Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 11:13)
Taip, teko keltis paskutinius menesius kai suo buvo senas. Vetai nuo senatves negydo.
Jus gi uzmigdet nesena suni. Tu gi triedei, kad vetu anksciau nebuvo, todel ir nevezet suns su problemom. Yra tavo rasliava, kad nemokejot teisingai maitint...Vnz debilai, nesirupinot augintiniu ir tiek.
Ja ja, va uzsienyje tai..Cia kaip lutuke su airija. Nesvaik, pas mus vetai dirba, tyrimai kaip zmonems atliekami, o kad apsimyze viskas nuo grindu, lovu iki  taves - cia faktas.

Bus kada nors, mizne. Atrasiu ikelsiu. Apie tavo sveikatos problemas irgi ne is kart radau. Ir apie kankinama vargsa suni ne is karto.

Dabar gali sukurti ką tik nori, bet tai nebūtinai bus tiesa. Ir kas yra senas? Pasaulyje fiksuojama, kad šunys išgyvena ir gerokai virš 20 metų.
Normalus vetas gydytų iki paskutinio. Taip kad pati tokio neradai arba net neieškojai.
Tavo motina juk irgi sena. Nebegydyk.
Nemokėjom. Pirkausi žurnalus tuometinius, žiūrėjau laidas apie augintinius, bet niekas ten apie mitybą nepasakojo. Nebuvo dar tada tų sausų maistų, išskyruos tuos baisiuosius pigiuosius prekybcentriuose, bet jie tada dar nerėmė vetų, jokių šunų parduotuvių, kurių net nebuvo, tai ir kalbų apie mitybą tada nebuvo.

Rasi tu. Greičiau skylę smegenyse pas tave ras. Juk tipo buvai atradusi, o dabar vėl pametei? Išverstaskūre melage. Prisiek artimųjų mirtim, kad buvai radus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 08:19)
Todel tu ju ir nemegsti, nes viduje jauti, kad tau iki ju...

čia tavo vertinimas. kur aš jų nemėgstu? su šiais nikais irgi diskutuoju.
nors nuomonė ne visur suptampa.
tame ir esmė, Moonte, manyje nėra jokios neapykantos niekam, ad hominem.
niekam šiam forume.

p.s. sakei, kad Montekrista kitokia.
mėgsta paprovokuoti. ko į mano postus nežiūri kaip į provokacijas? juk dar iki L atsiradimo forume kažkada tu nusprendei, kad "aš pasikeičiau". ir pradėjai mane barti už pokyčius.
aš Montekristos būdvardžių net nevartoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 vasario 2021 - 11:30
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 11:21)
Jokios sąžinės pas tave nėra. Sąžiningai tai aš dabar parašysiu ir be užuolankų. Tu lygiai kaip ir L vėl grįžai tipo prie alkoholiko ir vėl su juo gyveni. Tavęs dėl to nepjauna ir neišjuokinėja visokios Mėmėkristos, cambalinės, bobutės. O L išjuokinėja dėl to. Ir tu ką tik parašei, kad tu su išverstaskūrėm nebendrauji biggrin.gif  biggrin.gif

L neigia, kad jos vyras alkoholikas (buvusių alkoholikų nėra) , o Moonte neneigia.
L vyras kartais dar išgeria, o Moontes kiek žinau išvis nebe.
L visoms pamokslauja dėl taurės vyno, Moontes to darant nemačiau.

Oi, dar tave pamiršau. Anksčiau akis draskei už lašą alkoholio, o dabar ir pati išgeri 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 11:58)
Sakiau, kad tavo vyras juodadarbis, nes tik po vidurinės dirbt pradėjo ir visą laiką tik dirbo.

čia įsiterpsiu. o kuo dirbti darbą, juk kažkas turi dirbti tokius darbus, yra blogai? juk tik ką varei ant bedarbių.
išvis - dirbti kažkokš dsrbą gėda? ar kas maximoj kasininkes gėdina, kad js mus, aptarnauja tokiame stovyje, ypač dabartiniame?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 12:21)
Jokios sąžinės pas tave nėra. Sąžiningai tai aš dabar parašysiu ir be užuolankų. Tu lygiai kaip ir L vėl grįžai tipo prie alkoholiko ir vėl su juo gyveni. Tavęs dėl to nepjauna ir neišjuokinėja visokios Mėmėkristos, cambalinės, bobutės. O L išjuokinėja dėl to. Ir tu ką tik parašei, kad tu su išverstaskūrėm nebendrauji biggrin.gif  biggrin.gif

Tai kaip dabar, given, man reaguoti va i visa sita? Raunasi, suprask karinga drasuole, kelia sarsala.

Given, tai sakai karingumas?
AR vel tylesi kaip avis i uodega ikirpta?
Ar pabegsi nereagavusi ir kaip niekur nieko, po menesiuko. Sveikos, dabar skaitau ta ir ta, va dabar padariau ta ir ana... Kokia as visa faina ir pozityvi. O va jus, eiline tryda samokslo teoriju, ir vel bus eilinis sarsalo sukelimas, iki kito karto. Paliekant savo draugikes, toleliau karingai reikstis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 11:28)
Dabar gali sukurti ką tik nori, bet tai nebūtinai bus tiesa. Ir kas yra senas? Pasaulyje fiksuojama, kad šunys išgyvena ir gerokai virš 20 metų.
Normalus vetas gydytų iki paskutinio. Taip kad pati tokio neradai arba net neieškojai.
Tavo motina juk irgi sena. Nebegydyk.
Nemokėjom. Pirkausi žurnalus tuometinius, žiūrėjau laidas apie augintinius, bet niekas ten apie mitybą nepasakojo. Nebuvo dar tada tų sausų maistų, išskyruos tuos baisiuosius pigiuosius prekybcentriuose, bet jie tada dar nerėmė vetų, jokių šunų parduotuvių, kurių net nebuvo, tai ir kalbų apie mitybą tada nebuvo.

