Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 07:44)
ne požiūrių skirtume esmė, o dviveidystė požiūryje į skirtumus. Ir tu tą palaikai.

aš vakar išaiškinau, kad nepalaikau, nereikia čia šauktis mano vardo kassyk Moontei, ir mano postų rišti prie L postų.
aš sakiau, kad neatsakau, kas ką kalbat. ir tavo žodynas irgi ne iš gerųjų. pradžioje irgi taip nerašei.
galėtum gražiau.
"***** užmauti" - hmmmm. gi kiek dau psich knygų skaitai.

QUOTE(Moonte @ 2021 02 10, 18:10)
Jei kulturingas, inteligentiskas zmogus nekimba i atlapus, tai daro kad bijo?
Ar vis delto nenori susitapatinti?

o kultūringas baksnoja į kito veidmiantystes, dugną ir žemą lygį? šaukdamasis trečiųjų asmenų, burdamas į būrelį.
vis tiek nepraeini pro žemės kirminus savo didybėje, Moonte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 vasario 2021 - 09:55
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 22:36)
Cia tas pats kaip tu su Given "  diskutuoji".
Koks skirtumas rietis kitu tonu.
Papildyta:

Paaiskinu savo posta - mylejot viena kita kazkada, nuomones issiskyre.
Diskusiju tarp oponentu nebera. Nelike t ttaip sakant.
Tai liecia ne tik tave. Liecia ir mane ir visus kitus.

Visu pirma, "meile" nekvepejo. Didumoje mes su given444, turejo skirtinga nuomone. Bet fainiai vyko polemika. Mano vaizdinyje given444, buvo kazkas panasaus i mylimuke, Is Sviesos. Protingos inteligentiskos, svarbiausia zingeidzios, savimi pasitikincios motreys. Montekrista nerasiau i ta sarasa, ji siek tiek kitokia, prie viso to isvardinto, ji dar megsta paprovokuoti. Tai va, Dabar gi, matau kad del given444 klydau. Nes jos mintys, argumentai, pateikti pvz. kaip faktas is agneturos VBS, labai pavirsutiniski, liudina vertinimo kriterijai, kaip ir principines pozicijos nebuvimas, dvigubu standartu taikymas, vartymasis.

Cambala, kita vertus jei mylimuke, Is Sviesos ir kitos merginos pradetu rasyti taip kaip given444 dabar, as joms lygiai taip pat parasyciau. As labai nemegstu kai suda vynioja i spalvota popiereli ir bando ji ibrukti, kaip uz saldaini. Kaip ir nemegstu zmoniu, kurie patys nepraktikuoja, o tik propaguoja tai, ka is kitu reikalauja.

Kiekviena karta, kai as nusiritu iki burbos, Montevertes, tavo lygmens. Mane grauzia

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 00:23)

kokių bonusų? apie ką tu?
aš apie žmogaus vidų, o ne bonusus

O prie ko cia cia vidus?
Tiesiog geda, bendrauti taip kaip bendrauji tu, ar panasiai kaip tu bednraujanciom. Bet as puikiai atsimenu, ka rase given444, kad gedos jausmas tai atavizmas. As gi kiekviena karta, perzengusi ribas, jauciu sazines grauzati. Tuo nesididziuoju. Toel labai vertinu zmones, kurie nepasiduoda provokacijom, islieka, pilnaja ta zodzio prasme, istikimi savo istikinimams, propaguojamoms vertybems, moralinems normoms.

Karta buvau pateikusi pvz. apie neva baime ir drasa.
TArkim, urka gatveje slaikstosi su peiliu, tik kvailys puls elgtis taip kaip urka, tapatintis su juo. O urkai, atrodo, kad jis baisiai drasus, nes jo neslegia morale, etika, dorove.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 07:44)
Bet tave ant bedarbių traukia kažkaip?

kodėl ant bedarbių?
gi 14 metų negyvenam kartu.
ir ex vyras tik neseniai darbą prarado.
šie paskutiniai metai jam sunkiausi ir buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 vasario 2021 - 09:57
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 10:54)

o kultūringas baksnoja į kito veidmiantystes, dugną ir žemą lygį? šaukdamasis trečiųjų asmenų, burdamas į būrelį.
vis tiek nepraeini  pro žemės kirminus savo didybėje, Moonte.

As ne toleraste kaip tu. Jei ka, as puikiai suvokiu kas yra tolerancija. Samoningai pavartojau tavo atzvilgiu, tolerasto termina. Nes tavyje tolerancijos nulis, kaip Aimeja rase, jai visiskai pritariu. AS gi netoleruoju nei melo, nei diletancizmo, nei chamizmo.

Kita vertus, jei tu cia man eilini karta bandai primesti savo veikla, cia tu skirstai, i buri, ieskai centrinius... Pasilik laurus sau. Niekas geriau uz tave nesugeba kelti sarsalo, savo vartymusi, savo pasijos darbeliu ignoravimu, bandymus pateisinti jos cahmiskuma, konsoliduoji zmones dar labiau, tau ir jai priesintis, demskuoti jusu, jau dvieju, chamiska elgesi.

