Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 10:45)

Juokas jai. Čia ne mano posakis. Pasiskolinau.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 10:46)
Va tai yra idinga. Nieko bendro neturi su lytiskumu. Tai budinga infantiliems zmonems, linkusiems buti islaikomais.

Iš esmės nežiūriu į skolinimą, pagalbą taip baisiai. Bet neigiamas faktorius čia yra, kad šelpti reikia tą, kuris turi oats tau padėti (auginti vaikus). Tai čia kaio tu sakai, tvirkinimas kvadratu gaunasi. Ne vyras, tėvas, o antras vaikas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 09:55)
Visu pirma, "meile" nekvepejo. Didumoje mes su given444, turejo skirtinga nuomone. Bet fainiai vyko polemika. Mano vaizdinyje given444, buvo kazkas panasaus i mylimuke, Is Sviesos. Protingos inteligentiskos, svarbiausia zingeidzios, savimi pasitikincios motreys. Montekrista nerasiau i ta sarasa, ji siek tiek kitokia, prie viso to isvardinto, ji dar megsta paprovokuoti. Tai va, Dabar gi, matau kad del given444 klydau. Nes jos mintys, argumentai, pateikti pvz. kaip faktas is agneturos VBS, labai pavirsutiniski, liudina vertinimo kriterijai, kaip ir principines pozicijos nebuvimas, dvigubu standartu taikymas, vartymasis.

Nezinau kada Given buvo panasi i tavo isvardontas( as nesu forume taip kaip tu), bet nuo mano prisijungimo kokia buvo tokia yra. O paskutiniu metu slyksti 0asidare del tos savo drauges . Objektyvumo 0, nes sodelyje buterbrodu pavalge.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 10:10)

dar ir kaip valgytum. dėl to galiu net pasilažinti. never say never.

Pralostum.

O as siuo atzvilgiu sakau, NIEKADA. Nes nematau prasmes, neturiu maziausio poreikio susitikti, jau nekalbu apie ko nors valgyma.

Tiesiog keistas, tavo isitikinimas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 10:19)
Melas. Ir cia esantys, tai patvirtins. Pacios idomiausios diskusijos pas mus vyko su mediniu. Musu labai skirtingi poziuriai buvo. As jauna, o jis gyvenima mates vyras. BEt poskonis po tos diskusijos, iki siol liko.

Ir dabar praejus 20 metu, as galiu patvirtinti, kad didumoje jis buvo teisus, o as klydau.

O kas tas Medinis? Cia Blondinas?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 00:03)
Taip, keldavosi brolis( su pirmu suniu), keldavosi vyras ( su antru). Nes jei uzsiveisi gyvuna - turi juo rupintis.
Nepasakok pasaku ir nesiteisink- debilu seimyna risdavot mazu gabaritu sune kad nereiktu isvest ir partumet nakti. Urodu seima- nei pas veta nei suniui savo reikalus atlikt. Yra tavo zinutes kur tavo aeses suo viska namie daro.
Tiesiog nevalu ir mizniu seimynele.
Papildyta:

Taip, keldavosi brolis( su pirmu suniu), keldavosi vyras ( su antru). Nes jei uzsiveisi gyvuna - turi juo rupintis.
Nepasakok pasaku ir nesiteisink- debilu seimyna risdavot mazu gabaritu sune kad nereiktu isvest ir partumet nakti. Urodu seima- nei pas veta nei suniui savo reikalus atlikt. Yra tavo zinutes kur tavo aeses suo viska namie daro.
Tiesiog nevalu ir mizniu seimynele.
Papildyta:

Matem. Kai per Naujus pries 3 metus sejdejai ata ziurkjorki aikabinus, kai tavo meme Naujus su vaisinga protingesne sutikinejo pas savo tevus
.

Nebesvaik, dūra. Pasakok kaip jūsų šunis vetai "gydė", kad vis tiek naktį kelinėdavotės biggrin.gif biggrin.gif Prie ko čia kiti šunys? Slapta nuo visų nepasitarus neatsakingai nusipirko, tai ir gavo ligonį. Tas šuo tik 7 metus teišgyveno, įgimtos inkstų bėdos. Beje, jų niekaip nenustatė Lietuvos vetai. Iš kito miesto buvo šuo pas Jakovą vežtas. Nieko. Tipo viskas gerai. Ligą nustatė tik užsienyje, kai jau per vėlu buvo rolleyes.gif

Pati ir švęsk tarybines šventes su butylka, liaulia biggrin.gif
Tai nuorodos į temą kaip pabėgo nebus, ką skystablauzde kūrėja? ir apie vežimėlius su vaikais? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 09:10)
jau 1000 psl pasiekta. kaip švęsit Valentino dieną?
dar ir kaip valgytum. dėl to galiu net pasilažinti. never say never.

