QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 00:03)
Taip, keldavosi brolis( su pirmu suniu), keldavosi vyras ( su antru). Nes jei uzsiveisi gyvuna - turi juo rupintis.
Nepasakok pasaku ir nesiteisink- debilu seimyna risdavot mazu gabaritu sune kad nereiktu isvest ir partumet nakti. Urodu seima- nei pas veta nei suniui savo reikalus atlikt. Yra tavo zinutes kur tavo aeses suo viska namie daro.
Tiesiog nevalu ir mizniu seimynele.
Papildyta:
Taip, keldavosi brolis( su pirmu suniu), keldavosi vyras ( su antru). Nes jei uzsiveisi gyvuna - turi juo rupintis.
Nepasakok pasaku ir nesiteisink- debilu seimyna risdavot mazu gabaritu sune kad nereiktu isvest ir partumet nakti. Urodu seima- nei pas veta nei suniui savo reikalus atlikt. Yra tavo zinutes kur tavo aeses suo viska namie daro.
Tiesiog nevalu ir mizniu seimynele.
Papildyta:
Matem. Kai per Naujus pries 3 metus sejdejai ata ziurkjorki aikabinus, kai tavo meme Naujus su vaisinga protingesne sutikinejo pas savo tevus
.
Nebesvaik, dūra. Pasakok kaip jūsų šunis vetai "gydė", kad vis tiek naktį kelinėdavotės
Prie ko čia kiti šunys? Slapta nuo visų nepasitarus neatsakingai nusipirko, tai ir gavo ligonį. Tas šuo tik 7 metus teišgyveno, įgimtos inkstų bėdos. Beje, jų niekaip nenustatė Lietuvos vetai. Iš kito miesto buvo šuo pas Jakovą vežtas. Nieko. Tipo viskas gerai. Ligą nustatė tik užsienyje, kai jau per vėlu buvo
Pati ir švęsk tarybines šventes su butylka, liaulia
Tai nuorodos į temą kaip pabėgo nebus, ką skystablauzde kūrėja? ir apie vežimėlius su vaikais?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 09:10)
jau 1000 psl pasiekta. kaip švęsit Valentino dieną?
dar ir kaip valgytum. dėl to galiu net pasilažinti. never say never.
mes krikščionių švenčių nešvenčiam. Tokia šventė pas mus pavasarį
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 09:20)
butą pirkau, nes rašiau - mūsų bendras santuokoje buvo padalintas perpus. aš likau bendrame bute ir jam nupirkau (jo dalis), pagal babkes gavosi čiut viršaus. bet na ir kas. liks
jos teisinės nihilistės, tai ir nesuvokia to
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 09:39)
kur aš bandau Cambalai įgelti?
mano įgėlimai jai nė iš tolo neprilygst jos rypavimams: atgrasu, atgrausu, bjauru, fui. kartojasi, kaip užstrigusi.
tai čia ji ant mūsų visų dėl Alzheimerio treniruojais. Sakė gi, kad mes jos bandomi triušiai. Tai žmogus vis perrašo ir perrašo kasdien tą patį, na ir gyvena iliuzijoje, kad gera atmintis
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 09:55)
Tiesiog geda, bendrauti taip kaip bendrauji tu, ar panasiai kaip tu bednraujanciom. Bet as puikiai atsimenu, ka rase given444, kad gedos jausmas tai atavizmas. As gi kiekviena karta, perzengusi ribas, jauciu sazines grauzati. Tuo nesididziuoju. Toel labai vertinu zmones, kurie nepasiduoda provokacijom, islieka, pilnaja ta zodzio prasme, istikimi savo istikinimams, propaguojamoms vertybems, moralinems normoms.
Karta buvau pateikusi pvz. apie neva baime ir drasa.
TArkim, urka gatveje slaikstosi su peiliu, tik kvailys puls elgtis taip kaip urka, tapatintis su juo. O urkai, atrodo, kad jis baisiai drasus, nes jo neslegia morale, etika, dorove.
tai visų pirma turėtum absoliučiai nustoti bendrauti su cambala ir ŽKB. Bet tu nenustoji, esi išverstaskūrė