai kas?
tu mane nori įtraukti į savo intrigas, nes pati esi nuo jų priklausoma.
pati kątik guodeisi, kad nemgėsti save, kai puoli į Burbos lygį.
negaliu aš jau rašyti ką noriu, kiek noriu - turiu jūsų balose maudytis?
negi negaliu parašyti apie filmus, knygas, bet ką. turiu antrinti, tretinti jūsų pagiežposčius.
jau sakiau, nepatinka man jūsų rietenos.
bet kartais savo noru jose sudalyvauju.
tik tu savo dalies nepripažįsti, ar ne.

O gi nieko, buk kokia esi.
As, tai sakai cia kiti at homeni... O tu jau ne mirksiukas.gif
Samokslo teorijas nerezgi? Man neprimeti?

Ir kas is to, as galiu apie save parasyti, o tu ne mirksiukas.gif Tau gi svarbu ivaizdis, va isokai kas menesi, sukeli sarsala, pabaksnoji pirsteliu i savo draugikiu skriaudejas, o svarbiausia Moonte viso to organizatore, ir dingsti... Gera darba padariusi, pliuspunkta pasidejusi?

Is tiesu, tau nepatinka rietenos. Idomu kas tuo patikes. Jau zinau, tavo draugikes.

Siaip, labiausiai patiko kas Moonte organizuoja puolima pries Lutuke. Cia jau topu topas. Sedziu SM dienu is dienos, rasineju visom i AZ, ir skatinu puolima. O gyven, skrajojantis angelas, va taip, netycia, uzoka i SM, paskelidzia fluidus, is pozityviai iskrenda.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 11:35)
Nesiteisink, Lutuke. Cambala geriau už tave žino.
vat net dabar galvoju, paklausiu jaunuolio, kodėl jis kardą mano vaikui išdrožė.
bet paskui, pagalvojau, o kam.
juk Cambala geriau žino ir ji pasakė, kodėl.

dabar gausiu žinių dėl tos mirusios gydytojos. Cambala vis tiek netikės, ir perrašys forume vėl šį gabaliuką.
ko ne istorijų perrašymas. ir dar papigiai.

Aha, o tas vaikis ims ir pasakys kad nekencia nei bobos nei jos vaiku viduj kad i jo seima ( mama ir teti) lenda.

Kas tu tokia isivaizduoji esanti, kad tikiesi gauti kazkokiu atsakymu is tu zmoniu, kuriuos iskaudinai?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 07:29)
va ir dabar mane tampysi n kartų

nieko aš tavęs netampysiu n kartų.
tai jūs mane provokuojat atsakyti už Lutukes žodyną ir stilių, tarsi aš Lutukę pagimdžiusi būčiau.
tu paklausei dėl Lutukės žargono, aš atsakiau, kad ir jūsų pačių toks.
kur čia melas?
ir pasakiau, kad nemėgstu jūsų stiliaus.
ir pasakiau kad visos čia, dienų dienas besiriedamos, degraduojat.
L tame tarpe.
jei nepastebi, aš tavo asmeninio gyvenimo niekad netampiau.
juk kai pasirodžiau čia prieš kelias savaites, pati (kartu su Šviesa) vėl senas temas iškėlei:"tai, kaip ten vyrus ŠELPI?" Iš_Šviesos taip pat. o Moonte, sako, jog Šviesa neutrali.
ar aš bent vien detalę apie tave ką šnekėjau (apart to paklausimo, kodėl nesiženyji, kaip tavasis pas tave jaučiasi)?
o apie Cambalą, o apie Moontę? apie jų gyvenimą?
ir anksčiau apie mane rašei, kad aš tau patikau, nes mane kažkada pašiepei, bet aš neutraliai tau be pagiežos atsakydavau, ir mes daugiau mažiau normaliai postais apsikeisdavom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 vasario 2021 - 12:01
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 12:51)
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 09:41)

kodėl man iki Montekristos kaip iki mėnulio?

Taigi, reziume, liekam kiekviena prie savo simpatiju mirksiukas.gif

Man jos idomios, ju mintys man patinka, ju vertinimas kitu zmoniu istoriju, problemu ir t.t. mane zavi brandumu. Man patinka, kad jos skaito ne suragatini slamsta, sistematiskai dirba su savimi. Nesivadovauja yotubine ismintimi, kur viskas ant leksteles paduota, kai nereikia jokiu asmeniniu proto pastangu suvokti.

TAigi, kaip jau rasiau, matuojantis ant saves brangutes. Jei tureciau daugiau sunu, tos mielos simpatikos moterys, butu puikiausiomis kandidatemis i marcias. As noreciau gyventi apsupta, tokiu protingu ir ismintingu moteru.

O tu ir toliau baksnok pirsteliu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 11:32)
Tai kaip dabar, given, man reaguoti va i visa sita? Raunasi, suprask karinga drasuole, kelia sarsala.

Given, tai sakai karingumas?
AR vel tylesi kaip avis i uodega ikirpta?
Ar pabegsi nereagavusi ir kaip niekur nieko, po menesiuko. Sveikos, dabar skaitau ta ir ta, va dabar padariau ta ir ana... Kokia as visa faina ir pozityvi. O va jus, eiline tryda samokslo teoriju, ir vel bus eilinis sarsalo sukelimas, iki kito karto. Paliekant savo draugikes, toleliau karingai reikstis.

tai tik tu visus moralizuoti charakterizuoti gali, o pati neliečiamybė? biggrin.gif
ir esmė net ne tu, o tavo teletabės ir jų išverstaskūriškumas.
Bet kaip visada, tu gi nesupranti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 11:34)
Mes ir gydem su veto pagalba. Ir migdyti jis mums nesiule. Numire sunys sava mirtim nuo senatves, buvo prizourimi ir mylimi.
O jus tik ir tesugebejot nesena suni suvaryt, pas veta nesikreipt( nes tu pezekai oad nebuvo ju) ir galop nuvezus pas veta( oba atsirado jau) uzmigdyt. Debilai.

As nerasiau kad buvau radusi, as rasiau kad atsimenu ka tu rasei anuo nicu apie meme, kuris paliko tave
Kazkur treciuju temoje. Rasiu, nepergyvenk, mizne.

a jau gydė visgi nuo senatvės? biggrin.gif
nekelk man atsakomybės už ne mano pasirinktą šunį. Šuns mamą man išrinko mama, tai jos pasirinkimas ir atsakomybė. Aš niekada nebūčiau rinkusis iš tos mamos, tai ir bėdų tokių nebūtų. Be to, man vėliau teko užsienyje pagyventi, apskritai nebegalėjau šuns prižiūrėti, liko pas tėvus. Dabartinį šunį išsirinkau pati ir visa laiminga smile.gif

tai prisiek iš pradžių, jei jau rasi bigsmile.gif
Atsakyti