mes krikščionių švenčių nešvenčiam. Tokia šventė pas mus pavasarį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 09:20)
butą pirkau, nes rašiau - mūsų bendras santuokoje buvo padalintas perpus. aš likau bendrame bute  ir jam nupirkau (jo dalis), pagal babkes gavosi čiut viršaus. bet na ir kas. liks

jos teisinės nihilistės, tai ir nesuvokia to
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 09:39)
kur aš bandau Cambalai įgelti?
mano įgėlimai jai nė iš tolo neprilygst jos rypavimams: atgrasu, atgrausu, bjauru, fui. kartojasi, kaip užstrigusi.

tai čia ji ant mūsų visų dėl Alzheimerio treniruojais. Sakė gi, kad mes jos bandomi triušiai. Tai žmogus vis perrašo ir perrašo kasdien tą patį, na ir gyvena iliuzijoje, kad gera atmintis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 09:55)
Tiesiog geda, bendrauti taip kaip bendrauji tu, ar panasiai kaip tu bednraujanciom. Bet as puikiai atsimenu, ka rase given444, kad gedos jausmas tai atavizmas. As gi kiekviena karta, perzengusi ribas, jauciu sazines grauzati. Tuo nesididziuoju. Toel labai vertinu zmones, kurie nepasiduoda provokacijom, islieka, pilnaja ta zodzio prasme, istikimi savo istikinimams, propaguojamoms vertybems, moralinems normoms.

Karta buvau pateikusi pvz. apie neva baime ir drasa.
TArkim, urka gatveje slaikstosi su peiliu, tik kvailys puls elgtis taip kaip urka, tapatintis su juo. O urkai, atrodo, kad jis baisiai drasus, nes jo neslegia morale, etika, dorove.

tai visų pirma turėtum absoliučiai nustoti bendrauti su cambala ir ŽKB. Bet tu nenustoji, esi išverstaskūrė
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 11:05)
Nebesvaik, dūra. Pasakok kaip jūsų šunis vetai "gydė", kad vis tiek naktį kelinėdavotės biggrin.gif  biggrin.gif Prie ko čia kiti šunys? Slapta nuo visų nepasitarus neatsakingai nusipirko, tai ir gavo ligonį. Tas šuo tik 7 metus teišgyveno, įgimtos inkstų bėdos. Beje, jų niekaip nenustatė Lietuvos vetai. Iš kito miesto buvo šuo pas Jakovą vežtas. Nieko. Tipo viskas gerai. Ligą nustatė tik užsienyje, kai jau per vėlu buvo rolleyes.gif

Pati ir švęsk tarybines šventes su butylka, liaulia biggrin.gif
Tai nuorodos į temą kaip pabėgo nebus, ką skystablauzde kūrėja? ir apie vežimėlius su vaikais?

Taip, teko keltis paskutinius menesius kai suo buvo senas. Vetai nuo senatves negydo.
Jus gi uzmigdet nesena suni. Tu gi triedei, kad vetu anksciau nebuvo, todel ir nevezet suns su problemom. Yra tavo rasliava, kad nemokejot teisingai maitint...Vnz debilai, nesirupinot augintiniu ir tiek.
Ja ja, va uzsienyje tai..Cia kaip lutuke su airija. Nesvaik, pas mus vetai dirba, tyrimai kaip zmonems atliekami, o kad apsimyze viskas nuo grindu, lovu iki taves - cia faktas.

Bus kada nors, mizne. Atrasiu ikelsiu. Apie tavo sveikatos problemas irgi ne is kart radau. Ir apie kankinama vargsa suni ne is karto.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 10:05)
AS gi netoleruoju nei melo, nei diletancizmo, nei chamizmo.

toleruoji ir dar bendrauji su tokiomis čia kasdien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 11:58)
O kas  tas Medinis? Cia Blondinas?

Ne tai tikrai ne blondinas. Jie skirtingi. JIe skirtingi ne kiek vidumi, kiek minciu pateikimo forma.