Rasi tu. Greičiau skylę smegenyse pas tave ras. Juk tipo buvai atradusi, o dabar vėl pametei? Išverstaskūre melage. Prisiek artimųjų mirtim, kad buvai radus biggrin.gif

Mes ir gydem su veto pagalba. Ir migdyti jis mums nesiule. Numire sunys sava mirtim nuo senatves, buvo prizourimi ir mylimi.
O jus tik ir tesugebejot nesena suni suvaryt, pas veta nesikreipt( nes tu pezekai oad nebuvo ju) ir galop nuvezus pas veta( oba atsirado jau) uzmigdyt. Debilai.

As nerasiau kad buvau radusi, as rasiau kad atsimenu ka tu rasei anuo nicu apie meme, kuris paliko tave
Kazkur treciuju temoje. Rasiu, nepergyvenk, mizne.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 11:09)
o varge, juk jau sakiau,  pamirsai? vos pora dienu atgal  bigsmile.gif

Nesiteisink, Lutuke. Cambala geriau už tave žino.
vat net dabar galvoju, paklausiu jaunuolio, kodėl jis kardą mano vaikui išdrožė.
bet paskui, pagalvojau, o kam.
juk Cambala geriau žino ir ji pasakė, kodėl.

dabar gausiu žinių dėl tos mirusios gydytojos. Cambala vis tiek netikės, ir perrašys forume vėl šį gabaliuką.
ko ne istorijų perrašymas. ir dar papigiai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 11:30)
L neigia, kad jos vyras alkoholikas (buvusių alkoholikų nėra) , o Moonte neneigia.
L vyras kartais dar išgeria, o Moontes kiek žinau išvis nebe.
L visoms pamokslauja dėl taurės vyno, Moontes to darant nemačiau.

Oi, dar tave pamiršau. Anksčiau akis draskei už lašą alkoholio, o dabar ir pati išgeri  4u.gif  biggrin.gif

ir kas? bet jai gi nerašo tik to. Lutukei rašo, kad ji pati degradė, nes su degradu gyvena, ką mato vaikai ir pan. O kur Moontei postai ta tema? Ko neskalbiat jos kam jai tokiai dvasingai degradas buvęs? Koks pavyzdys vaikams?
Čia kaip ir cambalinei vaistukų gerti nesiūlot, kai anot jos nuo manęs tėvas Palangoje bėga biggrin.gif
Jūs esate bailės išverstaskūrės. Ir gyvenime bailės. Pilna postų kaip bijote aukščio ir visokių kitokių dalykų. Jūs šakalai, šokantys prieš tigrus

Kur draskiausi dėl to, svaigike? Tau jau visos diskusijos draskymaisi.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 11:32)
juk tik ką varei ant bedarbių.

pati ji bedarbė virš metų biggrin.gif
ji labai prastas žmogus, su labai agresyvia, verdančia energija. Nesitikėk iš jos neiko normalaus ir objektyvaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 11 vasario 2021 - 11:35
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 11:20)
,
na ir L - su savo paklodėmis, visus vimdančiomis.

Tu čia "nebūni" ir nieko "nematai" smile.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2020 08 14, 20:09)
tau vyras taip galva sutranke ar siap kokai avarija, trauma?

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 12:56)
visgi tu buka  biggrin.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 13:02)
man taves gaila , kaip tau gyventi reikia su 20 gr smegenu  unsure.gif  ziurek radau tave nufilmuota  biggrin.gif

https://www.youtube....anieliusKibilda

QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 31, 13:00)
tu tai tikrai kur** pati didziausia  mirksiukas.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 29, 14:53)
lervine dugnine melage, fui kokia tu slykstyne,
fuii slykstyne  unsure.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 29, 15:44)
debile, nu gryna lotuliukas.gif
, ka apsimelavusi parse?

QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 29, 15:35)
. utele tu zemes  biggrin.gif

Kaip manai, kas gražiau skamba - pimpalai tave tvarkė - ar ***** užmovė? ax.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2020 09 03, 18:42)
o kiek pimpalu tave tvarke? geda pasakyti ar didziuojiesi?

Nenori savo draugei su aureole pasiūlyt paiksėt nuo tokio "saves pažinimo"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 11:30)

Oi, dar tave pamiršau. Anksčiau akis draskei už lašą alkoholio, o dabar ir pati išgeri  4u.gif  biggrin.gif

Nu. Rase kad perkant alkoholi jos dokumento praso🤣. 39 metu moteryte nors forume save " pakels" - ji gi nesusvietno grOAzio ir jaunystes🤣. Bet savo draugem l ir given pasirodyt bijo🤣.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 09:32)
Sveikos, dabar skaitau ta ir ta, va dabar padariau ta ir ana... Kokia as visa faina ir pozityvi.

bet jeigu aš tokia esu, tai kas?
tu mane nori įtraukti į savo intrigas, nes pati esi nuo jų priklausoma.
pati kątik guodeisi, kad nemgėsti save, kai puoli į Burbos lygį.
negaliu aš jau rašyti ką noriu, kiek noriu - turiu jūsų balose maudytis?
negi negaliu parašyti apie filmus, knygas, bet ką. turiu antrinti, tretinti jūsų pagiežposčius.
jau sakiau, nepatinka man jūsų rietenos.
bet kartais savo noru jose sudalyvauju.
tik tu savo dalies nepripažįsti, ar ne.
Atsakyti
Marija Serbintaitė. Kodėl moterys viena kitai jaučia neapykantą?

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...a.d?id=86450609

Atsakyti