QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 22:36)
Cia tas pats kaip tu su Given " diskutuoji".
Koks skirtumas rietis kitu tonu.
Papildyta:
Paaiskinu savo posta - mylejot viena kita kazkada, nuomones issiskyre.
Diskusiju tarp oponentu nebera. Nelike t ttaip sakant.
Tai liecia ne tik tave. Liecia ir mane ir visus kitus.
Visu pirma, "meile" nekvepejo. Didumoje mes su given444, turejo skirtinga nuomone. Bet fainiai vyko polemika. Mano vaizdinyje given444, buvo kazkas panasaus i mylimuke, Is Sviesos. Protingos inteligentiskos, svarbiausia zingeidzios, savimi pasitikincios motreys. Montekrista nerasiau i ta sarasa, ji siek tiek kitokia, prie viso to isvardinto, ji dar megsta paprovokuoti. Tai va, Dabar gi, matau kad del given444 klydau. Nes jos mintys, argumentai, pateikti pvz. kaip faktas is agneturos VBS, labai pavirsutiniski, liudina vertinimo kriterijai, kaip ir principines pozicijos nebuvimas, dvigubu standartu taikymas, vartymasis.
Cambala, kita vertus jei mylimuke, Is Sviesos ir kitos merginos pradetu rasyti taip kaip given444 dabar, as joms lygiai taip pat parasyciau. As labai nemegstu kai suda vynioja i spalvota popiereli ir bando ji ibrukti, kaip uz saldaini. Kaip ir nemegstu zmoniu, kurie patys nepraktikuoja, o tik propaguoja tai, ka is kitu reikalauja.
Kiekviena karta, kai as nusiritu iki burbos, Montevertes, tavo lygmens. Mane grauzia
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 11, 00:23)
kokių bonusų? apie ką tu?
aš apie žmogaus vidų, o ne bonusus
O prie ko cia cia vidus?
Tiesiog geda, bendrauti taip kaip bendrauji tu, ar panasiai kaip tu bednraujanciom. Bet as puikiai atsimenu, ka rase given444, kad gedos jausmas tai atavizmas. As gi kiekviena karta, perzengusi ribas, jauciu sazines grauzati. Tuo nesididziuoju. Toel labai vertinu zmones, kurie nepasiduoda provokacijom, islieka, pilnaja ta zodzio prasme, istikimi savo istikinimams, propaguojamoms vertybems, moralinems normoms.
Karta buvau pateikusi pvz. apie neva baime ir drasa.
TArkim, urka gatveje slaikstosi su peiliu, tik kvailys puls elgtis taip kaip urka, tapatintis su juo. O urkai, atrodo, kad jis baisiai drasus, nes jo neslegia morale, etika, dorove.