Medinis buvo protingas, ciniskas, su savitu humoro jausmu vyras. Pasakyciau toks katinas, besisildantis terasoje, globejiskai ziurintis, kaip netoliese kaciukai zaidzia. Jei koks kaciukas patraukdavo demesi, su juo padiskutuodavo, patampydavo jauka. Saziningai, iki siol jo isskirtinis demesys man, kaciukui, sildo. Matyt, mano jaunatviskos klejones, ji kazkuo zavedavo.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 12:14)
toleruoji ir dar bendrauji su tokiomis čia kasdien biggrin.gif

TAi zinoma, kad benrauju. Matai gi kad atrasiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 12:13)

tai visų pirma turėtum absoliučiai nustoti bendrauti su cambala ir ŽKB. Bet tu nenustoji, esi išverstaskūrė

Save praleidai, lutuke, Idomucia, given... mirksiukas.gif
Bet juk as nerasiau, kad nebendrauju su tokiais.
Man slysktoka, kad pati nuslystu iki jusu bendravimo lygio. As nemeluoju sau, kad su jumis chamais susitapatinu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 08:05)

Niekas geriau uz tave nesugeba kelti sarsalo,

tai žinoma. brunette.gif
aš čia dienų dienomis sėdžiu, mėnesių mėnesiais non stop, pagal žinučių skaičių matyti ir visą eterį užimu.
ta proga ir suskirstau.
aš pačiam dugne.
Sekantis Idomučia - juk jis su kirvuku žmoną nori užlenkti.
toliau pagal gatvės žodyną - Cambala, Burba, gyvenokartabobutė.
Mylimuke su savo pasla nx, mizne, irgi jau neatsilieka.
Monteverte - karingesnė - aukščiau,
na ir L - su savo paklodėmis, visus vimdančiomis.
Kuo toliau į saulę - tuo švariau. Visos kitos švyti. nėra ko prikibti. deivės tiesiog.
na, o viršuje švyti net neminėsim kas. netark to vardo be reikalo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 10:46)
Velgi, jei saziningai. Issiskyrem su vyru draugiskai, dristu teigti kad dar mylejom vienas kita, tiesiog del jo negebejimo kontroliuoti savo priklausomybe, negalejome kartu gyventi. Issiskyre, kiekvienas likome prie savo "truto". Progresuojant vyro priklausomybei, jis isvaziavo i teviske gyventi. As gi, pradejau beprotiskai dirbti, tai padejo man susitvarkyti su tuo karteliu, kuris liko po skyrybu. Skyrbu metu, teiseja priteisi alimentus. As ju atsisakiau, nes zinojau, kad vyras anuomet nepajegus ju moketi. Nevyniojant i vata, jis buvo pasiekes dugna. Is esmes, aliemntu atsisakyma, galima traktuoti, kaip savos rusies, skolinima, ar tvirkinima, kai padedi zmogui kuris nevykdo savo pareigu.

Jokios sąžinės pas tave nėra. Sąžiningai tai aš dabar parašysiu ir be užuolankų. Tu lygiai kaip ir L vėl grįžai tipo prie alkoholiko ir vėl su juo gyveni. Tavęs dėl to nepjauna ir neišjuokinėja visokios Mėmėkristos, cambalinės, bobutės. O L išjuokinėja dėl to. Ir tu ką tik parašei, kad tu su išverstaskūrėm nebendrauji biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 12:20)
tai žinoma.  brunette.gif
aš čia dienų dienomis sėdžiu, mėnesių mėnesiais non stop, pagal žinučių skaičių matyti ir visą eterį užimu.
ta proga ir suskirstau.
aš pačiam dugne.
Kuo toliau į saulę - tuo švariau. Visos kitos švyti. nėra ko prikibti. deivės tiesiog.

Oi tik nereikia, dar viena sventa nekaltybe forume atsirado.
Vel vartais, nesedi, bet viska zinai, kad suskirstyti, pamatyi kas gaujas ir puolimus rengia.

O tu murgdykis meslikuke, su juo susitapatinus, GELBETOJA, tvirkintoja, nes negebi pasakyti TIESA. Nes zinai, kad tave padruskes, pagloscius jas pries plauka, pasius toli, toli...

Oi praleidau burba, tavo draugikiu sielos drauge ir ikvepeja. Nuo kurios ir pasidejo visas esamas bordakas SM. Burimai is kristolinio apie mylimukes, MOntekristos ir kitu gyvenimus. Tai dar ir uz tai man atsakomybe permesi. Nuostabu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 11 vasario 2021 - 11:27
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 11:20)
tai žinoma.  brunette.gif
ta proga ir suskirstau.
aš pačiam dugne.

O kame tu montevertes karinguma matai?🤣🤣🤣
Is sono atrodo kaip mergiote smelio dezeje, isteriskai o pravardziodama visus tuos, kurie jai papus numinde. Meluoja , vartosi , niekas jai netiki. Atrodo kaip vaikas kokiu 4 metu, kuris kazka pameluoja suaugusiam ir jam atrodo kad juo tiki🤣.
Atsakyti