Bet as visada pasakysiu chamui, melagiui kas jie yra. Tu esi hipokrite, taikanti dvigubus standartus, tai velgi tikra tiesa.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 11, 07:55)
Visu pirma, "meile" nekvepejo. Didumoje mes su given444, turejo skirtinga nuomone. Bet fainiai vyko polemika.

Moonte, tau polemika vyksta tik tada, kaii esmėje pritariame tavo mintims. tau tiesiog nepatinka, kad mes aš susipažinau su L in real life, ir neatrinu tavo visiems postams čia.
nes visų pirma net tiek laiko perskaityti visų jūsų dramatizmus nėra.
tu kažkada tikrai neturėjai myliu-nemyliu narių, ir oponavai tik postams.
dabar net Idomučiai nesugebi sakinio parašyti.
tu sugebėdavai diskutuoti su Mediniu, nors su juo niekas negebėjo. kartėlio pilnas varė ant vidų iš eilės, kad ir tiesos pasakydama,s realiai tik savo pagiežoje virė.
ir ką rašo Lutukė, negi tai visiškai netiesa?
jos požiūris į šeimą - rimtas, dvasingas, tu tikrai jai pritari.
jos požiūriui į sugyventinius, seksą - okei, nepritari.
bet jei net Montevertė tau neblogų pusių turi, tai negi L nieko neturi?
žodžiu, gi atmeni, pati vaiksčiojai parke, ir mąstei, iš kur tokia nepaaiškinama antipatija Lutukei susikkūrei.

analogiškai - aš nekuriu jokių paveikslų. o tu: susikūriau paveikslą apie tave, įspūdį...paskui: vaje, nusiritai...kaip drįsti...juk buvai kitokia..
kas tu esi, Moonte? ko čia paveikslus kuri vieną per kitą? realiai jokių žmonių čia nepažįsti. dabar taip išeina, negaliu niekam neutraliai parašyti, tau keista, kad ir ten kažką parašau, ir kitur - nes jei jau mes su Ldraugės, tai negaliu net niekieno kito mintims paantrinti. kaip vaikiška visa tai.
aš nesu net paveikslo apie tave susidarius, apart trykštančios puikybės iš tavęs. bet jei ta puikybė dings, - valio. nenešiosi tavo senų postų, kaip Cambala. jos hobis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 vasario 2021 - 10:05
ZMones su metais degraduoja...
Jei yra kritiskas mastymas, tai procesas stabdomas, o jei nera, tai baigias laksymu laukais ir stacionaru durkeje
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 11:05)
Moonte, tau polemika vyksta tik tada,
..........

Melas. Ir cia esantys, tai patvirtins. Pacios idomiausios diskusijos pas mus vyko su mediniu. Musu labai skirtingi poziuriai buvo. As jauna, o jis gyvenima mates vyras. BEt poskonis po tos diskusijos, iki siol liko.

Ir dabar praejus 20 metu, as galiu patvirtinti, kad didumoje jis buvo teisus, o as klydau.

O tavo tas draskymasis, kaltu iekojimas, vartymasis... Va Is SViesos, Hmmm to niekada nedarytu mirksiukas.gif
Todel tu ju ir nemegsti, nes viduje jauti, kad tau iki ju...
Atsakyti
Vasario 11 d. - Jungtinių Tautų Organizacijos paskelbta Tarptautine moterų ir mergaičių moksle diena

Sveikinu visas mūsų protingas moteris ir merginas 4u.gif wub.gif

https://www.ff.vu.lt...iu-moksle-diena
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 11, 09:51)
Pastebejimai, sakysim kazkoks vyras.

Jei susideda su tokia, kurios vyras buvo slunkius, tai ir naujas vyras darrosi slunkius, jei vyras ejo i sonus tai ir naujas pradeda eiti ar atsiranda rimtas noras. Jei buves vyras smutavo, tai ir naujas pradeda smurtauti.

Jei po to susideda su normalesne moterimi, tai tie patys zmones pasidaro normalus. Tiesiog aplinka juos stumia tam tikra kryptimi. Tai pastebejau ant saves ir ant keliu kitu.

Taigi yra 2 momentai.
Moterys nesamoningai issirenka tam tikro tipo asmenis.
Jei tie asmenys dar ne tokie tai jie stumiami tokiais tapti

Stumia tas, kuris asmenybiškai stipresnis. Bet kodėl kaltini blogą moterį, kad vyrą kažkur nustūmė? Kodėl jis toks bekiaušis, leidosi stumdomas, kodėl pats, būdamas GERESNIS visų pirma, susidėjo su bloga moterim, antra, kodėl jos neištraukė į geresnį lygį?

Su tavim apie socialinius, psichologinius dalykus diskutuot tai kaip su kurmiu apie debesis. Tu sugebi žmones tik su automobiliais palyginti. Žmonės kitų žmonių NEPADARO blogesniais. Jie susitinka tokie ir tada, kada gali sukurti nesveiką arba sveiką simbiotinį ryšį - smurtautojo ir aukos, mamytės ir tėvelio, dukrelės ir tėtuko, ir tt. Arba lygiaverčių žmonių. Pilno proto sveikas žmogus su nenormaliu nesusidės, nes paprasčiausiai nebus įmanoma užmegzti santykių.

Žinau, labai nori įtikinti, kad tave pirma žmona kurwa sugadino, bet, deja, tokios buvai vertas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 09:10)

dar ir kaip valgytum. dėl to galiu net pasilažinti. never say never.

Na tai lazinames. Is ko?
Tik man idomu kaip tu mane priversi su yavim juos valgyt. Va cia klausimas🤣.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 09:54)
aš vakar išaiškinau, kad nepalaikau, nereikia čia šauktis mano vardo kassyk Moontei, ir mano postų rišti prie L postų.
aš sakiau, kad neatsakau, kas ką kalbat. ir tavo žodynas irgi ne iš gerųjų. pradžioje irgi taip nerašei.
galėtum gražiau.
"***** užmauti" - hmmmm. gi kiek dau psich knygų skaitai.
vis tiek nepraeini  pro žemės kirminus savo didybėje, Moonte.

L gini nuo mūsų, o mus nuo L? Ne. Nes? smile.gif. Anei žodžio niekada neparašei.
Gal tau įkelti citatų, kaip tavo geroji švelnioji L rašo? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 10:05)
, tai negi L nieko neturi?
žodžiu, gi atmeni, pati vaiksčiojai parke, ir mąstei, iš kur tokia nepaaiškinama antipatija Lutukei susikkūrei.

Labai paaiškinama. Kas antram poste oponentus vadint bukais. Ir tada verkt dėl ad hominem komentarų.

Ir tu po to klausi - kodėl neieškai su L bendrumų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 11 vasario 2021 - 10:34
[quote=given444,2021 02 11, 09:39]
Ir vel cambsi ir cambsi. Rasai eiline paklode, o i vakaryksti konkretu klausima taip ir neatsakei
O tem atsalymas turejo but tik du zodziai. Na ok, parodeieilini karta kad VBS zinios.

Taip, tu ikyriai kisi savo veganiska trigrasi. Visur. Ir tai atgrasu. Kuo tu daugiau tarksi apie tai, tuo as faigoau nueisiu ir atsipjausiu smota mesos. Va, pavasaris greitai, saslyka marinuosiu, mmm kaip pasiilgau.

O ka tavo asm gyvenimas? Tu viesai parasei, ne man az, ne umd, kad netureciau viesai parasyti ka as apie tai galvoju.

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 11, 09:54)

"***** užmauti" -

🤣🤣
Atsakyti
Isties, mylimuke, didi diena. Nudienos moterims taisavaime suprantama, o buvo laikas...

Del tu skolinimu, selpimu vyrams.
Siaip as suprantu, del ko vyskta polemika, apie tai. Uz tai reikia apdekoti lutukei, uz jos naftalinines tiesas 4u.gif

Velgi, jei saziningai. Issiskyrem su vyru draugiskai, dristu teigti kad dar mylejom vienas kita, tiesiog del jo negebejimo kontroliuoti savo priklausomybe, negalejome kartu gyventi. Issiskyre, kiekvienas likome prie savo "truto". Progresuojant vyro priklausomybei, jis isvaziavo i teviske gyventi. As gi, pradejau beprotiskai dirbti, tai padejo man susitvarkyti su tuo karteliu, kuris liko po skyrybu. Skyrbu metu, teiseja priteisi alimentus. As ju atsisakiau, nes zinojau, kad vyras anuomet nepajegus ju moketi. Nevyniojant i vata, jis buvo pasiekes dugna. Is esmes, aliemntu atsisakyma, galima traktuoti, kaip savos rusies, skolinima, ar tvirkinima, kai padedi zmogui kuris nevykdo savo pareigu.

Antra ir paskutini karta, as investavau savo lesas i vyro projekta. Tai vel gi, buvo labai rizikingas poelgis, zinant "kiek is metusiu gerti svaigalus atkrenta" statistikos rodiklius. TA tariama skolinima mes pavertem mano akcijomis. Nezinau, bet ta skolinima kaip ir nepavadinciau skolinimu, tai daugiau dalykine investicija, kuri su kauu pasitvirtino ir atsipirko.

Siaip, ne karta remiau zmones. Is patrities galiu pasakyti, nepriklausomai nuo lyties, besaikis, be sangrazos, "remimas" zmones tvirkina. Neretai, ilgainiui, parama, jie traktuoja kaip savaime suprantama, vos ne tavo prievole, juos remti. Zmones praranda, suvokima kad tai laikina, TIK REMIMAS, kad jie turi pareiga patys iveikti savo sunkumus.

Va tai yra idinga. Nieko bendro neturi su lytiskumu. Tai budinga infantiliems zmonems, linkusiems buti islaikomais.
Atsakyti